Duruşma Salonu

Duruşma Salonu

Son dakika duruşma salonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duruşma salonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duruşma salonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duruşma Salonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duruşma salonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 519 duruşma salonu haberi bulunmuştur. Tüm duruşma salonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısında: Herkes yer içer hesabı Seçil öder
Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısında: Herkes yer içer hesabı Seçil öder Yüksek fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi isimleri dolandıran banka müdürü Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşma salonu tıklım tıklım dolarken, ilk bilgiler de geliyor.
12.01.2024 Vatan TV
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyordu
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyordu CZN Burak hakim karşısında ifadesini verdi. CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir ile babasının, ‘Kentsel Sit Alanı’ içerisinde bulunan yerde izinsiz inşaat yaptırdıkları iddiasıyla 5’er yıla kadar hapis talebiyle yargılanmasına devam edildi. Duruşmada savunma yapan Özdemir, ‘’Babam tadilata geçildiğini, tüm izinleri aldığını söylemiştir. Benim tadilata ilişkin herhangi bir eylemim yoktur’’ dedi.
16.11.2023 Magazin
Yalı Çapkını 31. bölüm fragmanı: Seyran ve Ferit boşanmıyor! Duruşma salonu çıkışında sürpriz var!
Yalı Çapkını 31. bölüm fragmanı: Seyran ve Ferit boşanmıyor! Duruşma salonu çıkışında sürpriz var! Yalı Çapkını 31 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit ve Seyran duruşma salonuna giriyor. Parmağında Seyran'ın yüzüğü olan Ferit, salona girmeden önce Halis Ağa'dan talimatı aldı. "Sakın benim adımı, kararımı lekeleyecek bir şey yapmayasın içeride, bunun geri dönüşü olmaz" diyen Halis Ağa, duruşma sonunda büyük şok yaşıyor.
4.05.2023 Televizyon
Canice katledilen Ayşegül'ün duruşması savaş alanına döndü
Canice katledilen Ayşegül'ün duruşması savaş alanına döndü Kocaeli'de yabancı uyruklu şahıs tarafından adım adım takip edilen ve başına taşla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Ayşegül Aydın'ın duruşmasında kavga çıktı. Ayşegül'ün ağabeyi, sanığın "Ben yapmadım, kendisi düştü" ifadesini çeviren tercümana elindeki kesici aletle saldırdı.
22.09.2022 Gündem
Merve Şarapçıoğlu'dan olay sözler: Berk adını bir daha duymak istemiyorum!
Merve Şarapçıoğlu'dan olay sözler: Berk adını bir daha duymak istemiyorum! Oyuncu Berk Oktay'ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. İstanbul 23. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan hapis cezasına çarptırılan Merve Şarapçıoğlu, Bebek’te basın açıklaması yaptı.
11.09.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Pelin Batu tek celsede boşandı
Ünlü oyuncu Pelin Batu tek celsede boşandı Ünlü oyuncu Pelin Batu ve doktor eşi Macit Bitargil anlaşmalı olarak boşandı. Bir çocukları olan çift, birbirlerinden tazminat talebinde bulunmadı.
6.07.2022 Magazin
Osman Kavala hakkında karar verildi!
Osman Kavala hakkında karar verildi! Gezi Pakı olaylarına ilişkin aralarında iş insanı Osman Kavala’nın da arasında bulunduğu 17 sanıklı davada mahkeme kararını açıkladı. Tutuklu sanık Osman Kavala’nın, “Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz 7 sanığı da 18 yıl hapis cezasına çarptıran mahkeme sanıkların tutuklanmasına karar verdi.
25.04.2022 Gündem
Öldürülen Azra'nın duruşmasında gerginlik! Parçalara ayırmıştı
Öldürülen Azra'nın duruşmasında gerginlik! Parçalara ayırmıştı Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp, cesedini 13 parçaya ayıran Mustafa Murat Ayhan'ın (49), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talebiyle yargılandığı davanın ikinci duruşmasında gerginlik yaşandı. Azra'nın yakını olduğu tahmin edilen bir kişi önce sanıklara bağırdı, daha sonra sanık yakınlarına yumrukla saldırdı. Polis, saldırgan ile sanık yakınlarını duruşma salonu dışına çıkardı.
31.01.2022 Yaşam
Aynı aileden 7 kişiyi katletmişti! İfadesi kan dondurdu
Aynı aileden 7 kişiyi katletmişti! İfadesi kan dondurdu Konya'da aynı aileden 7 kişiyi tabancayla öldüren ve ardından evi yakan hakkında 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Mehmet Altun (33) ile diğer sanıkların yargılanmasına başlandı. Mahkemede söz alan sanık Altun'un sözleri ise isyan ettirdi.
14.12.2021 Gündem
Bakan Gül'den açıklama geldi: 12 bin yeni personel alacağız!
Bakan Gül'den açıklama geldi: 12 bin yeni personel alacağız! TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmelerinde konuşma gerçekleştiren Adalet Bakanı Abdulhamit Gül 2022 yılında 12 bin yeni personel alımı gerçekleştirileceğini duyurdu.
10.12.2021 Gündem
Suruç'taki canlı bomba saldırısının sanığına 34 kez müebbet hapis  cezası
Suruç'taki canlı bomba saldırısının sanığına 34 kez müebbet hapis cezası Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 6 yıl önce 34 kişinin öldüğü canlı bomba saldırısına ilişkin davada yargılanan sanığa, 34 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
22.10.2021 Gündem
Muharrem İnce 5 ay hapis cezasına çarptırıldı
Muharrem İnce 5 ay hapis cezasına çarptırıldı Silivri'de Ergenekon davalarını izlerken jandarma personelini ittiği iddiasıyla hakkında "Kamu görevlisine karşı görevini yaptırmamak için direnme" suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. İnce'nin duruşmadaki tutum ve davranışlarını dikkate alan mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
8.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'kolları sıvadık' dedi ve duyurdu: Büyük kazanç olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'kolları sıvadık' dedi ve duyurdu: Büyük kazanç olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yargıtay Yeni Hizmet Binası ve 2021-2022 Adli Yıl Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ankara'ya şanına ve tarihine yakışır bir adliye binası kazandırmakta kararlıyız. Proje çalışmaları bitmek üzere, inşallah yıl bitmeden temeli atılacak." müjdesini paylaştı. Yeni bir yargı paketi konusuna da değinen Erdoğan, "Kolları sıvadık. Arkadaşlarımız en kısa zamanda bu yeni paketi Meclisin gündemine getirecekler." dedi.
1.09.2021 Gündem
Evine hacze gelen avukatı öldürmüştü! Tutuklandı
Evine hacze gelen avukatı öldürmüştü! Tutuklandı Kocaeli’nin Gebze ilçesinde icra memurlarıyla birlikte evine gelen avukat Ersin Arslan’ı (26) tabancayla vurarak öldüren Yavuz Yazıcı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
17.03.2021 Gündem
Avukatın etek altı fotoğraflarını çekti! Karar verildi
Avukatın etek altı fotoğraflarını çekti! Karar verildi İstanbul Adalet Sarayı'nda kadın avukatın etek altı fotoğrafını çekmeye çalışan kâtip hakkında mahkeme kararını verdi. Mahkeme yargılama kapsamında telefonundan farklı kadınlara ait etek altı fotoğrafları ortaya çıkan katibi 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.
16.03.2021 Gündem
Paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı salladı!
Paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı salladı! Oyuncu Berk Oktay, sosyal medyadan paylaştığı kaslı fotoğrafıyla olay yarattı.
11.01.2021 Magazin
Berk Oktay'ın görüntülerini ifşalamıştı! Merve Şarapçıoğlu'nun cezası...
Berk Oktay'ın görüntülerini ifşalamıştı! Merve Şarapçıoğlu'nun cezası... Oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla yargılanan eski eşi Merve Şarapçıoğlu hakkındaki dava karara bağlandı. Merve Şarapçıoğlu, "Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.12.2020 Magazin
Oyuncu Meral Kaplan mahkemede sinir krizi geçirdi
Oyuncu Meral Kaplan mahkemede sinir krizi geçirdi Kıbrıslı iş adamı Erhan Kiani ile karşılıklı boşanma davaları 3 yıldır süren dizi oyuncusu ve eski manken meral kaplan, aleyhinde tanıklık yapan iki muhabirin ifadeleri üzerine duruşma salonunda sinir krizleri geçirdi. Reddi hakim talebinde bulunan Kaplan, duruşma salonu önünde de uzun süre gözyaşı döktü.
24.09.2020 Magazin
Yargıda yeni dönem! Hata sıfıra inecek
Yargıda yeni dönem! Hata sıfıra inecek Yargıda yapay zeka uygulamaları için çalışmalar başladı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün yaptığı sunumda “Adli işlemlerin hızlandırılması ve hata ihtimalinin ortadan kaldırılmasına yönelik çalışılmaktadır” denildi.
10.09.2020 Gündem
İğrenç olay! 12 yaşındaki yeğenine...
İğrenç olay! 12 yaşındaki yeğenine... İstanbul'da 2017 yılında 12 yaşındaki yeğeni Y.D.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan amca Ömer D., "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kararı duyan mağdurun annesi gözyaşlarına engel olamadı.
25.06.2020 Gündem
Çağlayan'da mahkeme karantinaya alındı! Duruşma yapılmayacak
Çağlayan'da mahkeme karantinaya alındı! Duruşma yapılmayacak İstanbul Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’ndaki 6. Tüketici Mahkemesi’nin kalem memurunda corona virüs vakası tespit edildi. Mahkeme karantinaya alınırken, vaka tespit edilen memurun evde tedavi gördüğü ve iki hakime de tedbir amaçlı izin verildiği öğrenildi.
18.06.2020 Gündem
Streç filme sarılıp dövülen engelli genç davasında yeni gelişme
Streç filme sarılıp dövülen engelli genç davasında yeni gelişme İzmir'in Konak ilçesinde, yüzde 50 zihinsel engelli A.H.’yi (18) streç filmle sardıktan sonra tekme-tokat dövüp, üzerine su döken ve cinsel istismarda bulundukları görüntüleri videoya kaydettikleri ileri sürülen iş arkadaşları N.S. ve F.K.'nin yargılandığı dava dosyasını, ağır ceza mahkemesi, asliye ceza mahkemesine gönderdi.
28.02.2020 Yaşam
Adliyede darp anını paylaşan avukat o anları anlattı
Adliyede darp anını paylaşan avukat o anları anlattı Avukat Aybars Adıgüzel, Bakırköy Adliyesi'ndeki duruşma salonu önünde saldırıya uğradı. Olaya ilişkin 2 şüpheli “Kamu görevi nedeniyle kasten yaralama" suçundan tutuklanırken darp anının görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.
22.02.2020 Gündem
Adnan Oktar suç örgütü üyesi elbise dolabında saklanırken yakalandı
Adnan Oktar suç örgütü üyesi elbise dolabında saklanırken yakalandı Adnan Oktar organize suç örgütü üyesi olduğu iddiasıyla aranan Turgut Aksu Kadıköy'de yakalandı.
12.02.2020 Gündem
Kanınız donacak! Mahkeme salonu buz kesti
Kanınız donacak! Mahkeme salonu buz kesti MERSİN’de, boşanma aşamasındaki eşi Cemile Ertürkoğlu’nu boğazını keserek öldüren Mustafa Ertürkoğlu’nun yargılanmasına başlandı. Zanlının, eşini öldürdüğü ve sonrasında kıyma makinesine atarak parçaladığı söylediği anlarda duruşma salonu buz kesti. 40’a yakın kadın avukatın da müdahil olduğu duruşma ertelendi.
21.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Duruşma Salonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duruşma salonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.