Düğün Salonları

Düğün Salonları

Son dakika düğün salonları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düğün salonları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düğün salonları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düğün Salonları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düğün salonları gelişmeleri de dahil olmak üzere 181 düğün salonları haberi bulunmuştur. Tüm düğün salonları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da evlenecek çiftlere düğün salonu müjdesi! Yüzde 40 indirim yapılacak
Adana'da evlenecek çiftlere düğün salonu müjdesi! Yüzde 40 indirim yapılacak Adana'da evlenecek çiftlere kolaylık olması için düğün salonları yüzde 40 indirim yapma kararı aldı.
29.04.2024 Adana
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
İran’ın Irak’ın kuzeyine düzenlediği saldırılarda can kaybı 13’e yükseldi
İran’ın Irak’ın kuzeyine düzenlediği saldırılarda can kaybı 13’e yükseldi Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun düzenlediği saldırılarda can kaybının 13’e, yaralı sayısının ise 58’e yükseldiğini açıklayarak, İran’ın saldırılarda 70’ten fazla balistik füze ve İHA kullandığını açıkladı.
28.09.2022 Dünya
Evlenecek yüz binlerce çifti ilgilendiren açıklama! En düşük düğün masrafı...
Evlenecek yüz binlerce çifti ilgilendiren açıklama! En düşük düğün masrafı... Evlenecek yüz binlerce çifti ilgilendiren açıklama! Enflasyon nedeniyle düğün yerine nikahlar artışa geçti. En düşük bir düğünün fiyatı 150-200 bin lira civarına kadar ulaştı. Bu yıl düğün hazırlığında olan çiftlerin sezon yoğunluğuna yakalanmaması için tavsiyelerde bulunan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Bu sezon, pandemi koşullarında düğün yapmak istemeyen çiftlerle birlikte son 2 yıldan daha fazla düğün organizasyonun olacağını ön görüyoruz. Bu yılki yoğunlukla birlikte fotoğrafçı esnafından kuaförlerimize, gelinlikçi esnafımızdan beyaz eşyacıya, sektördeki tüm esnafımız hazır. Piyasalarda yaşanacak bu canlanmadan esnafımız umutlu. Evlenecek çiftlerimiz de ön hazırlıklarını yaparak eksiklerini tamamlamalı” dedi.
16.04.2022 Ekonomi
Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi tam kapasiteyle ibadete açılıyor
Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi tam kapasiteyle ibadete açılıyor Suudi Arabistan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarını hafifletme adımlarının bir parçası olarak Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi'nin tam kapasiteyle ibadete açılmasına izin vereceğini duyurdu.
15.10.2021 Dünya
Gayrimenkul değerleme ücretinde flaş değişiklik
Gayrimenkul değerleme ücretinde flaş değişiklik Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK) belirlenen gayrimenkul değerleme hizmetlerine ilişkin tarife kapsamında, brüt metrekaresi 250'yi aşmayan konut, ofis veya bürolar için değerleme ücreti 738 liradan 793 liraya yükseltildi.
7.09.2021 Ekonomi
İşçiydi patron oldu! Şimdi bakan ve milletvekilleriyle çalışıyor
İşçiydi patron oldu! Şimdi bakan ve milletvekilleriyle çalışıyor Türkiye’nin 'ilk' tavan ve dekorasyon ürünleri ithalatçısı olan firmasında 2015’te pazarlamacı olan Ahmet Çetin, çalışmalarının sonucunda iş yeri sahibi oldu. Firmasının Türkiye’de en büyük duvar kâğıdı pazarlama şirketi olduğunu belirten Çetin, “İnanılmaz derecede büyüyen, belki de Türkiye’de daha büyüğü bulunamayacak kadar güzel bir duvar kâğıdı ve dekorasyon mağazası sahibiyiz. Ortadoğu ve dünyanın çoğu ülkesine ihracatta 1 numarayız. Hatta mecliste görevli milletvekili ve bakanlarımızın da villalarına dekorasyonu biz yapıyoruz” diye konuştu.
12.07.2021 Yaşam
Hollanda'da kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalktı
Hollanda'da kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalktı Hollanda'da, koronavirüs salgınında normalleşme planında kapalı alanlarda maske zorunluluğunun da kaldırıldığı dördüncü aşamaya bugünden itibaren geçildi.
26.06.2021 Dünya
Zam geliyor! Fiyatlar yüzde 20 artacak, acele edin
Zam geliyor! Fiyatlar yüzde 20 artacak, acele edin Fiyat artışı ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Yüzde 15-20 oranında zam gelecek. Vatandaşlardan gelen yoğun talep nedeni ile yüzde 90'a ulaşması bekleniyor. Yetkililer uyarıyor. 1 Haziran itibarıyla belirli kurallar çerçevesinde faaliyetlerine başlayan düğün salonlarında yaşanan yoğunluk, kaçak düğün yerlerinin ortaya çıkmasına neden oldu. İstanbul Düğün Salonları Toplantı ve Davet Organizatörleri Derneği Genel Sekreteri Ahmet Batmaz evlenecek çiftlere önemli uyarılarda bulunarak "En güzel gününüz yarım kalmasın" dedi. Öte yandan fiyatlara da yüzde 15-20 oranında zam yapılması bekleniyor.
16.06.2021 Ekonomi
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız...
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Tek seferde 3.000 bin TL'lik ödeme yapılıyor. Bu ödeme karşılıksız olarak pandemiden etkilenen esnafa veriliyor.
10.06.2021 Ekonomi
3.000 TL karşılıksız veriliyor! Yarın hesaplarda
3.000 TL karşılıksız veriliyor! Yarın hesaplarda Yüz binlerce kişi bekliyordu. Karşılıksız para desteği yarın başlıyor. Vatandaşların banka hesabına yatırılacak. Hibe desteği 3 bin ve 5 bin liralık ödemelerden oluşuyor. Sadece 1 defaya mahsus olarak karşılıksız olarak 3 bin TL ve 5 bin TL veriliyor.
9.06.2021 Ekonomi
Düğünler kaç saat, nasıl olacak? Düğün şartları ve düğün genelgesi…
Düğünler kaç saat, nasıl olacak? Düğün şartları ve düğün genelgesi… Düğün, kına, nişan gibi toplu etkinlikler koronavirüs nedeniyle bir süredir gerçekleşemiyordu. Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği müjdeli haber sonrası, İçişleri Bakanlığı düğünleri de kapsayan 1 Haziran genelgesini yayımladı. Düğün salonları açıldı mı, düğünler serbest mi sorusu yanıt bulurken yapılan açıklamaların ardından düğünler kaç saat, düğünler nasıl olacak. İşte düğün şartları ve 1 Haziran düğün genelgesi…
1.06.2021 Gündem
Düğünler olacak mı, serbest mi? Düğün salonları açılacak mı 2021, düğün yasakları son durum!
Düğünler olacak mı, serbest mi? Düğün salonları açılacak mı 2021, düğün yasakları son durum! Düğün salonları ne zaman açılacak, düğünler serbest mi olacak? Evlenme hayali kuran genç çiftler merakla bugün yapılacak kabine toplantısını bekliyor. Düğün salonları bir süredir kapalı. 1 Haziran’ a kadar devam edecek kısıtlama sonrası düğünler için bir normalleşme takviminin açıklanıp açıklanmayacağı merak ediliyor. Peki, düğünler olacak mı, düğün salonları açılacak mı, ne zaman açılacak?
31.05.2021 Gündem
Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Gözler 1 Haziran açıklamasında!
Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Gözler 1 Haziran açıklamasında! Milyonlar 1 Haziran ve sonrasına kilitlendi. 2 haftalık kademeli normalleşme sürecinin sona ermesiyle birlikte Türkiye'nin gözü kulağı Kabine toplantısında alınacak kararlara çevrildi. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Ülke genelinde koronavirüsle mücadelede 1 Haziran sonrasında atılacak adımların ne olacağı merak edilirken masada kritik konular bulunuyor. Özellikle kafe ve restoranların müşteri kabul edip etmeyeceği, yüz yüze eğitim ve düğünler kritik gündem maddelerinden öne çıkanlar. Peki, Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Normalleşme nasıl olacak? İşte Kabine toplantısı hakkında merak edilenler...
31.05.2021 Gündem
Maskeler çıkıyor mu? Maske takma zorunluluğu ne zaman kalkacak, 1 Haziran’da maskeler çıkarılacak mı?
Maskeler çıkıyor mu? Maske takma zorunluluğu ne zaman kalkacak, 1 Haziran’da maskeler çıkarılacak mı? 1 Haziran’da maskeler çıkıyor mu? Kademeli normalleşme 1 Haziran’da sona eriyor. Vatandaşların aklında ise tek bir soru var; maskeler. Sıcak havaların da etkisiyle maskelerin 1 Haziran sonrasında da takılıp takılmayacağı sorgulanıyor. Kademeli normalleşme sürecinin sona ereceği 1 Haziran öncesi vatandaşın gözü kabine toplantısına çevrildi. 5 bine ulaşmasa da vaka sayısındaki düşüş, maskeler çıkıyor mu sorusunun yoğun bir şekilde sorulmasına neden oldu.
28.05.2021 Gündem
1 Haziran sonrası normalleşme planı nasıl olacak, sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Yeni normalleşme adımları merak ediliyor!
1 Haziran sonrası normalleşme planı nasıl olacak, sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Yeni normalleşme adımları merak ediliyor! Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan tedbirlerin kademeli olarak azaltılması bekleniyor. Tedbirlerin ardından vaka sayılarının azalması 1 Haziran ile birlikte kısıtlamaların gevşetilmeye başlayacağını gösteriyor. Peki, 1 Haziran sonrası normalleşme nasıl olacak, sokağa çıkma kısıtlamaları devam edecek mi? Yeni normalleşmeyle nereler açılacak, hangi kararlar alınacak.
28.05.2021 Gündem
Esnafa 5 bin ve 3 bin lira hibe desteği için başvuru tarihi belli oldu! e-Devlet'ten yapılacak, İşte para verilecek esnafların listesi
Esnafa 5 bin ve 3 bin lira hibe desteği için başvuru tarihi belli oldu! e-Devlet'ten yapılacak, İşte para verilecek esnafların listesi Milyonlarca kişi bekliyordu 5 bin ve 3 bin lira hibe desteği ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayınlandı ve ödemeler için süreç başladı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Esnafımıza sağlayacağımız destek için başvurular 25 Mayıs'tan itibaren 1 ay boyunca e-Devlet üzerinden yapılabilecek." dedi. Hibe desteğinden kahvehane, kafe, çay bahçesi gibi yerler ile okul ve personel servisleri, düğün salonları, öğrenci yurtları, kantinler, kırtasiyeler, internet kafeler, hamamlar, lunaparklar bakım, onarım, tamirat, kaporta işleri ile uğraşanlar, seyyar satıcılar, sıhhi tesisatçılar, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacılar, kuru temizlemeciler, oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları yararlanacak... İşte hibe desteğinden yararlanacak esnafların tam listesi...
21.05.2021 Ekonomi
Hesaba yatıyor 5000 lira hibe ödemesi resmen başladı...
Hesaba yatıyor 5000 lira hibe ödemesi resmen başladı... Milyonlarca kişi bekliyordu 5 bin ve 3 bin lira hibe desteği ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayınlandı ve ödemeler için süreç başladı. Kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı... Hibe desteğinden kahvehane, kafe, çay bahçesi gibi yerler ile okul ve personel servisleri, düğün salonları, öğrenci yurtları, kantinler, kırtasiyeler, internet kafeler, hamamlar, lunaparklar bakım, onarım, tamirat, kaporta işleri ile uğraşanlar, seyyar satıcılar, sıhhi tesisatçılar, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacılar, kuru temizlemeciler, oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları yararlanacak...
21.05.2021 Ekonomi
Esnaflara müjde! Resmen yürürlüğe girdi, Hesaplara yatacak
Esnaflara müjde! Resmen yürürlüğe girdi, Hesaplara yatacak Esnafa hibe desteği müjdesi. Paralar hesaplara yatacak. 3 bin lira ile 5 bin lira hibe desteği resmen yürürlüğe girdi. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Birinci grupta yer alan kafe, çay bahçesi gibi yerler ile okul ve personel servisleri, düğün salonları, öğrenci yurtları, kantinler, kırtasiyeler, internet kafeler, hamamlar, lunaparklar gibi işletmelerin sahiplerinin hesabına 5 bin lira hibe desteği yatırılacak. İkinci grupta yer alan bakım, onarım, tamirat, kaporta işleriyle uğraşanlar, seyyar satıcılar, sıhhi tesisatçılar, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacıları, kuru temizlemeciler, oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları, camcılar, çilingirler, bakırcılar, kalaycılar, ayakkabıcılar, konfeksiyoncular, tuhafiyeciler, züccaciyeciler, kurs işletmecilerinin hesaplarına 3 bin lira hibe desteği yatırılacak.
20.05.2021 Ekonomi
Hibe desteği! Hesaplara yatacak! Esnafa 3 bin lira ile 5 bin lira...
Hibe desteği! Hesaplara yatacak! Esnafa 3 bin lira ile 5 bin lira... Esnafa hibe desteği müjdesi. Paralar hesaplara yatacak. 3 bin lira ile 5 bin lira hibe desteğinin detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan güzel haberi duyurdu. Birinci grupta yer alan kafe, çay bahçesi gibi yerler ile okul ve personel servisleri, düğün salonları, öğrenci yurtları, kantinler, kırtasiyeler, internet kafeler, hamamlar, lunaparklar gibi işletmelerin sahiplerinin hesabına 5 bin lira hibe desteği yatırılacak. İkinci grupta yer alan bakım, onarım, tamirat, kaporta işleriyle uğraşanlar, seyyar satıcılar, sıhhi tesisatçılar, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacıları, kuru temizlemeciler, oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları, camcılar, çilingirler, bakırcılar, kalaycılar, ayakkabıcılar, konfeksiyoncular, tuhafiyeciler, züccaciyeciler, kurs işletmecilerinin hesaplarına 3 bin lira hibe desteği yatırılacak.
18.05.2021 Ekonomi
Esnafa hibe desteği müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu..
Esnafa hibe desteği müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik kabine toplantısı sonrası milyonlarca kişinin beklediği müjdeleri peş peşe duyurdu. Erdoğan, pandemi döneminde zarara uğrayan esnafa hibe desteği verileceğini duyurarak, "Salgın tedbirleri sebebiyle işlerine ara veren esnaflarımıza iki grup halinde destek olacağız. 1. grupta kahve kıraathane pastane, internet kafeler vb işletmeler yer almaktadır. Sayıları 235 bine ulaşan işletmelere bir defaya mahsus 5 bin liralık hibe ödemesi yapacağız. 2. grupta bakım onarım, tamirat, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacılar, oyuncak, kozmetik, bakırcılar, ayakkabıcılar, konfeksiyonlar vb yer almaktadır. Bu gruba berberler otobüsçüler, pazarcılar dahildir. Toplamda 1 milyon 150 bini aşkın işletmeyi kapsayan bu gruba bir defaya mahsus 3 bin lira hibe desteği vereceğiz. Toplamda 4 milyar 602 milyon liralık kaynağı karşılıksız olarak veriyoruz" şeklinde konuştu. Kuraklıktan zarar gördüğü belirlenen çiftçilerimizin Ziraat Bankasına veya Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçları da ertelenecek.
17.05.2021 Gündem
Düğünler açılacak mı? Düğün, nikah serbest olacak mı? 17 Mayıs düğün salonları açılacak mı?
Düğünler açılacak mı? Düğün, nikah serbest olacak mı? 17 Mayıs düğün salonları açılacak mı? Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs tedbirleri uygulanmaya devam ediyor ve bu kapsamda uygulana tam kapanma süreci sona eriyor. Evlilik hayali kuran ve evlenmek isteyen çiftler tarafından en çok sorgulanan konular arasında 'Düğünler ne zaman açılacak? Düğün, nikah serbest olacak mı? 17 Mayıs düğün salonları açılacak mı?' yer alıyor. İşte en çok merak edilen soruların yanıtları...
16.05.2021 Gündem
Düğün salonları açılacak mı, tam kapanma sonrası düğünler ne zaman serbest olacak?
Düğün salonları açılacak mı, tam kapanma sonrası düğünler ne zaman serbest olacak? Düğünler açılacak mı, düğünler ne zaman açılacak? Tam kapanma sürecinin bitmesine az bir süre kaldı. Sosyal hayatın askıya alındığı bu günlerde yaz mevsimi yaklaştıkça düğünler hakkında yapılan aramalar da artıyor. İşte düğünler ile ilgili merak edilenler…
13.05.2021 Gündem
İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor, uzatıldı mı? 17 Mayıs işten çıkarma yasağı sona mı eriyor?
İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor, uzatıldı mı? 17 Mayıs işten çıkarma yasağı sona mı eriyor? İşten çıkarma yasağı uzatıldı mı, ne zaman bitiyor? İşten çıkarma yasağı 17 Mayıs’ta sona erecek. İşten çıkarma yasağı için yeni bir karar alınıp alınmayacağı, buna bağlı olarak yasağın uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Peki, işten çıkarma yasağı tekrar uzatılır mı? İşten çıkarma yasağı 17 Mayıs 2021 detayları…
28.04.2021 Çalışan Hakları
Düğünler ne zaman başlayacak? Bayramdan sonra düğün, nişan, kına, nikah olacak mı, düğün yasakları ne zaman kalkacak?
Düğünler ne zaman başlayacak? Bayramdan sonra düğün, nişan, kına, nikah olacak mı, düğün yasakları ne zaman kalkacak? Evlenmeyi düşünen çiftler düğün yapmak içi dört gözle yasakların sona ereceği tarihi bekliyor. Koronavirüs salgınında vaka sayısının artarak devam etmesi sonra 13 Nisan’da gerçekleştirilen kabine toplantısında içerisinde düğün ve nikah yasaklarının yer aldığı yeni tedbirleri duyurdu. Peki düğünler ne zaman yapılacak, düğün yasakları ne zaman sona erecek, düğün salonları ne zaman açılacak?
24.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Düğün Salonları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düğün salonları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.