Ece Dizdar

Ece Dizdar

Son dakika Ece Dizdar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ece Dizdar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ece Dizdar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Dizdar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece dizdar gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 ece dizdar haberi bulunmuştur. Tüm ece dizdar haberleri aşağıda listelenmiştir.
190 bin koruyucu aile başvurusu oldu! Refakatsiz depremzede çocukların durumu: Sistem nasıl işliyor?
190 bin koruyucu aile başvurusu oldu! Refakatsiz depremzede çocukların durumu: Sistem nasıl işliyor? Tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin ardından 10 ilde kurtarma çalışmaları devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken uzmanlar bölgede depremden etkilenmiş refaekatsiz çocukların durumuna dikkat çekiyor. Uzmanlar, aileleri ile bağları kopan çocukların kurtulmasının ardından izlenmesi gereken yollar üzerinde önemle duruyor. Öte yandan bu çocuklara aile olmak isteyen on binlerce kişi başvuruda bulundu. Konuyu uzmanlarla konuştuk.
13.02.2023 Gündem
Ece Dizdar'dan duygusal paylaşım:23 yıl önce bugün ailemi depremde kaybettim
Ece Dizdar'dan duygusal paylaşım:23 yıl önce bugün ailemi depremde kaybettim Oyuncu Ece Dizdar, 17 Ağustos 1999'daki büyük Marmara depreminde kaybettiği ailesini ölüm yıl dönümlerinde paylaştığı fotoğraflarla andı. 16 yaşındayken anne ve babasının kaybıyla sarsılan Dizdar, "17 rakamını sevmem. Ağustos kelimesini de. Böyle gün olmaz bence mesela. Kalbim her sene bir vuruş aksar" sözleriyle duygulandırdı.
17.08.2022 Magazin
Sevilen oyuncu 2 yıl sonra ekranda!
Sevilen oyuncu 2 yıl sonra ekranda! Kanal D’nin beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu’nun 1 Aralık Salı akşamı yayınlanacak 27’nci bölümünün konuk oyuncusu Ece Dizdar olacak.
30.11.2020 Televizyon
Alef dizisi ne zaman başlıyor? | Alef dizisi oyuncuları
Alef dizisi ne zaman başlıyor? | Alef dizisi oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu uzun bir aradan sonra Alef dizisi ile ekranlara dönüyor. İnternet kanalı Blu TV üzerinde izleyiciyle buluşacak dizinin konusu ve ne zaman yayınlanacağı araştırılmaya başlandı. Ahmet Mümtaz ve Melisa Sözen gibi oyuncuların da yer aldığı dizi sadece 8 bölüm olarak yayınlanacak. Peki, Alef dizisi ne zaman başlıyor? Alef disizi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
17.12.2019 Gündem
Altın Portakal'a 'Bozkır' damgası: 10 ödülle rekor kırdı
Altın Portakal'a 'Bozkır' damgası: 10 ödülle rekor kırdı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ali Özel'in yönetmenliğini yaptığı 'Bozkır', aldığı 10 ödül ile festivale damga vurdu.
2.11.2019 Magazin
18. yıla Berrak Tüzünataç’lı parti!
18. yıla Berrak Tüzünataç’lı parti! 18 yıllık İf İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin açılışı önceki akşam RX İstanbul’da düzenlenen parti ile kutlandı.
16.09.2019 Magazin
Zerrin Tekindor imaj değiştirdi
Zerrin Tekindor imaj değiştirdi Zerrin Tekindor, oğlu Hira Tekindor'un çevirmenliğini üstlendiği ‘Kızlar ve Oğlanlar’ adlı tiyatro oyununa katıldı
18.05.2019 Magazin
Sıfır makyaj Ece!
Sıfır makyaj Ece! Oyuncu Ece Dizdar, önceki gün Nişantaşı City's AVM'de objektiflere takıldı.
11.05.2019 Magazin
Ve İlker Kaleli konuştu: Artık ayıp oluyor
Ve İlker Kaleli konuştu: Artık ayıp oluyor Zorlu PSM’nin DOT iş birliğiyle hayata geçirdiği, Ajvide Lindqvist’in çok satan romanı ve senaryosunu da kaleme aldığı kült film “Let the Right One In”in sahne uyarlaması (Jack Thorne) “Bırak İçeri Gireyim”, önceki akşam Zorlu PSM’de perde açtı.
7.02.2019 Magazin
Ece Dizdar kimdir?
Ece Dizdar kimdir? Ece Dizdar kimdir? Sorusunun cevabı gündemde araştırılıyor. Siyah Beyaz Aşk dizisinde İdil karakterine hayat veren Ece Dizdar'ın hayatı merak ediliyor. İşte Ece Dizdar'ın yaşı, eğitimi, kariyeri gibi bilgilerin detayları...
29.09.2021 Gündem
Hesaplar Ece'den
Hesaplar Ece'den Oyuncu Ece Dizdar (35) kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Emir Çubukçu (25) ile Nişantaşı’nda bir kafede görüntülendi.
22.11.2017 Magazin
'Siyah Beyaz Aşk' kadrosuna hangi ünlü oyuncular dahil oldu?
'Siyah Beyaz Aşk' kadrosuna hangi ünlü oyuncular dahil oldu? Kanal D’nin merakla beklenen dizisi Siyah Beyaz Aşk’ın kadrosuna yeni isimler dahil oldu.
21.09.2017 Televizyon
“Tuhaf” kadınların özgürleşme hikayesi
“Tuhaf” kadınların özgürleşme hikayesi Craft Tiyatro'nun yeni oyunu "Yutmak", özgürleşmek için mücadele eden, heyecanlı, kırılgan ve terk edilmiş üç kadının hikayesini anlatıyor
15.04.2017 Arşiv
Üç kadının hikayesi
Üç kadının hikayesi Ece Dizdar, Başak Daşman ve Merve Dizdar’ın yer aldığı ‘Craft Tiyatro’nun yeni oyunu ‘Yutmak’ Şubat ayında tiyatro severlerle buluşuyor.
29.01.2017 Magazin
Arkadaşlar İyidir 3. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?
Arkadaşlar İyidir 3. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Show TV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Arkadaşlar İyidir 2. bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan ilk iki bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Arkadaşlar İyidir 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı? İşte Arkadaşlar İyidir dizisinin tüm ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
'Arkadaşlar İyidir'in yayın tarihi belli oldu
'Arkadaşlar İyidir'in yayın tarihi belli oldu Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği “Arkadaşlar İyidir” dizisi, 28 Ağustos Pazar günü Show TV'de başlıyor...
27.08.2016 Televizyon
Kanal D'nin sevilen dizisine şok!
Kanal D'nin sevilen dizisine şok! Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini ve senaryosunu ünlü senarist Onur Ünlü’nün yaptığı sevilen dizi Beş Kardeş, Salı akşamı final bölümüyle ekrana geliyor.
3.08.2015 Magazin
Beş Kardeş'in yayın saati değişti
Beş Kardeş'in yayın saati değişti Kış aylarında Kanal D’de yayınlanmaya başlayan ay yapım imzalı komedi dizisi Beş Kardeş istenilen reytinglere ulaşamayınca ekrana ara vermişti...
27.06.2015 Televizyon
Sevilen diziden flaş ayrılık
Sevilen diziden flaş ayrılık Dizinin başrol oyuncusuydu...
27.04.2015 Magazin
Onur Ünlü'nün yeni dizisi çok yakında!
Onur Ünlü'nün yeni dizisi çok yakında! Beş Kardeş çok yakında Kanal D’de sizinle buluşuyor!
12.01.2015 Televizyon
Beş Kardeş yakında Kanal D ekranlarında
Beş Kardeş yakında Kanal D ekranlarında Beş kardeşin bir küçük mahallede geçen hayat gailesi; içinde aile değerlerinin, kardeşliğin, aşkın, arkadaşlığın ve hayatın acı-tatlı sürprizlerinin barındığı, herkesin içinden bir hikaye olan Beş Kardeş, yakında başlıyor!
24.12.2014 Magazin
Onur Ünlü'nün yeni dizisinden ilk fragman
Onur Ünlü'nün yeni dizisinden ilk fragman Kanal D'nin yönetmen koltuğuna 'Leyla ile Mecnun'un yönetmeni Onur Ünlü’nün oturacağı Ay Yapım imzalı komedi dizisi 'Beş Kardeş’ten ilk görüntüler yayınlandı...
15.12.2014 Televizyon
Afife yine heyecanlandırdı
Afife yine heyecanlandırdı Her yıl tiyatro camiasının merakla beklediği Afife Tiyatro Ödülleri, Yapı Kredi’nin desteğiyle 18'inci yılına ulaştı...
2.05.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Ece Dizdar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece dizdar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.