Elektronik Eşya

Elektronik Eşya

Son dakika elektronik eşya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektronik eşya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektronik eşya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektronik Eşya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektronik eşya gelişmeleri de dahil olmak üzere 807 elektronik eşya haberi bulunmuştur. Tüm elektronik eşya haberleri aşağıda listelenmiştir.
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklar, satış cirolarına yansımaya başladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, Sevgililer günü için hediyelik satışlarının haftalık cirolara ortalama yüzde 20 – 25 katkı getireceğini belirtti. IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara da ocak ayına göre verilen sipariş sayısında yüzde 35’lik artış olmasını beklediklerini söyledi. Bu dönemde en çok talep gören kategoriler ise kıyafet, takı ve kozmetik ürünleri oldu.
11.02.2024 Ekonomi
81 ilde ikinci el dolandırıcılığı! Lüks rezidansta yakalandı
81 ilde ikinci el dolandırıcılığı! Lüks rezidansta yakalandı İnternet üzerinden ikinci el eşya satan sitelere sahte ilanlar oluşturup elektronik eşya satışı yapan bir kişi, Türkiye’nin her tarafından vatandaşları dolandırdı.
4.02.2024 Gündem
Yılbaşı sabahı kasayı levye ile açıp 600 bin TL vurgun yapan hırsızlar yakalandı
Yılbaşı sabahı kasayı levye ile açıp 600 bin TL vurgun yapan hırsızlar yakalandı Adana’da yılbaşı sabahı iki şahıs, girdikleri tamirci dükkanında içerideki kasayı levye zoruyla açıp, 600 bin TL değerinde döviz ve elektronik eşya çaldı. Polisler hırsızları operasyonla yakaladı.
8.01.2024 Gündem
Gümrüklerde, 11 ayda 57 bin 15 cep telefonu ele geçirildi! Değeri 21 milyar lira
Gümrüklerde, 11 ayda 57 bin 15 cep telefonu ele geçirildi! Değeri 21 milyar lira Ticaret Bakanlığı'na bağlı Gümrük Muhafaza ekipleri, geçen yılın ocak- kasım döneminde, 3 milyar 178 milyon 937 bin 61 değerinde elektronik eşya ele geçirdi. 11 ayda değeri 272 milyon 658 bin 854 lira olan 57 bin 15 cep telefonuna el konuldu.
4.01.2024 Gündem
Yurt dışından elektronik eşya getirenler dikkat! 2024 yılı için yeni karar
Yurt dışından elektronik eşya getirenler dikkat! 2024 yılı için yeni karar Yurt dışından getirilecek televizyon, radyo, cep telefonu gibi cihazlar için 2024 yılında tahsil edilecek bandrol bedelleriyle ilgili karar verildi.
16.12.2023 Ekonomi
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalar! Bakan Bolat: 710 milyon lira ceza kesildi
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalar! Bakan Bolat: 710 milyon lira ceza kesildi İş dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile istişare toplantısı düzenleyen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Ticaret Bakanlığımız ve bünyesinde yer alan Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu ile Reklam Kurulu tarafından; perakende marketlerden otomotiv işletmelerine, emlak-gayrimenkul firmalarından hizmet sektörü firmalarına kadar fahiş fiyat artışı, stokçuluk ve tüketicilere yönelik aldatıcı ve yanıltıcı uygulamalar içindeki yüz binlerce işletmeye yapılan denetimler sonucu idari para cezaları uygulanmıştır. Bu çerçevede 2023 yılında uygulanan idari para cezalarının toplamı 710 milyon TL'ye ulaşmıştır." dedi.
13.11.2023 Ekonomi
Bakan Bolat: Öncüpınar Gümrük Kapısı'nda 25 milyon TL değerinde ilaç ve kimyasal madde ele geçirildi
Bakan Bolat: Öncüpınar Gümrük Kapısı'nda 25 milyon TL değerinde ilaç ve kimyasal madde ele geçirildi Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Ekiplerimiz Öncüpınar Gümrük Kapısı’nda bir TIR'a yönelik gerçekleştirdiği operasyonda, toplam 25 milyon TL değerinde ilaç ve kimyasal maddelerin yanı sıra kamera, drone ve cep telefonundan oluşan elektronik eşya ele geçirdi" ifadelerini kullandı.
11.09.2023 Gündem
Sahte altın ile çok sayıda kişiyi 430 bin TL dolandırdı
Sahte altın ile çok sayıda kişiyi 430 bin TL dolandırdı Kayseri'de, internetten elektronik eşya satan 24 kişiyi, aldığı ürünlerin karşılığında sahte altın vererek toplam 430 bin TL dolandıran M.K. (26), yakalandı.
5.09.2023 Yaşam
Emekli profesör tamirci oldu! New York Üniversitesini bitirdi, üç kitap yazdı
Emekli profesör tamirci oldu! New York Üniversitesini bitirdi, üç kitap yazdı Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, emekli Profesör İsmail Çakır elektronik eşya tamircisi oldu. Akülü araçlardan ısıtma ve soğutma sistemlerinin hafıza kartlarına kadar pek çok eşyayı tamir eden Çakır, insanlara hizmet etmeyi çok sevdiğini söyledi.
3.09.2023 Yaşam
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? İşte detaylar...
25.08.2023 Ekonomi
Kabine yarın Beştepe'de toplanıyor! Masada önemli 4 konu var
Kabine yarın Beştepe'de toplanıyor! Masada önemli 4 konu var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek. Kritik toplantının gündeminde 4 kritik ana başlık olacak. Gençlere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı konusu da Kabine Toplantısı'nda masaya gelecek.
20.08.2023 Gündem
İnternetten alışverişte stok oyunu! Vatandaşa kritik uyarı geldi
İnternetten alışverişte stok oyunu! Vatandaşa kritik uyarı geldi Spor ayakkabı, çanta, parfüm, saat, elektronik eşya gibi ihtiyaçlarını internetten alan vatandaşlar, zaman zaman sahte ve taklit ürünlerle karşılaşabiliyor. E-ticaret yapan tüccarların yanı sıra, satışa aracılık eden büyüklü küçüklü platformlar da buralarda satılan sahte ve taklit ürünlerden sorumlu tutulabiliyor. Öte yandan firmaların stok oyununa ceza yağdı. Vatandaşa konuyla ilgili önemli uyarılarda bulunuldu.
28.07.2023 Ekonomi
30. Dönem POMEM sınav giriş belgesi: POMEM giriş yerleri açıklandı mı? İşte POMEM mülakat yerleri sorgulama ekranı…
30. Dönem POMEM sınav giriş belgesi: POMEM giriş yerleri açıklandı mı? İşte POMEM mülakat yerleri sorgulama ekranı… Polis adaylarının 30. Dönem POMEM müracaat kabul, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı yerleri ve tarihleri açıklandı. 30. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar Sınav Merkezlerini, T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulayarak öğrenebilecek. İşte POMEM mülakat yerleri sorgulama ekranı…
6.07.2023 Personel Alımı
Final okulları bursluluk sınavı sonuçları 2023 açıklandı mı? Final okulları sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
Final okulları bursluluk sınavı sonuçları 2023 açıklandı mı? Final okulları sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 Final Okulları bursluluk sınavı yapılmaya devam ediyor. Final Okullarının bursluluk sınavını kazanan öğrencilerin eğitim hayatları ücretsiz oluyor. 11-12 Mart'ta yapılması planlanan 2023 Final Okulları bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Final Koleji bursluluk sınavı saat kaçta yapılacak? Final okulları bursluluk sınavı 2023 cevap anahtarı ne zaman açıklanır, aynı gün belli olur mu?
11.03.2023 Eğitim
Kartlı ödemeler yüzde 117 büyüyerek yıllık 3,7 trilyon TL’ye ulaştı
Kartlı ödemeler yüzde 117 büyüyerek yıllık 3,7 trilyon TL’ye ulaştı 2022’deki toplam kartlı ödeme tutarı 2021’e göre yüzde 117 büyüyerek 3 trilyon 708 milyar TL’ye ulaştı.
31.01.2023 Ekonomi
Elektrikli ve elektronik atıklara yeni düzenleme
Elektrikli ve elektronik atıklara yeni düzenleme Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, “Elektrikli ve Elektronik Eşyalarda Bazı Zararlı Maddelerin Kullanımının Kısıtlanması” ve “Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyaların Yönetimi” hakkında yönetmeliklerde yapılan düzenlemeler Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
27.12.2022 Gündem
POMEM ön sağlık kontrolü ne zaman, nerede yapılır, ne kadar sürer? POMEM ön sağlık kontrolü ve PARKUR aynı gün mü?
POMEM ön sağlık kontrolü ne zaman, nerede yapılır, ne kadar sürer? POMEM ön sağlık kontrolü ve PARKUR aynı gün mü? 29. Dönem POMEM giriş sınavına katılacak adayların müracaat kabul, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı merkezleri ile sınav tarihleri belli oldu. Peki, POMEM ön sağlık kontrolü ne zaman, nerede yapılır, ne kadar sürer? POMEM ön sağlık kontrolü ve PARKUR aynı gün mü?
15.12.2022 Personel Alımı
Ankara’da hırsızlık çetesine “Keklik” operasyonu
Ankara’da hırsızlık çetesine “Keklik” operasyonu Ankara’da hırsızlık yapacakları evi önceden dürbün ile gözetleyen, 27 hırsızlık olayına karışan ve yaklaşık 1 milyon Türk Lirası zarara uğrattıkları tespit edilen 11 kişilik hırsızlık çetesi “Keklik” operasyonu ile çökertildi.
17.11.2022 Gündem
Mağaza açılışında izdiham! Ucuz telefonu duyan koştu: 'Silah çekip elimden aldı'
Mağaza açılışında izdiham! Ucuz telefonu duyan koştu: 'Silah çekip elimden aldı' Ordu’da açılışa özel indirim yapan bir mağazanın fiyatlarını duyan müşteriler izdihama sebep oldu. Açılışta Samsun’dan gelen bir müşteri, aldığı cep telefonunun kendisinden silah gösterilerek alındığını iddia etti.
16.09.2022 Yaşam
İnternetten ürün satanları avlıyorlardı
İnternetten ürün satanları avlıyorlardı İstanbul'da internet üzerinden elektronik eşya satmak isteyen kişilerle  alıcı gibi buluşma ayarlayıp paraları vermeden dolandırıp eşyalarını çaldıkları ileri sürülen biri kadın 12 kişi gözaltına alındı. Şebeke üyesi 5 kişinin daha önce yakalanıp tutuklandığı öğrenildi. Yaklaşık 5 milyonluk dolandırıcılık yaptıkları belirlenen şüphelilerin Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiler.
26.08.2022 Yaşam
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! 5 milyonluk vurgun ortaya çıktı
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! 5 milyonluk vurgun ortaya çıktı İstanbul'da internet üzerinden elektronik eşya satmak isteyen yüzlerce kişiyle alıcı gibi buluşma ayarlayıp paraları vermeden dolandırıp eşyalarını çaldıkları ileri sürülen 17 kişi gözaltına alındı. Yaklaşık 5 milyonluk vurgun yaptıkları belirlenen şüphelilerin Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor.
24.08.2022 Yaşam
Elektronik ürünlerle ilgili flaş karar! Resmen değişiyor, artık yılda 2 kez...
Elektronik ürünlerle ilgili flaş karar! Resmen değişiyor, artık yılda 2 kez... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kullanılamayacak durumdaki elektronik ürünlerin geri dönüşümü için yeni bir adım atıyor. Bakanlığı hazırladığı taslak yönetmeliğe göre, üreticiler yılda 2 kez eski eşyaların geri alımı için kampanya düzenleyecek.
14.07.2022 Ekonomi
Merkür retrosu ne zaman bitiyor? Merkür retrosunun burçlara etkisi ne?
Merkür retrosu ne zaman bitiyor? Merkür retrosunun burçlara etkisi ne? Merkür gerilemesi olarak bilinen Merkür retrosu astrolojik olayların yaşandığı dönemlerdendir. Astrologlara göre, Merkür retrosunda, iletişim kopuklukları, hayata geçmeyen iş anlaşmaları, bozulan bilgisayarlara kadar her türlü karışıklık yaşanabiliyor. Merkür Retrosu ilk olarak; bolluk, bereket, şans gezegeni Jüpiter’in Koç burcuna geçişi; diğeri de üç hafta sürecek olan, Merkür’ün önce İkizler, sonra da Boğa burcundaki geri hareketi olarak tanımlanıyor. Peki, Merkür retrosu ne zaman bitiyor? Merkür retrosunun burçlara etkisi ne? İşte detaylar…
13.05.2022 Astroloji
Merkür Retrosu 2022 ne zaman başlıyor ve bitiyor? Merkür retrosu nedir, retronun burçlara etkileri neler?
Merkür Retrosu 2022 ne zaman başlıyor ve bitiyor? Merkür retrosu nedir, retronun burçlara etkileri neler? Astrolojide iletişim, ifade, anlaşma, konuşma gibi konuları temsil eden, elektronik eşyalar ve ulaştırma gibi konuları da etkileyen Merkür Retrosu başladı. İkizler burcunda geri hareket edecek olan Merkür Retrosu kopukluklara ve sorunlara neden olabiliyor. Peki, Merkür Retrosu nedir, ne zaman başlıyor ve bitiyor? 2022 Merkür Retrosu’nun etkileri neler, hangi burçları nasıl etkileyecek?
11.05.2022 Astroloji
Merkür Retrosu Mayıs 2022! Merkür Retrosu ne zaman bitiyor, Merkür Retrosu etkileri nedir?
Merkür Retrosu Mayıs 2022! Merkür Retrosu ne zaman bitiyor, Merkür Retrosu etkileri nedir? 2022 yılın ikinci retrosu 10 Mayıs’da başlayacak. Yıl içerisinde 2 Merkür Retrosu daha yaşanacak. İletişim sorunlarından, yanlış anlaşılmalara, elektronik aletlerin bozulmasından, eğitim ve sınavlarda zorluklar yaşamaya, seyahatlerde gecikmelerden, ticari konularda anlaşmazlıklara kadar iletişimsel birçok nokta üzerinde etkisi olan Merkür Retrosu için yapılan aramalar ise arttı. Peki, Merkür Retrosu nedir 2022, Merkür retrosu ne zaman bitiyor 2022? İşte 2022 merkür retrosu tarihleri…
9.05.2022 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Elektronik Eşya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektronik eşya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.