Ece Dağıstan

Ece Dağıstan

Son dakika Ece Dağıstan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ece Dağıstan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ece Dağıstan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Dağıstan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece dağıstan gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 ece dağıstan haberi bulunmuştur. Tüm ece dağıstan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fazıl Say'dan şaşırtan karar! "İyi değilim'
Fazıl Say'dan şaşırtan karar! "İyi değilim' Geçtiğimiz günlerde Ece Dağıstan ile tek celsede boşanan Fazıl Say, yaptığı paylaşımla sosyal medyaya ara vereceğini duyurdu. İşlerine konsantre olarak kendisini tedavi edeceğini söyleyen Fazıl Say, "İyi değilim. Bu ülke de iyi değil. Kötü etkiliyor insanları" dedi.
9.12.2022 Magazin
Fazıl Say'dan boşanma sonrası esprili paylaşım!
Fazıl Say'dan boşanma sonrası esprili paylaşım! 2019 yılında nikah masasına oturduğu Ece Dağıstanlı ile geçtiğimiz gün boşanan ünlü piyanist Fazıl Say'dan esprili bir paylaşım geldi.
2.12.2022 Magazin
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj!
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj! Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.
1.12.2022 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç arabasını değiştirmek zorunda kaldı!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç arabasını değiştirmek zorunda kaldı! Evlendiklerinde Demet Özdemir'in Zekeriyaköy'deki evinde kalmaya karar veren ancak daha sonra Oğuzhan Koç'un Levent'teki evinde yaşamayı tercih eden çift arabasını da değiştirmek zorunda kaldı.
1.12.2022 Magazin
Fazıl Say ve Ece Dağıstan boşandı! Adliyeden el ele çıktılar
Fazıl Say ve Ece Dağıstan boşandı! Adliyeden el ele çıktılar Ünlü piyanist Fazıl Say, üç yıl önce nikâh masasına oturduğu eşi Ece Dağıstan ile boşandıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. İki isim adliye binasından el ele çıktı.
30.11.2022 Magazin
Genco Erkal hakim karşısında
Genco Erkal hakim karşısında Tiyatro sanatçısı Genco Erkal, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Erkal, paylaşımlarında hakaret unsuru olmadığını belirterek beraatini talep etti.
25.11.2021 Magazin
Zeynep Beşerler'den Fazıl Say açıklaması! 'Mantıksız, neden evlisin?'
Zeynep Beşerler'den Fazıl Say açıklaması! 'Mantıksız, neden evlisin?' Fazıl Say-Ece Dağıstan çiftinin "Sevgililiğe devam ediyoruz. Evlerimizi bile birleştirmedik. Birbirimize hâlâ sırt çantamızla gelip gidiyoruz" açıklaması gündemden düşnmüyor. Bu konuda bir açıklama da oyuncu Zeynep Beşerler'den geldi.
27.03.2021 Magazin
Ece Dağıstan'dan eleştirilere yanıt geldi!
Ece Dağıstan'dan eleştirilere yanıt geldi! 2019'da Milano'da nikah masasına oturan Fazıl Say ile Ece Dağıstan'ın "Evlerimizi birleştirmedik" açıklaması çok konuşulmuştu. Ece Dağıstan gelen eleştirilere cevap verdi.
24.03.2021 Magazin
Fazıl Say ve Ece Dağıstan'dan şaşırtan açıklama! 'Ayrı evlerde yaşıyoruz'
Fazıl Say ve Ece Dağıstan'dan şaşırtan açıklama! 'Ayrı evlerde yaşıyoruz' Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, üç yıldır birlikte olduğu İzmirli piyanist Ece Dağıstan ile 2019 yılında İtalya'nın Milano kentinde nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, evlendikten sonra evlerini birleştirmediklerini açıkladı.
20.03.2021 Magazin
Fazıl Say'ı doğum gününde duygulandıran süpriz!
Fazıl Say'ı doğum gününde duygulandıran süpriz! Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın geçtiğimiz cumartesi doğum günüydü. Ocak 2019’da İtalya’da evlendiği Ece Dağıstan, çok özel bir pasta yaptırdı.
18.01.2021 Magazin
Fazıl Say, kedisine Beethoven ezberletiyor
Fazıl Say, kedisine Beethoven ezberletiyor Fazıl Say ve eşi Ece Dağıstan Say, 2 kedi birden sahiplendi. Fazıl Say, kedilere Beethoven ezberletiyor.Ünlü piyanist, bu mutluluğunu sosyal medyada paylaştı.
5.11.2020 Magazin
Ünlü piyanistin Bebek romantizmi!
Ünlü piyanistin Bebek romantizmi! Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say önceki akşam eşi Ece Dağıstan ile Bebek’te görüntülendi.
2.11.2020 Magazin
'Maymuna döndük'
'Maymuna döndük' Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, 50 yaşına bastı. Say'a en büyük sürprizi eşi Ece Dağıstan yaptı.
15.01.2020 Magazin
Fazıl Say'ın paylaşımı olay oldu!
Fazıl Say'ın paylaşımı olay oldu! Fazıl Say, Ece Dağıstan ile geçen hafta İtalya’nın Milano kentindeki Türk Konsolosluğunda evlendi.
28.01.2019 Magazin
Fazıl Say ve Ece Dağıstan Milano'da evlendi
Fazıl Say ve Ece Dağıstan Milano'da evlendi Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, üç yıldır birlikte olduğu İzmirli sevgilisi piyanist Ece Dağıstan ile İtalya'nın Milano kentinde evlendi.
25.01.2019 Magazin
Fazıl Say'ın sevgilisi böbreğini verdi
Fazıl Say'ın sevgilisi böbreğini verdi Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın sevgilisi mimar Ece Dağıstan, böbrek yetmezliği çeken ablasına böbreğini verdi.
29.11.2018 Magazin
Plajda ne dinlenir ne okunur?
Plajda ne dinlenir ne okunur? Keyifli vakit geçirdiğiniz şezlongunuzda yaz ruhunu; dinlediğiniz bir müzik veya sürükleyici bir kitapla doyasıya yaşayabilirsiniz. Yeni çıkan albümler ve kitaplar tatilinizi renklendirecek. İşte eleştirmen ve yazarların tavsiyeleri...
20.07.2018 Arşiv
Gülmek devrimci bir eylemdir!
Gülmek devrimci bir eylemdir! OYUNCU Deniz Çakır (36), sevgilisi opera sanatçısı Güvenç Dağüstün (40), dünyaca ünlü piyanistimiz Fazıl Say ve sevgilisi müzisyen Ece Dağıstan Bodrum’da akşam yemeğinde bir araya geldi.
18.07.2018 Magazin
Oktay'ı çabuk unuttu! Yeni aşkı...
Oktay'ı çabuk unuttu! Yeni aşkı... Uzun süre Oktay Kaynarca ile birliktelik yaşayan Deniz Çakır, opera sanatçısı Güvenç Dağüstün ile görüntülendi. Çevredekilere aldırmayan ikilinin samimi halleri dikkat çekti.
10.05.2018 Magazin
Botlarını sevgilisi bağladı
Botlarını sevgilisi bağladı Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, önceki gün sevgilisi Ece Dağıstan ile Nişantaşı’nda alışveriş yaptı.
31.10.2017 Magazin
Aşıklar el ense
Aşıklar el ense Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ile sevgilisi Ece Dağıstan Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi.
14.08.2017 Magazin
Baş başa eğlence!
Baş başa eğlence! Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, uzun bir süredir birlikte olduğu kendisi gibi piyanist ve dansçı olan sevgilisi Ece Dağıstan’la görüntülendi.
5.03.2017 Magazin
Baş başa eğlence
Baş başa eğlence Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, uzun bir süredir birlikte olduğu kendisi gibi piyanist ve dansçı olan sevgilisi Ece Dağıstan’la görüntülendi
4.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ece Dağıstan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece dağıstan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.