Beş Kardeş

Beş Kardeş

Son dakika beş kardeş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beş kardeş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beş kardeş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beş Kardeş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beş kardeş gelişmeleri de dahil olmak üzere 474 beş kardeş haberi bulunmuştur. Tüm beş kardeş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korkunç yangında büyük sır! Beş kardeş duman olup kayboldu...
Korkunç yangında büyük sır! Beş kardeş duman olup kayboldu... ABD'nin Batı Virginia eyalatindeki Fayetteville sakinleri takvim yaprakları 1945'i gösterirken Noel Günü'nde bir trajediyle uyandı. George ve Jennie Sodder'ın evi alev alev yandı ve çiftin 10 çocuğundan 5'i öldü. Yoksa ölmediler mi? O trajik 25 Aralık gününde, yangınla ilgili rahatsız edici sorular ortaya çıktı. Bugüne kadar devam eden o sorular, Sodder çocuklarını Amerikan tarihinin en kötü şöhretli çözülmemiş davalarından birinin merkezine yerleştirdi.
21.02.2022 Dünya
Onur Ünlü'den ilginç proje: 'Hayatımı satıyorum'
Onur Ünlü'den ilginç proje: 'Hayatımı satıyorum' 'Leyla ile Mecnun' dizisi ile tanınan senarist ve yönetmen Onur Ünlü, kurduğu internet sitesinde kendisine ait eşyaları satmaya başladı. Bu eşyalar sosyal medyada büyük ilgi gördü.
14.08.2020 Magazin
Şehit Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan, Adana'da toprağa verildi
Şehit Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan, Adana'da toprağa verildi Hakkari'nin Derecik ilçesinde PKK'lı teröristlerin sınır ötesinden yaptığı saldırı sonucu şehit olan askerlerden piyade sözleşmeli er Mehmet Erdoğan'ın (28) cenazesi, memleketi Adana'da defnedildi.
5.05.2019 Gündem
Şehit Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan, Adana'da toprağa verildi
Şehit Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan, Adana'da toprağa verildi Hakkari'nin Derecik ilçesinde PKK'lı teröristlerin sınır ötesinden yaptığı saldırı sonucu şehit olan askerlerden piyade sözleşmeli er Mehmet Erdoğan'ın (28) cenazesi, memleketi Adana'da defnedildi.
5.05.2019 Gündem
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi!
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi! Ünlü oyuncu Ayşen Gruda rahatsızlanarak, Kağıthane'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki oyuncunun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
17.12.2018 Magazin
Ece Dizdar kimdir?
Ece Dizdar kimdir? Ece Dizdar kimdir? Sorusunun cevabı gündemde araştırılıyor. Siyah Beyaz Aşk dizisinde İdil karakterine hayat veren Ece Dizdar'ın hayatı merak ediliyor. İşte Ece Dizdar'ın yaşı, eğitimi, kariyeri gibi bilgilerin detayları...
29.09.2021 Gündem
“Tuhaf” kadınların özgürleşme hikayesi
“Tuhaf” kadınların özgürleşme hikayesi Craft Tiyatro'nun yeni oyunu "Yutmak", özgürleşmek için mücadele eden, heyecanlı, kırılgan ve terk edilmiş üç kadının hikayesini anlatıyor
15.04.2017 Arşiv
Behzat Ç'nin efsanesi ‘Vatanım Sensin’de!
Behzat Ç'nin efsanesi ‘Vatanım Sensin’de! Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrolünü oynadıkları ‘Vatanım Sensin’ dizisinin oyuncu kadrosuna Fatih Artman dahil oldu.
2.02.2017 Televizyon
‘İnancımızı kıramadılar!’
‘İnancımızı kıramadılar!’ Gülay Say, Rus yazar Dostoyevski’nin dünya klasikleri arasında yerini alan ‘Suç ve Ceza’ eserinden aynı adla sahneye uyarlanan ve beş yıldır kapalı gişe oynanan oyunda üç farklı karaktere hayat veriyor. Aynı zamanda ‘İçerde’ dizisinde oyuncu koçluğu yapan Say, “Suç ve Ceza’yı sahneleme aşamasında ‘Yapamazsınız’ diyenler, umudumuzu ve inancımızı kıramadılar” diyor
11.01.2017 Magazin
'Esaretin Bedeli' kadrosuna bir isim daha!
'Esaretin Bedeli' kadrosuna bir isim daha! Engin Akyürek'in Fahriye Evcen'le başrolünü paylaşacağı 'Esaretin Bedeli' dizisinin kadrosuna sürpriz isim.
17.11.2016 Magazin
Kardeşinin bakan olduğunu pazarda öğrendi
Kardeşinin bakan olduğunu pazarda öğrendi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olan AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü'nün Düzce'nin Çilimli ilçesi Topçular köyünde yaşayan ablası Mürvet Çolak, kardeşinin bakan olduğunu halk pazarında öğrendi.
29.09.2021 Gündem
Melisa Sözen yeni imajı görenleri şaşırttı!
Melisa Sözen yeni imajı görenleri şaşırttı! Ünlü oyuncu Melisa Sözen yeni imajı görenleri hayrete düşürdü. Melisa Sözen'i gören tanıyamadı. Önceki gün arkadaşıyla sohbet ederken objektiflere takılan güzel oyuncu bakın hangi imaja bürünmüş?
6.04.2016 Magazin
Elektrik, su, anne yok, Helin’in ömrü son kardeşine yetmedi
Elektrik, su, anne yok, Helin’in ömrü son kardeşine yetmedi Buca’da sefaletin diz boyu olduğu bir evde beş kardeş anneleri tarafından yalnız bırakıldı. Yangın çıkan evde 9 yaşındaki Helin üç kardeşini kurtardı. Sonuncusunu için eve girdi ama....
6.12.2015 Yaşam
‘Telafi ettik’
‘Telafi ettik’ Önceki gün City’s’de alışveriş yapan Melisa Sözen ‘Beş Kardeş’ dizisi için “Telafisini yaptık, mutluyum” şeklinde konuştu...
1.10.2015 Magazin
Şarkım sayenizde hızlı tanıtıldı!
Şarkım sayenizde hızlı tanıtıldı! Demir Demirkan, Sertab Erener’le ilgili açıklamaları nedeniyle kendisinden nefret edenlere teşekkür etti.
22.09.2015 Magazin
Beş Kardeş ekranlara veda etti - izle
Beş Kardeş ekranlara veda etti - izle Kanal D'nin sevilen dizisi Beş Kardeş dün akşam ekrana gelen 13. bölüm ile ekranlara veda etti. Beş Kardeş final bölümünde neler olduğunu merak edenler için haberimizdeki linkten tekrarını izleyebilirler. İşte Beş Kardeş dizisi final bölümünde yaşananlar ve ayrıntıları...
5.08.2015 Magazin
Kanal D'nin sevilen dizisine şok!
Kanal D'nin sevilen dizisine şok! Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini ve senaryosunu ünlü senarist Onur Ünlü’nün yaptığı sevilen dizi Beş Kardeş, Salı akşamı final bölümüyle ekrana geliyor.
3.08.2015 Magazin
Beş Kardeş 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Beş Kardeş 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Kanal D'nin sevilen dizisi son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Sait, Canan ile nikah kıydıktan hemen sonra Mukadder ve Hakkı, kardeşlerin evine yerleşti. Peki yeni bölümde neler olacak? Beş Kardeş 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
29.07.2015 Magazin
Sosyal medyanın en popüler kardeşleri
Sosyal medyanın en popüler kardeşleri Kanal D'de ekrana gelen dizi, sosyal medyada bu hafta da birinci oldu.
29.07.2015 Televizyon
Beş Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Beş Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Kanal D'nin sevilen dizisi son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Sait, Canan ile nikah kıydıktan hemen sonra Mukadder ve Hakkı, kardeşlerin evine yerleşti. Peki yeni bölümde neler olacak? Beş Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
28.07.2015 Magazin
Beş Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Beş Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Kanal D'nin sevilen dizisi Beş Kardeş son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Sait ve kardeşleri, eski mektuplardan kayıp ablanın izini sürdüler ve hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaştılar. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Beş Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde..
21.07.2015 Magazin
Beş Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Beş Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Beş Kardeş son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde heyecan doruktaydı. Başeğmez Kardeşler’in hiç bilmedikleri bir ablaları ortaya çıkınca ortalık karıştı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Beş Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
14.07.2015 Magazin
Beş Kardeş 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle
Beş Kardeş 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle Kanal D ekranının keyifle izlenen dizisi Beş Kardeş son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Yeni bölümü heyecanla beklenen Beş Kardeş 10. bölüm fragmanını yayınladı mı? İşte Beş Kardeş ile ilgili ayrıntılar..
8.07.2015 Magazin
Beş Kardeş’e dava açıyor!
Beş Kardeş’e dava açıyor! Şarkıcı Emrah “Acıların Çocuğu” şarkısının “Beş Kardeş” dizisinde izinsiz kullanıldığını söyleyerek Ay Yapım’a dava açmaya hazırlanıyor....
7.07.2015 Magazin
Beş Kardeş şarkı yarışmasına katılıyor!
Beş Kardeş şarkı yarışmasına katılıyor! Ay Yapım imzalı, senaristliği ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği "Beş Kardeş" in yeni bölümünde Başeğmez kardeşler Canan'a olan borçlarını ödeyebilmek için izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek yeni bir maceraya atılacaklar...
7.07.2015 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Beş Kardeş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beş kardeş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.