Dünür

Dünür

Son dakika dünür haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dünür ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dünür haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünür

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünür gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 dünür haberi bulunmuştur. Tüm dünür haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yürek Çıkmazı 12. bölüm fragmanı: Halil mirasa kondu!
Yürek Çıkmazı 12. bölüm fragmanı: Halil mirasa kondu! Yürek Çıkmazı 12 bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz ve Mesut Akusta'nın yer aldığı dizinin yeniş bölüm fragmanında ölen Ali Fuat tüm mirasını Halil'a bıraktı. Öte yandan Yılmaz, dünürüne, "Gözün aydın dünür, dede oluyoruz" diyerek mesajı verdi.
4.04.2023 Televizyon
Somer ve Türkan boşanıyor mu? Üç Kız Kardeş'te neler yaşandı?
Somer ve Türkan boşanıyor mu? Üç Kız Kardeş'te neler yaşandı? Kanal D'nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, 31 Ocak Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. İşte yeni bölümle ilgili detaylar...
1.02.2023 Magazin
Kadın hastanede dehşet saçtı! 3 hasmını ve jandarma görevlisini bıçakladı, kocasıyla gözaltına alındı
Kadın hastanede dehşet saçtı! 3 hasmını ve jandarma görevlisini bıçakladı, kocasıyla gözaltına alındı Antalya'nın Manavgat ilçesinde trafik kazasında yaralanan Ç.K. (29), M.D. (31), ve Ş.D. (71), kaldırıldıkları hastanede hasımları N.G. tarafından bıçaklandı. Olaya müdahale eden bir jandarma görevlisini de bıçakla yaralayıp kaçan N.G., kocası U.G. ile birlikte polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.
31.08.2022 Yaşam
Dünürler arasında silahlı çatışma çıktı!
Dünürler arasında silahlı çatışma çıktı! Antalya'da iki dünür arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan arbede sonrası pompalı silahla ateş açma anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 13 yaşındaki çocuk da kavgada aldığı bıçak darbesiyle yaralandı.
16.08.2022 Yaşam
Dünürler arasında kavga: 3’ü ağır 13 yaralı
Dünürler arasında kavga: 3’ü ağır 13 yaralı Arnavutköy’de dünürler arasında çıkan kavgada taraflar birbirine bıçak, silah, sopa ve taşlarla saldırdı. Kavgada 3’ü ağır olmak üzere toplam 13 kişi yaralandı.
24.07.2022 Yaşam
Oğluna tokat attığı için dünürünü ve onun kardeşini öldüren baba tutuklandı
Oğluna tokat attığı için dünürünü ve onun kardeşini öldüren baba tutuklandı Denizli’de oğluna tokat attığı gerekçesiyle dünürünü ve onun kardeşini öldüren baba ile oğlu, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Oğlu için elini kana bulayan baba, tutuklanıp cezaevine gönderildi.
10.12.2021 Gündem
Boşanma sonrası damadının ailesini katletti! Belediye başkanı acı haberi verdi
Boşanma sonrası damadının ailesini katletti! Belediye başkanı acı haberi verdi Afyonkarahisar'da Yusuf - Fatma Mercan çiftinin boşanması sonrasında yaşanan ve ailelerin icralık olmasına kadar varan husumet, faciayla sonuçlandı. Fatma Mercan'ın babası İsmail Kınçak'ın tabancayla ateş ettiği karşı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi, Yusuf Mercan ağır yaralandı.
6.11.2021 Yaşam
Kırşehir'de dünürlerin silahlı kavgasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralı
Kırşehir'de dünürlerin silahlı kavgasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralı Kırşehir'de dünür iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
29.10.2021 Gündem
Adalet Sara'dan eski eşi İbrahim Tatlıses'e sert yanıt!
Adalet Sara'dan eski eşi İbrahim Tatlıses'e sert yanıt! İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz hafta D Magazin'den Asiye Acar'a röportaj vermiş, 'İdo ve Melek Zübeyde dışında hiçbir çocuğumun düğününden haberim olmadı' demişti. Tatlıses'in sözleri Şanlıurfa'da yaşayan ilk eşi Adalet Sara'yı kızdırdı.
30.09.2021 Magazin
İstanbul'daki dehşetin görüntüleri ortaya çıktı! Dünürlerini katletti
İstanbul'daki dehşetin görüntüleri ortaya çıktı! Dünürlerini katletti Beyoğlu Örnektepe'de dayısına sığınan eşini geri götürmek isteyen damat tarafı ile gelin tarafı arasında çıkan silahlı tartışma cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde taraflara arasında yaşanan tartışma ile Mürsel Ağrı'nın üç kişiyi silahla vurması görülüyor.
29.07.2021 Yaşam
Beyoğlu’ndaki silahlı çatışmada ölü sayısı yükseldi! Kan donduran ifadeler
Beyoğlu’ndaki silahlı çatışmada ölü sayısı yükseldi! Kan donduran ifadeler Beyoğlu’nda gelin ve damadın akrabaları arasında yaşanan kavgada ölü sayısı 4'e çıktı. Olayda yaralanan Beytullah Akçay, hastanede hayatını kaybetti. Yakalanan Mürsel Ağrı ise polis sorgusunda cinayetleri itiraf etti. Damadın kızına şiddet uyguladığını belirten şüpheli, “Benim evime sığındı. Bunu konuşmak için toplandığımızda önce beni ardından akrabalarımı vurdular. Beni de öldüreceklerini düşünüp ateş ettim. Ölmemek için öldürdüm" dedi.
28.07.2021 Gündem
İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma! 3 ölü 1 yaralı
İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma! 3 ölü 1 yaralı İstanbul Beyoğlu'nda akraba olan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.
27.07.2021 Yaşam
Dünür dehşeti! Ölü ve yaralılar var
Dünür dehşeti! Ölü ve yaralılar var Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde Orhan Ç., markette kavga ettiği dünürlerine ateş açtı. Saldırıda market sahibi Gökhan Aydoğan (36) hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Şüpheli Orhan Ç., jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
13.06.2021 Yaşam
Milyonları ilgilendiriyor! Meclis'te kabul edildi...
Milyonları ilgilendiriyor! Meclis'te kabul edildi... TBMM Genel Kurulu'nda milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenleme kabul edildi. Dünür listeden çıkarıldı, öğretmenler dahil edildi. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu Teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Güvenlik soruşturması veya arşiv araştırması sonucunda elde edilen verilerin değerlendirildiği Değerlendirme Komisyonu oluşturulacak. Üst kademe kamu yöneticileri, özel kanunları uyarınca güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasına tabi tutulan kişiler ile milli güvenlik açısından stratejik önemi haiz birim, proje, tesis, hizmetlerde istihdam edilenler hakkında güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılacak. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve mahalli mülki idare amirliklerince yapılacak. Güvenlik soruşturmasına görevin gerektirdiği niteliklere etkisi yönüyle kişinin eşi ile birinci derece kan ve sıhri hısımlarını dahil eden hüküm tekliften çıkarıldı. Öğretmenler ise soruşturmaya dahil edildi.
7.04.2021 Gündem
Bakan Albayrak doğalgaz açıklaması! 'Faturaya yansıyacak'
Bakan Albayrak doğalgaz açıklaması! 'Faturaya yansıyacak' 'Karadeniz’de bulunan doğalgaz, vatandaşın faturasına yansıyacak mı?' sorusuna Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak net bir dille, “Yansıyacak” dedi.
27.08.2020 Ekonomi
Dünürler arasında sözlü tartışma silahlı kavgayla bitti
Dünürler arasında sözlü tartışma silahlı kavgayla bitti Bursa’da dünürler arasında çıkan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
24.07.2020 Gündem
Dünürler arasında 'aldatma' krizi! Villa ve restoranı istedi, vermeyince kurşunladı
Dünürler arasında 'aldatma' krizi! Villa ve restoranı istedi, vermeyince kurşunladı Müteahhit Mustafa İyi, çocukları arasındaki 'aldatma' krizine ilişkin görüştüğü dünürü Ahmet Cengiz Duyar ve ortağı S. T.’yi kurşun yağmuruna tuttu. Tutuklanan Mustafa İyi hakkında asliye ceza mahkemesinde dava açıldı. Ancak mahkeme, suçun vasfını göz önüne alarak, görevsizlik kararı verdi; dosyayı ağır ceza mahkemesine gönderdi. 23 yıla kadar hapsi istenen İyi, önceki görülen ilk duruşmada tahliye edildi.
11.05.2020 Gündem
'Geline şiddet' kavgasında baba- oğul öldü, 3 kişi yaralandı
'Geline şiddet' kavgasında baba- oğul öldü, 3 kişi yaralandı Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, dünür iki aile arasında gelin Y.Ç.'nin dövülmesiyle başlayan husumet, bıçakların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada gelinin babası Celil Taşkıran (55) ile oğlu Cemil Taşkıran (36) yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.
23.01.2020 Yaşam
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek?
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek? BEDAŞ, İstanbul'da düzenlenen bakım onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde planlı elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu. BEDAŞ aynı zamanda elektriklerin tahmini olarak saat kaçta geleceğini de açıkladı.
21.01.2020 Gündem
13 Kasım 2019 elektrik kesintisi! Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak?
13 Kasım 2019 elektrik kesintisi! Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak? 13 Kasım 2019 İstanbul'da bazı ilçelerde elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ planlı elektrik kesintileri kapsamında İstanbul'un bazı ilçelerindeki semt ve mahallede elektrik kesintisi olacağını duyurdu. İşte 13 Kasım 2019 Çarşamba günü İstanbul'da elektrik verilemeyecek bölgeler...
13.11.2019 Yaşam
ABD'deki FETÖ Şebekesi: Şerif Ali Tekalan
ABD'deki FETÖ Şebekesi: Şerif Ali Tekalan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türkiye'den ilk firar eden tepe yöneticilerinden eski Fatih Üniversitesi Rektörü Şerif Ali Tekalan, halen Teksas eyaletindeki FETÖ okulu North Amerikan Üniversitesinin Rektörü olarak görev yapıyor. Tekalan'ın, FETÖ örgüt yapılanmasının en tepesindeki isimlerden biri olduğu ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'den sonra örgütün başına geçebilecek kişilerden biri olarak görüldüğü kaydediliyor.
24.07.2019 Dünya
Dünürlerin kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı
Dünürlerin kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı Yalova'da boşanma süreci devam eden çiftin yakınları arasında çıkan kavgada bıçaklanan gelinin annesi öldü, babası yaralandı.
13.06.2019 Yaşam
Çocuklar Duymasın 59. yeni bölümde Meltem ile Sultan kavga ediyor!
Çocuklar Duymasın 59. yeni bölümde Meltem ile Sultan kavga ediyor! Çocuklar Duymasın bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'da yine kahkaha tufanı yaşanacak. Meltem ile Sultan arasındaki kavga eğlenceli sahnelere konu olacak. İşte Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı...
28.11.2018 Gündem
Genç kız düğününe bir hafta kala kazada öldü
Genç kız düğününe bir hafta kala kazada öldü Düğün hazırlığı yapan iki dünür aile mensuplarının bulunduğu otomobil, Yozgat'ın Yerköy ilçesinde biçerdöverle çarpıştı. Çeyizlerini Ankara'da oturacağı eve yerleştirdikten sonra dönüş yolunda kaza geçiren genç kız ile nişanlısının iki akrabası yaşamını yitirdi, ağır yaralanan üç kişi hastaneye kaldırıldı
27.06.2018 Yaşam
Şanlıurfa'daki vahşetin ardından dünür aşkı çıktı!
Şanlıurfa'daki vahşetin ardından dünür aşkı çıktı! Şanlıurfa'da Hasan Y., gönül ilişkisi yaşadığı dünürü Zekiye A.'yı 8 çocuğunun annesi eşi Elif Y.'nin üzerine kuma getirmek isteyince olan oldu. Elif Y. duruma karşı çıktı. Bunun üzerine Hasan Y., sokak ortasında parke taşıyla eşini dövüp, burnunu ısırdı. İşte sokaktaki vahşete dair pes dedirten detaylar...
9.06.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dünür ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünür haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.