Duygu Özaslan Kimdir

Duygu Özaslan Kimdir

Duygu Özaslan (d. 17 Nisan 1991, İstanbul), Türk YouTuber ve İnternet ünlüsü. Özaslan, İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı mezunudur. YouTube'da genellikle makyaj ve yaşam tarzı türünde videolar çekmektedir. 2017'de yapılan bir araştırmada Duygu Özaslan'ın takipçilerinin "hayranlar", "sevmeyenler" ve "doğrucular" olmak üzere üç ana gruptan oluştuğu rapor edilmiştir. 2018 yılında 242 kişiyle yapılan bir araştırmada, Duygu Özaslan'ın Danla Bilic ve Çağla Şıkel'den sonra en çok takip edilen güzellik vlogerı olduğu tespit edilmiştir. Katılımcıların %12.4'ü Duygu Özaslan'ı takip ettiğini belirtmiştir. 2020 yılı Temmuz ayı itibarıyla Özaslan'ın 1.45 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır.

Duygu Özaslan Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duygu özaslan kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 duygu özaslan kimdir haberi bulunmuştur. Tüm duygu özaslan kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Duygu Özaslan, külotla defileye gitti! Dünyada trend
Duygu Özaslan, külotla defileye gitti! Dünyada trend Ünlü fenomen Duygu Özaslan, Paris'te Düzenlenen dünyaca ünlü bir markanın defilesine külot giyerek katıldı.
5.10.2023 Magazin
Yeni güzellik trendi: Çilek kız makyajı
Yeni güzellik trendi: Çilek kız makyajı Son dönemde güzellik trendlerinin doğmasında büyük bir rol oynayan TikTok, yeni bir makyaj trendi ile alışkanlıklarımızı değiştiriyor. İşte yeni güzellik akımı "çilek kız makyajı"na dair merak edilenler...
10.08.2023 Yaşam
Duygu Özaslan bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi!
Duygu Özaslan bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi! Geçtiğimiz aylarda basketbolcu Can Maxim Mutaf ile evlenen fenomen Duygu Özaslan paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Tatiline devam eden Özaslan, bikinili pozuyla olay yarattı.
12.08.2022 Magazin
Duygu Özaslan sarı bikinili pozuyla beğeni topladı!
Duygu Özaslan sarı bikinili pozuyla beğeni topladı! YouTube'ta makyaj videolarıyla tanınan fenomen Duygu Özaslan sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Can Maxim Mutaf ile hayatını birleştiren Özaslan bikinili pozuyla yaktı geçti.
28.06.2022 Magazin
Duygu Özaslan ve Can Maxim Mutaf Paris'te evlendi!
Duygu Özaslan ve Can Maxim Mutaf Paris'te evlendi! YouTube'da çektiği makyaj videolarıyla tanınan fenomen Duygu Özaslan'dan güzel haber geldi. Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Can Maxim Mutaf'ın evlilik teklifini kabul ettiğini duyuran Duygu Özaslan, muradına erdi. Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile hayranlarına sürpriz yapan Duygu Özaslan Paris'de evlendiğini duyurdu. Basketbolcu Can Maxim Mutaf ile Duygu Özaslan'ın nikah fotoğraflarına beğeni yağdı. İşte 2 milyon takipçisi bulunan fenomen Duygu Özaslan'ın gelinliği ve çiftin romantik düğün fotoğrafları...
14.06.2022 Magazin
Coachella Festivali'nde ünlülerden cesur kıyafetler!
Coachella Festivali'nde ünlülerden cesur kıyafetler! Coachella Müzik ve Sanat Festivali ünlü isimlerin ilgisini çekti. Halsey'den Duygu Özaslan'a pek çok ünlü isim festivale gitti. Festival için cesur tercihler yapan ünlü isimler bakın neler giydi, nasıl pozlar verdi.
17.04.2022 Magazin
Duygu Özaslan'dan takipçilerini üzecek haber!
Duygu Özaslan'dan takipçilerini üzecek haber! Fazla kilolarıyla magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, bu kilolardan bir çırpıda kurtularak herkesi şaşırtmıştı. Özel hayatı ve kariyeriyle sıklıkla gündemde olan Duygu Özaslan'dan takipçilerini üzecek haber geldi.
30.03.2022 Magazin
Duygu Özaslan botoks itirafıyla gündeme geldi!
Duygu Özaslan botoks itirafıyla gündeme geldi! Giydiği kıyafetler ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, bu seferde yüzündeki estetikleri tek tek sıraladı. Özaslan, son olarak botoks itirafıyla gündeme geldi.
16.03.2022 Magazin
Duygu Özaslan'dan ceza iddialarına yanıt geldi!
Duygu Özaslan'dan ceza iddialarına yanıt geldi! Duygu Özaslan'ın yasaya uygun şekilde reklam paylaşımı yapmadığı için 114 bin 326 TL ceza yediği iddia ediliyordu. Sosyal medya fenomeni, hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklama yaptı. Özaslan ceza yediğini doğrularken kesinleşmiş bir para cezası olmadan bu tarz haberlerin çıkmasından da rahatsız oldu.
9.02.2022 Magazin
Özge Özpirinçci'nin eşi Burak Yamantürk'ten aile pozu
Özge Özpirinçci'nin eşi Burak Yamantürk'ten aile pozu Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, geçtiğimiz yaz aylarında evlenmişti. Evlendiğinde kızına hamile olan Özge Özpirinçci geçtiğimiz kasım ayında kızı Mercan'a kavuşarak ilk kez annelik duygusunu yaşadı. Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk çiftinden kızları Mercan ile aile pozu geldi.
5.02.2022 Magazin
Duygu Özaslan'ın kombinini takipçileri beğenmedi! 'Neden böyle bir kıyafet var?'
Duygu Özaslan'ın kombinini takipçileri beğenmedi! 'Neden böyle bir kıyafet var?' Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan siyah lastik geçmeli tayt ve kırmızı topuklu ayakkabısıyla yaptığı kombinle neredeyse topa tutuldu. "Kırmızı görünce dayanamıyorum biliyorsunuz" notuyla paylaşım yapan Özaslan'ı, takipçileri yorum yağmuruna tuttu: Bu sefer güldürmedi...
5.02.2022 Magazin
Duygu Özaslan kırmızı mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı!
Duygu Özaslan kırmızı mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı! Youtube'ta yayınladığı makyaj videolarıyla tanınan Duygu Özaslan sosyal medyadan kırmızı mini elbiseli pozlarını paylaştı. Özaslan'ın bu paylaşımı sosyal medyayı salladı.
23.01.2022 Magazin
Duygu Özaslan mini eteği ve büstiyeriyle poz verip takipçilerinden yardım istedi!
Duygu Özaslan mini eteği ve büstiyeriyle poz verip takipçilerinden yardım istedi! YouTube kanalındaki makyaj videolarıyla tanınan fenomen Duygu Özaslan yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü isim siyah kombiniyle poz verip takipçilerinden yardım istedi.
10.01.2022 Magazin
Fenomen Duygu Özaslan dekolteli pozuyla beğeni topladı!
Fenomen Duygu Özaslan dekolteli pozuyla beğeni topladı! Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, açıklamaları ve Instagram pozlarıyla magazin gündeminin ilgiyle takip ettiği isimler arasında yer alıyor. Cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Özaslan, göğüs dekolteli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.
24.11.2021 Magazin
Duygu Özaslan sırt dekolteli elbisesiyle yine çok iddialı!
Duygu Özaslan sırt dekolteli elbisesiyle yine çok iddialı! YouTube kanalındaki makyaj videolarıyla tanınan fenomen Duygu Özaslan iddialı pozlarını bir yenisini ekledi. Zaman zaman paylaşımlarıyla dalga konusu olan Özaslan sırt dekolteli elbisesiyle beğeni topladı.
14.11.2021 Magazin
Dilara Fındıkoğlu'ndan kırmızı parti
Dilara Fındıkoğlu'ndan kırmızı parti Rihanna, Lady Gaga gibi dünyaca ünlü yıldızları da giydiren tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, 30’uncu yaşını dün akşam verdiği “kırmızı” temalı partiyle kutladı.
14.09.2021 Magazin
Duygu Özaslan-Can Maxim Mutaf çiftinin düğün tarihi netleşti!
Duygu Özaslan-Can Maxim Mutaf çiftinin düğün tarihi netleşti! Basketbolcu Can Maxim Mutaf ile sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı.
9.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Duygu Özaslan Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duygu özaslan kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.