El Kaide Operasyonu

El Kaide Operasyonu

Son dakika El Kaide operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan El Kaide operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını El Kaide operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Kaide Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el kaide operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 el kaide operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm el kaide operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
11 ilde DEAŞ ve El Kaide operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
11 ilde DEAŞ ve El Kaide operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik düzenlenen 'Kahramanlar-45' operasyonlarında 36 kişinin yakalandığını duyurdu.
18.01.2024 Gündem
İstanbul’da DEAŞ ve EL KAİDE operasyonu: 16 gözaltı
İstanbul’da DEAŞ ve EL KAİDE operasyonu: 16 gözaltı İstanbul'da terör örgütü DEAŞ ve El Kaide’ye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 16 yabancı uyruklu kişi yakalandı.
6.04.2023 Gündem
İstanbul'da DEAŞ ve El Kaide operasyonu: 18 şüpheli yakalandı
İstanbul'da DEAŞ ve El Kaide operasyonu: 18 şüpheli yakalandı İstanbul'da polis, DEAŞ ve El-Kaide'ye yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında çatışma bölgeleriyle iltisaklı olduğu belirlenen şüphelilere operasyon düzenledi. 12 ilçede 20 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı.
25.11.2022 Yaşam
İstanbul'da DEAŞ- El Kaide operasyonu! Yabancı uyruklu 15 şüpheli yakalandı
İstanbul'da DEAŞ- El Kaide operasyonu! Yabancı uyruklu 15 şüpheli yakalandı İstanbul’da 6 ilçede düzenlenen operasyonlarda, El Kaide/HAD, DEAŞ, El Nusra (ENC) ve Heyeti Tahrir Şam (HTŞ) gibi aşırı uç radikal terör örgütleri ile bağlantılı oldukları iddiasıyla aranan yabancı uyruklu 15 şüpheli yakalandı.
22.04.2022 Gündem
Adana’da DEAŞ ve El Kaide operasyonu
Adana’da DEAŞ ve El Kaide operasyonu Adana’da terör örgütü DEAŞ ve El Kaide adına eylem ve faaliyet hazırladıkları tespit edilen 8’i Suriye uyruklu 10 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şafak vakti yapılan operasyonla şüpheli şahıslar yakalandı.
8.11.2019 Gündem
Kocaeli'de DEAŞ ve El-Kaide operasyonu
Kocaeli'de DEAŞ ve El-Kaide operasyonu Kocaeli'de, terör örgütü DEAŞ ve El Kaide'ye yönelik operasyonda, Suriye uyruklu 5 şüpheli yakalandı.
23.04.2019 Gündem
ABD, İHA ile vurdu!
ABD, İHA ile vurdu! ABD'ye ait olduğu tahmin edilen insansız hava aracı, Ebyen'de terör örgütü El-Kaide hedeflerine saldırı düzenledi. Lahic vilayetinde düzenlenen operasyonda ikisi örgüt yöneticisi 5 kişi yakalandı
17.04.2017 Dünya
ABD'den Yemen'de El-Kaide operasyonu
ABD'den Yemen'de El-Kaide operasyonu Yemen'in El-Beyda ilinde ABD'ye ait hava kuvvetlerinin düzenlediği saldırıda aralarında terör örgütü El-Kaide komutanlarının da olduğu 40 kişinin öldüğü bildirildi.
17.06.2021 Dünya
DEAŞ'lı Hasan Aydın, 2 kez gözaltına alınıp bırakılmış
DEAŞ'lı Hasan Aydın, 2 kez gözaltına alınıp bırakılmış SURİYE'de DEAŞ'ın Türklerden oluşturduğu 'Yaşar Grubu'nun içerisindeki infaz timinde yer alan Hasan Aydın'ın, 2012'de Adana'daki El Kaide operasyonunda, 2015'te ise Hatay'dan Suriye'ye geçmek isterken yakalanıp serbest bırakıldığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Adana'da El Kaide operasyonu: 11 gözaltı
Adana'da El Kaide operasyonu: 11 gözaltı Adana'da terör örgütü El Kaide'nin Suriye yapılanması El Nusra Cephesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Şefkat Tepe, Sungurlar dizilerindeki siyasi mesaj ne?
Şefkat Tepe, Sungurlar dizilerindeki siyasi mesaj ne? 14 Aralık’ta bir yerde “rövanşı” alınmıştı. Peki “Tek Türkiye” aslında neydi? Şefkat Tepe ve Sungurlar Türkiye’yi Türk-Kürt, Sünni-Alevi gibi parçalara ayırma çabası mı vardı? Bu dizilerde gerçekte yaşadığımız bir senaryomu vardı? Sungurlar dizilerindeki siyasi mesaj ne?
21.12.2014 Magazin
El Kaide'nin Türkiye planı!
El Kaide'nin Türkiye planı! El Kaide terör örgütüne yönelik Van Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmanın ardından hazırlanan iddianamede, El Kaide'nin Suriye'nin ardından Türkiye ile ilgili planları da yer aldı.
29.09.2021 Gündem
El Kaide operasyonunda şok iddia!
El Kaide operasyonunda şok iddia! El Kaide'nin Türkiye yapılanmasından sorumlu Halis Bayancuk, İstanbul'u ele geçireceklerini ve Türkiye'yi alacaklarını ifade ediyor...
29.09.2021 Gündem
Gözaltı sayısı 13'e çıktı!
Gözaltı sayısı 13'e çıktı! Van merkezli Adana, Gaziantep, İstanbul, Kilis ve Kayseri'de, El Kaide örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 25 kişinin sorguları ve duruşmaları sona erdi...
29.09.2021 Gündem
Emniyet'te El Kaide depremi!
Emniyet'te El Kaide depremi! Van'da El Kaide'ye yönelik operasyonun yankıları sürerken, Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürü Serdar Bayraktutan'ın görevden alınmasının ardından İstihbarat Şube Müdürü İsmail Hakkı Kılıç da görevden alındı...
29.09.2021 Gündem
Erol Evcil işkenceyle suçlamıştı!
Erol Evcil işkenceyle suçlamıştı! Kilis'te emniyet müdürü ve 13 polis görevden alındı
29.09.2021 Gündem
El Kaide operasyonunda yeni gelişme!
El Kaide operasyonunda yeni gelişme! Van Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Soruşturması kapsamında Van merkezli 6 ilde yapılan El Kaide operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgulamaları tamamlananlar Adliye’ye sevkedildi...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'li adayın evi arandı
AK Parti'li adayın evi arandı Van merkezli 6 ilde düzenlenen El Kaide operasyonu kapsamında hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar basın toplantısı düzenleyerek sorulara cevap verdi.
29.09.2021 Gündem
Savcıların korumaları değişti!
Savcıların korumaları değişti! El Kaide operasyonundan sonra flaş değişiklik...
29.09.2021 Gündem
Operasyona giden göreve dönemiyor!
Operasyona giden göreve dönemiyor! Dün 6 ilde eş zamanlı El Kaide operasyonu gerçekleştirildi...
29.09.2021 Gündem
İHH yöneticisine gözaltı şoku!
İHH yöneticisine gözaltı şoku! Van merkezli bugün 6 ilde gerçekleştirilen El Kaide operasyonu kapsamında Kayseri'de İHH İnsani Yardım Derneği yöneticilerinden Recep Çamdallı gözaltına alınırken, Ömer Faruk Sebzeci'nin umrede olduğu belirtildi...
29.09.2021 Gündem
2 gazeteciye El Kaide gözaltısı!
2 gazeteciye El Kaide gözaltısı! Sabah erken saatlerde 6 ilde eş zamanlı başlayan El Kaide operasyonu kapsamında Van'ın eski Akit ve Yeni Şafak temsilcisi Kenan Gül, Haksoz yazari Abdulkadir Şen'in de gözaltına alındığı iddia edildi...
29.09.2021 Gündem
6 ilde büyük El Kaide operasyonu!
6 ilde büyük El Kaide operasyonu! El Kaide terör örgütüne yönelik 6 ilde yapılan operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Erzincan'da El Kaide operasyonu!
Erzincan'da El Kaide operasyonu! 100 güvenlik görevlisi katıldı
29.09.2021 Gündem
4 ilde El Kaide operasyonu!
4 ilde El Kaide operasyonu! El Kaide operasyonunda 16 gözaltı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

El Kaide Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el kaide operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.