Düşük Faizli Kredi

Düşük Faizli Kredi

Son dakika düşük faizli kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düşük faizli kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düşük faizli kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düşük Faizli Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düşük faizli kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 640 düşük faizli kredi haberi bulunmuştur. Tüm düşük faizli kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul afetlere nasıl hazırlanacak? AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı
İstanbul afetlere nasıl hazırlanacak? AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Risksiz İstanbul” tanıtım toplantısında İstanbul’da 5 yılda 650 bin konut yapacaklarını açıkladı. Kurum, “İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, hep birlikte çalışacağız” dedi.
15.02.2024 Gündem
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Şanlıurfa için şiddetli yağış uyarısında bulunmasının ardından il genelinde okullar tatil edildi.
14.02.2024 Gündem
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Geri ödemede 'asgari ücret' detayı
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Geri ödemede 'asgari ücret' detayı Ev almayı planlayanlara güzel haber geldi. Düşük faizli ve avantajlı kredi imkanı ev sahibi olmayı bekleyenler için devreye alınıyor. İlk kez evini alacaklara yönelik geçtiğimiz yıl hükümet cephesinden uygun koşullu kredi desteği verileceği açıklanmıştı. Yeni yılın gelmesiyle birlikte piyasada bir beklenti oluştu. Yeni kredi kampanyası ne zaman gelir, faiz oranı ne olacak? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...
14.02.2024 Ekonomi
Ev almanın tam zamanı! Piyasa hareketlenecek, fiyatlar artacak
Ev almanın tam zamanı! Piyasa hareketlenecek, fiyatlar artacak Ev sahibi olmak isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Yükselen kiralar nedeniyle tasarruflarını konuta yönlendirmeye başlayanların sayısı düşüşe geçen fiyatlarla artabilir. Uzmanlar konut alımı için tam zamanı olduğunu, fiyatların ilerleyen zamanda hızla yükseleceğini ve ev almayanların pişman olacağını belirtti. Düşük faizli kredi için de faiz oranının iddia edilenlerden yüksek olabileceğine yönelik detaylara yer verildi.
17.01.2024 Ekonomi
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor Ulaştırma Bakanlığı’nın taslağına göre, kurye teslimi için kaydedilecek motosiklet 10 yaşından büyük olmayacak. Kurye gönderiyi taşıma süresi taahhüdünde bulunmadan, “makul sürede” ulaştırmakla yükümlü olacak.
7.12.2023 Gündem
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Aylık ödeme yüzde 50'den fazla düşecek
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Aylık ödeme yüzde 50'den fazla düşecek Düşük faizli konut kredisi kampanyasının detayları netleşiyor. İlk defa ev sahibi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği konut kredisi kampanyası için başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı önemli detaylar anlattı. BDDK’nın konut kredileri ile ilgili ilk defa ev alacaklara ve mevcutta evi olanlar için uyguladıkları kredilerde farklılıklar var. Bugün ilk defa konut alacak bir kişi için 1 milyon TL kredi çekilmek istendiğinde 120 ay vade ile aylık yüzde 2.85 oranında faiz oranı ile yaklaşık 29 bin 500 TL seviyesinde aylık ödeme yapılması gerekiyor. Yeni kampanya ile birlikte aylık ödemenin ne kadar olacağıyla ilgili bilgi verildi.
7.12.2023 Ekonomi
Ev fiyatlarında düşüş başladı! İşte düşük kredi faiziyle ödeme tutarları...
Ev fiyatlarında düşüş başladı! İşte düşük kredi faiziyle ödeme tutarları... Ev fiyatlarındaki artış hız kesmeye başladı. Kredi faizlerindeki yükseliş konut satışlarını düşürmeye başlarken mevduat ve döviz kurlarındaki yükseliş yatırımları başka yönlere çekmeye devam ediyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’de merkeze bir miktar uzak lokasyonlarda 1.5 milyon lira civarında satışa sunulan evler bulunuyor. Birikimi olanların peşin de alabileceği konutlar için hükümetin düşük faizli kredi kampanyası açıklaması da beklentiler dahilinde yer alıyor.
21.11.2023 Ekonomi
Sosyal medyada çıkan reklama tıkladı, paraları buhar oldu
Sosyal medyada çıkan reklama tıkladı, paraları buhar oldu Bursa’da bir kişi sosyal medya hesabında gezerken, karşısına çıkan banka reklamına tıkladı. Dolandırıcıların ağına takılan vatandaşın yaklaşık 60 bin lirası buhar olurken, savcılığa başvuran kişi, “Ya hesabımda 300-400 bin olsaydı, bunun bedelini nasıl ödeyecektik?” dedi.
4.11.2023 Gündem
Avcılar'da kız arkadaşıyla parkta otururken silahlı saldırıya uğradı! Şok eden olay
Avcılar'da kız arkadaşıyla parkta otururken silahlı saldırıya uğradı! Şok eden olay Avcılar'da kız arkadaşıyla parkta oturan bir kişi, kimliği belirlenemeyen motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan kişi yaralanırken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
30.10.2023 Yaşam
Düşük faizli kredi imkanı! Ocak ayında resmen başlıyor
Düşük faizli kredi imkanı! Ocak ayında resmen başlıyor Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. Ocak ayı ile birlikte BES katılımcıları sistemden çıkmadan paralarını kullanabilecek. İşte BES ile ilgili yeni gelişmelerin detayları...
30.10.2023 Ekonomi
6 ilde 'sahte ses' operasyonu: 62 gözaltı
6 ilde 'sahte ses' operasyonu: 62 gözaltı İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen 'sahte ses' operasyosu kapsamında nitelikli dolandırıcılık suçunu işledikleri tespit edilen 62 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin 42'si tutuklandı, 12'si hakkında ise adli kontrol kararı verildi.
26.10.2023 Gündem
İlk kez ev alacalara konut kredisi müjdesi! 1.20 faiz 15 yıl vade, işte detaylar...
İlk kez ev alacalara konut kredisi müjdesi! 1.20 faiz 15 yıl vade, işte detaylar... Ev almak isteyen vatandaşlara konut kredisi müjdesi geliyor. Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında hiç evi olmayan vatandaşlar için düşük faizli kredi kampanyası hayata geçiriliyor. Ev sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlar ise kampanyanın ayrıntıları için gelecek açıklamaları yakından takip ediyor. İlk evim konut kredisi başvuru detayları henüz netlik kazanmasa da beklenti, vade süresinin 15 yıla uzaması, faiz oranının ise yüzde 1.20 civarında olması yönünde. Peki, 1.20 faizli konut kredisi başvurusu ne zaman? İşte, düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı…
20.10.2023 Ekonomi
Araba alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Fiyatlar düştü, kampanyalar geldi
Araba alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Fiyatlar düştü, kampanyalar geldi Araba almak isteyen vatantaşlara güzel haber geldi. Araba fiyatlarının düşüşe geçmesinin ardın bir güzel haber de araba üreticilerinden geldi. Araba bayileri araba satışlarında yaşanan gerileme karşısında harekete geçerek, yeni kredi kampanyası başlattı. Buna göre sıfır araba almak isteyen vatandaşlara düşük faizli kredi imkanı sunacak.
10.10.2023 Ekonomi
Düşük faizli kredi geliyor! 81 ilde konut seferberliği başlıyor
Düşük faizli kredi geliyor! 81 ilde konut seferberliği başlıyor Düşük faizli kredi müjdesi verildi. Dar gelirliler için 81 ilde konut seferberliği başlayacak. Hükümet konut fiyatlarının yüksek olduğu İstanbul gibi şehirler başta olmak üzere dar gelirli vatandaşların ilk konuta erişim imkânını artırmak için dört koldan harekete geçti. İlk evini alana kamu bankaları aracılığıyla düşük faizli kredi desteğinin Ekim ayında Meclis'in açılmasıyla birlikte hayata geçmesi bekleniyor.
18.09.2023 Ekonomi
Kredili ev ve araba alacaklar dikkat! Bankalar faiz oranlarında değişikliğe gitti
Kredili ev ve araba alacaklar dikkat! Bankalar faiz oranlarında değişikliğe gitti Konut ve araç kredileri ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bankalar harekete geçti. Kredi faiz oranları değişti. Peki ihtiyaç, konut ve araç kredilerinde son durum ne? İşte detaylar...
17.09.2023 Ekonomi
SGK duyurdu! Muayene ücretleriyle ilgili yeni karar
SGK duyurdu! Muayene ücretleriyle ilgili yeni karar SGK resmen açıkladı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı'nca, muayene ücretleri, tedavi işlemleri ve sağlık hizmetlerinde kullanılan tıbbi malzeme bedellerinde artış yapıldı.
25.08.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, olası büyük İstanbul depremi sonrasındaki tahliye planıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25.08.2023 Gündem
Düşük faizli kredi müjdesi! 120-180 ay vade, yüzde 1,20 kredi faiz oranı, işte detaylar
Düşük faizli kredi müjdesi! 120-180 ay vade, yüzde 1,20 kredi faiz oranı, işte detaylar İlk kez ev alacaklar için konut kredisinde devlet desteği geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ilk kez ev alacaklar için yeni bir çalışmanın sinyalini vermişti. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredisi desteğinin detaylarını merak ediyor. Düşük faizli konut kredisinden kimler faydalanabilecek? İşte yeni konut kredisi kampanyası ile ilgili detaylar...
25.08.2023 Ekonomi
Katliam gibi kaza! 4 ölü, 1 ağır yaralı
Katliam gibi kaza! 4 ölü, 1 ağır yaralı Manisa'nın Salihli ilçesinde refüje çarpıp alev alan otomobilin sürücüsü Adem Yüce (44) ile oğlu Oktay Yüce (20), Bekir Sarı (41) ve onun oğlu Burak Sarı (17) hayatını kaybetti. Sarı'nın diğer oğlu milli güreşçi Beytullah Sarı’nın da (15) ağır yaralandığı kaza, kameraya yansıdı.
22.08.2023 Yaşam
Kayseri'de 4.7 büyüklüğünde deprem!
Kayseri'de 4.7 büyüklüğünde deprem! Kayseri'nin Sarız ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Bakan Yerlikaya, "AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır" ifadelerini kullandı. Öte yandan CNN TÜRK'te konuşan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Normal şartlarda hasar beklemiyorum. Vatandaşın balkondan atlaması gibi durumlarda maalesef insanlar kendi kendine zarar verebiliyor. Bundan kaçınmak gerekiyor." dedi.
22.08.2023 Gündem
Böyle damat eğlencesi görülmedi! Sosyal medyada gündem oldu
Böyle damat eğlencesi görülmedi! Sosyal medyada gündem oldu Bursa'nın İnegöl ilçesinde düğünden sonra yapılan damat eğlencesinde, damadın arkadaşlarının ilginç kıyafetlerle yaptığı koreografi sosyal medyada ilgi odağı oldu.
22.08.2023 Yaşam
Ev alacaklara düşük faizli kredi müjdesi! 180 ay vadeli kredide faiz oranları belli oldu!
Ev alacaklara düşük faizli kredi müjdesi! 180 ay vadeli kredide faiz oranları belli oldu! Ev almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Ev alacaklara düşük faizli konut kredisi müjdesi verildi. Merkez Bankası ve BDDK konut kredi fırsatı için düğmeye basmış durumda. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilk evini alacak vatandaşlar için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Merkez Bankası çalışmalarınca 180 vadeli ve 1.20 faizli konut kredisi yürürlüğe giriyor. Konut kredisi almak isteyen vatandaşlar, yeni açıklamalar doğrultusunda çalışmaların tamamlanmasını bekliyor. Yapılacak çalışmayla birlikte konut arzının artması bekleniyor. İşte konut kredisi faiz oranları
22.08.2023 Ekonomi
Sıfır araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Fahiş fiyat artışları bıçak gibi kesildi
Sıfır araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Fahiş fiyat artışları bıçak gibi kesildi Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Sıfır araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Otomotiv sektöründe satışlar durma noktasına geldi, rüzgar tersine döndü. Yeni kampanyaların başlaması an meselesi. Avantajlı fiyatlar ve düşük faizli kredi imkanları bekleniyor. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
22.08.2023 Ekonomi
Kredi fırsatı: Faizler düşüyor, vade sayısı artıyor! Ev alacaklara müjde gibi haber
Kredi fırsatı: Faizler düşüyor, vade sayısı artıyor! Ev alacaklara müjde gibi haber Ev alacaklara kredi müjdesi geldi. Düşük faizli kredi imkanı kamu bankaları eliyle sunulacak. Konut kredisi ile ev sahibi olmak kolaylaştırılırken dolaylı olarak fahiş kiralarda da düşüş görülmesi bekleniyor. Merkez Bankası ve BDDK çalışmayı yürütüyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın "İlk konut edinimini destekleyici çerçevede hareket edeceğiz. Konut arzını artırmak durumundayız" açıklaması sonrası yeni kampanyanın detayları netleşmeye başladı. Yeni konut kredisi kampanyasının kira fiyatlarını baskılayıcı etki yapması bekleniyor.
15.08.2023 Ekonomi
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı'
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı' Dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin de en önemli sorunu su sıkıntısı ve kuraklık. İstanbul ve diğer kentleri besleyen barajlardaki su seviyeleri endişe verici boyutta. İstanbul’un 68, Ankara’nın 225, İzmir’in ise 400 günlük suyu kaldı. Uzmanlar önlem çağrısı yaptı.
14.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Düşük Faizli Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düşük faizli kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.