Dus

Dus

Son dakika dus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dus gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.619 dus haberi bulunmuştur. Tüm dus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karın Ağrısı Nasıl Geçer? Karın Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Karın Ağrısı Nasıl Geçer? Karın Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Karın ağrısı, herkesin yaşadığı bir sağlık sorunudur. Karın ağrısının birçok çeşitli nedeni olabilir. Ağrının geçirilmesi için mutlaka öncelikle nedeni bilinmelidir. Karın ağrısının geçmesi için ilk akla gelen yöntem ise sıcak komprestir. Genelde kabızlık gibi problemlerden dolayı ortaya çıkan karın ağrıları için ılık su içilmesi de önerilir.
26.07.2024Sağlık
Bakan Yumaklı'dan kuraklık açıklaması: Türkiye ‘su stresi’ altında, tasarruflu olmak şart
Bakan Yumaklı'dan kuraklık açıklaması: Türkiye ‘su stresi’ altında, tasarruflu olmak şartBakan Yumaklı, Türkiye’nin ‘su stresi’ altında olduğunu belirterek tüm kamu kurum ve kuruluşlara alınması gereken tedbirleri içeren bir yazı gönderdi. Yazıda oteller dahil basınçlı duş başlığı kullanılması önerildi.
22.07.2024Gündem
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadır
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın açıklamalarına sert tepki göstererek, "Geçenlerde Yunanistan Savunma Bakanı yine akla ziyan açıklamalar yaptı. Sayın Miçotakis’le bir araya geldik ve kendilerine, ‘Ayın 20’sinde biz Kuzey Kıbrıs’tayız, duydum ki sen de güneydesin, herhalde Dendias gibi bize sataşma yapmazsın’ dedim. Böyle bir şey düşünmediğini söyledi" dedi.
20.07.2024Gündem
Adana'da ailelerin tercihi Yumurtalık sahilleri olacak! Yerli ve yabancı turistlerle dolup taşacak
Adana'da ailelerin tercihi Yumurtalık sahilleri olacak! Yerli ve yabancı turistlerle dolup taşacakYumurtalık Belediyesi, ilçe sahilinde düzenlemeler yaparak 6 dönümlük aile alanı oluşturdu. Şemsiye ve şezlongları yenileyerek nizami hale getiren belediye, kapsamlı temizlik yaptı. Aileler ve misafirler için de deneyimli personel görevlendirildi.
10.07.2024Adana
Adana sıcağına dayanamadı! Serinleme yöntemi olay oldu
Adana sıcağına dayanamadı! Serinleme yöntemi olay olduAdana sıcaklıkta rekor üstüne rekor kırıyor. Termometreler 40 dereceyi gösterse de nemle birlikte hissedilen sıcaklık 50 dereceyi zorluyor. Zorlu sıcak havaya karşı vatandaş kendi önlemini alıyor
9.07.2024Adana
Adana'da şaşırtmayan olay! Kepçeyle duş aldı
Adana'da şaşırtmayan olay! Kepçeyle duş aldıHava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği ilçede bugün hava sıcaklığı 40 derece ölçüldü.
9.07.2024Vatan TV
TikTok'ta bu kez klozet kapağı viral oldu! Bu video milyonlarca kez izlendi
TikTok'ta bu kez klozet kapağı viral oldu! Bu video milyonlarca kez izlendiBir TikTok kullanıcısının teorisine göre klozet kapağını duş alırken açık bırakmak havadaki bakterilerin dönmesine neden oluyor ki bu da sivilce oluşumunu tetikliyor.
4.07.2024Yaşam
Gaziantep'te 58 yaşındaki adam düşme sonucu hayatını kaybetti, aile ihmal iddiasında bulundu
Gaziantep'te 58 yaşındaki adam düşme sonucu hayatını kaybetti, aile ihmal iddiasında bulunduGaziantep'te yaşayan 58 yaşındaki Ramazan Avcı, banyoda düştükten sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Avcı'nın cenazesini adli tıpta teslim alan kardeşi ise kaldırıldığı hastanede 15 saat boyunca müdahale edilmediğini iddia ederek ölümün ihmal sonucu olduğunu söyledi.
27.06.2024Gaziantep
İşte Adana’daki barajların doluluk oranları! Su seviyesi alarm veriyor
İşte Adana’daki barajların doluluk oranları! Su seviyesi alarm veriyorHavaların ısınmasıyla artan su tüketimi, şehrin içme suyu ihtiyacını karşılayan barajlardaki doluluk oranlarını da düşürdü.
27.06.2024Adana
Mahallenin her sokağında su var, sadece  bu sokakta yok
Mahallenin her sokağında su var, sadece bu sokakta yokAdana'da bir mahallede tüm sokaklarında içme suyu akarken sadece bir sokağında suyun sabah kesilip gece geri gelmesi sokak sakinlerini perişan ediyor. Sokaktaki bir evde ikamet eden Hanifi Gidik, "Su sabah 10.00'da gidiyor, gece geliyor. Kurban Bayramı'nda rezil olduk. Bu sorunu bir türlü çözemediler" dedi.
17.06.2024Adana
Plajlar 500 lahmacun 1000 lira! Turizm cennetinde fiyatlar uçtu
Plajlar 500 lahmacun 1000 lira! Turizm cennetinde fiyatlar uçtuMuğla'nın Bodrum ilçesinde, deniz sezonu başlarken, özel plajlara giriş ücretleri 500 TL'den başlıyor, 3 bin TL'ye kadar çıkıyor. Özel plajlarda 1 lahmacun 100 ile 1000 TL, hamburger ise içindeki malzeme ve sunum hizmetine göre 450 ile 1000 TL arasında değişiyor.
11.06.2024Gündem
Selin Öztürk bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Selin Öztürk nerede, öldürüldü mü?
Selin Öztürk bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Selin Öztürk nerede, öldürüldü mü?Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yine kayıpları, sırları ortaya çıkarmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yayınlanan programda Selin Öztürk hakkındaki sır perdesi aralandı. Peki, Selin Öztürk bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Selin Öztürk nerede, öldürüldü mü?
30.05.2024Yaşam
Sağlık Bakanı Koca’dan Cenevre’de Gazze vurgusu
Sağlık Bakanı Koca’dan Cenevre’de Gazze vurgusuSağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, İsviçre'nin Cenevre kentinde gerçekleştirilen Dünya Sağlık Asamblesi'nin (DSA) 77. oturumuna katıldı. Genel Kurulda yaptığı konuşmanın tamamını Gazze’ye ayıran Koca, ülkelerin Sağlık Bakanlarına seslenerek, “Hepimizin gözleri önünde insanlık onurunun üstünde tepinirlerken bir çocuk hekimi, bir baba ve bir evlat olarak başka bir konuşma yapmayı mümkün görmüyorum” şeklinde konuştu.
28.05.2024Gündem
Selin Öztürk, 'Babama gidiyorum' diyerek evden çıktı! Günlerdir kendisinden haber alınamıyor
Selin Öztürk, 'Babama gidiyorum' diyerek evden çıktı! Günlerdir kendisinden haber alınamıyorManisa'nın Şehzadeler ilçesinde annesi Yeliz Karalar'ın evinde kalan Selin Öztürk, “Babama gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Kızı Selin Öztürk’ten, 41 gündür haber alınamaması üzerine anne Yeliz Karalar, kızının hayatından endişe ettiğini belirtti. Karalar, ""Kızım zorla bir yerde tutuluyor olabilir, öldürülmüş olabilir. Günlerdir ne yemek yiyebiliyorum ne de uyku uyuyabiliyorum. Gözüm hep kapıda" dedi.
20.05.2024Gündem
Hatayspor'da Erce Kardeşler isyan etti: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz
Hatayspor'da Erce Kardeşler isyan etti: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruzHataysporlu kaleci Erce Kardeşler, Gaziantep FK maçının ardından konuştu.
6.05.2024Süper Lig
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nde uzun süredir Azem’in kızı Nehir Yücedağ’ın kim olacağı merak ediliyordu. Nehir karakterine hayat verecek olan oyuncunun Serra Kutlubey olacağı iddia edildi.
25.04.2024Magazin
Türkiye’de vakalar giderek artıyor: Burunda akıntı, tıkanıklık, kaşıntı ve hapşırık gibi şikayetlere neden oluyor
Türkiye’de vakalar giderek artıyor: Burunda akıntı, tıkanıklık, kaşıntı ve hapşırık gibi şikayetlere neden oluyorBahar aylarında artış gösteren alerjik rinite dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Adem Dirican, “Burunda akıntı, tıkanıklık, kaşıntı ve hapşırık gibi şikayetlere neden olan kronik bir hastalıktır. Ülkemizde de bugüne kadar yapılan çalışmalar 10 yılda alerjik rinit sıklığında belirgin artış olduğunu göstermektedir” dedi.
27.03.2024Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uyguladıkları ekonomik programın sonuçlarının bu yılın ikinci yarısından itibaren görülmeye başlanacağını belirterek, "Esasen genel ekonomik göstergelerimiz gayet iyi. Milli gelirimiz, istihdamımız, üretimimiz, ihracatımız, tarihimizin en yüksek seviyesinde. Enflasyon düştükçe, ekonomideki bu olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız" dedi.
20.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef her büyükşehire şehir hastanesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef her büyükşehire şehir hastanesiCumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde “14 Mart Tıp Bayramı İftar Programı”nda konuştu. Erdoğan, "Türkiye 2002'den bu yanan devasa yatırımların karşılığını salgın döneminde fazlasıyla almıştır. Depreme dayanıklı yeniden inşa ettiğimiz sağlık tesislerimiz depremden sonra elimiz ayağımız her şeyimiz oldu. Salgın dönemini başarıyla yönettik. Her büyük şehrimizi 1 şehir hastanesiyle buluşturmayı hedefliyoruz." dedi.
14.03.2024Gündem
Almanya'dan Ukrayna'ya soğuk duş! Meclis Taurus füzesi sevkiyatını reddetti
Almanya'dan Ukrayna'ya soğuk duş! Meclis Taurus füzesi sevkiyatını reddettiAlmanya Federal Meclisi’nde (Bundestag) bugün oylanan Ukrayna'ya Alman yapımı Taurus seyir füzeleri sevkiyatı önergesi, 690 milletvekilinden 495’inin aleyhte oyuyla reddedildi.
14.03.2024Dünya
Oruçluyken banyo yapılır mı? Ramazan'da oruçlu duş alınır mı? Duş almak orucu bozar mı?
Oruçluyken banyo yapılır mı? Ramazan'da oruçlu duş alınır mı? Duş almak orucu bozar mı?Duş almak orucu bozar mı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Ramazan'ın gelişiyle birlikte pek çok konuda dini bilgiler de araştırılıyor. Bunlar arasında özellikle çalışanların hijyenine önem vermesi gereken sıcak havalarda duş almanın oruca etksi merak ediliyor. Peki, banyo yapmak orucu bozar mı? Duş almak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı...
10.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024Gündem
Ortamlarda rahatça söyleyin: Duş sabah mı alınır, akşam mı? İşte cevabı
Ortamlarda rahatça söyleyin: Duş sabah mı alınır, akşam mı? İşte cevabıTartışmaların sonuçsuz kaldığı konular vardır. Bunlar genellikle arkadaş ortamlarında dile getirilir. Ve asla bir sonuca varılamaz. Duş sabah mı alınır akşam mı sorusu da bunlardan birisidir. Herkesin kendince haklı bir sebebi vardır. Peki hangisi doğru? Dr. Jason Singh bu soruya son noktayı koydu.
4.03.2024Yaşam
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı.
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı.KANAL D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ikinci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
4.03.2024Magazin
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere'
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere' Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran; 'Dert Değil' ve 'Elveda' parçalarıyla hafızalarda yer eden Metin Arolat, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Arolat, duygularını dile getirdi
3.03.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.