Gazete Vatan Logo
Galatasaray Beşiktaş'a Halil Dervişoğlu Fenerbahçe'ye Zaha çalımı

Beşiktaş'a Halil Dervişoğlu Fenerbahçe'ye Zaha çalımı

Dünyaca ünlü futbolcu Zaha'yı renklerine bağlayan Galatasaray yönetiminin transferde Drogba'dan da yardım aldığı öğrenildi.

Beşiktaş'a Halil Dervişoğlu Fenerbahçe'ye Zaha çalımı

2023-2024 sezonu daha sahada başlamadı fakat pazarlık masasında rekabet alev aldı... Uzun yıllardır Süper Lig tarihinde devlerin birbirine attığı çalımları izlerdik ancak bu sezon bu hamleler art arda geldi, bombalar patlamaya başladı.

BEŞİKTAŞ İSTEDİ, ASLAN KAPTI

Büyükler arasında bu sezonun ilk çalımını Galatasaray, Beşiktaş'a attı. Daha önce iki farklı dönemde kiralık olarak Sarı-Kırmızılı formayı giyen Halil Dervişoğlu, Siyah-Beyazlılar'a imza atmak için Türkiye'ye gelecekti. Öyle ki Kara Kartal'ın, milli oyuncunun uçak biletini dahi aldığı öğrenildi. Ancak Halil'i aynı gün Aslan açıkladı ve 23 yaşındaki futbolcu bir kez daha Sarı-Kırmızılı formayı sırtına geçirdi.

GECE OPERASYONUYLA TADİC, FENERBAHÇE'DE

Gecesinde ise Beşiktaş bir çalım daha yedi. Ajax'tan ayrılma sürecini yakından takip ettiği Dusan Tadic, Hollanda temsilcisiyle tamamen bağlarını koparınca Sırp forvetle görüşmeler hızlandı. Öyle ki taraflar anlaşma da sağladı ancak bu kez Fenerbahçe devreye girdi ve o gece 34 yaşındaki oyuncu, Sarı-Lacivertliler'e imza atmak için Türkiye'ye geldi ve Fenerbahçeli oldu.

Haberin Devamı

WİLFRİED ZAHA ÇALIMI

Bir süredir Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Wilfried Zaha'da bomba bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı ekip Wilfried Zaha ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama şu şekilde: "Profesyonel Futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

AFRİKA FUTBOLUNUN EFSANESİ...

Zaha'nın, Aslan'la anlaşması Avrupa'da büyük sükse yaratırken Sarı-Lacivertliler'i de çileden çıkarttı! Bir anda ibreyi Galatasaray'a döndüren ve Cim Bom'a 'Evet' diyen 30 yaşındaki oyuncunun kararını değiştirmesinde büyük etken de ortaya çıktı. Afrika futbolunun efsanesi olan Didier Drogba'nın eski takımı Galatasaray'a gitmesi için Zaha'yla sık sık görüşmeler yaptığı kaydedildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ DE ETKİLİ OLDU

2013-2014 yılları arasında Sarı-Kırmızılılar'da forma giyen Drogba, Fildişili vatandaşı Zaha'yı hem Türk taraftarların futbola olan sevgisiyle hem de İstanbul'la ikna etti. Öte yandan Galatasaray yönetimi de görüşmelerde Şampiyonlar Ligi faktörünü masaya koyunca işler değişti Zaha, Aslan'ı seçti. (Fanatik)

Haberin Devamı

Beşiktaşa Halil Dervişoğlu Fenerbahçeye Zaha çalımı