Ediz Bahtiyaroğlu

Ediz Bahtiyaroğlu

Son dakika Ediz Bahtiyaroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ediz Bahtiyaroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ediz Bahtiyaroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ediz Bahtiyaroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ediz bahtiyaroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 ediz bahtiyaroğlu haberi bulunmuştur. Tüm ediz bahtiyaroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ediz Bahtiyaroğlu ölüm yıl dönümünde anılıyor
Ediz Bahtiyaroğlu ölüm yıl dönümünde anılıyor Ediz Bahtiyaroğlu ölüm yıl dönümünde sevenleri tarafından anılıyor. 2012 yılında Eskişehirspor’da oynadığı dönemde hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu, yaşasaydı 33 yaşında olacak. İşte, Eskişehirspor’un unutulmayan futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu’nun hayatı ve ölümüyle ilgili detaylar…
5.09.2019 Futbol
Eskişehirsporlu oyuncular antrenman öncesi Ediz'i andı
Eskişehirsporlu oyuncular antrenman öncesi Ediz'i andı Eskişehirspor'da forma giyerken hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu'nu unutmayan oyuncular, antrenman öncesi Ediz'in yer aldığı maket ile fotoğraf çektirdi.
5.09.2018 TFF 1.Lig
Fenerbahçe, Ediz Bahtiyaroğlu'nu unutmadı!
Fenerbahçe, Ediz Bahtiyaroğlu'nu unutmadı! Fenerbahçe, Eskişehirspor forması giyerken 2012 yılında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Ediz'i ölümünün 6. yıl dönümünde andı.
5.09.2018 Fenerbahçe
Ediz Bahtiyaroğlu kimdir?
Ediz Bahtiyaroğlu kimdir? Ediz Bahtiyaroğlu'nun bugün 6. ölüm yıldönümü... Genç ve başarılı futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu 2012 yılında, 26 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. Ediz Bahtiyaroğlu ölüm yıldönümünde saygıyla anılıyor.
5.09.2018 Gündem
Sağlam: Futbolcu yetiştiremiyoruz
Sağlam: Futbolcu yetiştiremiyoruz Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ülkemizde son dönemde iyi futbolcu yetişmediğini belirterek, alt yapının önemine dikkat çekti.
5.09.2017 Yeni Malatya Spor
Bugün, Ediz'in aramızdan ayrılışının 4. yılı
Bugün, Ediz'in aramızdan ayrılışının 4. yılı 5 Eylül 2012’de evinde geçirdiği rahatsızlık sonrası hayata gözlerini yuman Eskişehirspor’un başarılı savunma oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu unutulmuyor.
5.09.2016 TFF 1.Lig
Es-Es'ten taraftara çağrı
Es-Es'ten taraftara çağrı Eskişehir Taraftarlar Birliği Sosyal İşler Sorumlusu Birol Bakırcı, taraftarlarına çağrı yaptı.
5.08.2014 Futbol
Erciyes kümeden çıktı
Erciyes kümeden çıktı Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Eskişehirspor evinde Kayseri Erciyesspor'u ağırladı.
27.04.2014 Futbol
'Alex ile yaşadıklarımız...'
'Alex ile yaşadıklarımız...' Hürriyet Gücer: "Sahada kendimi çok kaybediyorum. Maçlardan sonra kendimi izliyorum ve kendimi tanıyamıyorum. Kimse kaybetmeyi sevmez ama ben biraz abartıyorum"
25.04.2014 Futbol
Zengin de ceza almıştı!
Zengin de ceza almıştı! Galatasaraylı Drogba ile Eboue'nin "Mandela" anısına giydikleri tişörtlerin ardından PFDK'ya sevk edilmesi olayına benzer bir durum daha önce de yaşanmıştı.
8.12.2013 Futbol
Ediz'in adı unutulmadı!
Ediz'in adı unutulmadı! Kulüpler Birliği Vakfı ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, gelir vergisindeki düzenlemeye ilişkin "Kulüplerimizin futbolcuya ödediği stopaj vergisi yüzde 15'ten yüzde 35'e çıkmak üzere. Umuyorum ki hükümetimiz ve bakanlarımız meseleye sağduyulu yaklaşırlar. Bir anda bir kulübün oyuncu bedeline yüzde 20 artı getirmesi, hiçbir kulübün ekonomisinde mümkün görünmemektedir" dedi.
3.07.2013 Futbol
Eskişehir'i 'Çek'ti aldı!
Eskişehir'i 'Çek'ti aldı! Spor Toto Süper Lig’de Eskişehirspor, Medical Park Antalyaspor karşısında karşılaşmayı 3-1 kazandı
19.05.2013 Futbol
Es-Es taraftarından anlamlı hareket!
Es-Es taraftarından anlamlı hareket! Eskişehirspor taraftarı, geçirdiği rahatsızlık sonucu 5 Eylül 2012’de hayatını kaybeden kırmızı-siyahlı takımın futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu anısına "Kalplerden Cennete" adlı belgesel çekti.
9.05.2013 Futbol
Bilet fiyatları belli oldu
Bilet fiyatları belli oldu Eskişehirspor-Galatasaray maçının bilet fiyatları belli oldu.
19.02.2013 Futbol
İşte Es Es'li Ediz'in ölüm nedeni
İşte Es Es'li Ediz'in ölüm nedeni Genç futbolcunun ani ölümü şok etkisi yaratmıştı...
11.12.2012 Futbol
TFF Başkanı'ndan  önemli açıklamalar!
TFF Başkanı'ndan önemli açıklamalar! TFF Başkanı Demirören: Yeni Kulüpler Kanunu çalışması başlamıştır
2.10.2012 Futbol
Özer, Ediz'i unutmadı!
Özer, Ediz'i unutmadı! Özer Hurmacı, dün akşam bir vefa örneği sergiledi
16.09.2012 Futbol
Beşiktaş'tan vefa örneği!
Beşiktaş'tan vefa örneği! Beşiktaş, Ediz Bahtiyaroğlu'nu unutmadı
10.09.2012 Futbol
Ediz'e borçlarını ödesinler!
Ediz'e borçlarını ödesinler! Ümit Özat dün gece bir televizyon programına konuktu
10.09.2012 Futbol
Programa neden katılmadı?
Programa neden katılmadı? Aziz Yıldırım dün gece NTVSpor'a konuk olacaktı
10.09.2012 Futbol
Alex'i kıskanmam...  G.Saray'a mesaj!
Alex'i kıskanmam... G.Saray'a mesaj! Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, LigTV'nin canlı yayınında sarı lacivertli takımın gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu...
8.09.2012 Futbol
FIFA'dan mesaj var
FIFA'dan mesaj var Joseph Blatter, TFF'ye taziye mesajı yolladı
7.09.2012 Futbol
UEFA'nın alamadığı kararı FIFA aldı!
UEFA'nın alamadığı kararı FIFA aldı! UEFA daha önceki oynanan maçta izin vermemişti
29.09.2021 Gündem
'Ben buna karşıyım!'
'Ben buna karşıyım!' Şenol Güneş'ten çok iddialı açıklama
6.09.2012 Futbol
Yokluğunu hissedeceğiz
Yokluğunu hissedeceğiz Ersun Yanal, Ediz'in yokluğunu hissedeceklerini söyledi.
6.09.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ediz Bahtiyaroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ediz bahtiyaroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.