Elektrikli Battaniye

Elektrikli Battaniye

Son dakika elektrikli battaniye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrikli battaniye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrikli battaniye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrikli Battaniye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrikli battaniye gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 elektrikli battaniye haberi bulunmuştur. Tüm elektrikli battaniye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrikli battaniyeden yangın çıktı, ev küle döndü
Elektrikli battaniyeden yangın çıktı, ev küle döndü Samsun'da 2 katlı binanın en üst katındaki evde elektrik battaniye nedeniyle çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
21.12.2023 Gündem
'Depremzedeyim' diyerek yardım malzemesi toplayan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
'Depremzedeyim' diyerek yardım malzemesi toplayan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı Muğla'nın Menteşe ilçesinde, depremzede olduğunu söyleyerek aldığı yardım malzemelerini sattığı gerekçesiyle tutuklanan Ali Kamalak'ın (55) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Kamalak’ın ifadesinde, yardım malzemelerini Osmaniye ve Hatay'daki çocuklarını deprem bölgesinden Muğla'ya getirebilirim düşüncesiyle aldığını söyledi. Kamalak, "Savcının, 'Eşyalar arasındaki bebek kıyafetlerini neden aldın' sorusu üzerine ise Kamalak, 'Torunlarım bulunuyor' diye cevap verdi.
17.02.2023 Gündem
'Depremzedeyim' diyerek topladığı malzemeleri satan şüpheli tutuklandı
'Depremzedeyim' diyerek topladığı malzemeleri satan şüpheli tutuklandı Muğla'nın Menteşe ilçesinde, depremzede olduğunu söyleyerek aldığı yardım malzemelerini sattığı belirlenen Ali Kamalak (55), tutuklandı.
16.02.2023 Gündem
Kızılay Başkanı açıkladı, deprem bölgesi için kritik 72 saat detayı
Kızılay Başkanı açıkladı, deprem bölgesi için kritik 72 saat detayı Kızılay Başkanı Kerem Kınık, CNN Türk canlı yayınında deprem bölgesine ilişkin yeni bilgileri paylaşarak, vatandaşlara çağrıda bulundu.
6.02.2023 Gündem
Elektrikli battaniyede akıma kapılarak öldü
Elektrikli battaniyede akıma kapılarak öldü Düzce'de, arızalanan elektrikli battaniye nedeniyle akıma kapılan Şenol Yılmaz (40) hayatını kaybetti.
3.11.2021 Gündem
İnsan geninde hasara yol açıyor
İnsan geninde hasara yol açıyor Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Erzurum Şube Başkanı Namiye Sınırkaya, evlerde kullanılan elektrikli cihazlardan yayılan radyasyonun insan sağlığını olumsuz etkilediğini ve insan genini bozduğunu söyledi.
22.10.2020 Sağlık
ABD'de kara kış 8 can aldı
ABD'de kara kış 8 can aldı ABD'nin özellikle doğusunda hafta sonundan bu yana etkili olan aşırı soğuklar nedeniyle 8 kişi yaşamını yitirdi, yüzlerce uçak seferi iptal edildi.
21.01.2019 Dünya
3 gündür yaşam mücadelesi veriyordu... Acı haber geldi
3 gündür yaşam mücadelesi veriyordu... Acı haber geldi Bursa'nın İznik ilçesinde 3 gün önce çıkan yangında yaralanan yaşlı adam bugün hayatını kaybetti
10.01.2019 Yaşam
Şırnak'ta elektrikli battaniye can aldı
Şırnak'ta elektrikli battaniye can aldı Şırnak'ın Uludere ilçesinde elektrikli battaniyedeki akıma kapılan kadın yaşamını yitirdi.
23.12.2018 Yaşam
Türkler yaptı! Otomobillerde de kullanılacak
Türkler yaptı! Otomobillerde de kullanılacak İzmir'de bir bilim insanının doktora tezi kapsamında geliştirdiği düşük voltajda uzun sürelerde ısı yayabilen kumaşa çok sayıda ülkeden farklı sektörlerde kullanılmak üzere talep geldi. Şirketin ortağı Ayhan Prepol, 'Kumaş, dalgıç ve dağcı kıyafetinden ameliyat örtüsüne, ayakkabı tabanlığından kar tentesine kadar çok geniş bir kullanım alanında kendisini ispat etti' dedi.
2.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Elektrikli battaniye evi küle çevirdi
Elektrikli battaniye evi küle çevirdi Adana’da elektrik battaniyesinin kısa devre yapması sonucu meydana gelen yangında ev kullanılamaz hale gelirken, evde tek yaşayan bir kişi dumandan etkilendi.
15.01.2018 Yaşam
Elektrikli ısıtıcı can aldı!
Elektrikli ısıtıcı can aldı! Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde Moralı Balcı (94), evde elektrikli ısıtıcının devrilip kanepeyi tutuşturması sonucu dumandan zehirlenerek öldü.
26.12.2017 Yaşam
Elektrikli battaniye ölüm getirdi
Elektrikli battaniye ölüm getirdi Giresun’da elektrikli battaniyeden çıktığı iddia edilen yangında 80 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti.
12.12.2017 Yaşam
Elektrikli battaniye sonu oldu
Elektrikli battaniye sonu oldu Bursa'da, elektrikli battaniyeden çıkan yangında Almanya'dan abisini ziyaret etmek için gelen bir kişi hayatını kaybetti.
24.01.2017 Yaşam
Adana'da yangın: 1 ölü
Adana'da yangın: 1 ölü Çukurova ilçesinde bir evde alev alan elektrikli battaniyeden çıkan dumandan zehirlenen kişi yaşamını yitirdi
20.12.2016 Yaşam
Elektrikli battaniye üç can aldı!
Elektrikli battaniye üç can aldı! Sivas’ta elektrikli battaniye nedeniyle çıkan yangında babaanne ve iki torunu hayatını kaybetti
3.03.2016 Yaşam
Elektrikli battaniye can aldı: 3 ölü!
Elektrikli battaniye can aldı: 3 ölü! Sivas’ta elektrikli battaniyeden çıkan yangında babaanne ve bir torunu yanarak diğer torunu ise dumandan etkilenerek yaşamını yitirdi
3.03.2016 Yaşam
Elektrikli battaniye ile yatan kişi akıma kapılarak öldü
Elektrikli battaniye ile yatan kişi akıma kapılarak öldü Çine ilçesinde elektrikli battaniye ile yatan bir kişi, elektrik akımına kapılarak öldü.
18.11.2015 Yaşam
Kısırlığa neden olabilir
Kısırlığa neden olabilir Çocuğunuzun olmama sebebi günlük olarak yaptığınız alışkanlıklarınız olabilir. Bu durumun önüne geçmek için önce bu alışkanlıklarınızı belirleyin.
4.05.2015 Sağlık
Korkunç olay! Elektrikli battaniye...
Korkunç olay! Elektrikli battaniye... Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde, bir evde elektrik battaniyesinden çıkan yangında 88 yaşındaki kadın hayatını kaybetti...
5.03.2015 Yaşam
Sahibinden'e verilen bu ilan okuyanları gülme krizine soktu!
Sahibinden'e verilen bu ilan okuyanları gülme krizine soktu! Sahibinden'e verilen bu ilan sosyal medyada büyük ses getirdi. İlan Sahibinden'in en beğenilen ve paylaşılanlar arasına girdi. Sahibinden'de yayınlanan ilanın başlığı ve açıklaması okuyanları güldürdü.
29.09.2021 Gündem
Elektrikli battaniye evi küle çevirdi
Elektrikli battaniye evi küle çevirdi Ankara'nın Kazan ilçesindeki bir ev, elektrikli battaniyeden çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
20.12.2014 Yaşam
Bayram zehir oldu!
Bayram zehir oldu! Elektrikli battaniyeden çıkan yangında can verdi
26.10.2012 Yaşam
Gördükleri karşısında şoke oldu!
Gördükleri karşısında şoke oldu! Annesine bayram ziyareti için geldi ama...
26.10.2012 Yaşam
Elektrikli battaniye öldürdü
Elektrikli battaniye öldürdü AKSARAY’da gece elektrikli battaniyesi ile uyuyan 61 yaşındaki Hatice Yeşildal, yatağında ölü bulundu...
9.04.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Elektrikli Battaniye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrikli battaniye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.