Dudu

Dudu

Son dakika Dudu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dudu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dudu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dudu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dudu gelişmeleri de dahil olmak üzere 372 dudu haberi bulunmuştur. Tüm dudu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağabeyini aynı hastalıktan kaybetti, nakil ile hayata tutundu: Başkalarının kahramanı olabilirsiniz
Ağabeyini aynı hastalıktan kaybetti, nakil ile hayata tutundu: Başkalarının kahramanı olabilirsiniz  İzmir'de yaşayan ve 14 yıl önce akciğer nakli olan Kamil Hamidullah (50), organ bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği'ni kurdu. Pulmoner hipertansiyon hastalığı nedeniyle ağabeyini kaybettikten 2 yıl sonra 22 yaşında kendisinin de aynı hastalığa yakalandığını belirten Hamidullah, vatandaşlara ölümcül hastalıklarla mücadele eden hastalar için organ bağışı çağrısında bulunarak, "Sevdiklerimiz hayattayken hiç düşünmeden organlarımızı, canımızı vermeyi düşünüyoruz. Öldükten sonra da organlarımızı mezara götürmeyelim. Hiç tanımadığınız insanların kahramanı olabilirsiniz" dedi.
22.12.2023 Gündem
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme Görüşmeleri üçüncü toplantısı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Bakan Vedat Işıkhan "2024'ün ilk altı ayı için yüzde 15, ikinci altı ay için yüzde 10, 2025 ilk altı ay için yüzde 6, ikinci altı ay için yüzde 5 olarak teklifimizi açıklıyorum" dedi.
17.08.2023 Ekonomi
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı İzmir'in Urla ilçesinde barıştığı eşi Rıfat Yılmaz (26) tarafından kabloyla boğularak öldürülen Dudu Yılmaz'ın (21) ailesi, cinayet şüphelisine en ağır cezanın verilmesini istediklerini belirtti. Rıfat Yılmaz’ın kızına ait cep telefonundan kendisine mesajlar attığını söyleyen Fatma Önal, "Kızıma ulaşmaya çalıştık ve cep telefonu numarasından 'Geleceğim', 'Peşime düşmeyin', 'Sinemadayım' yazan mesajlar geldi. Aslında mesajları Rıfat Yılmaz, kızımı öldürdükten sonra onun ağzından yazmış" dedi.
17.08.2023 Yaşam
Gelinim Mutfakta 1173. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 1173. bölüm fragmanı yayında! Dudu, gelinlerden yemeği için yardım istiyor; fakat gelinler, bu isteği reddediyor!
4.07.2023 Televizyon
Vermem Seni Ellere Hande kimdir? İlayda Ildır kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Vermem Seni Ellere Hande kimdir? İlayda Ildır kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Vermem Seni Ellere Hande kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de ilk bölümüyle ekrana gelen Vermem Seni Ellere dizisinde Hande'yi İlayda Ildır canlandırıyor. Pek çok projede farklı rollerle izlediğimiz İlayda Ildır geçen zaman içinde oldukça başarılı bir performansla geri döndü. Nikah masasında Mehmet tarafından terk edilen Hande'yi canlandıran İlayda Ildır kimdir, kaç yaşında? İlayda Ildır hangi dizilerde rol aldı?
18.06.2023 Televizyon
Genç kadın kaldığı pansiyonda kabloyla boğulmuş halde bulundu
Genç kadın kaldığı pansiyonda kabloyla boğulmuş halde bulundu İzmir'in Urla ilçesinde, 3 gündür bir pansiyonda kalan Dudu Y. (21), kabloyla boğulmuş halde bulundu. Dudu'nun birlikte kaldığı kocası R.Y.'nin (26) ise kayıp olduğu öğrenildi. 
17.06.2023 Yaşam
Miras yüzünden darp edilen kadın o geceyi anlattı
Miras yüzünden darp edilen kadın o geceyi anlattı Nevşehir'de babalarından kalan mirası ablalarına vermek istemeyen kardeşler terör estirdi. Aynı binada yaşayan 2 kardeş, aralarında miras yüzünden husumet bulunan ablalarını darp etti, o anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi.
31.03.2023 Gündem
Adaylık için karar vakti! Muharrem İnce çekilecek mi?
Adaylık için karar vakti! Muharrem İnce çekilecek mi? Tüm dikkatlerin çevrildiği dünkü Kemal Kılıçdaroğlu-Muharrem İnce görüşmesinden sonra seçime dönük bir teklif üzerine görüşme yapılmadığı ifade edildi. Peki kulislerde ne konuşuluyor? İki partiden yansıyanlar neler? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova aktardı.
30.03.2023 Gündem
Samsun’da otomobil takla attı: 2 ağır yaralı
Samsun’da otomobil takla attı: 2 ağır yaralı Samsun’da kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu 2 kişi ağır yaralandı.
1.12.2022 Yaşam
Eşini 9 yaşındaki kızının yanında katletmiş! 'Babam annemi öldürdü, yetişin'
Eşini 9 yaşındaki kızının yanında katletmiş! 'Babam annemi öldürdü, yetişin' Ankara'da Yaşar Çeri'nin (37), boşanma aşamasındaki eşi Zülfi Çeri'yi (38) bıçaklayarak öldürüp, gittiği boş arazide otomobilinde kendini ateşe vererek intihar ettiği olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Yaşar Çeri'nin, eşini, 9 yaşındaki kızının gözlerinin önünde öldürdüğü belirtildi.
19.11.2022 Yaşam
İneğin boynuzuyla vurduğu sanılıyordu, oğlunun öldürdüğü ortaya çıktı
İneğin boynuzuyla vurduğu sanılıyordu, oğlunun öldürdüğü ortaya çıktı Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Gürsel Akkuş (61) ahırda ölü bulundu. Jandarmanın yaptığı soruşturmada, ineğin boynuz darbeleriyle öldüğü iddia edilen Gürsel Akkuş'un, oğlu Sedat Akkuş (30) tarafından av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldüğü belirlendi. Cinayeti itiraf eden Sedat Akkuş tutuklandı.
14.11.2022 Gündem
Fiyatlar ikiye katlanıyor! 10 kilometrelik mesafede 10 lira 20 lira oluyor
Fiyatlar ikiye katlanıyor! 10 kilometrelik mesafede 10 lira 20 lira oluyor Aydın merkeze yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki kırsal Kardeşköy Mahallesi'nde tarlalarda hasat edilerek toptancılara 10 liradan satılan börülce, merkez ilçedeki Efeler'deki pazarlarda 20 liradan alıcı buluyor. Bu durum hem üreticiyi hem de tüketiciyi mağdur ediyor.
4.08.2022 Ekonomi
Siirt Evren Mahallesi TOKİ kura sonuçları! TOKİ Siirt kura sonuçları açıklandı mı, 2+1 ve 3+1 kura çekilişi isim listesi yayınlandı mı?
Siirt Evren Mahallesi TOKİ kura sonuçları! TOKİ Siirt kura sonuçları açıklandı mı, 2+1 ve 3+1 kura çekilişi isim listesi yayınlandı mı? Siirt Evren mahallesi TOKİ kura sonuçları isim listesi için yapılan aramalar arttı. Evren Mahallesi TOKİ evlerine 2+1 139 konut ve 3+1 21 konut için 821 adet başvuru yapıldı. Siirt Evren mahallesi TOKİ için kura sonuçları için arama motorlarına yönelen vatandaşlar TOKİ Siirt Evren Mahallesi kura sonuçları açıklandı mı, Siirt Evren Mahallesi TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor. Noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş ile Evren mahallesi Siirt TOKİ konutları hak sahipleri belirlendi.
3.08.2022 Ekonomi
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe 1-2 Harekatı bölgesinde arama tarama faaliyetleri esnasında El Yapımı Patlayıcı'nın (EYP) infilak etmesi sonucu yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Cüneyt Taşyürek'in kaldırıldığı hastanede şehit düştüğünü açıkladı.
27.07.2022 Gündem
Evli çift, bıçaklı kavgada birbirini yaraladı
Evli çift, bıçaklı kavgada birbirini yaraladı Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde Bedrettin Ç. (45) ile eşi Dudu Ç. (43) bıçaklı kavgada birbirini yaraladı. Polisin araya girmesi ile ayrılan çift, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.
6.07.2022 Yaşam
TEM’de takla atan otomobil bariyerde asılı kaldı: 3 yaralı
TEM’de takla atan otomobil bariyerde asılı kaldı: 3 yaralı Bolu TEM Otoyolu’nda refüje çarpıktan sonra takla atan otomobil bariyerlerde asılı kaldı. Hurdaya dönen otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.
27.06.2022 Yaşam
Fikret Orman 4 yıl önce alamamıştı! Jorge Jesus istedi Okan Buruk araya girdi
Fikret Orman 4 yıl önce alamamıştı! Jorge Jesus istedi Okan Buruk araya girdi 4 yıl önce Fikret Orman'ın Ricado Quaresma'nın yerine düşündüğü kanat forveti bu sefer hem Jorge Jesus istedi hem de Okan Buruk. Bruno Henrique'nin sakatlanmasının ardından tecrübeli futbolcuya talip olan Jorge Jesus arayışlarına devam ederken Fenerbahçe'nin zemin yokladığı oyuncu için Galatasaray'ın da devreye girmesi kulisleri hareketlendirdi.
22.06.2022 Fenerbahçe
Eskişehir'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Eskişehir'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı Eskişehir’in Günyüzü ilçesinde, otomobille kafa kafaya çarpışan hafif ticari araçtaki Dudu Püsküllü (78) hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
26.04.2022 Yaşam
Muharrem İnce'ye Cumhurbaşkanına hakaretten 7 bin TL para cezası
Muharrem İnce'ye Cumhurbaşkanına hakaretten 7 bin TL para cezası Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'hakaret' suçundan yargılandığı davada iyi hal indirimiyle 11 ay 20 gün hapse çarptırıldı. İnce’nin bu cezası 7 bin TL para cezasına çevrildi.
28.03.2022 Gündem
Ukrayna'dan tahliye olan Türk aşçı anlattı: '2-3 haftada saçlarım beyazladı'
Ukrayna'dan tahliye olan Türk aşçı anlattı: '2-3 haftada saçlarım beyazladı' Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik harekatı sırasında Zaporijya şehrinde, eşi ve çocuğuyla mahsur kalan Türkiye Aşçılar Federasyonu Ukrayna Temsilcisi Emrecan Tekin (27), eşi Anastasia (22) ve oğlu Cihangir Tekin (2) ile Dışişleri Bakanlığı'nın tahliye otobüsüyle İzmir'in Seferihisar ilçesindeki ailesinin yanına döndü. Tekin "Geçiş güzergahlarımızda hem Ukrayna hem de Rus askerleri vardı. Biz o yolda ölümü göze alıp çıktık" dedi. Emrecan'ın babası Mustafa Tekin (62) ile annesi Dudu Tekin (60) de, çocuklarına kavuşmanın heyecanını yaşadı.
14.03.2022 Gündem
'Geççekk' yayında! Tarkan paylaştı!
'Geççekk' yayında! Tarkan paylaştı! Tarkan’ın yeni şarkısı “Geççekk”in video videosunu ilk kez kendi YouTube kanalı aracılığıyla izleyicilerle buluşturdu. şarkı sosyal medyada çok konuşuldu. arkan, yeni şarkısı “Geççek” hakkında konuşan Tarkan, "Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı" dedi.
17.02.2022 Kültür Sanat
Nevra Serezli'den 'Sihirli Annem' itirafı! Dudu rolünü oynamak istememiş
Nevra Serezli'den 'Sihirli Annem' itirafı! Dudu rolünü oynamak istememiş Usta sanatçı Nevra Serezli, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Serezli, 'Sihirli Annem' dizisindeki 'Dudu' karakteriyle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
13.11.2021 Magazin
Zengin olma hayaliyle 90 bin lira kaptırmıştı, yine dolandırıldı
Zengin olma hayaliyle 90 bin lira kaptırmıştı, yine dolandırıldı Isparta'da Mehmet Duvar (71), yaklaşık 3 yıl önce 'Seni 45 milyon liralık servete ortak edeceğiz' diyen dolandırıcılara 89 bin 925 lira kaptırdı. Bu süreçte 50 yıllık eşi Dudu Duvar (65) ile küsen ve 3 yıldır konuşmayan Mehmet Duvar, bir kez daha dolandırıcıların hedefi oldu. Dün kendisini arayanların, 'Sizi dolandıran şahısların izini sürüyoruz' yalanına inanan Duvar, bankadan krediyle çektiği 15 bin lirayı dolandırıcılara kaptırdı.
5.10.2021 Gündem
Kütahya'da trafik kazası: 2'si polis 5 yaralı
Kütahya'da trafik kazası: 2'si polis 5 yaralı Kütahya'nın Gediz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si polis memuru 5 kişi yaralandı.
12.09.2021 Yaşam
Muharrem İnce 5 ay hapis cezasına çarptırıldı
Muharrem İnce 5 ay hapis cezasına çarptırıldı Silivri'de Ergenekon davalarını izlerken jandarma personelini ittiği iddiasıyla hakkında "Kamu görevlisine karşı görevini yaptırmamak için direnme" suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. İnce'nin duruşmadaki tutum ve davranışlarını dikkate alan mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
8.09.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Dudu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dudu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.