Düğün Hediyesi

Düğün Hediyesi

Son dakika düğün hediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düğün hediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düğün hediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düğün Hediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düğün hediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 düğün hediyesi haberi bulunmuştur. Tüm düğün hediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ne altın, ne dolar ne de euro! Düğünlerin yeni gözdesi olacak, devlet katkısı da ekleniyor
Ne altın, ne dolar ne de euro! Düğünlerin yeni gözdesi olacak, devlet katkısı da ekleniyor Altın fiyatlarındaki yükseliş nedeni ile düğün hediyesi alacak olanlar farklı alternatifler arıyor. Bu süreçte altın ve dövize rakip olarak öne çıkan BES' devlet katkısı da ekleniyor. Özellikle SEDDK’nın bir yıl önce yaptığı düzenleme sonrasında düğünlerdeki takının en önemli rakibi BES olurken, doğum günlerinde verilen hediyeler arasında da ilk sıraya yerleşti. İşte BES'in düğün hediyesi olması ile ilgili merak edilen ayrıntılar...
14.08.2023 Ekonomi
Yeni evli çifte eski sevgili dehşeti! Düğün hediyesi damadın sonu oldu
Yeni evli çifte eski sevgili dehşeti! Düğün hediyesi damadın sonu oldu Yeni evli çifte gönderilen düğün hediyesi damadın ve kardeşinin sonu oldu. Düğün hediyesi olarak getirilen sinema sistemine yerleştirilen patlayıcıların infilak etmesi sonucu 4 kişi yaralanırken ev de kullanılamaz hale geldi.
5.04.2023 Dünya
Özcan Deniz'den eşi Samar Dadgar’a milyonluk düğün hediyesi!
Özcan Deniz'den eşi Samar Dadgar’a milyonluk düğün hediyesi! Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, kendisinden 24 yaş küçük genç modacı Samar Dadgar ile geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturmuştu. Çiftin düğün fotoğraflarına beğeni yağmıştı. Samar Dadgar, kendisinden 24 yaş büyük eşi Özcan Deniz'in düğün hediyesini sosyal medyadan paylaştı.
27.02.2023 Magazin
Prenses Diana'nın tacının ardındaki sır ortaya çıktı! 2015 yılına kadar görülmemişti
Prenses Diana'nın tacının ardındaki sır ortaya çıktı! 2015 yılına kadar görülmemişti İngiltere'ye resmi ziyarette bulunan Güney Afrika Cumhurbaşkanı için Buckingham Sarayı'nda davete Kate Middleton 'Prenses' unvanıyla katıldı. Kraliçe 2. Elizabeth'in hayatını kaybetmesinin ardından Kral III. Charles'ın tahta geçmesiyle Kate Middleton'ın Düşes unvanı Prenses oldu. Middleton, ilk kez Galler Prensesi unvanıyla davete katılırken Prenses Diana detayı dikkat çekti. Tacın ardında ise büyük bir tarih yatıyor.
24.11.2022 Dünya
Dilan Çıtak Tatlıses: Babam kendisine yakışanı yaptı
Dilan Çıtak Tatlıses: Babam kendisine yakışanı yaptı Geçtiğimiz ay Levent Dörter ile dünyaevine giren Dilan Çıtak Tatlıses Nişantaşı'nda görüntülendi. Dilan Çıtak Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses düğünde kızına altın kemer takmıştı. Çıtak'tan bu konuyla ilgili açıklama geldi.
2.11.2022 Magazin
Dünyanın en nadide pembe elması 20 dakikada 57 milyon dolara satıldı
Dünyanın en nadide pembe elması 20 dakikada 57 milyon dolara satıldı Dünyanın en nadide pembe elmaslarından biri olarak bilinen ‘Williamson Pembe Yıldızı’nın, dün Hong Kong’da açık arttırmayla satışa çıkarılmıştı. Kusursuz olduğu belirtilen 11.15 karatlık elmas dün 20 dakika süren açık arttırmada 57 milyon ABD Dolarına alıcı buldu.
8.10.2022 Dünya
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti muradına erdi
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti muradına erdi Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Six Senses Hotel’de organizasyonunu Jovie Events ‘in yaptığı düğün töreniyle dünyaevine girdi.
28.08.2022 Magazin
Demet Özdemir Oğuzhan Koç'a 1 milyon değerinde düğün hediyesi aldı! Oğuzhan Koç'tan jet açıklama geldi
Demet Özdemir Oğuzhan Koç'a 1 milyon değerinde düğün hediyesi aldı! Oğuzhan Koç'tan jet açıklama geldi Mutlu birliktelikleri devam eden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğünü hayranları tarafından merakla bekleniyor. Demet Özdemir, müstakbel eşine düğün hediyesini şimdiden aldı. Ünlü oyuncunun seçimi Audemars Piguet’in 1 milyon liralık saati oldu. Hediye haberlerinin ardından Oğuzhan Koç'dan açıklama geldi.
25.07.2022 Magazin
Hırsızın yaptığı şey herkesi şaşkına çevirdi! Çaldığı parayı damada borç olarak verdi
Hırsızın yaptığı şey herkesi şaşkına çevirdi! Çaldığı parayı damada borç olarak verdi Çin’de yaşanan olay herkesi şok etti! Çinli bir adamın sınıf arkadaşından çaldığı parayla yaptığı şey hem şaşkınlığa hem de infiale yol açtı. Konu ülkenin sosyal medya sitesi Weibo’da da gündem oldu. Düğün gününde bir sınıf arkadaşından 3 bin 700 ABD doları çalıp çalınan parayı damada 'ödünç veren' kişi 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.06.2022 Dünya
Mafya karşıtı savcı ve eşine balayında korkunç infaz!
Mafya karşıtı savcı ve eşine balayında korkunç infaz! Dünya Kolombiya'da gerçekleşen korkunç infazı konuşuyor. Evlendikten sonra Kolombiya'ya balayına giden Paraguaylı savcı Pecci ve gazeteci eşi Aguilera, cennet ada Baru'dan paylaştıkları son fotoğrafta bebek beklediklerini yazdı. Saatler sonra plajda güneşlenirken sahile doğru bir jet ski yaklaştı, iki el silah sesi tüm Güney Amerika'da şok etkisi yarattı.
11.05.2022 Dünya
FETÖ'cü eski milletvekilinin eşinden Prens Andrew rüşvet
FETÖ'cü eski milletvekilinin eşinden Prens Andrew rüşvet FETÖ’den tutuklanan eski milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen’in İngiliz vatandaşlığı alabilmek için 750 bin sterlin rüşvet verdiği öne sürülen İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’un bankacılara “ödeme hakkında endişeleri varsa Buckingham Sarayı ofisini aramalarını” söylediği iddia edildi.
5.04.2022 Gündem
Yasemin Şefkatli gelen fırsatı eliyle tepti! Rekor ücret...
Yasemin Şefkatli gelen fırsatı eliyle tepti! Rekor ücret... Sanatçı İbrahim Tatlıses'in küçük oğlu İdo Tatlıses ile evlendikten sonra tanınmaya başlayan Yasemin Şefkatli, gelen fırsatı kendi eliyle tepti. Reklam filmi teklifi alan Yasemin Şefkatli, sunduğu ücret ile gelen teklifi kaybetti.
13.03.2022 Magazin
Avukat şüphelendi, 'lüks villa' dolandırıcısı yakalandı
Avukat şüphelendi, 'lüks villa' dolandırıcısı yakalandı Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan lüks villasını satmak için anlaştığı kişinin hareketlerinden şüphelenen avukat Nuran Özdemir'in ihbarı üzerine, 'dolandırıcılık' suçundan kesinleşmiş hapis cezası ve 6 yıldır 42 ayrı dosyada araması bulunan Erkan Gürsoy (47), polisin 15 günlük takibiyle yakalandı. Ağına düşürüp evlenme teklifini kabul eden kadınları, düğün hediyesi olarak lüks villa ya da daire alma vaadiyle dolandırdığı ileri sürülen şüpheli Erkan Gürsoy, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
19.12.2021 Gündem
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den iddialara net yanıt!
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den iddialara net yanıt! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz ekim ayında gösterişli bir düğün ile evlenmişti. İbrahim Tatlıses'in gelinine altın kemer takması düğüne damga vurmuştu. Yasemin Şefkatli hakkında bir iddia ortaya atıldı. Şefkatli'nin, kayınpederinin yüzünü koluna dövme yaptıracağı öne sürüldü. Çok geçmeden ünlü isimden konuyla ilgili açıklama geldi.
26.11.2021 Magazin
Damada 60 metre uzunluğunda 5 liralık banknot! 'Eziyet olsun diye yaptık'
Damada 60 metre uzunluğunda 5 liralık banknot! 'Eziyet olsun diye yaptık' Aydın'ın İncirliova ilçesinde, iki arkadaş, düğünde damada 1800 lira değerinde, 60 metre uzunluğunda 5 liralık banknotlar taktı. Şahin Madan, sağdıç olduğu için damada işkence yapamadığını ifade ederek, "Banknotları iki ayda biriktirdik. Eziyet olsun diye böyle bir şey yaptık." dedi.
6.09.2021 Yaşam
Ebru Şallı, kolunda servet taşıyor
Ebru Şallı, kolunda servet taşıyor Uğur Akkuş, Ebru Şallı’yla evlilik yıldönümleri için kesenin ağzını açtı.
25.10.2020 Magazin
Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında?
Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında? Dün akşam ekranlara gelen Ramo dizisiyle beraber Murat Yıldırım, en çok aranan isimlerden biri haline geldi. Daha önce birçok projeyle izleyicinin karşısına çıkan Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında? İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Evlilik vaadiyle kandırdı... Böyle yakalandı
Evlilik vaadiyle kandırdı... Böyle yakalandı Gaziantep'te evlilik vaadiyle dolandırıcılık yapan kadının, kandırdığı kişilerle kuyumcuda altın beğenme anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüler üzerine harekete geçen polis, kadını yakalayarak gözaltına aldı.
31.10.2019 Yaşam
Ebru Şallı'nın düğün hediyesi dudak uçuklattı
Ebru Şallı'nın düğün hediyesi dudak uçuklattı Ebru Şallı’ya 200 bin TL’lik pırlanta yüzük hediye eden Uğur Akkuş, Bebek’teki bir villasının tapusunu da eşinin üzerine yaptı.
19.10.2019 Magazin
Amine Gülşe ve Mesut Özil'den çağrı
Amine Gülşe ve Mesut Özil'den çağrı Nikah masasına oturan çift, sevenlerine 'Hediye almayın, hasta çocuklara yardım edin' çağrısı yaptı.
8.06.2019 Magazin
Elimi Bırakma 42. bölüm fragmanı
Elimi Bırakma 42. bölüm fragmanı Büyük bir merakla takip edilen Elimi Bırakma'nın 42'inci bölüm fragmanı yayınlandı.
20.05.2019 Televizyon
Elimi Bırakma 41. bölüm 2. fragmanı
Elimi Bırakma 41. bölüm 2. fragmanı Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Elimi Bırakma bu hafta yayınlanacak mı?
16.05.2019 Televizyon
Demet'ten Buse'ye servet!
Demet'ten Buse'ye servet! Demet Akalın'dan Buse Varol'a 50 bin TL'lik düğün hediyesi...
19.03.2019 Magazin
Eski sevgilisiyle plan yapan kadın nişanlısını kaçırıp fidye istedi
Eski sevgilisiyle plan yapan kadın nişanlısını kaçırıp fidye istedi Zeytinburnu’nda Suriye uyruklu eski sevgilisiyle plan yaparak arkadaşlarına nişanlısını kaçırtıp 50 bin dolar fidye isteyen kadın ve arkadaşları yakalandı. Gencin nişanlısının eski sevgilisinin, düğün hediyesi verme bahanesiyle böyle bir şey yaptığı öğrenildi.
6.12.2018 Yaşam
Mert Fırat'ın düğün hediyesi belli oldu!
Mert Fırat'ın düğün hediyesi belli oldu! Mert Fırat'la İdil Fırat 8 Eylül'de Alaçatı'da dünyaevine girmişti. Mert Fırat'ın düğünde eşine lüks bir hediye aldığı konuşulmuştu. Merak konusu olan düğün hediyesi sonunda ortaya çıktı.
3.12.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Düğün Hediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düğün hediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.