Ay Yapım

Ay Yapım

Son dakika ay yapım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ay yapım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ay yapım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ay Yapım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ay yapım gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.913 ay yapım haberi bulunmuştur. Tüm ay yapım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı 85’inci bölümü ile ekrana geliyor. Çınar’ın başına bela olan dernek bu kez de Ceylin’in geçmişiyle ilgili başını derde sokuyor.
2.03.2024 Magazin
Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı
Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı  Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Ilgaz, Ceylin’e Çınar ile ilgili içini dökerken Meltem’in Ceylin’e ‘Anlayacak o savcı’ dediği anlar bölüme dair heyecanı artırıyor.
28.01.2024 Vatan TV
Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı
Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı  Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Ilgaz, Ceylin’e Çınar ile ilgili içini dökerken Meltem’in Ceylin’e ‘Anlayacak o savcı’ dediği anlar bölüme dair heyecanı artırıyor.
28.01.2024 Magazin
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisi, ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu kadar nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Gaddar nerede çekiliyor?
20.01.2024 Televizyon
Netflix Kül filmi konusu nedir? Kül filmi oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?
Netflix Kül filmi konusu nedir? Kül filmi oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak? Kül filmi için yayın tarihi belli oldu. Ay Yapım imzalı Kül, 9 Şubat 2024 tarihinde yayınlanacak. Yönetmenliğini Erdem Tepegöz'ün yaptığı, senaryosunu Erdi Işık'ın yazdığı Kül filminin konusu nedir? İşte Kül filmi oyuncuları...
12.01.2024 Televizyon
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Yasemin ve Fidan'ın hikayesi başlıyor! Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler?
Yasemin ve Fidan'ın hikayesi başlıyor! Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan'ın (Devrim Özkan) hikayesi bu akşam Show Tv'de başlıyor. Ne Gemiler Yaktım adlı tv dizisi annelikten başka ortak noktaları olmayan iki karakterin mücadelesini seyirciyle paylaşacak. Uzun süredir tanıtımları dönen dizi 4 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Altan Dönmez'in yönetmenliğini yaptığı Ne Gemiler Yaktım uyarlama bir dizi olmayacak. Ay Yapım imzalı Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları arasında kimler var? Detaylar haberimizde.
4.12.2023 Televizyon
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı?
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? Yargı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizi bu akşam ekrana gelmeyince seyirci de araştırmalarına başladı. Peki 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? İşte detaylar...
3.12.2023 Televizyon
Günü açıklandı, Ne Gemiler Yaktım yayın tarihi belli oldu! Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?
Günü açıklandı, Ne Gemiler Yaktım yayın tarihi belli oldu! Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam yayınlanan yeni tanımtımla yayın tarihini duyurdu. Başrollerinde Devrim Özkan, Deniz Baysal, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ın yer aldığı Ne Gemiler Yaktım Show TV'de ekrana gelecek. Altan Dönmez'in yönetmenliğini yaptığı Ay Yapım imzalı dizi fragmanlarıyla dikkat çekti. Peki Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? İşte Ne Gemiler Yaktım yayın günü ve detaylar...
24.11.2023 Televizyon
Yargı ekibi yurda döndü
Yargı ekibi yurda döndü Üç sezondur her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Ay Yapım imzalı dizi Yargı, 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülünü aldı. Yargı ekibi ABD dönüşü İstanbul Havalimanında çiçeklerle karşılandı.
22.11.2023 Magazin
Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir? Yargı’ya Emmy’de En iyi Telenovela ödülü!
Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir? Yargı’ya Emmy’de En iyi Telenovela ödülü! Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En iyi Telenovela" kategorisinde ödül aldı. İzleyiciler ödül sonrası “Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir?” sorularının yanıtını araştırmaya başladı.
21.11.2023 Gündem
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı!
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı! 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, “En İyi Telenovela” dalında ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
21.11.2023 Magazin
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti  Üç sezondur hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük beğeni toplayan Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi ekibinden yapımcı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz, bu sene 51’incisi gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri için New York’a gitti.
19.11.2023 Televizyon
Yargı’dan Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk’e büyük vefa
Yargı’dan Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk’e büyük vefa Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, her bölümü ile çok izlenen dizisi Yargı’da dün gece nefesler tutuldu. Ilgaz ve Ceylin Mercan’ı bulurken; Cumhuriyetimizin 100.yılına özel hazırlanan sahne ile başlayan bölüm, gece boyu sosyal medyanın da gündemindeydi.
30.10.2023 Televizyon
Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu! Bu ismi herkes yakıştırdı
Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu! Bu ismi herkes yakıştırdı Gaddar dizisi oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. AY Yapım imzalı Gaddar dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Onur Saylak yer alıyordu. Ancak kadın başrol henüz belli değildi. Gelen son haberlere göre Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu.
12.10.2023 Televizyon
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.
27.09.2023 Televizyon
İbrahim Tatlıses’ten Yargı’ya övgü dolu sözler! Ne Yargı’ymış be arkadaş!
İbrahim Tatlıses’ten Yargı’ya övgü dolu sözler! Ne Yargı’ymış be arkadaş! Yargı’yı izleyen İmparator, Pınar Deniz’in performansına ve senaryoya hayran kaldı. Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği reyting rekortmeni dizisi Yargı 3’üncü sezonunun ilk bölümü ile ekrana geldi. İzleyenlerin uzun süredir heyecanla beklediği dizi yine ters köşe hikayesiyle büyük beğeni toplayarak reyting listesinin zirvesinde yer aldı.
26.09.2023 Magazin
'Yargı’nın yeni sezon fragmanı geldi! 'Ben her yerde senin kokunu aradım'
'Yargı’nın yeni sezon fragmanı geldi! 'Ben her yerde senin kokunu aradım' Kanal D’nin; Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'nın üçüncü sezonuna ait ilk fragman geldi. Yargı 24 Eylül'de yeni sezona merhaba diyecek. Yeni sezondan yayınlanan ilk tanıtımda Ilgaz ve Ceylin arasındaki duygusal anlar izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
13.09.2023 Televizyon
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi film olarak uyarlandı. Dijital platformda yayınlanacak 'Bihter'den yeni kareler yayınlanınca, izleyiciler ikiye bölündü.
17.08.2023 Magazin
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor!
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, hikayesiyle seyirciye birçok farklı duyguyu birden yaşatan Ya Çok Seversen’de dengeler artık değişiyor. Hikayenin farklı bir boyuta taşınacağı dizinin bu akşam ekrana gelecek 5’inci bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.
3.08.2023 Televizyon
Yargı dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi!
Yargı dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı iki sezondur seyirciyle buluşan ve her bölümüyle birinciliğe oturan dizisi ‘Yargı’ dünyanın birçok ülkesinde de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.
2.08.2023 Televizyon
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…'
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…' Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in 5’inci bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Çetenin Ateş’le ilgili planları merakla beklenirken tanıtıma Ateş ve Leyla’nın yakınlaştığı sahneler damga vuruyor.
1.08.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi!
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi! Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece yayınlanan 4. bölümüyle yine çok beğenildi.
28.07.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ay Yapım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ay yapım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.