Düğün Yemeği

Düğün Yemeği

Son dakika düğün yemeği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düğün yemeği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düğün yemeği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düğün Yemeği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düğün yemeği gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 düğün yemeği haberi bulunmuştur. Tüm düğün yemeği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düğün onlar için kabusa döndü, 82 kişi hastanelik oldu! Aniden fenalaştılar
Düğün onlar için kabusa döndü, 82 kişi hastanelik oldu! Aniden fenalaştılar Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, düğün yemeği sonrası mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetleriyle hastaneye başvuran 82 kişi, zehirlenme şüphesiyle tedaviye alındı.
12.09.2022 Yaşam
Hırsızın yaptığı şey herkesi şaşkına çevirdi! Çaldığı parayı damada borç olarak verdi
Hırsızın yaptığı şey herkesi şaşkına çevirdi! Çaldığı parayı damada borç olarak verdi Çin’de yaşanan olay herkesi şok etti! Çinli bir adamın sınıf arkadaşından çaldığı parayla yaptığı şey hem şaşkınlığa hem de infiale yol açtı. Konu ülkenin sosyal medya sitesi Weibo’da da gündem oldu. Düğün gününde bir sınıf arkadaşından 3 bin 700 ABD doları çalıp çalınan parayı damada 'ödünç veren' kişi 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.06.2022 Dünya
Diyanet'ten dikkat çeken düğün fetvası!
Diyanet'ten dikkat çeken düğün fetvası! Bu haftanın Cuma Hutbesi belli oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2 Temmuz 2021 Cuma Hutbesi'nin konusu 'Düğünlerimizde Nebevi Ölçüye Riayet Edelim' şeklinde belirlendi. İslam dininin, düğün törenlerinin gösterişten uzak ve sade yapılmasını tavsiye ettiği anımsatıldı. Günümüzde, evlenmek isteyen birçok gencin düğün masraflarının belirli ölçüleri aşması sebebiyle zorlandığı, hatta evlilikten uzak durduğuna dikkat çekildi.
2.07.2021 Gündem
'Yatacak yerim olmadığından kömürlükte uyuyordum'
'Yatacak yerim olmadığından kömürlükte uyuyordum' ‘MasterChef Türkiye’ yarışması jüri üyelerinden, MYK Gastro Arena kurucusu şef Mehmet Yalçınkaya’nın mutfağına sızdık… Bize aşçıların ana üssü Bolu’da geçen çocukluğunun sofralarını, 11 yaşında çırak olarak girdiği kamyoncu lokantasını, Süreyya Lokantası’nda kasalarca küçük ‘çimçim karides’ ayıklarken kurduğu hayalleri, Katar Emiri’ne hazırladığı yemekleri ve onu bugünlere getiren serüvenlerini anlattı.
15.03.2021 Magazin
Kerem Dürüst kürkçü dükkanına döndü
Kerem Dürüst kürkçü dükkanına döndü Kerem Dürüst, Katalina Gomez’le Amerika’da halen evli görünmesine rağmen geçen yaz Bodrum’da Bahar Mursaloğlu’yla nikâh masasına oturmuştu. Mursaloğlu’yla evini ayıran Dürüst, Amerika’daki eşine döndü!
17.04.2020 Magazin
Tek Yürek 20. bölüm 2. fragmanı
Tek Yürek 20. bölüm 2. fragmanı TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Tek Yürek'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte detaylar...
10.07.2019 Televizyon
Tek Yürek 20. bölüm fragmanı
Tek Yürek 20. bölüm fragmanı TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Tek Yürek'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte detaylar...
5.07.2019 Televizyon
Amine Gülşe ve Mesut Özil'den çağrı
Amine Gülşe ve Mesut Özil'den çağrı Nikah masasına oturan çift, sevenlerine 'Hediye almayın, hasta çocuklara yardım edin' çağrısı yaptı.
8.06.2019 Magazin
Hindistan'da düğünde gıda zehirlenmesi şüphesi
Hindistan'da düğünde gıda zehirlenmesi şüphesi Hindistan'da düğün davetinde ikram edilen yiyeceklerden zehirlendiği düşünülen 3 kişi yaşamını yitirdi, yüzlerce kişi hastanelik oldu.
2.12.2018 Dünya
Düğün yemeğinden 145 kişi zehirlendi
Düğün yemeğinden 145 kişi zehirlendi Sakarya’nın Arifiye ve Kocaali ilçelerinde bulunan iki ayrı düğün salonunda 145 kişinin yedikleri yemeklerden zehirlendiği iddia edildi. Hastaneye başvuran kişiler ayakta tedavi edildikten sonra gönderilirken, ikisinin müşahede altına alındığı öğrenildi.
22.10.2018 Yaşam
Muharrem İnce'den canlı yayında apolet açıklaması
Muharrem İnce'den canlı yayında apolet açıklaması CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Habertürk kanalında seçim dönemi ile ilgili soruları yanıtladı. İnce seçim döneminde yaptığı hatalardan biri olarak 'apolet tartışması'nı gösterdi ve "Apolet tartışmasını fazla uzattım, hata yaptım" dedi. İnce, "Yeni parti kurmayacağım, yok öyle bir şey. Benim ağzımdan yeni parti duydunuz mu? Benim böyle derdim yok. CHP kendini yenilemelidir, genel başkanını da , kadrolarını da, tüzüğünü de, programını da yenilemelidir." ifadelerini kullandı. İnce, İstanbul Belediye Başkanlığı teklif edilirse reddedeceğini söyledi.
13.07.2018 Siyaset
Düğün yemeği koca binayı bu hale getirdi
Düğün yemeği koca binayı bu hale getirdi Manisa'nın Demirci ilçesinde düğün yemeği pişirildiği sırada çıkan yangında 2 katlı bina kullanılamaz hale geldi.
23.09.2017 Yaşam
Zonguldak'ta düğün yemeğinden 15 kişi zehirlendi
Zonguldak'ta düğün yemeğinden 15 kişi zehirlendi Zonguldak'ın Karapınar Köyü'nde düğün yemeğinden zehirlenen 15 kişi hastanede tedavi altına alındı.
28.08.2017 Yaşam
Evlenmek mi yoksa ayrılmak mı hangisi pahalı?
Evlenmek mi yoksa ayrılmak mı hangisi pahalı? Amerika’da Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi tarafından yapılan bir araştırmaya göre, birlikte yaşayan çiftlerin yüzde 27’si, üç yıl aynı evi paylaştıktan sonra ayrılıyor. Bu nedenle ilk günden finansal bağımsızlığınızdan vazgeçmeyin.
11.08.2017 Arşiv
Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı için disko kapattı!
Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı için disko kapattı! Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın düğün tarihi yaklaştıkça, ayrıntılar da belli oluyor.
25.07.2017 Magazin
Gamze Karaman ile Nedim Keçeli evleniyor!
Gamze Karaman ile Nedim Keçeli evleniyor! 6 Mayıs’ta Gamze Karaman’la evlenecek olan Nedim Keçeli, kesenin ağzını açtı.
23.02.2017 Magazin
Vatan’ın mutlu günü!
Vatan’ın mutlu günü! Vatan Kitap Yayın Yönetmeni Buket Aşçı, Pazar günü hayatını basketbol menajeri ve spor yazarı S...
12.05.2015 Magazin
Düğün yemeği gelin ve damatı öldürdü!
Düğün yemeği gelin ve damatı öldürdü! Pakistan'da düğün yemeği zehirledi: Damat ve gelin dahil 6 ölü
6.01.2015 Yaşam
Düğün yemeğinden 59 kişi zehirlendi!
Düğün yemeğinden 59 kişi zehirlendi! Erzincan'da düğünde verilen yemekten yiyen davetliler, bir süre sonra şiddetli baş dönmesi ve karın ağrısı şikayeti ile kentteki hastanelere akın etti
21.12.2014 Yaşam
ABD Konsolosu, Türk müzisyenle evleniyor
ABD Konsolosu, Türk müzisyenle evleniyor İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter, ay sonunda eşcinsel evliliğe izin veren ABD Wisconsin'de Ramadan Çaysever ile dünya evine giricek...
12.12.2014 Yaşam
Diplomasi dünyasını sarsan düğün!
Diplomasi dünyasını sarsan düğün! Sabah yazarının iddiasına göre; ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter, bir Türk'le nikah masasına oturuyor. Konsolosun evleneceği kişi Ramadan Çaysever adlı bir Türk genci.
12.12.2014 Magazin
Beklenen düğünde şok yasak!
Beklenen düğünde şok yasak! MERAKLA beklenen ABD’li oyuncu George Clooney ve Lübnan asıllı nişanlısı Amal Almuddin’in 3 gün 3 gece sürecek düğününe ilişkin detaylar belirmeye başladı...
26.09.2014 Magazin
Evlilikte yeni trend yurtdışında nikah
Evlilikte yeni trend yurtdışında nikah Klasik nikâhlar sıktı, şimdi yabancı bir şehirde baş başa evlenmek moda
13.09.2014 Sağlık
Kenan Sofuoğlu'na yabancı gelin!
Kenan Sofuoğlu'na yabancı gelin! Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Hollandalı Julia Looman ile Sakarya'da evlendikten sonra Barcelona'da düğün yemeği verdi...
4.09.2014 Magazin
Kenan Sofuoğlu evlendi
Kenan Sofuoğlu evlendi Üç kez dünya şampiyonu olmayı başaran ünlü motosikletçi Kenan Sofuoğlu Julia Looman ile hayatını birleştirdi
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Düğün Yemeği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düğün yemeği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.