Edis

Edis

Son dakika edis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan edis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını edis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edis gelişmeleri de dahil olmak üzere 474 edis haberi bulunmuştur. Tüm edis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli bayram ikramiyesinin detayları belli oldu! Onlar da yararlanacak, işte ödeme tarihi
Emekli bayram ikramiyesinin detayları belli oldu! Onlar da yararlanacak, işte ödeme tarihi Emekliye bayram ikramiyesinde detaylar belli oldu. Erdoğan'ın açıkladığı emeklilere bayram ikramiyesi zammından herkes yararlanacak. Dul ve yetimler hak ediş oranı kadar ikramiye alacak. Yılın ilk ikramiyesi 9 Nisan'dan önce yatacak
17.02.2024 Çalışma Hayatı
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
Edis'in hayranından beklenmedik hareket! Sahneye sütyenini attı!
Edis'in hayranından beklenmedik hareket! Sahneye sütyenini attı! İzmir'de geçtiğimiz aylarda sahne alan Edis, şarkılarıyla seyirciye keyifli dakikalar yaşatırken gelen hamle herkesi şaşırttı. Edis'i dinlemeye gelen seyircilerden birisi sahneye sütyenini fırlattı.
24.01.2024 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Edis’e gişe şoku!
Edis’e gişe şoku! Edis’in başrolünde oynadığı ‘Alya’ filmi bir hafta vizyonda kaldı ve sadece bin 855 kişi tarafından izlendi. Film, pandemi nedeniyle çekimleri bittikten üç sene sonra vizyona girdi.
28.11.2023 Magazin
Edis'in doğum gününe ünlü akını!
Edis'in doğum gününe ünlü akını! Edis, 32'nci yaşını erken bir doğum günü partisi ile kutladı. Ünlü şarkıcının partisine magazin dünyasının tanınmış simaları akın etti.
26.11.2023 Magazin
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Maltepe Etkinlik Alanı'nda 2 gün boyunca devam edecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama etkinlikleri başladı.  
28.10.2023 Gündem
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
29 Ekim kutlamaları iptal mi? 29 Ekim kutlamaları (etkinlikleri) ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu?
29 Ekim kutlamaları iptal mi? 29 Ekim kutlamaları (etkinlikleri) ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu? Cumhuriyet Bayramı, TBMM'nin 29 Ekim 1923'de Cumhuriyet yönetimini ilan etmesinin anısına her yıl Türkiye ve KKTC'de kutlanıyor. İsrail’in Filistin’e saldırısı sonrası Türkiye’de 3 günlük milli yas ilan edilince vatandaşlar “29 Ekim kutlamaları iptal mi, 29 Ekim etkinlikleri ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu?
20.10.2023 Gündem
Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal konserde! Çocuklar babaya emanet
Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal konserde! Çocuklar babaya emanet Ünlü oyuncular Sinem Kobal ve Burçin Terzioğlu, yakın arkadaşları Edis'in Harbiye Açıkhava konserine gitti. Kızları Lalin ve Leyla'yı evde eşi Kenan İmirzalıoğlu'na bırakan Kobal, "Kız kıza konsere geldik" dedi.
14.10.2023 Magazin
Zübeyde, Analar ve Oğullar filmi Toronto’da gösterilecek
Zübeyde, Analar ve Oğullar filmi Toronto’da gösterilecek Kuzey Amerika’nın en büyük Güney Asya filmleri festivali olan IFFSA Toronto’nun açılışı “Zübeyde, Analar ve Oğullar” filmiyle gerçekleşecek.
17.09.2023 Magazin
Özgü Namal uzun süre sonra alışverişte!
Özgü Namal uzun süre sonra alışverişte! Özgü Namal, 2015’te oyunculuğu bırakarak Köyceğiz’e yerleşmişti.
17.09.2023 Magazin
Edis'ten 'gizli seyahat' açıklaması geldi! Yunanistan'a neden gitti?
Edis'ten 'gizli seyahat' açıklaması geldi! Yunanistan'a neden gitti? Pop müziğin en çok konuşulan isimlerinden Edis, geçtiğimiz günlerde Yunanistan'a giderken bir hayranı tarafından görüntülenmişti. Yabancı bir hava yolu şirketi ile yurt dışına uçmayı tercih eden şarkıcı hakkında "Yatırım için mi Yunanistan'a gitti?" sorusu akıllara gelmişti. Edis, sosyal medyada 'gizli seyahat" olarak yorumlanan idiaya cevap verdi.
17.09.2023 Magazin
Şarkı polemiği büyüyor: Serdar Ortaç'da dahil oldu
Şarkı polemiği büyüyor: Serdar Ortaç'da dahil oldu Serdar Ortaç’ın ‘Sor’ adlı eserine düet yapan Edis ve Gülşen’in, eser sahibinden hiç bahsetmemesine tepki gösteren Sinan Akçıl, ‘asıl olan şarkıdır’ dedi. Şarkı tartışmasına Serdar Ortaç da başka bir açıdan dahil oldu. İşte detaylar...
22.08.2023 Magazin
Yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini değişti!
Yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini değişti! Piyasa katılımcı anketi sonuçların yıl sonu dolar kuru tahmini 29,82 TL’ye, enflasyon beklentisi 59,46 seviyesine yükseldi.
18.08.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı etiket denetimi! Ceza yağdı
Ticaret Bakanlığı etiket denetimi! Ceza yağdı Ticaret Bakanlığı tüketicinin korunması ve piyasa gözetimi kapsamında yapılan denetimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 2022 ve 2023 yıllarında toplamda 358 milyon 776 bin 876 lira ceza kesildi.
18.08.2023 Gündem
Gülşen ve Edis'ten 'olay' klip! Çok konuşulacak görüntüler...
Gülşen ve Edis'ten 'olay' klip! Çok konuşulacak görüntüler... Üç yıl önce 'Nirvana' şarkısıyla klip çeken ve adlarından oldukça söz ettiren Gülşen ve Edis, bu kez de Serdar Ortaç'ın yazdığı 'Sor' isimli şarkı için bir araya geldi. Ünlü isimlerin klibindeki görüntüler gündem oldu.
18.08.2023 Magazin
Bakan Özhaseki: Afet dönüşüm sürecinin her safhasını denetleyeceğiz
Bakan Özhaseki: Afet dönüşüm sürecinin her safhasını denetleyeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Yerinde Dönüşüm Projesi'ne ilişkin, "Hiç kimse merak etmesin; 11 ilimizdeki afet dönüşüm sürecinin her bir safhasını, ruhsattan meskene kadar her bir adımı, belirttiğimiz 4 kırmızı çizgiden ödün vermeden adım adım denetleyeceğiz" dedi.
9.07.2023 Ekonomi
Yeşim Ceren Bozoğlu: Aşkta tutku çok kıymetli
Yeşim Ceren Bozoğlu: Aşkta tutku çok kıymetli Yeşim Ceren Bozoğlu, 19 yıl sonra tek kişilik oyunu “Bir Kurbağanın Anatomisi” ile tiyatro sahnesine döndü. Oyunda Adem ve Havva’dan başlayan kadın erkek ilişkisini mitolojik ve esprili bir dille anlatan Bozoğlu, sahnede 25 farklı karakteri canlandırıyor. Çeşitli erkek tiplerini; kurbağalar üzerinden betimleyerek seyirciye aktaran ünlü oyuncuyla hem oyunun hikâyesini hem aşka bakışını konuştuk.
18.06.2023 Magazin
Zeynep Bastık, Gülşen ve Edis'ten 'Türkçe pop tatilde' pozu!
Zeynep Bastık, Gülşen ve Edis'ten 'Türkçe pop tatilde' pozu! Müzik dünyasında son dönemin en popüler isimerinden olan Zeynep Bastık, meslektaşları Edis Görgülü ve Gülşen Çolakoğlu ile İspanya Barselona'da tatil yapıyor. Birlikte konsere giden ünlü popçuların keyifli halleri dikkat çekti. Zeynep Bastık, konserden fotoğrafları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
3.06.2023 Magazin
Çağla Şıkel ile Nail Gönenli eğlenceden çıkarken görüntülendi!
Çağla Şıkel ile Nail Gönenli eğlenceden çıkarken görüntülendi! Çağla Şıkel 8 yıllık aşk orucunu geçen martta Nail Gönenli ile bozmuştu. Sevgililer önceki akşam Etiler’de bir kulüpte eğlendi. Popçu Edis de ikiliye eşlik etti.
13.05.2023 Magazin
Cenk Tosun'un sözleşmesindeki özel maddeyi açıkladı! 'Bu nasıl kontrat?'
Cenk Tosun'un sözleşmesindeki özel maddeyi açıkladı! 'Bu nasıl kontrat?' MLS ekiplerinden Chicago Fire’ın 2-3 milyon dolarlık teklifi karşısında düşünmek için süre isteyen Beşiktaş yönetimi Cenk Tosun'un kontratına "15 golü geçerse, bir yıl otomatik uzar" maddesi koydurmuş.
9.03.2023 Beşiktaş
Deprem uygulamaları gerçekten işe yarıyor mu?
Deprem uygulamaları gerçekten işe yarıyor mu? Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerin ardından deprem uygulamaları yeniden gündeme geldi. Milyonlarca kişi depremi bir kaç saniye önceden öğrenebilmek için bu uygulamaları telefonuna indirdi. Peki deprem uygulamaları gerçekten işe yarıyor mu? Uzman isimler tek tek açıkladı.
28.02.2023 Gündem
Haluk Levent, 500 bin TL bağış yaptığını açıkladı!
Haluk Levent, 500 bin TL bağış yaptığını açıkladı! Başkanı olduğu AHBAP Derneği ile birlikte depremin ilk gününden bu yana bölgede çalışma yapan Haluk Levent, sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. "Yarın akşam 22.00 de önemli bir açıklama yapacağım" diyen Haluk Levent, 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına da 500 bin TL bağış yaptığını duyurdu.
16.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Edis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.