Drogba

Drogba

Son dakika drogba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan drogba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını drogba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Drogba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan drogba gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.410 drogba haberi bulunmuştur. Tüm drogba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ballon d'Or gecesinde Messi'nin önüne geçen olay Drogba resmen çıldırdı
Ballon d'Or gecesinde Messi'nin önüne geçen olay Drogba resmen çıldırdı Ballon d'Or ödülü Paris'te düzenlenen törenle sahibini bulurken geceye damga vuran bir olay yaşandı. Didier Drogba yaşananlar karşısında sinirlendi. İşte detaylar...
31.10.2023 Fenerbahçe
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor!
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor! Bu sezon son kez mevcut formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde 2023-24 sezonu dün oynanan maçlarla başladı. Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda ise maçlar bugün oynanacak. Grup aşamasının en dikkat çekici grupları arasında yer alan A Grubu’nda temsilcimiz dışında; Alman devi Bayern Münih, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Manchester United ve Danimarka ekibi Kopenhag yer alıyor.
20.09.2023 İddaa
Zaha, Ziyech gerçekleri ortaya çıktı! Erden Timur itiraf etti: 13 tane Drogba ve Sneijder'imiz var
Zaha, Ziyech gerçekleri ortaya çıktı! Erden Timur itiraf etti: 13 tane Drogba ve Sneijder'imiz var Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur Eylül ayı olağan toplantısında bir sunum gerçekleştirdi. Erden Timur yaz transfer dönemi boyunca kadroya katılan isimlerin maliyetlerini açıkladı. İşte Erden Timur'un yaptığı açıklamaların tamamı...
17.09.2023 Galatasaray
Sokakta 2. el telefon ve sigara satarak büyüdü, şimdi paraya para demiyor! İşte Eric Bailly’nin hayatının dönüm noktası
Sokakta 2. el telefon ve sigara satarak büyüdü, şimdi paraya para demiyor! İşte Eric Bailly’nin hayatının dönüm noktası Beşiktaş’ın Fildişi Sahilli yeni transferi Eric Bailly’nin yeşil sahalara adım atması hiç de kolay olmadı. Fildişi Sahilleri’nde doğan her çocuk gibi önce Drogba sonra Ramos olmayı hayâl ederek büyüdü. ilkokul yıllarında futbola başladı ama ekonomik koşullar onu küçük yaşta sokakta çalışmaya itti. Espanyol tarafından keşfedilip ManU’nun bonservisine 38 milyon Euro ödediği bir oyuncuya dönüştü. Yetiştiği şartları ve zorlukları hiç unutmadı. Ona göre profesyonel bir futbolcu olarak hayat bir balon.
7.09.2023 Futbol
Beşiktaş'a Halil Dervişoğlu Fenerbahçe'ye Zaha çalımı
Beşiktaş'a Halil Dervişoğlu Fenerbahçe'ye Zaha çalımı Dünyaca ünlü futbolcu Zaha'yı renklerine bağlayan Galatasaray yönetiminin transferde Drogba'dan da yardım aldığı öğrenildi.
24.07.2023 Galatasaray
Mostafa Mohamed ve Gomis'in yerine gelecek forvet belli oldu! Herkes Aubameyang dedi ama...
Mostafa Mohamed ve Gomis'in yerine gelecek forvet belli oldu! Herkes Aubameyang dedi ama... Mostafa Mohamed'i 6 milyon euro'ya Nantes'a gönderip Gomis'le yollarını ayıran Galatasaray'ın alternatif forveti belli oldu. Sarı Kırmızılı yöneticiler Premier Lig devi Chelsea'yle masaya otururken 'Baby Drogba' lakaplı oyuncunun 1 yıllığına kiralanacağı bildirildi. İşte Sarı Kırmızılı cephede yaşanan sıcak gelişmeler...
19.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'a 'Yeni Drogba' Transferde Zaniolo da devrede
Galatasaray'a 'Yeni Drogba' Transferde Zaniolo da devrede Bafetimbi Gomis'e teşekkür etmeye hazırlanan Galatasaray alternatif golcü arayışlarına devam ediyor. Daha önce Zaniolo hakkında yaptığı açıklamalarla Sarı Kırmızılı camianın dikkatini çeken yıldız futbolcunun menajerler aracılığıyla Dursun Özbek'e teklif edildiği öğrenilirken, Okan Buruk'un 'Yeni Drogba' lakaplı Fildişi asıllı yıldıza onay verdiği bildirildi.
4.06.2023 Galatasaray
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok Dünya futbolunun patronu FIFA'nın her yıl düzenlediği ödül töreni The Best, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen organizasyonla gerçekleşti. Düzenlenen törende FIFA, yılın en iyilerini açıklarken Cristiano Ronaldo detayı dikkat çekti.
28.02.2023 Futbol
Recep Burak Yılmaz hala deprem felaketinin etkisinde: Taner ağabey ve Atsu aklımdan çıkmıyor
Recep Burak Yılmaz hala deprem felaketinin etkisinde: Taner ağabey ve Atsu aklımdan çıkmıyor Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6'lik deprem faciasının ardından Radyaspor'a önemli açıklamalarda bulunan Hataytspor stoperi Recep Burak Yılmaz "Taner ağabey ve Atsu aklımızdan çıkmıyor" ifadelerini kullandı.
17.02.2023 Hatay Spor
Depremzedeler için sıraya girdiler! Drogba, Obradovic, Popovich ve diğerleri
Depremzedeler için sıraya girdiler! Drogba, Obradovic, Popovich ve diğerleri Spor dünyasının önde gelen teknik direktörleri, başantrenörleri, futbolcular, basketbolcular, dünya şampiyonları ve birçok sporcu, sosyal medya üzerinden düzenlenen bir canlı yayın ile depremzedeler için yardım çağrısında bulundu. Yayına katılan birçok isim kendileri için değerli ve anlamı olan eşyaları açık artırma ile satışa sunulmasını istedi. Hem canlı yayından hem de açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı depremden etkilenen çocukların eğitimi için Darüşşafaka’ya bağışlanacak.
16.02.2023 Şampiy10
Galatasaray yeni Drogba'yı buldu! Daha 20 yaşında 12 milyon euro'ya transfer oldu
Galatasaray yeni Drogba'yı buldu! Daha 20 yaşında 12 milyon euro'ya transfer oldu Gomis'in yaşını, İcardi'nin kiralık sözleşmesini hesaba katarak gelecek sezonun forvet hattını oluşturmak isteyen Galatasaray yeni Drogba'yı buldu. Daha 20 yaşında olmasına rağmen 12 milyon euro'ya Chelsea'ye transfer olan Fildişili yeteneğin Sarı Kırmızılı kulüp tarafından istendiği öğrenilirken, bu transfer için Dursun Özbek-Erden Timur ikilisinin İngiliz devinin kapısını çaldığı bildirildi.
14.01.2023 Galatasaray
Erden Timur Drogba'nın kapısını çaldı! Michael Seri'den sonra 40 milyon euro'luk orta saha
Erden Timur Drogba'nın kapısını çaldı! Michael Seri'den sonra 40 milyon euro'luk orta saha Daha önce Fildişili orta saha Michael Seri için ön ayak olan ve yıldız futbolcunun Galatasaray'a imza atması için yoğun bir çaba sarf eden Drogba'nın bu sefer başka bir oyuncu için kolları sıvadığı öğrenildi. 2017'de 40 milyon euro'luk transfer gerçekleştiren Fildişi asıllı Fransız 6 numaranın Sarı Kırmızılı kulübe gelmeye sıcak baktığı belirtilirken, Sportif AŞ'den Erden Timur'un oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği bildirildi.
1.01.2023 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Drogba etkisi yaratacak transfer! Yıllık maaşı 5 milyon euro
Dursun Özbek'ten Drogba etkisi yaratacak transfer! Yıllık maaşı 5 milyon euro Sezon sonunda İcardi, Gomis ve Seferovic'le yollarını ayırması beklenen Galatasaray'ın forvet hattını yeniden inşa etmek için çalışmalara başladığı kaydedildi. Genelde bonservisi elinde olan yıldızları gözüne kestiren Sportif AŞ'nin Moussa Dembele ısrarı sürerken, Başkan Dursun Özbek'in bambaşka bir yıldızı gündemine aldığı bildirildi. İşte Sarı Kırmızılı formayı giymesi halinde Florya'da Drogba etkisi yaratacak o golcü...
27.12.2022 Galatasaray
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü!
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü! Dünya futbolunun efsanelerine layık görülen prestijli ödüller arasında olan Golden Foot (Altın Ayak) ödülleri sahiplerini buldu. Teknik direktör Fatih Terim, Monaco Prensliği tarafından düzenlenen Golden Foot (Altın Ayak) ödül töreninde efsaneler arasına girdi. Peki, Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim’in ayak izin nerede yer alacak? Monaco neresi, Şampiyonlar Yolu nerede? Altın Ayak Efsaneler listesinde kimler var? İşte detaylar…
22.12.2022 Şampiy10
Gökhan İnler, Misli TV'ye açıkladı: Türkiye forması giymek için elimden geleni yaptım...
Gökhan İnler, Misli TV'ye açıkladı: Türkiye forması giymek için elimden geleni yaptım... Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da geçiren Adana Demirspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Gökhan İnler, Misli TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
12.12.2022 İddaa
Max Gradel'den Misli TV'ye özel açıklamalar
Max Gradel'den Misli TV'ye özel açıklamalar Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da geçiren Sivasspor'un deneyimli orta saha oyuncusu Max Gradel, Misli TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
9.12.2022 İddaa
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Süper Lig'e gelmek için yola çıktı...
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Süper Lig'e gelmek için yola çıktı... 2022 Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Messi'li, Di Maria'lı, Lautaro Martinez'li Arjantin'i 1-0 geriden gelerek 2-1 yenen ve Tangoculara ağır bir hezimet yaşatan Fransız teknik adam Herve Renard için Süper Lig ekipleri yavaş yavaş harekete geçerken, deneyimli çalıştırıcının Sumudica'nın menajeriyle çalışması ise dikkatlerden kaçmadı.
28.11.2022 Futbol
Drogba, Seri gibi yıldızlardan sonra Galatasaray'a bir Fildişili bomba daha!
Drogba, Seri gibi yıldızlardan sonra Galatasaray'a bir Fildişili bomba daha! Daha önce Didier Drogba, Jean Michel Seri gibi Fildişili yıldızları kadrosuna katan Galatasaray bir tecrübeli futbolcunun daha peşine düştü. Sol bekte büyük problemler yaşayan ve Van Aanholt'a tahammülü kalmayan Okan Buruk'un 25 yaşındaki oyuncunun peşine düşerken, Sarı Kırmızılı yöneticilerin Serie A deviyle masaya oturduğu bildirildi.
25.09.2022 Galatasaray
Drogba ve Sneijder'den sonra en büyük transfer! Dünyaca ünlü yıldız futbolcu İstanbul'da
Drogba ve Sneijder'den sonra en büyük transfer! Dünyaca ünlü yıldız futbolcu İstanbul'da Galatasaray'da son dakika... Transfer sezonunda Oliveira, Midtsjö, Kazımcan Karataş, Abdülkerim Bardakcı, Dubois, Mertens, Seferovic, Torreira gibi tecrübeli futbolcuları kadrosuna katan Galatasaray dünyaca ünlü yıldıza 'Sarı Kırmızılı' formayı giydirmek üzere. Fransa ve Arjantin basınında yer alan haberlere göre Cimbom, 29 yaşındaki forvetle anlaşmaya vardı.
31.08.2022 Galatasaray
Domenec Torrent hakkında şok sözler! 'Fatih Terim gittikten sonra...'
Domenec Torrent hakkında şok sözler! 'Fatih Terim gittikten sonra...' Galatasaray'ın efsane başkanlarından Ünal Aysal, mevcut başkan Burak Elmas'ın Domenec Torrent tercihi hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
26.01.2022 Galatasaray
Şansal Büyüka açıkladı! 'Süper Lig'i 2.sırada bitirecek takım...'
Şansal Büyüka açıkladı! 'Süper Lig'i 2.sırada bitirecek takım...' Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka Süper Lig'de 23.hafta maçlarını değerlendirdi ve Beşiktaş için 'Ligi 2.sırada bitirebilirler' dedi.
25.01.2022 Süper Lig
Burak Yılmaz'ın Fatih Terim paylaşımı Galatasaray camiasını şok etti! Burak Elmas...
Burak Yılmaz'ın Fatih Terim paylaşımı Galatasaray camiasını şok etti! Burak Elmas... Dün Galatasaray'la yollarını ayırdıktan sonra eski oyuncularının desteğini alan Fatih Terim hakkında Drogba, Podolski ve Burak Yılmaz'dan ses getiren paylaşımlar geldi. İşte sosyal medyada bir hayli dikkat çeken o kareler...
11.01.2022 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak'tan Falcao açıklaması
Abdurrahim Albayrak'tan Falcao açıklaması Olağan Genel Kurul'da açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak "Galatasaraylı, Falcao'yu istiyor diye bu transferi yaptık' dedi.
17.10.2021 Galatasaray
Ümit Davala Mostafa Mohamed'in sorununu açıkladı! 'İpin ucunu kaçırdı'
Ümit Davala Mostafa Mohamed'in sorununu açıkladı! 'İpin ucunu kaçırdı' Fatih Terim'in eski yardımcılarından Ümit Davala Mostafa Mohamed için 'Fazla özgüvenden sonra ipin ucunu kaçırdı' dedi.
27.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Drogba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki drogba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.