Dünya Güzeli

Dünya Güzeli

Son dakika Dünya güzeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dünya güzeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dünya güzeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünya Güzeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünya güzeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 580 dünya güzeli haberi bulunmuştur. Tüm dünya güzeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu Hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Atakan Koru ile 2017 yılında hayatını birleştiren Azra Akın, 2018 yılında da oğulları Demir'i kucağına almıştı. Çift ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı.
18.04.2024 Magazin
Azra Akın ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor: hepimiz çok heyecanlıyız
Azra Akın ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor: hepimiz çok heyecanlıyız 2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından da Miss World'de Dünya Güzeli olan Azra Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile evlendi. 2018 yılında oğlu Demir'i kucağına alan Akın, şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Doğumuna sayılı günler kala ünlü manken, ailesiyle poz verdi.
5.04.2024 Magazin
Azra Akın'ın makyajsız hali dikkat çekti! Doğal güzelliği ile yıllara meydan okuyor
Azra Akın'ın makyajsız hali dikkat çekti! Doğal güzelliği ile yıllara meydan okuyor 2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından aynı yıl Miss World'de Dünya Güzeli unvanını kazanan Azra Akın, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Azra Akın'ın makyajsız hali dikkat çekti.
19.11.2023 Magazin
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı İspanya'nın eski kralı Juan Carlos'un çapkınlığı ülkede infial yaratmıştı. 5 bin kadın ile ilişki yaşadığı ifade edilen eski kral tahtan çekilmesine rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Şimdi Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürgün hayatında olan Kral'ın eski sevgilisinin ürkütücü iddiaları var. İşte dikkat çeken detaylar...
26.01.2023 Dünya
18 Aralık Göçmenler Günü kutlu olsun! Dünya Göçmenler Günü neden kutlanıyor?
18 Aralık Göçmenler Günü kutlu olsun! Dünya Göçmenler Günü neden kutlanıyor? Yerinden edilme, insanlığa karşı suçlar, savaşlar, istikrarsızlık, ekonomik krizler, mübadeleler, doğal afetler, maddi ve sosyal koşullarını iyileştirmek amacıyla tarih boyunca göçler meydana gelmiş, doğduğu yerden uzakta yaşam kuranlara göçmen adı verilmiştir. Her yıl artan göçler ve bunun sonucunda doğan göçmenlik olgusu nedeniyle görmezden gelinemeyen bu durum nedeniyle 18 Aralık günü, Birleşmiş Milletler tarafından resmi olarak 2000 yılında “Uluslararası Göçmenler Günü” olarak kabul edildi. Peki, Dünya Göçmenler Günü neden kutlanıyor? İşte 18 Aralık Göçmenler Günü ile ilgili bilgiler ve detaylar…
18.12.2022 Gündem
Nur Tuğba Namlı'dan müjdeli haber! Üçüncü kez anne oldu
Nur Tuğba Namlı'dan müjdeli haber! Üçüncü kez anne oldu Doğum iznine ayrılan Kanal D'nin sevilen programı 'Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Nur Tuğba Namlı, üçüncü kez annelik sevinci yaşadı. İş insanı Mustafa Namlı ile yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Nur Tuğba'nın program partneri Hakan Ural, müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
21.11.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında 17'nci G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki temaslarını tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında kritik görüşmeler yaptı. Erdoğan, Endonezya ziyareti sonunda gazetecilerle söyleyişi gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili net mesaj veren Erdoğan, 'Biz hiçbir provokasyona Allah’ın izniyle pabuç bırakmayız. Gereği neyse bunun gereğini yaparız ve yapacağız' dedi. Togg için Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan gelen talebi açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'ye de 6'lı masa için çağrı yaptı.
17.11.2022 Siyaset
Pastane sahibinin kızına taciz! Paranın üstüne bunu yazıp bırakmış
Pastane sahibinin kızına taciz! Paranın üstüne bunu yazıp bırakmış Erzurum'un Yakutiye ilçesinde 46 yaşındaki Rüstem B., müşteri olarak gittiği pastanede, iş yeri sahibinin kızı 18 yaşındaki Yağmur K.'yi taciz etti. Rüstem B. 10 TL'nin üzerine yazı yazıp kalpler çizdi ve bir tespih ile pastaneye bıraktı. Bunun üzerine çalışanlar, Rüstem B.'nin pastaneye gelmesini bekledi ve meydan dayağı attı. İşte olayın detayları...
27.10.2022 Yaşam
Kalben'den duygusal paylaşım! 'Belki de hiç doğmaması gereken bir çocuğum'
Kalben'den duygusal paylaşım! 'Belki de hiç doğmaması gereken bir çocuğum' 'Yara', 'Sadece', 'Haydi Söyle' gibi şarkıları seslendiren Kalben, yaklaşık yedi ay önce babasını kaybetmişti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı, katıldığı programda geçmişini ve ailesini anlattı. Babasıyla bir dönem neden küs olduğunu açıklayan Kalben, geç doğan bir çocuk olduğundan da bahsetti.
10.07.2022 Magazin
Enis Arıkan'dan kumsalda poz! 'Herkes sussun, dünya güzeli konuşulsun'
Enis Arıkan'dan kumsalda poz! 'Herkes sussun, dünya güzeli konuşulsun' İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Camdaki Kız' dizisinde 'Muzaffer Koroğlu' karakterine hayat veren Enis Arıkan, oyunculuk performansının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Şimdilerde Maldivler'de tatilde olan oyuncu, kumsalda verdiği poza düştüğü notla takipçilerini kırdı geçirdi.
2.07.2022 Magazin
Türkiye'nin en güzel 35 cennet köşesi! Dağlarıyla, plajlarıyla, ırmaklarıyla, şelaleleriyle nefes kesici yerler...
Türkiye'nin en güzel 35 cennet köşesi! Dağlarıyla, plajlarıyla, ırmaklarıyla, şelaleleriyle nefes kesici yerler... Dünyanın en güzel ve en göz alıcı ülkelerinden bir tanesi Türkiye. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, gerek doğal gerekse tarihi güzellikleriyle Anadolu yerli ve yabancı milyonlarca turistin akın ettiği bir cennet köşesi...
7.06.2022 Yaşam
Meltem Yılmazkaya'dan aşk pozu: Her hikaye aynı başlamaz
Meltem Yılmazkaya'dan aşk pozu: Her hikaye aynı başlamaz Show TV'de yayınlanan 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Meltem Yılmazkaya, müzisyen sevgilisi Kadir Doğan ile aşk pozunu paylaştı. Duygusal bir yazı kaleme alan Yılmazkaya, "Her hikaye aynı başlamaz, çirkini bile dünya güzeli yapabilirsiniz. Her şey emek, her şey inanç, her şey umut... Sonrası günlük güneşlik..." ifadelerini kullandı
5.05.2022 Magazin
Ayşenil Şamlıoğlu'nun acı günü!
Ayşenil Şamlıoğlu'nun acı günü! Ekranların ve tiyatronun usta isimlerinden Ayşenil Şamlıoğlu, annesine sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla veda etti.
19.04.2022 Magazin
Yasemin Allen ve Tolga Güleç aşkından ilk fotoğraf geldi!
Yasemin Allen ve Tolga Güleç aşkından ilk fotoğraf geldi! Oyuncu Yasemin Kay Allen, meslektaşı Tolga Güleç ile sürpriz birlikteliğini geçtiğimiz günlerde ilan etmişti. Allen'ın "İlişkimiz çok yeni başladı, çok mutluyuz" itirafı sonrası ünlü çiftten ilk fotoğraf geldi.
3.04.2022 Magazin
Yasemin Allen'den özel açıklamalar: Dünya güzeli, nazar değsin istemem!
Yasemin Allen'den özel açıklamalar: Dünya güzeli, nazar değsin istemem! Annesi Suna Yıldızoğlu'nun izinden giderek kariyerinde oyunculuğu seçen Yasemin Allen, uzun süredir Türkiye ve İngiltere arasında mekik dokumuş, son olarak Türkiye'ye yerleşmişti. Meslektaşı Tolga Güleç ile adı aşk iddialarına karışan Allen'dan özel hayatıyla ilgili açıklama geldi.
1.04.2022 Magazin
Mermer suyu içip ölen Özde Çivici'nin son fotoğrafı ortaya çıktı: O şişeyle poz vermiş
Mermer suyu içip ölen Özde Çivici'nin son fotoğrafı ortaya çıktı: O şişeyle poz vermiş İzmir'in Selçuk ilçesinde 27 Aralık Pazartesi günü çalıştığı otelde su sandığı mermer cilasını içince hayatını kaybeden halkla ilişkiler görevlisi Özde Çivici'nin (30), hastanedeyken kardeşi Eda Çivici ile çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı. Çivici'nin fotoğrafta ölümüne neden olan şişeyle ve serumla poz verdiği görülüyor.
31.12.2021 Yaşam
Doğu Ekspresi seferlerine yeniden başladı
Doğu Ekspresi seferlerine yeniden başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeniden seferlerine başlayan Turistik Doğu Ekspresi'nin Türkiye’yi dünyaya tanıtmak üzere yola çıktığını belirterek, "İlk seferinden itibaren 368 sefer gerçekleştirerek, toplamda 483 bin 920 kilometre yol kat etti" dedi.
15.12.2021 Yaşam
Çok Güzel Hareketler 2'de sürpriz konuklar
Çok Güzel Hareketler 2'de sürpriz konuklar Azra Akın ve 2021 Miss Turkey Güzelleri, 'Çok Güzel Hareketler 2' ye konuk oluyor.
25.09.2021 Televizyon
Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'dan kötü haber!
Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'dan kötü haber! Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Muzo karakteriyle çok ses getiren Enis Arıkan koronavirüse yakalandığını açıkladı. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımlarda sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Enis Arıkan'ın yakın dostu olan Ezgi Mola da geçtiğimiz gün koronaya yakalandığını duyurmuştu.
25.08.2021 Magazin
Bakan Varank: Vizyonsuz muhalefetimiz var
Bakan Varank: Vizyonsuz muhalefetimiz var Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sivas'a yüksek hızlı tren gelirse göçü hızlandırır, diyebilen maalesef vizyonsuz muhalefetimiz var ama bunlara rağmen Sivas, yüksek hızlı trenine kavuşacak" dedi.
10.07.2021 Siyaset
Murda yeni doğan bebeğinin vefat ettiğini duyurdu! 'Sen her zaman benimlesin'
Murda yeni doğan bebeğinin vefat ettiğini duyurdu! 'Sen her zaman benimlesin' 'Murda' adıyla tanınan ünlü rapçi Önder Doğan, yeni doğan kızı Ayla'yı kaybettiğini sosyal medyadan duyurdu. Instagram hesabından açıklama yapan Murda, "Güzel kızım benim sen artık bizim koruyucu meleğimizsin. Bildiğim tek şey sen her zaman benimlesin" diye yazdı.
3.05.2021 Magazin
Azra Akın'dan aşk paylaşımı
Azra Akın'dan aşk paylaşımı Dört yıl önce dünyaevine giren Azra Akın-Atakan Koru çiftinin mutlu evliliği devam ediyor. 2002 Dünya Güzeli Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşi ile aşklarını gözler önüne serdi.
24.02.2021 Magazin
Arjantinli dünya güzeli otobüsün altında kalarak can verdi
Arjantinli dünya güzeli otobüsün altında kalarak can verdi Arjantin'de 81 yaşındaki eski dünya güzeli Norma Cappagli otobüs altında kalarak hayatını kaybetti.
23.12.2020 Dünya
Azra Akın'dan Demir paylaşımı
Azra Akın'dan Demir paylaşımı 2002 Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın, 3 yıl önce Atakan Koru ile evlenmişti. İkili, 2018'de oğulları Demir'i kucaklarına almıştı.
11.09.2020 Magazin
Azra Akın: Seninle her şeye varım ben
Azra Akın: Seninle her şeye varım ben Dünya Güzeli Azra Akın, eşi Atakan Koru'yla 3'üncü evlilik yıl dönümlerini romantik sözlerle kutladı.
24.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Güzeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünya güzeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.