El Muhaberat

El Muhaberat

Son dakika El Muhaberat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan El Muhaberat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını El Muhaberat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Muhaberat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el muhaberat gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 el muhaberat haberi bulunmuştur. Tüm el muhaberat haberleri aşağıda listelenmiştir.
11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması! Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne? 11 Mayıs 2013 Reyhanlı bombalı saldırısı!
11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması! Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne? 11 Mayıs 2013 Reyhanlı bombalı saldırısı! Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te 53 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı iki ayrı bombalı terör saldırısında yaşamını yitirenlerin acısı hala yüreklerde taşınmaya devam ediyor. 9. yılında 11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması… Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne?
11.05.2022 Gündem
Dünyayı şoke eden görüntüler! Sivillerin gözlerini bağlayıp katlettiler...
Dünyayı şoke eden görüntüler! Sivillerin gözlerini bağlayıp katlettiler... Suriye istihbaratı El Muhaberat ajanlarının katliamları dünyayı şok etti. Bir acemi askerin izlediği video kaydının Suriye dışına çıkarılması üç yıl aldı. Görüntülerde, Şam'ın dış mahallelerinden Tadamon'da elleri ve gözleri bağlı sivillerin teker teker vurulup bir çukura atılması vardı. Koşmaları istenen sivilleri katleden Suriyeli istihbaratçılar kurbanlarla alay ederken, en az 41 kişinin cesetlerinin yakıldığı görüldü.
29.04.2022 Dünya
400 kişilik tutuklama listesi hazır
400 kişilik tutuklama listesi hazır İdlib’de teröre bulaştığı tespit edilen 400 kişi için tutuklama listesi hazır. Listede El Muhaberat, PKK ve DEAŞ’lı teröristler var. 6 ay içinde normalleşmesi planlanan İdlib’de, yabancı teröristlerin de bölgeyi terk etmesi sağlanacak.
21.09.2018 Gündem
Reyhanlı saldırısının planlayıcısının gözaltı süresi uzatıldı
Reyhanlı saldırısının planlayıcısının gözaltı süresi uzatıldı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı tarafından Reyhanlı'daki bombalı saldırının planlayıcısı olarak yakalanarak, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilen Yusuf Nazik'in gözaltı süresi 4 gün uzatıldı.
15.09.2018 Gündem
53 kişinin katili hakkında şok bir gerçek daha ortaya çıktı
53 kişinin katili hakkında şok bir gerçek daha ortaya çıktı Terörist Yusuf Nazik'in daha önce Suriye-Türkiye arasında yasadışı yollarla insan kaçakçılığı yaptığı ortaya çıktı. Suriye'de iç savaşın başlamasıyla birlikte 2011-2013 arasındaki göç dalgasından dolayı bazı varlıklı Suriyelileri 2 bin dolar karşılığı Türkiye'ye ve Avrupa ülkelerine geçirdiği tespit edildi.
14.09.2018 Gündem
İşte Duma bombası
İşte Duma bombası Duma’da çocukları öldüren kimyasal bombanın görüntülerine ulaşıldı. Muhalifler, roket başlığının parçalarını Türkiye’ye vermek üzere Fırat Kalkanı bölgesine getirdi.
19.04.2018 Dünya
Fransa DEAŞ'ı da besliyor
Fransa DEAŞ'ı da besliyor Fransa, DEAŞ saflarına terörist gönderen ülkeler sıralamasında ilk sırada yer alıyor. Havar, Mera, El Bab, Çobanbey, Cerablus ve Azez’de yargılanan DEAŞ’lı sayısının 900’ü aştığını belirten Cerablus Mahkemesi Hakimi Ebu Firas, “İthal teröristler arasında Fransız vatandaşları ilk sırada yer alıyor” dedi.
4.04.2018 Dünya
Son dakika: PKK şokta! Öldürüldü...
Son dakika: PKK şokta! Öldürüldü... PKK’nın Suriye’deki istihbarat sorumlusu ve gölge elebaşı "Cudi Amed" kod adlı terörist 5 Şubat’ta Haseke’de öldürüldü. Kandil’in 2012’de Suriye’ye gönderdiği "Cudi Amed", ABD’nin Fiş Habur hattı ve Rimeylan üssünü kullanarak verdiği silahları teslim alan isimdi.
12.02.2018 Gündem
Şehir savaşı başlıyor! Esad'dan şoke eden hamle
Şehir savaşı başlıyor! Esad'dan şoke eden hamle TSK destekli Suriyeli muhalifler dün Afrin’in batısındaki Raco beldesini ele geçirmek için büyük önem atfedilen 740 numaralı tepeyi teröristlerden temizledi. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Esed rejimine çağrıda bulunarak militan desteği isteyen PKK’ya bu destek kısmen geldi. Rejim ordusu içinde sayıları çok olmasa da bazı küçük grupların Türk askeriyle savaşmak üzere Afrin’e geçtiği belirtiliyor.
28.01.2018 Gündem
McGurk'ın Rakka'dan çıkardığı DEAŞ İdlib'e saldırıyor
McGurk'ın Rakka'dan çıkardığı DEAŞ İdlib'e saldırıyor ABD'nin Suriye ve Irak'taki katliamlarından sorumlu olan Brett McGurk'ın Rakka'dan çıkardığı DEAŞ'lı teröristler, muhaliflerin kontrolündeki İdlib'e saldırıyor.
13.12.2017 Dünya
ABD, Suriye'yi yağmalıyor! Günde 10 milyon dolar...
ABD, Suriye'yi yağmalıyor! Günde 10 milyon dolar... ABD ve PKK ittifakı Haseke-Rimelan ilçesine bağlı 4. Süveydiyye pompalama merkezinden kaçak hat çekerek günde kaçırdığı 10 milyon dolar tutarında 17 bin varil petrolün gelirini PKK terör örgütü ile bölüşüyor.
5.12.2017 Dünya
4 üst düzey terörist ABD üssünde saklanıyor!
4 üst düzey terörist ABD üssünde saklanıyor! Suriye’yi PYD eliyle işgal eden ABD, örgütün sözde lider kadrosundan 4 teröristi saklıyor.PYD Siyasi İşler Sorumlusu Elder Halil, SDG Genel Komutanı Şahin Cilo, YPG Genel Sorumluları Sipan Hamo ve Nasır Hacı Mansur, Çelebiye ve Ayn İsa’daki ABD üslerinde korunuyor.
29.09.2021 Gündem
PKK’dan İdlib’e saldırı hazırlığı
PKK’dan İdlib’e saldırı hazırlığı ABD, Rakka'da DEAŞ-PKK devir-tesliminden sonra Suriye ve Irak'taki bütün teröristleri İdlib'e yönlendiriyor.
29.09.2021 Gündem
O teröristlerle ilgili şok gerçek! Para cezası kesip öldürdüler
O teröristlerle ilgili şok gerçek! Para cezası kesip öldürdüler Muğla'ya Suriye'nin Lazkiye limanından PKK'lı teröristleri getiren geminin kaptanı itirafçı oldu. Ossama J. adlı kaptan Suriye İstihbarat Servisi El Muhaberat ile olan bağlarını da anlattı. Ossama'nın ifadesine göre Muhaberat, daha önce gönderdiği bir terörist grubu Türkiye'ye sokamadan geri getiren kaptanı önce 260 bin dolar ceza kesti, sonra da öldürdü.
29.09.2021 Gündem
Teröristlerin üzerinden çıkanlar şoke etti!
Teröristlerin üzerinden çıkanlar şoke etti! Muğla’da gerçekleştirilen terör operasyonunda yakalanan silah ve mühimmat şoke etti.
29.09.2021 Gündem
PKK'da İdlib paniği: Kaçıyorlar
PKK'da İdlib paniği: Kaçıyorlar Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti.
29.09.2021 Gündem
Vahşi cinayette El Muhaberat şüphesi
Vahşi cinayette El Muhaberat şüphesi Suriyeli muhalif aktivist Orouba Barakat ile gazeteci kızı Halla Barakat (22)’ın öldürülmesi olayında Suriye istihbaratı el-Muhaberat şüphesi ağırlık kazandı
23.09.2017 Yaşam
Ormanı PKK yakıyor
Ormanı PKK yakıyor Türkiye’nin Afrin’e askeri harekat noktasındaki kararlığı teröristleri endişeye sevk etti. Hatay’a daha önce top mermileri atan PKK'lılar, şimdi de Amanos Dağları’ndaki ormanlık alanları ateşe vermeye başladı. 15 gün içerisinde 3 kez ormanların yakıldığı Amanos’larda yüzlerce hektarlık alan küle döndü.
29.09.2021 Gündem
CIA belgeleri ortaya çıktı! Suriye'nin PKK'ya desteği...
CIA belgeleri ortaya çıktı! Suriye'nin PKK'ya desteği... Türkiye'ye karşı savaş açan Ermeni terör örgütü ASALA ile PKK'ya Suriye'nin verdiği destek 1983 yılındaki CIA belgelerine de yansımış. Belgelerde, Türkiye'nin her an Suriye'deki terör hedeflerini vurabileceği de belirtilmiş.
29.09.2021 Gündem
Büyük taarruz emir bekliyor! Gözler Türkiye'de
Büyük taarruz emir bekliyor! Gözler Türkiye'de Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip El Bab ve Rakka’nın yolunu açacak operasyon için gün sayıyor. Büyük savaşın yaşanacağı yer ise Dabık. ÖSO, on gün içinde harekete geçmek için Türkiye’nin onayını bekliyor.
29.09.2021 Gündem
Sınırda yakalanan ajandan şok ifade!
Sınırda yakalanan ajandan şok ifade! Doğu ve Güneydoğu sınırında FETÖ ile birlikte çalışan CIA ve muhaberat ajanları sınırdaki mülteci kamplarını vurma planları yaptığı ortaya çıktı. Muhaliflerin sınırda yakaladığı Esed ajanı, Yayladağı Sınır Kampı’nın hedef alınacağını ve sonrasında Türkiye sınırında yer alan birçok kampın daha vurulacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Bahoz Erdal suikastıyla ilgili flaş detaylar
Bahoz Erdal suikastıyla ilgili flaş detaylar Tel Hamis Tugayları’nın öldürüldüğünü açıkladığı Bahoz Erdal’a yönelik ilk saldırı bombalı araçla yapıldı, kurtuldu. İkinci saldırıda aracına bomba konuldu. 6 koruması ölürken Bahoz Erdal yaralandı. Son saldırı ise Bahoz Erdal tedavi için gittiği Himo’dan dönerken gerçekleşti
29.09.2021 Gündem
Örgüt bağlantısı mercek altında
Örgüt bağlantısı mercek altında Reyhanlı ilçesinde patlayıcı yaparken ölen Suriyelilerin örgüt bağlantıları araştırılıyor. Suriyeli bir kadın gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Kandil'den korkunç 20 Mart talimatı
Kandil'den korkunç 20 Mart talimatı PKK, PYD ve sol terör örgütleri, 20 Mart’ta Türkiye’yi kan gölüne çevirecek büyük bir kalkışmaya hazırlanıyor. Plana göre, DHKP-C ve MLKP 11 Mart’ta sansasyonel eylemler yapacak. 20 Mart’ta ise Kandil’in talimatıyla 11 bin PKK'lı Yüksekova’yı kurtarılmış bölge ilan edecek. Suriye’den gelecek 8 bin PYD'li ise Türkiye’deki güvenlik noktalarına saldıracak.
29.09.2021 Gündem
İşlek sokak, cadde ve meydanlara yüz tanıma sistemi
İşlek sokak, cadde ve meydanlara yüz tanıma sistemi Başsavcı Harun Kodalak ile Başsavcıvekili Necip Cem İşçimen, Ankara’ya gelen şüphelilerin tespit edilebilmesi için kentin işlek cadde ve meydanlarına ‘yüz tanıma sistemi’ kurulması önerisini getirdi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

El Muhaberat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el muhaberat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.