Durdurma Kararı

Durdurma Kararı

Son dakika durdurma kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan durdurma kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını durdurma kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Durdurma Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan durdurma kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.704 durdurma kararı haberi bulunmuştur. Tüm durdurma kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kentsel dönüşümde yeni dönem! Bakan Özhaseki: Tapuda şerh olacak
Kentsel dönüşümde yeni dönem! Bakan Özhaseki: Tapuda şerh olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk canlı yayınında rezerv alan tartışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Kimsenin malında, mülkinde, toprağında gözümüz yok." dedi.
28.11.2023 Ekonomi
Mazda Türkiye'den çekiliyor mu? Mazda Türkiye pazarından çekildi mi, Mazda Türkiye'de araç satışını durdurdu mu?
Mazda Türkiye'den çekiliyor mu? Mazda Türkiye pazarından çekildi mi, Mazda Türkiye'de araç satışını durdurdu mu? Japon otomotiv devi Mazda Motor Türkiye, satış operasyonlarını belirsiz bir süre için durdurma kararı aldı.
9.11.2023 Otomobil
Japonya otomobil devi Türkiye'den çekildi
Japonya otomobil devi Türkiye'den çekildi Japon otomobil firması Mazda, Türkiye'den çekildi. Yedek parça tedariği ise devam edecek
9.11.2023 Otomobil
THY Pegasus İsrail uçuşları iptal mi? İsrail uçuşları ne zaman açılacak, İsrail uçak seferleri durduruldu mu?
THY Pegasus İsrail uçuşları iptal mi? İsrail uçuşları ne zaman açılacak, İsrail uçak seferleri durduruldu mu? Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus İsrail'de yaşanan operasyonlar nedeniyle İsrail seferlerine ara verdi. Yaşanan gelişme sonrası uçuşların ne zamana kadar iptal olduğu sorgulanmaya başlanırken, İsrail uçuşları iptal mi, İsrail uçuşları ne zaman başlayacak? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. İşte THY ve Pegasus İsrail uçak seferleri açıklaması...
11.10.2023 Gündem
MSB'den Deyrizor açıklaması: Haklı olduğumuzun açık bir göstergesi
MSB'den Deyrizor açıklaması: Haklı olduğumuzun açık bir göstergesi Suriye'nin doğusundaki Deyrizor ilinde terör örgütü PKK/YPG ve Arap aşiretleri arasındaki çatışmaları değerlendiren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, “Biz başından itibaren, DEAŞ ile mücadele bahanesiyle başka bir terör örgütü PKK/YPG’ye yardım ve destek verilmesinin ne kadar yanlış olduğunu ifade ediyoruz. Bu yaşananlar da bizim ne kadar haklı olduğumuzun açık bir göstergesi” dedi.
7.09.2023 Gündem
İstanbul'daki barajlarda tehlike çanları! İSKİ'den aboneliklere geçici durdurma
İstanbul'daki barajlarda tehlike çanları! İSKİ'den aboneliklere geçici durdurma İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), su tüketimi tasarruf tedbirleri kapsamında yeni bir uygulamaya geçti. İSKİ su tasarrufu tedbirleri kapsamında, İstanbul'daki bahçe ve peyzaj sulama aboneliklerini geçici olarak durdurma kararı aldı.
28.08.2023 Gündem
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
Binance US'tan flaş hamle! ABD doları cinsinden para yatırılmasını durduruyor
Binance US'tan flaş hamle! ABD doları cinsinden para yatırılmasını durduruyor SEC'in Binance'a ve kurucusu Zhao'ya karşı açtığı davalar sonrasında Binance tarafından da hamle geldi. Binance ABD doları cinsinden para yatırılmasını durdurma kararı aldı.
9.06.2023 Ekonomi
Doktora dehşeti yaşattı! Yargıtay'dan emsal karar
Doktora dehşeti yaşattı! Yargıtay'dan emsal karar Ankara'da Asistan Doktor Ertan İskender'i (32) eli ve belinden bıçaklayıp, 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçlarından indirimsiz olarak 16 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Bayram Nargüner'in cezası Yargıtay'da onandı.
10.05.2023 Yaşam
Bakan Nebati: Faiz artırımı söz konusu değil
Bakan Nebati: Faiz artırımı söz konusu değil Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati gündeme dair açıklamalarda bulunuyor. Bakan Nebati, "Faiz artırımı söz konusu değil, bu çok net değil" dedi.
10.05.2023 Ekonomi
Ölüme neden olan binanın tahliyesine mahkemeden durdurma kararı
Ölüme neden olan binanın tahliyesine mahkemeden durdurma kararı Avcılar'da beton parçasının kopması sonucu bir kadının ölümüne neden olan 37 yıllık binanın tahliyesi için tanınan süre tamamlanırken, bölge idare mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı aldı.
10.05.2023 Yaşam
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak İzmir'deki yaklaşık 140 yıllık tarihe sahip Alsancak Tekel Fabrikası, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, aslına uygun restorasyon, renovasyon ve yeniden inşa çalışmalarının ardından İzmir Kültür Sanat Fabrikası olarak açıldı. Yaklaşık 1 yılda yapımı tamamlanan yapının açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Burası, güzel İzmir'e ayrı bir değer katmış olacak" dedi. Fabrikayı 'liderlik vizyonu eseri' olarak niteleyen Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da "Bu fabrika gençler açısından eşsiz bir imkan" diye konuştu.
29.04.2023 Gündem
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? 28 Nisan 2023 Kızılcık Şerbeti yeni bölüm var mı?
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? 28 Nisan 2023 Kızılcık Şerbeti yeni bölüm var mı? Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç ve Evrim Alasya'nın başrollerini paylaştığı dizi RTÜK'ten aldığı ceza sonrası iki hafta ekrana ara verdi. Ancak mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı alması sonrası oyuncular birer birer geri dönüş mesajı verdi. Peki 28 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm var mı?
28.04.2023 Televizyon
Tekirdağ'da çevreyi kirleten tesislere 17 milyon TL ceza
Tekirdağ'da çevreyi kirleten tesislere 17 milyon TL ceza Tekirdağ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından yılın ilk 3 ayında yapılan denetimlerde çevreyi, havayı ve suyu kirlettiği tespit edilen 64 tesise 17 milyon 77 bin lira ceza uygulandı.
11.04.2023 Gündem
İzmir'de riskli yapının yıkımı için yürütmeyi durdurma kararı
İzmir'de riskli yapının yıkımı için yürütmeyi durdurma kararı İzmir'in Bayraklı ilçesinde, depreme dayanıksız olduğu belirlenen Başarı Sitesi A/1 ve A/2 bloklarının 60 gün içinde tahliye edilip yıkılmasına dair Bayraklı Belediyesi'nin kararı için, bazı kat maliklerinin itirazıyla yürütmeyi durdurma kararı verildi. Binaların yıkılıp yıkılmaması konusunda apartmandakileri ikiye bölen karar, bazı kat maliklerinin tepkisini çekti.
6.03.2023 Gündem
Fenerbahçe Kayserispor kupa maçı ne zaman, seyircisiz mi? Fenerbahçe Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda, bilet fiyatları ne kadar?
Fenerbahçe Kayserispor kupa maçı ne zaman, seyircisiz mi? Fenerbahçe Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda, bilet fiyatları ne kadar? Fenerbahçe Kayserispor kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası'nda gözler çeyrek final maçlarına çevrildi. Kahramanmaraş ve Gaziantep depremleri sebebiyle liglere ara verilmişti. Taraftarlar depremin ardından kupa maçlarının tarihinin değişip değişmediği ve Fenerbahçe Kayserispor çeyrek final maçının ne zaman oynanacağını sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman 2023, saat kaçta? Kayserispor Fenerbahçe kupa maçı hangi kanalda, seyircisi mi?
2.03.2023 Şampiy10
Kayserispor - Fenerbahçe maçındaki deplasman yasağı için yeni karar
Kayserispor - Fenerbahçe maçındaki deplasman yasağı için yeni karar Kayseri 2'nci İdare Mahkemesi, Fenerbahçe taraftarlarının deplasman tribününe alınmama kararıyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdi. Kayseri İl Güvenlik Kurulu'na 1 günlük itiraz süresi tanındı. Mahkeme nihai kararını itiraz dilekçesini değerlendirdikten sonra verecek.
2.03.2023 Fenerbahçe
EPDK harekete geçti! Elektrik şirketleri 11 milyar lirayı geri ödeyecek
EPDK harekete geçti! Elektrik şirketleri 11 milyar lirayı geri ödeyecek Geçen yıl nisan ayında devreye alınan azami uzlaştırma fiyat mekanizmasının (AUF) ardından EPDK, sisteme aykırı fiyat hareketleri nedeniyle 40 şirketin 11 milyar lirayı geri ödemesini istemişti. Geri ödenecek miktarın 15.3 milyar lira olarak netleştiği ve 4 milyar liranın tahsil edildiği belirtildi. Yetkililer bu durumu ceza değil, haksızca alınan meblağın geri ödemesi olarak yorumladı.
20.02.2023 Ekonomi
Borsa açıldı mı, Borsa İstanbul ne zaman açılacak? 13 Şubat borsa kapalı mı, açık mı?
Borsa açıldı mı, Borsa İstanbul ne zaman açılacak? 13 Şubat borsa kapalı mı, açık mı? Borsa açıldı mı, borsa İstanbul kapalı mı? Borsa İstanbul geçen hafta çarşamba günü Maraş depremi sonrasında işlemleri durdurma kararı açılmıştı. Depremin etkisi devam ederken borsa İstanbul’un açık olup olmadığı ne zaman açılacağı araştırılmaya başlandı. Peki, 13 Şubat borsa kapalı mı?
13.02.2023 Ekonomi
34 ilaç geri ödeme listesine alınacak
34 ilaç geri ödeme listesine alınacak Tüm Eczacı İşverenler Sendikası’nın (TEİS) açtığı dava sonucu 2021 yılında SGK ödemesinden çıkan 34 ilaç için Danıştay Yürütmeyi durdurma kararı verdi. İlaçların tekrar geri ödeme listesine alınmasının önü açıldı.
30.01.2023 Ekonomi
Elektrik faturalarına yansıyacak! EPDK Başkanı duyurdu: İade süreci başladı
Elektrik faturalarına yansıyacak! EPDK Başkanı duyurdu: İade süreci başladı EPDK sisteme aykırı fiyat hareketleri tespit edildiğini açıklamıştı. Bu haberin ardından 40 şirketin 11 milyar TL'yi geri ödeyeceği öğrenilmişti. Azami Uzlaştırma Fiyat (AUF) mekanizması ile ilgili şirketlerin geri ödeme süreci başladı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, şu ana kadar şirketlerden toplam tutarın 1 milyar TL’ye yaklaşan kısmının tahsil edildiğini açıkladı.
19.01.2023 Ekonomi
Milli Savunma Bakanlığı'ndan tahıl sevkiyatına ilişkin açıklama
Milli Savunma Bakanlığı'ndan tahıl sevkiyatına ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanlığı, tahıl sevkiyatına ilişkin bir yeni bir açıklamada bulundu. MSB'den yapılan açıklamada, İstanbul'daki koordinasyon merkezinde bulunan rus personelin görevde olduğu ifade edilirken Bakan Akar'ın takıl sevkiyatının devam etmesi için muhataplarıyla ve ilgili makamlarda görüşmelere ve koordinasyona devam ettiği belirtildi.
30.10.2022 Gündem
Mansur Yavaş’tan ‘suda indirim’ kararıyla ilgili açıklama
Mansur Yavaş’tan ‘suda indirim’ kararıyla ilgili açıklama Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ASKİ’nin suyu maliyetinin yarısına ücretlendirdiğini, tarifelerde yüzde 50 indirim kararı alınmasının yanlış olduğunu ifade ederek, “Tamamen yasa dışı olan bu kararın mutlaka mahkemeden döneceğine inanıyorum. Çünkü Büyükşehir Belediye Meclisinin böyle basit bir önergeyle fiyatları indirme yetkisi yoktur” dedi.
18.10.2022 Ekonomi
THY, bazı yurt dışı uçuşlarını durdurma kararını uzattı
THY, bazı yurt dışı uçuşlarını durdurma kararını uzattı THY, Rusya'nın saldırıları nedeniyle Ukrayna hava sahasının sivil uçuşlara kapatılması üzerine Yekaterinburg, Minsk, Soçi, Ukrayna ve Rostov için aldığı seferleri durdurma kararını 31 Ekim 2022'e kadar uzattığını açıkladı.
5.09.2022 Ekonomi
Zeytinli Rock Festivali mahkemeye taşındı
Zeytinli Rock Festivali mahkemeye taşındı Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 17- 21 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan ancak kaymakamlıkça izin verilmeyen Zeytinli Rock Festivali mahkemeye taşındı. Organizasyon firması Balıkesir İdare Mahkemesi'ne başvururken, kaymakamlığın savunma için ek süre talebinin kabul edilmesiyle festival tarihi geçmiş oldu. Festival 22-25 Eylül'e ertelenirken, organizasyon şirketi, katılımcılardan isteyenlerin biletlerini iade edebileceğini duyurdu.
18.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Durdurma Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki durdurma kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.