Ebu Kemal

Ebu Kemal

Son dakika ebu kemal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ebu kemal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ebu kemal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebu Kemal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebu kemal gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 ebu kemal haberi bulunmuştur. Tüm ebu kemal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil şehri Taba'ya düşen roket çok sayıda insanın yaralanmasına yol açtı, ABD'ye ait savaş uçakları ise gece yarısı 04.30'da bombardımana girişti.
27.10.2023 Gündem
ABD, Esad rejimi hedeflerini vurdu
ABD, Esad rejimi hedeflerini vurdu ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon, Suriye'nin kuzeydoğusundaki Deyrizor ilinde Esed rejimine ait hedefleri vururken, saldırıda en az 40 rejim askeri öldü.
13.07.2018 Dünya
Son dakika... Esad'a şok! ABD vurdu!
Son dakika... Esad'a şok! ABD vurdu! Suriye'den son dakika haberleri geliyor... Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Ebu Kemal ile Tanf arasındaki Iraklı gruplar ve Suriye askeri mevzilerine saldırı yapıldığını bildirdi.
18.06.2018 Dünya
Son dakika... Esad'a saldırı! 'Çok sayıda ölü'
Son dakika... Esad'a saldırı! 'Çok sayıda ölü' Suriye devlet haber ajansı SANA'ya konuşan askeri bir kaynak, ABD öncülüğündeki koalisyonun Deyr ez Zor'da Suriye ordusu mevzilerine saldırdığını ileri sürdü. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan bir kaynak ise, iddianın doğru olmadığını söyledi. Pentagon da saldırıyı doğrulamadı. Fakat Suriye İnsan Hakları Gözlemevi çok sayıda askerin öldürüldüğünü bildirdi.
24.05.2018 Dünya
Hatay’da yakalanan DEAŞ’lı teröristten flaş itiraflar
Hatay’da yakalanan DEAŞ’lı teröristten flaş itiraflar Terör örgütü DEAŞ içinde yıllarca savaştıktan sonra kaçak yollardan Türkiye’ye gelen Suriyeli Hasan Muhammet N., Hatay’da yakalandı. Hasan Muhammet N., ifadesinde DEAŞ’a katılan Fransız bilgisayar uzmanları ile Suudi Arabistanlı finansçıların emir olduklarını açıkladı.
9.05.2018 Gündem
"El Bağdadi Afrika’ya kaçtı"
"El Bağdadi Afrika’ya kaçtı" DEAŞ lideri Ebubekir el Bağdadi’nin Afrika’ya kaçtığını söyleyen uzmanlar, DEAŞ’ın 6 bin Afrikalı teröristle tekrar ayağa kalkma tehlikesini dile getirdi.
1.02.2018 Dünya
ABD'den flaş açıklama
ABD'den flaş açıklama Pentagon, "Suriye Sınır Güvenliği Gücü" konusunda Türkiye'nin kaygılarını anladıklarını, Türkiye ile konuyu görüştüklerini açıkladı.
16.01.2018 Dünya
Pentagon'dan Afrin açıklaması
Pentagon'dan Afrin açıklaması ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Afrin'deki PYD/PKK unsurlarını desteklemediklerini ve onları DEAŞ ile mücadele operasyonlarının parçası olarak görmediklerini açıkladı.
16.01.2018 Dünya
Son dakika... ABD'den Türkiye'ye işaret geldi!
Son dakika... ABD'den Türkiye'ye işaret geldi! ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon sözcüsü Dillon, TSK operasyonuna karşı Afrin'i destekleyip desteklemeyeceklerine yönelik soruya, "Afrin operasyon alanımız değil." şeklinde cevap verdi.
16.01.2018 Dünya
ABD İsrail'e yeşil ışık yaktı! 'Öldürülecek...'
ABD İsrail'e yeşil ışık yaktı! 'Öldürülecek...' Üç yıl önceki suikasti Tahran'ı uyararak engelleyen Washington, bu kez Tel Aviv yönetimiyle İranlı general Kasım Süleymani'nin öldürülmesi için anlaştı
1.01.2018 Dünya
‘DEAŞ lideri Bağdadi Suriye’de yakalandı’ iddiası
‘DEAŞ lideri Bağdadi Suriye’de yakalandı’ iddiası DEAŞ lideri Ebubekir El Bağdadi'nin ABD’li askerler tarafından yakalandığı ve şu anda ABD’nin Suriye’deki askeri üslerinden birinde tutulduğu ileri sürüldü.
17.12.2017 Dünya
ŞOK! Rusya açıkladı! ABD...
ŞOK! Rusya açıkladı! ABD... Rusya Savunma Bakanlığı, ABD'nin Haseke'de bulunan mülteci kampında 750 kadar eski DEAŞ ve Nusra Cephesi üyesi teröriste eğitim verdiği iddia edildi
16.12.2017 Dünya
‘Trump’ı uyardık AMA kulak asmadı’
‘Trump’ı uyardık AMA kulak asmadı’ ABD Başkanı Trump’ın göreve başlamadan iki hafta önce, istihbarat servislerince, Rusya’nın başkanlık seçimlerine müdahale ettiğine ilişkin bilgilendirilmesine karşın suçlamalara ilişkin bugüne kadar hiç soruşturma talimatı vermediği öne sürüldü
15.12.2017 Dünya
Tehlikeli gerginlik! ABD ile Rusya...
Tehlikeli gerginlik! ABD ile Rusya... ABD'nin F-22 Raptor tipi beşinci nesil savaş uçaklarının Suriye’nin Ebu Kemal ilçesi yakınlarında Fırat Nehri’nin doğusunda Rusya’ya ait iki Su-25 tipi savaş uçağına önleme yaptığı bildirildi.
14.12.2017 Dünya
Son dakika... Yeni savaş başladı! Duyurdular!
Son dakika... Yeni savaş başladı! Duyurdular! Terör örgütü IŞİD'den son dakika açıklaması... IŞİD, pazartesi öğleden sonra Ebu Kemal kentinin kuzeybatı kırsalında yeni bir savaş başlattığını açıkladı.
12.12.2017 Dünya
Son dakika... İran: Terör örgütü bitti
Son dakika... İran: Terör örgütü bitti İran Cumhurbaşkanı Ruhani terör örgütü IŞİD'in sona erdiğini ilan etti.
21.11.2017 Dünya
Terör örgütünün son kalesi de düştü
Terör örgütünün son kalesi de düştü Suriye güçleri, terör örgütü IŞİD'in son kalesi olarak görülen Irak sınırındaki Ebu Kemal'i teröristlerden tamamen temizledi.
19.11.2017 Dünya
Rusya o mevzileri bombaladı
Rusya o mevzileri bombaladı Rusya Savunma Bakanlığı, Rus Tu-22M3 tipi uzun menzilli bombardıman uçaklarının Suriye'nin Deyr ez Zor kentine bağlı Ebu Kemal yakınında bulunan IŞİD mevzilerini bombaladığını duyurdu.
17.11.2017 Dünya
Rusya açıkladı: o mevzileri vurduk
Rusya açıkladı: o mevzileri vurduk Rusya Savunma Bakanlığı, Rus Tu-22M3 bombardıman uçaklarının Suriye'nin Deyr ez Zor kentine bağlı Ebu Kemal kasabasındaki DEAŞ mevzilerini vurduğunu duyurdu.
15.11.2017 Dünya
Skandal iddia! DEAŞ'ı koruyorlar
Skandal iddia! DEAŞ'ı koruyorlar Rusya Savunma Bakanlığınca, ABD öncülüğündeki koalisyonun terör örgütü DEAŞ’ı koruduğuna dair kanıtlara ulaşıldığı iddia edilerek, "ABD, tüm uyarılarımıza rağmen Suriye’de Ebu Kemal çevresinden geri çekilen DEAŞ militanlarına hava saldırısı gerçekleştirmeyi reddetti." ifadeleri kullanıldı.
14.11.2017 Dünya
Son dakika... Rusya: Hazırız!
Son dakika... Rusya: Hazırız! Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, ABD'nin Rusya'yı düşman olarak gördüğünü bildirdi. Ayrıca Rusya Savunma Bakanlığı, ABD öncülüğündeki uluslararası IŞİD karşıtı koalisyonun IŞİD'e verdiği desteğin gözler önüne serildiğini belirtti.
14.11.2017 Dünya
Bahçeli'den çok sert Atatürk çıkışı: Adını anmaya...
Bahçeli'den çok sert Atatürk çıkışı: Adını anmaya... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'te yaptığı konuşmasında, son zamanlarda Atatürk'e yönelik artan ilgiden ziyadesiyle mutluluk duyduğunu belirterek, "Aziz Atatürk'ün siyaset üstü kalması samimi dileğimdir. PKK, HDP ve FETÖ'nün yörüngesine giren CHP'nin Atatürk adını anmaya ne yüzü ne de hakkı kalmıştır." dedi.
14.11.2017 Siyaset
Terör örgütü o bölgeyi ele geçirdi
Terör örgütü o bölgeyi ele geçirdi Suriye'nin Ebu Kemal kentinin kontrolünün yeniden terör örgütü DEAŞ'a geçtiği iddia edildi.
11.11.2017 Dünya
İran sessiz sedasız başladı! Ortalık karışacak
İran sessiz sedasız başladı! Ortalık karışacak BBC'nin batılı istihbarat kaynaklarına dayandırdığı haberde İran'ın Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyinde yer alan el Kiswah bölgesinde askeri üs kurduğu iddia edildi.
11.11.2017 Dünya
Irak ordusundan DEAŞ'ın son kalesine operasyon!
Irak ordusundan DEAŞ'ın son kalesine operasyon! Irak ordusu, DAEŞ'ın işgalindeki son bölge olan Rava'ya operasyon başlattı.
11.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ebu Kemal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebu kemal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.