Ebru Şallı Uğur Akkuş

Ebru Şallı Uğur Akkuş

Son dakika Ebru Şallı uğur akkuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Şallı uğur akkuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Şallı uğur akkuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Şallı Uğur Akkuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru şallı uğur akkuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 ebru şallı uğur akkuş haberi bulunmuştur. Tüm ebru şallı uğur akkuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir?
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir? Kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un davasının görülmesine başlandı. İlk duruşmaya katılmayan sanık Akkuş hakkında mahkeme yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar Ebru Şallı Uğur Akkuş ayrıldı mı, Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Uğur Akkuş kimdir, kiminle evli? Sorularına yanıt aramaya başladı.
21.11.2023 Magazin
Ebru Şallı- Uğur Akkuş çifti Paris'te buzları eritti!
Ebru Şallı- Uğur Akkuş çifti Paris'te buzları eritti! Evliliklerinde kriz yaşadıklarını doğrulayan Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş ile Paris'e gitti. Evliliklerine bir şans daha veren çift, Eyfel Kulesi'nin önünde öpüşerek poz verdi.
23.04.2023 Magazin
Jessica May Türk vatandaşı oldu
Jessica May Türk vatandaşı oldu Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oldu. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran May, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını paylaştı.
18.03.2022 Magazin
İbrahim Selim'den ani bir kararla ayrılan Selin Şekerci'den çocuk açıklaması!
İbrahim Selim'den ani bir kararla ayrılan Selin Şekerci'den çocuk açıklaması! İbrahim Selim ile ilişkisi ani bir şekilde bitiren Selin Şekerci yaptığı açıklama “Bir gün evlenirsem bilin ki çocuk yapacağım.” dedi.  
18.03.2022 Magazin
Ebru Yaşar'dan şaşırtan açıklama: Hayatımın film olmasını istemem
Ebru Yaşar'dan şaşırtan açıklama: Hayatımın film olmasını istemem Ebru Yaşar, önceki akşam alışveriş yaparken görüntülendi. Ünlü şarkıcı, hayatının Film olmasını istemediğini söyledi.
18.03.2022 Magazin
Cem Yılmaz'ın sürpriz aşkı! Rüya Demirbulut ile birlikte...
Cem Yılmaz'ın sürpriz aşkı! Rüya Demirbulut ile birlikte... Cem Yılmaz, yeni projesi “Erşan Kuneri”de rol alan 27 yaşındaki genç oyuncu Rüya Demirbulut’la birlikte görüntülendi.
18.03.2022 Magazin
Ebru Şallı - Uğur Akkuş çifti boşanıyor mu? Bomba iddia
Ebru Şallı - Uğur Akkuş çifti boşanıyor mu? Bomba iddia Ünlü manken Ebru Şallı, 2019 yılında iş insanı Uğur Akkuş ile hayatını birleştirmişti. Şallı ve Akkuş'un boşanma kararı aldığı iddia edildi. İşte sıcak gelişmenin perde arkası...
18.03.2022 Magazin
Ebru Şallı'dan romantik kutlama!
Ebru Şallı'dan romantik kutlama! Nisan 2020'de lenf kanseri nedeniyle dokuz yaşındaki oğlunu toprağa veren eski manken Ebru Şallı, iş insanı eşi Uğur Akkuş ile ikinci evlilik yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
26.09.2021 Magazin
Ebru Şallı tek tek yanıtladı! 'Sürekli ev alınıyor bana'
Ebru Şallı tek tek yanıtladı! 'Sürekli ev alınıyor bana' Geçtiğimiz haftalarda kendi YouTube kanalını açan Ebru Şallı, önceki gün ikinci videosunu paylaştı. Eski manken, hakkında çıkan haberleri ve merak edilenleri video üzerinden yanıtladı.
11.05.2021 Magazin
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a hapis şoku!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a hapis şoku! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'la 2018 yılında boşandığı Gonca Sağlam arasındaki hukuk savaşı sürüyor. Akkuş'a kasten yaralama suçundan 1 yıl 7 ay hapis cezası verildi.
28.10.2020 Magazin
Ebru Şallı-Uğur Akkuş alışveriş turunda
Ebru Şallı-Uğur Akkuş alışveriş turunda Eski manken Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
14.03.2020 Magazin
Ebru Gündeş'ten efsane dönüş
Ebru Gündeş'ten efsane dönüş İlk gala gecesinde sahneye çıkmadan önce, önümüzdeki 3 programında da yer kalmadığını öğrenen Gündeş, yoğun ilgiye teşekkür etti.
18.11.2019 Magazin
Ünlü çiftten 10 çocuk isteği
Ünlü çiftten 10 çocuk isteği Eski manken Ebru Şallı, önceki akşam nişanlısı Uğur Akkuş'la beraber Tarabya Kıyı Balık'ta yemek yedi.
16.03.2019 Magazin
Ebru Şallı ile Uğur Akkuş el ele
Ebru Şallı ile Uğur Akkuş el ele Kanal D'de yayınlanan "Ebru Şallı ile Zinde Kal" programında beslenmeden sağlıklı yaşama kadar pek çok konuda önemli bilgiler paylaşan Ebru Şallı, nişanlısı Uğur Akkuş ile birlikte İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı
22.12.2018 Magazin
Aşkta sözleşme olmaz
Aşkta sözleşme olmaz Uğur Akkuş ile nikah tarihi almadıklarını söyleyen Ebru Şallı evlilik sözleşmesi sorulunca “Olmaz öyle şey” dedi
3.10.2018 Magazin
Kenan yağmur dinlemedi
Kenan yağmur dinlemedi Kenan Doğulu, yoğun istek üzerine yeniden Harbiye Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu.
15.09.2018 Magazin
Ebru Şallı, Uğur Akkuş’la nişanlandı
Ebru Şallı, Uğur Akkuş’la nişanlandı Ebru Şallı, sevgilisi Uğur Akkuş’la aile arasında nişanlandı. Model, Akkuş’un, Gonca Derin’den boşanmasının hemen ardından, yüzük taktı.
3.07.2018 Magazin
Ebru Şallı'nın itirafı başını yaktı!
Ebru Şallı'nın itirafı başını yaktı! 10 yıllık evli Uğur Akkuş’la birlikte olan Ebru Şallı, “Uğur’un evli olduğunu biliyordum” diye konuşunca; Akkuş’un eşi Gonca Akkuş, Ebru Şallı’ya ‘ikinci kadın’ davası açma kararı aldı. İhanetle sarsılan Akkuş, avukatına talimat verdi.
24.07.2017 Magazin
Ebru Şallı’yı yıkan fotoğraf!
Ebru Şallı’yı yıkan fotoğraf! Ebru Şallı’yla üç aydır aşk yaşadığını açıklayan Uğur Akkuş’un “Boşanacağım” dediği eşi Gonca Akkuş’la birlikte bir ay önce eğlendiği ortaya çıktı.
23.07.2017 Magazin
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası!
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş ile yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri iddiasıyla yargılandıkları davada hapis ve para cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Magazin
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında yakalama kararı!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında yakalama kararı! Ebru Şallı’nın eşi iş insanı Uğur Akkuş’unda aralarında bulunduğu 4 sanığın kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla yargılanmalarına başlandı. Mahkeme heyeti, duruşmaya katılmayan Akkuş hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?'
Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?' Geçtiğimiz günlerde dolandırıcılık iddiası ile gözaltına alınan eşi Uğur Akkuş'un serbest bırakılmasıyla rahat bir nefes alan Ebru Şallı, katıldığı bir davette objektiflere yansıdı. Ünlü model, 19 yaşına giren oğlu Beren Tan'ın artık kendisini kıskandığını söyledi. Oğlu ile arkadaş gibi olduklarını söyleyen Şallı, birlikte geçirdikleri bir tatil anısını anlattı.
15.06.2023 Magazin
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş serbest bırakıldı!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş serbest bırakıldı! Dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen ünlü manken Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş, savcılıktaki ifadesinin ardından müştekinin zararının giderilmesi ve şikayetten vazgeçmesi üzerine serbest bırakıldı.
13.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Şallı Uğur Akkuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru şallı uğur akkuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.