Elektirik Faturası

Elektirik Faturası

Son dakika elektirik faturası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektirik faturası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektirik faturası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektirik Faturası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektirik faturası gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 elektirik faturası haberi bulunmuştur. Tüm elektirik faturası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrik faturalarına düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Elektrik faturalarına düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılan kabine toplantısı sona erdi. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, elektrik faturalarına düzenleme ile ilgili kararı açıkladı. Peki, Elektrik tarifeleri yeniden düzenlenecek mi? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları!
31.01.2022 Gündem
Elektrik faturası hesaplama! 2022 elektrik faturası nasıl hesaplanır? EPDK fatura hesaplama sayfası!
Elektrik faturası hesaplama! 2022 elektrik faturası nasıl hesaplanır? EPDK fatura hesaplama sayfası! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, 1 Ocak’tan itibaren geçerli elektrik tarifelerinin aralık ayı faturalarına yansıtıldığı yönünde şikayetler aldıklarını belirterek, vatandaşlarımızın en ufak bir tereddüdü varsa internet sitemizdeki fatura hesaplama modülünü kullanmasını ve herhangi bir hata tespit etmesi halinde kurumumuza yazılı olarak başvurmasını bekliyoruz” açıklaması yaptı. Peki, elektrik faturası nasıl hesaplanır? İşte EPDK elektrik faturası hesaplama…
14.01.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili çok önemli karar! Resmen değişti, artık...
Elektrik faturaları ile ilgili çok önemli karar! Resmen değişti, artık... Elektrik aboneleriyle ilgili flaş karar. Artık resmen değişti. Resmi Gazete'de yayımlandı. Elektrik piyasasında, piyasa katılımcılarının fatura dönemine ait uzlaştırma bildirimlerine ya da faturalara geriye dönük itiraz süresi 6 aydan 12 aya çıkarıldı. Şehit aileleri, muharip ve malul gaziler, 65 yaş üstü tüketiciler ve yüzde 40'ın üzerinde engeli bulunduğuna ilişkin sağlık kurulu raporunu görevli tedarik şirketine ibraz eden abonelerin elektriği, tek bir kullanım yerine ait faturalarını aralıksız olarak yıl içinde en az 3 dönem boyunca zamanında ödememesi durumunda ve şirketin kesinti yapılacağına ilişkin tüketiciyi bilgilendirdiğinin ispatı halinde kesilebilecek. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz, 65 yaş üstü aboneler, engelli tüketiciler, şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin kullandığı elektriğin, borcun ödenmemesi halinde 3 ay boyunca kesilemeyeceğini belirterek, "Burada iki nokta çok önemli. Birincisi, söz konusu durumda olan vatandaşlarımızın o meskenin abonesi olması gerekiyor. İkincisi de bu düzenlemenin salgın dönemiyle sınırlı olmaması." dedi.
20.02.2021 Ekonomi
Elektrik faturası yardımı ile ilgili flaş karar!
Elektrik faturası yardımı ile ilgili flaş karar! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ihtiyaç sahibi ailelere elektrik faturalarını ödemeleri konusunda 80 TL'ye kadar destek sunuyor. Peki elektrik faturası desteğine kimler başvurabiliyor? Şartlar neler? Ne kadar süre ile veriliyor?
12.09.2020 Ekonomi
Bunları yapanın parası cebinde kalıyor
Bunları yapanın parası cebinde kalıyor Birçok kişi faturalarının yüksek geldiğinden, gıda maddelerinin pahalı olduğundan şikayet ediyor. Ve nasıl tasarruf edebileceğini araştırıyor. Bu önerilerle faturalarınızı düşürebilir ve bütçenize katkı sağlayabilirsiniz.
7.02.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Kredi kartı, elektrik...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Kredi kartı, elektrik... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aylık 150 kw/saat elektrik tüketimini devlet olarak biz üstleniyoruz. Bu kapsamda 2,5 milyon üzeri hanede 80 liralık elektrik faturasını devlet karşılayacak. Kredi kartı borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlarımıza, Ziraat Bankası aracılığıyla, kredi kartı borçları tek bir çatı altında toplanacak. Hangi banka olursa olsun, Buradan alınan krediyle borçlar kapanacak. Aylık gelirine uygun şekilde bu borcunu ödeyecek. Halkbank, esnaf ve sanatkarların işletme giderleri karşılamak üzere 22 milyar liralık kredi kullandıracak" dedi...
8.01.2019 Siyaset
Elektrikte büyük indirim fırsatı!
Elektrikte büyük indirim fırsatı! EPDK, ucuz elektrik uygulamasını meskenlere de açtı
29.09.2021 Gündem
Bu fatura hastanelik etti!
Bu fatura hastanelik etti! Miktarı görünce şoke olan Genç fenalaştı
7.02.2013 Yaşam
Elektrik faturalarında 1 günlük fatura dudak uçuklattı!
Elektrik faturalarında 1 günlük fatura dudak uçuklattı! Aşırı sıcaklar elektrik faturalarına yansıdı, elektrik tüketimi tavan yaptı. Ayrıca klima, vantilatör, soğutucu satışları adeta patladı.
16.07.2023 Ekonomi
Faturalar ile ilgili flaş detay! Kayıp-kaçak bedeli...
Faturalar ile ilgili flaş detay! Kayıp-kaçak bedeli... Elektrik faturası düzenlemesi için hem konut hem de esnaflar için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bunun yanında kaçak elektrik ile mücadele ile faturalardaki kaçak yükü azaltılıyor. Dicle Elektrik'in Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay, yıllar itibariyle hizmet bölgelerinde kayıp-kaçak elektrik tüketimini istikrarlı olarak gerilettiklerini ifade ederek, 2013'te yüzde 76 olan kaçak kullanım oranını yüzde 46'ya kadar düşürdüklerini belirtti.
20.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturası ve doğal gaz yardımı ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonları kapsıyor, 206 lira...
Elektrik faturası ve doğal gaz yardımı ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonları kapsıyor, 206 lira... Elektrik ve doğal gaz yardımında son dakika! Açıklamalar peş peşe geliyor. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Elektrik ve doğal gaz desteği ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan dün açıklamada bulunmuştu. Erdoğan, 20 bin ailenin daha elektrik desteği kapsamına alındığını belirtirken, doğal gaz desteğinden 4 milyon hanenin yararlanacağını bildirmişti. Açıklamanın ardından vatandaşlar, elektrik ve doğal gaz desteği başvurularının nasıl yapılacağını araştırıyor. Elektrik desteği başvurusu nasıl yapılacak? Elektrik yardımı kimlere verilecek? Doğal gaz desteği ne kadar? Doğal gaz yardımı nasıl alınacak? İşte tüm detaylar...
20.01.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları için son dakika kararı! EPDK harekete geçti, inceleme başlatıldı
Elektrik faturaları için son dakika kararı! EPDK harekete geçti, inceleme başlatıldı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) gelen şikayetler sonrası harekete geçti. Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Yüksek elektrik faturaları ile ilgili inceleme başlatıldı. 1 Ocak'tan itibaren geçerli olan elektrik zammının aralık faturalarına yansıtıldığına dair gelen şikayetler üzerine inceleme başlatıldı.
12.01.2022 Ekonomi
Elektrik, doğal gaz, su faturası... Hepsi düşecek
Elektrik, doğal gaz, su faturası... Hepsi düşecek Elektrik, su, doğal gaz… Tüm faturalar düşecek. Herkes için geçerli. Daha düşük faturalar gelecek. Böylece ev ekonomisinden faturalar için ödenen para miktarı azalmış olacak. Özellikle koronavirüs salgını sürecinde, zamanının çoğunu evde geçiren vatandaşlar yüksek faturalar ödemek zorunda kaldı. Kış aylarında doğal gaz ve elektrik tüketiminin de artmasıyla faturalar birçok vatandaşın ödeme güçlüğü çekmesine neden oldu. Elektrik faturası, doğal gaz faturası ve su faturasını daha az ödeyin. Birkaç değişiklikle faturalarınız düşecek.
5.02.2021 Ekonomi
Elektrik faturası düşüyor! Yüzde 40...
Elektrik faturası düşüyor! Yüzde 40... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturası düşüyor. Tüm aboneler için geçerli. Fiyatlar değişiyor. Elektrik faturasını düşürmek isteyenler için çeşitli seçenekler sunuluyor. Kendinize en uygun olanı seçerek faturalarınızda indirim sağlayabilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken sizin için uygun olan tarifeyi bulmak ve ona geçmek.
24.01.2021 Ekonomi
TEDAŞ, şehidin elektriğini kesti
TEDAŞ, şehidin elektriğini kesti ERZURUM’un Aşkale ilçesindeki Karasu 2 HES’e ait göletin içinden geçen enerji nakil hattındaki arızayı onarmaya giderken, bindikleri deniz bisikletinin alabora olması sonucu ölen 5 TEDAŞ işçisinden Feridun Öztürk’ün evinin elektiriği 34 liralık borcu nedeniyle kesildi...
24.04.2012 Yaşam
Elektrik faturasında yüzde 70 tasarruf
Elektrik faturasında yüzde 70 tasarruf Yaptığı düzenekle elektrikte yüzde 70 tasarruf sağladıEsnafın cinliği bu olsa gerek...
1.11.2010 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektirik Faturası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektirik faturası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.