Dream Türk

Dream Türk

Son dakika dream türk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dream türk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dream türk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dream Türk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dream türk gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 dream türk haberi bulunmuştur. Tüm dream türk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tanışma hikayesi gündem oldu: İlk adımı İpek Filiz Yazıcı atmış! 'Bana umut verdi ama hiçbir zaman açılmadı'
Tanışma hikayesi gündem oldu: İlk adımı İpek Filiz Yazıcı atmış! 'Bana umut verdi ama hiçbir zaman açılmadı' 2 sene önce Roma'da evlenen Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti, Dream Türk TV’nin Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde’ye konuk oldu. Evlilik sürecine dair açıklamalarda da bulunan çiftten İpek Yazıcı ilk adımı kendisinin attığını açıkladı.
20.02.2024 Magazin
“Ömür Gedik, Refik Sarıöz ile Deşarj’a konuk oluyor!”
“Ömür Gedik, Refik Sarıöz ile Deşarj’a konuk oluyor!” Türkiye’nin sevilen Türkçe müzik kanalı Dream Türk, stüdyosunda popüler isimleri ağırlamaya devam ediyor.
13.06.2023 Televizyon
"50 Fifty" bu hafta da çok renkli!
"50 Fifty" bu hafta da çok renkli! Dream Türk ekranlarının dinamik müzik, magazin programı “50 fifty”de bu hafta özel röportajlar var…
7.06.2023 Televizyon
Deşarj’da bu hafta!
Deşarj’da bu hafta! Türkiye’nin sevilen Türkçe müzik kanalı Dream Türk, stüdyosunda popüler isimleri ağırlamaya devam ediyor.
11.04.2023 Televizyon
Simge Sağın: Yeni şarkılarımla yerden yere vuracağım
Simge Sağın: Yeni şarkılarımla yerden yere vuracağım Sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, yapımcılığını Noah Entertaintment’ın, genel koordinatörlüğünü ise Suat Yanç’ın üstlendiği, Dream Türk’ün sevilen müzik ve magazin programı 50 Fifty, 6 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de yayınlanacak yeni bölümünde Simge Sağın’ın son klibinin kamera arkasını ekrana getiriyor.
5.04.2023 Magazin
Dream Türk ve Radyo D’de konuk rüzgarı!
Dream Türk ve Radyo D’de konuk rüzgarı! Dream Türk ve Radyo D müzik dünyasının başarılı isimlerini stüdyolarında ağırlamaya devam ediyor.
13.12.2022 Televizyon
Dream Türk’te yepyeni bir eğlence programı olan “50 Fifty” başlıyor…
Dream Türk’te yepyeni bir eğlence programı olan “50 Fifty” başlıyor… Dream Türk’ün, sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, yapımcılığını Noah Entertainment’ın, genel koordinatörlüğünü ise Suat Yanç’ın üstlendiği yeni programı “50 Fifty” izleyici karşısına çıkıyor.
7.12.2022 Televizyon
Dream Türk ve Radyo D’de haftanın konuğu!
Dream Türk ve Radyo D’de haftanın konuğu! Dream Türk ve Radyo D müzik dünyasının başarılı isimlerini stüdyolarında ağırlamaya devam ediyor.
29.11.2022 Televizyon
Dream Türk ve Radyo D’de haftanın konukları!
Dream Türk ve Radyo D’de haftanın konukları! Dream Türk ve Radyo D müzik dünyasının başarılı isimlerini stüdyolarında ağırlamaya devam ediyor.  
22.11.2022 Televizyon
Demirören Medya'ya ödül yağmuru!
Demirören Medya'ya ödül yağmuru! Geçtiğimiz gün gerçekleşen Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödülleri ve Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödülleri’nde Demirören Medya çok sayıda ödüle layık görüldü.
4.10.2022 Televizyon
Radyo D ve Dream Türk'e bu hafta Bilal Sonses konuk oluyor!
Radyo D ve Dream Türk'e bu hafta Bilal Sonses konuk oluyor! Radyo D ve Dream Türk her çarşamba müzik dünyasının başarılı isimlerini stüdyosunda ağırlamaya devam ediyor.
27.09.2022 Televizyon
“Best of Rumeli” için geri sayım başladı
“Best of Rumeli” için geri sayım başladı RUBAFED (Rumeli Balkan Dernekleri Federasyon) tarafından düzenlenen ve Türkiye’de yaşayan Rumeli, Balkan kökenli sanatçı, akademisyen, gazeteci, yazar, sunucu, radyocu, sosyal medya fenomeni, sporcu, modacı, Rumeli kültür elçisi, dijital içerik üreticisi ve filmin en iyilerinin seçildiği “Best Of Rumeli” için geri sayım başladı.   
29.08.2022 Televizyon
Radyo D ve Dream Türk’te Gülden Zamanı!
Radyo D ve Dream Türk’te Gülden Zamanı! Radyo D ve Dream Türk, her Çarşamba müzik dünyasının başarılı isimlerini sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor.
31.05.2022 Televizyon
Radyo D ve Dream Türk’te konuk yağmuru devam ediyor…
Radyo D ve Dream Türk’te konuk yağmuru devam ediyor… Radyo D ve Dream Türk, müzik dünyasının başarılı isimlerini ağırlamaya devam ediyor.
10.05.2022 Televizyon
Dream Türk’te 'Hayata Dair' devam ediyor!
Dream Türk’te 'Hayata Dair' devam ediyor! Dream Türk birbirinden özel konuklarını izleyenleriyle buluşturmaya devam ediyor.
7.04.2022 Televizyon
Radyo D ve Dream Türk’le Karnaval Coşkusu…
Radyo D ve Dream Türk’le Karnaval Coşkusu… Bu yıl 10’uncusu düzenlenen “Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı” yine Adana sokaklarında yaşanacak.
25.03.2022 Televizyon
Dream Türk ve Radyo D’de Konuk Yağmuru…
Dream Türk ve Radyo D’de Konuk Yağmuru…  Türkiye’nin sevilen radyo kanalı Radyo D ve müzik kanalı Dream Türk müzik dünyasının başarılı isimlerini ağırlamaya devam ediyor.
22.03.2022 Televizyon
Dream Türk ve Radyo D’de konuk yağmuru!
Dream Türk ve Radyo D’de konuk yağmuru! Türkiye’nin sevilen radyo kanalı Radyo D ve müzik kanalı Dream Türk müzik dünyasının başarılı isimlerini ağırlamaya devam ediyor.
8.03.2022 Televizyon
Dream Türk’te Resital Kafası!
Dream Türk’te Resital Kafası! Dream Türk Tv’de yepyeni bir program izleyicisiyle buluşuyor. Berk Can Arslan'la 'Resital Kafası' 'Dream Türk Tv’de başlıyor.
3.03.2022 Televizyon
Dream Türk ve Radyo D’de konuk yağmuru…
Dream Türk ve Radyo D’de konuk yağmuru…   Sevilen radyo kanalı Radyo D ve müzik kanalı Dream Türk müzik dünyasının başarılı isimlerini ağırlamaya devam ediyor…
1.03.2022 Televizyon
Sinan Akçıl, Dream Türk ve Radyo D’ye konuk oluyor!
Sinan Akçıl, Dream Türk ve Radyo D’ye konuk oluyor! Türkiye’nin sevilen radyo kanalı Radyo D ve müzik kanalı Dream Türk müzik dünyasının başarılı isimlerini ağırlamaya devam ediyor.
22.02.2022 Televizyon
Best of Rumeli ödülleri sahiplerini buldu Demirören TV geceden üç ödülle ayrıldı
Best of Rumeli ödülleri sahiplerini buldu Demirören TV geceden üç ödülle ayrıldı Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen ’Best Of Rumeli’, ödülleri dün akşam Cemal Reşit Rey Salonu’nda görkemli bir tören eşliğinde sahiplerini buldu.
14.02.2022 Gündem
Onur Kırış ile 4 Köşe’ye bu hafta, Aydın Kurtoğlu konuk oluyor!
Onur Kırış ile 4 Köşe’ye bu hafta, Aydın Kurtoğlu konuk oluyor! Dream Türk’te her Cumartesi ekrana gelen, sunuculuğunu Onur Kırış’ın yaptığı “4 Köşe” programına bu hafta Aydın Kurtoğlu konuk olacak.
11.02.2022 Televizyon
Dream Türk ve Radyo D Çarşamba günü iki ünlü ismi ağırlıyor!
Dream Türk ve Radyo D Çarşamba günü iki ünlü ismi ağırlıyor! Radyo D müzik dünyasının en özel isimlerini stüdyosunda ağırlamaya devam ediyor. Her Çarşamba saat 15.00’te Hilal Özgani’nin ünlü isimlerini ağırladığı program Popüler D’ye yine çok özel bir isim konuk olacak.
1.02.2022 Televizyon
Dream Türk’ün yeni programı “Onur Kırış ile 4 Köşe” başlıyor…
Dream Türk’ün yeni programı “Onur Kırış ile 4 Köşe” başlıyor… Ekrana gelen programları ile müzik dünyasının önemli isimlerini izleyicilerle bir araya getiren Dream Türk’te “Onur Kırış ile 4 Köşe” isimli yeni bir program başlıyor.
28.01.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Dream Türk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dream türk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.