El Ittifak

El Ittifak

Son dakika El Ittifak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan El Ittifak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını El Ittifak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Ittifak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el ıttifak gelişmeleri de dahil olmak üzere 549 el ıttifak haberi bulunmuştur. Tüm el ıttifak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de ayrılık! 500 bin euro'ya transfer oldu
Fenerbahçe'de ayrılık! 500 bin euro'ya transfer oldu Fenerbahçe genç oyuncularından Muhammed Gümüşkaya'yı 500 bin euro bonservis karşılığında Belçika takımlarından Westerlo'ya gönderdi.
24.08.2022 Fenerbahçe
Geçen sezon Galatasaray'a rakip olmuştu! İşte Beşiktaş'ın görüşmelere başladığı stoper
Geçen sezon Galatasaray'a rakip olmuştu! İşte Beşiktaş'ın görüşmelere başladığı stoper Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'a karşı oynayan Alvaro Gonzalez Beşiktaş'ın transfer listesine girdi.
12.08.2022 Beşiktaş
Ceyhun Kazancı masaya oturup anlaştıkları oyuncuyu açıkladı
Ceyhun Kazancı masaya oturup anlaştıkları oyuncuyu açıkladı Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı anlaşmaya vardıkları futbolcuyu açıklayarak "Oyuncu son kararını vermedi diğer seçenekleri de değerlendiriyor." ifadelerini kullandı.
10.08.2022 Beşiktaş
Ve 2 yıllık imzayı attı! Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık
Ve 2 yıllık imzayı attı! Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık Beşiktaş, Brezilyalı stoper Welinton için Arabistan takımlarından El İttifak'la anlaşmaya vardı.
9.08.2022 Beşiktaş
Galatasaray taraftarından logo tepkisi
Galatasaray taraftarından logo tepkisi El İttifak - Galatasaray arasında oynanan hazırlık maçında Suudi Arabistan rejisi, Galatasaray logosunu 3 yıldızlı olarak ekrana yansıtınca, durumu fark eden Galatasaray taraftarları sosyal medyadan büyük tepki gösterdi
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray El İttifak maçı sonucu: 1-3! İşte GS maçının özeti
Galatasaray El İttifak maçı sonucu: 1-3! İşte GS maçının özeti Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı öncesindeki hazırlıkları çevrçevesinde Suudi Arabistan takımlarından El İttifak ile karşılaştı
9.01.2017 Galatasaray
İlk defa bir Türk takımı...
İlk defa bir Türk takımı... Galatasaray, El İttifak ile oynayacağı hazırlık maçı için Suudi Arabistan'a gitti. Sarı-kırmızılılar konaklayacakları otelde çiçekler ve şekerlemeler ile karşılandı.
24.09.2021 Galatasaray
Kale 17'lik Batuhan'a emanet!
Kale 17'lik Batuhan'a emanet! El İttifak maçında Galatasaray kalesi 17'lik Batuhan'a emanet
24.09.2021 Galatasaray
Riekerink: 'Önümüzdeki periyot çok önemli'
Riekerink: 'Önümüzdeki periyot çok önemli' Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink: "Antalya'da geçirdiğimiz zamanı iyi kullandığımızı düşünüyorum"
24.09.2021 Galatasaray
Suudi Arabistan'da Galatasaray heyecanı
Suudi Arabistan'da Galatasaray heyecanı Galatasaray, 35 bin kişilik Prens Mohammed bin Fahd Stadı'nda, ligde altıncı sırada yer alan El Ittifak ile karşı karşıya gelecek.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Podolski sevinci
Galatasaray'da Podolski sevinci Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci bölümünün hazırlıklarını sürdürdü.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray, El İttifak ile hazırlık maçı yapacak
Galatasaray, El İttifak ile hazırlık maçı yapacak Galatasaray, Suudi Arabistan'ın El İttifak ekibiyle 9 Ocak Pazartesi günü dostluk maçı yapacak.
24.09.2021 Galatasaray
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Reisi, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile telefonda görüştü.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde halka hitap etti. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'ın ardından Yozgat'ta önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de Yİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı... Kavuncu, İBB Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Esenyurt'ta yaptığı bir konuşmada 'Particilik yapmayın' sözlerine tepki göstererek, "Biz ayrı bir partiyiz, tüzüğümüz ayrı. Biz partimizin geleceğine herhangi bir siyasi figürün vereceği kararlara göre şekillendiremeyiz. "Efendim partizanlık yapmayın, sandıkta partinizi bir tarafa bırakın" çağrısı yapılıyor. Ya bu çağrıyı yapan kişi aynı zamanda kendisi bir partinin mensubu. O zaman logonu çıkar, bağımsız aday olarak çık milletin karşısına; yani CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de o zaman bunu söylemeye hakkın var" ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kazanırsam AK Parti'de olacağım' diyen sirk cambazlarına prim vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kazanırsam AK Parti'de olacağım' diyen sirk cambazlarına prim vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi. Korsan siyaset uyarısı yapan Erdoğan, "Kim bu kadim davaya hizmet ediyorsa başımızın üstünde yeri vardır. Korsan siyaset yapmaya kalkana da eyvallah etmeyiz." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
Meral Akşener, pankart krizinin detaylarını anlattı! İstanbul'dan şirkete telefon: Bunları asmayacaksınız
Meral Akşener, pankart krizinin detaylarını anlattı! İstanbul'dan şirkete telefon: Bunları asmayacaksınız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim kampanyası için hazırlanan afişlerin billboard şirketiyle anlaşma yapmalarına rağmen CHP yönetimindeki İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerince asılmamasına sert tepki gösterdi. Billboard krizinin detaylarını anlatan Meral Akşener, "Basımı yapılan billboardlarımızın fotoğrafları çekilmiş, gönderilmiş. Bunları asmayacaksınız, bunları yumuşatın, denmiş. Şirket de korkmuş. Bunun peşini bırakmayacağız " dedi. Özgür Özel'e de tepki gösteren Akşener, "Referandum döneminde Kılıçdaroğlu'na gidin sorun Akşener'e 1 kuruş yardım yapmış mı? Ben sizden partimize katkı istedim mi? Sizden istemedik, size kazandırdık" ifadelerini kullandı.
31.01.2024 Gündem
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, Sarıyer'de kilisede gerçekleşen terör saldırısına tepki gösterirken, 'Bu eylemi lanetliyorum. Teröre ve destekçilerine asla fırsat verilmemeli. Karanlık ellere karşı uyanık olunmalı.' dedi.
30.01.2024 Gündem
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

El Ittifak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el ıttifak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.