Download

Download

Son dakika download haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan download ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını download haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Download

haberleri sayfasında son dakika yaşanan download gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 download haberi bulunmuştur. Tüm download haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türksat yeni markası "PeycOn" ailesini IDEF 2021'de görücüye  çıkaracak
Türksat yeni markası "PeycOn" ailesini IDEF 2021'de görücüye çıkaracak Türksat, 15'inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda (IDEF 2021) yerli ve milli askeri sınıf PeycOn ailesi uydu antenleriyle boy gösterecek.
16.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Sahte reklam engelleme uygulamaları virüs dağıtıyor!
Sahte reklam engelleme uygulamaları virüs dağıtıyor! Siber güvenlik uzmanları, kötü amaçlı yazılım indiren, saldırgan reklam tabanlı bir tehdit olan Android/FakeAdBlocker’ı analiz etti. Android/FakeAdBlocker URL kısaltıcı hizmetlerini ve iOS takvimlerini suistimal ediyor. Android cihazlara truva atları dağıtıyor.
23.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Türk bilim insanları buldu! 5G zararlarını ortadan kaldırıyor!
Türk bilim insanları buldu! 5G zararlarını ortadan kaldırıyor! Elektronik cihazların yaydığı kirlilikten korunmanın mümkün olduğu bilimsel olarak kanıtlandı. Yapılan bir araştırma 5Guard benzeri pratik çözümlerin elektromanyetik dalgaların insana verebileceği zararları azalttığını ortaya çıkardı.
3.05.2021 Bilim ve Teknoloji
iOS 14.6'ın beta sürümü kullanıma açıldı
iOS 14.6'ın beta sürümü kullanıma açıldı Yeni iOS sürümü olarak bilinen 14.5 son kullanıcıya ulaşması biraz zaman alacak olsa da iOS 14.6 beta sürümü kullanıma açıldı.
23.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir? iPad Pro 2021 tanıtıldı. Teknoloji devi Apple devrim yaratacak iPad Pro serisinin yeni üyesini tanıttı. iPad Pro 2021, özellikler ile PC’nin yerini almayı hedefliyor. Güçlü işlemcisi, şık tasarımı ve efektif kullanımı ile dikkatleri üzerine çeken iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
21.04.2021 Gündem
Zoom yeni güvenlik araçlarını tanıttı
Zoom yeni güvenlik araçlarını tanıttı Popüler video iletişim platformu Zoom, v4.6.10 güncellemesi ile görüşme gizliliğini ve güvenliğini artıran yeni özelliklerini duyurdu. Zoom CEO’su Eric Yuan, daha önce açıkladığı 90 günlük yol haritasının kapsamını genişlettiklerini açıkladı ve kullanıcıları bilgilendirmek için her Çarşamba webinar düzenleyeceklerini belirtti.
16.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Zoom programı nedir, uygulama nasıl kullanılır? Zoom ücretli mi, güvenli mi?
Zoom programı nedir, uygulama nasıl kullanılır? Zoom ücretli mi, güvenli mi? Corona virüsü nedeniyle sosyal mesafe kuralının ihlal edilmemesi için birçok görüşme online olarak yapılıyor. Online görüşme platformlarından biri de zoom uygulaması. Zoom meeting uygulaması aynı zamanda uzaktan eğitimlerde de kullanılıyor. New York Times'ta yer alan bir haber ise uygulama ile ilgili soru işaretlerine neden oldu. New York Başsavcılığından Zoom'a gönderilen yazıda, veri gizliliği ve bilgi güvenliği uygulamalarına ilişkin bilgi talep edildi. Mektupta, uygulamadaki güvenlik açıkları konusunda yavaş davranıldığı ve bunun da endişeye yol açtığı belirtildi. New York Times'ta çıkan haberin ardından MEB de acil toplantı kararı aldı. Peki, Zoom programı nedir, uygulama nasıl kullanılır? Zoom ücretli mi, güvenli mi?
6.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Güvenlik açığı tespit edildi! Zoom programı güvenilir mi? Zoom yasaklandı mı?
Güvenlik açığı tespit edildi! Zoom programı güvenilir mi? Zoom yasaklandı mı? Zoom güvenli mi? Zoom uygulaması güvenli mi? Zoom Yasaklandı mı? sorularının ardı arkası kesilmiyor. Online toplantı platformu Zoom'a güvenlik incelemesi yapıldığı iddia edildi. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında kullanım trafiği artan online video konferans uygulaması Zoom hakkında veri gizliliği ve bilgi güvenliğini ihlal ettiği gerekçesiyle inceleme başlatıldı. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bu durum sonrası bugün sabah saatlerinde 81 şehirde bulunan il milli eğitim müdürlerini acil toplantıya çağırdı. Peki, Zoom programı güvenilir mi? Zoom yasaklandı mı?
6.04.2020 Eğitim
Zoom Meeting nedir? Zoom Meeting online ders nasıl yapılır?
Zoom Meeting nedir? Zoom Meeting online ders nasıl yapılır? Corona virüsünden dolayı uzaktan eğitim süresinin 30 Nisan tarihine kadar uzatılmasının ardından öğretmenler artık uzaktan eğitim ile ders verecek. Öğretmenler, normal süre zarfında eğitim verdikleri okullarda “Zoom Meeting” adlı program üzerinden kendi öğrencilerine ders anlatmaya başlayacak. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler, uzaktan eğitim ile adını çok fazla duyduğumuz Zoom Meeting ile ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. Peki Zoom Meeting nedir? Zoom Meeting online ders nasıl yapılır? İşte detaylar…
31.03.2020 Eğitim
Zoom Meeting online ders nasıl yapılır? Zoom Meeting nedir?
Zoom Meeting online ders nasıl yapılır? Zoom Meeting nedir? "Zoom Meeting nedir?" sorusu internette çok sık aratılan konuların başında geliyor. Corona virüsünden dolayı uzaktan eğitim süresinin 30 Nisan tarihine kadar uzatılma kararının alındı. Öğretmenler artık normal süre zarfında eğitim verdikleri okullarda “Zoom Meeting” adlı program üzerinden kendi öğrencilerine ders anlatmaya başlayacak. Bu gelişmeden sonra vatandaşlar, Zoom Meeting ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Peki Zoom Meeting nedir? Zoom Meeting online ders nasıl yapılır? İşte detaylar…
30.03.2020 Gündem
Uzmanlardan 'oltalama dolandırıcılık' uyarısı
Uzmanlardan 'oltalama dolandırıcılık' uyarısı Uzmanlar oltalama dolandırıcılık konusunda vatandaşları uyardı. Bu saldırılardan korunmanın en iyi yolunun, reklam engelleyicileri kullanmak, güvenli olmayan yükleme yapmamak, her gelen elektronik postanın gönderen kişisini kontrol etmek ve bilinmeyen linklere tıklamamak olduğu ifade edildi.
20.06.2019 Bilim ve Teknoloji
İnternet kullananlara çok önemli uyarı: Sakın ücret vermeyin
İnternet kullananlara çok önemli uyarı: Sakın ücret vermeyin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan; "Veri indirme hızının iyileştirilmesi ve erişim hızında tüketici nezdinde şeffaflığın sağlanması amacıyla 1 Ocak 2019 itibarıyla Adil Kullanım Noktası tamamen kaldırılacak. AKN'nin kaldırılması dolayısıyla aboneler herhangi bir dilekçe vermeyecek. Bu uygulama nedeniyle de ilave ücret alınmayacak. Vatandaşın haksız yere bir hizmetin ödemesiyle karşı karşıyla kalmaması için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Biz, vatandaşımızı bu konuda kimseye yem etmek istemeyiz" açıklamasında bulundu.
18.11.2018 Gündem
Milyonlarca Android cihazda virüs tehlikesi!
Milyonlarca Android cihazda virüs tehlikesi! Güvenlik araştırmacıları, dünya çapında yaklaşık 5 milyon mobil cihaza bulaşmış bir virüs ve sürekli büyüyen bir kötü amaçlı bir yazılım keşfetti. System Wi-Fi Service adıyla sistemde gizlenen zararlı yazılım, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Oppo, Vivo ve Ginoee markasına sahip yaklaşık 5 milyon Android cihazda ön yüklü şekilde geliyor.
16.03.2018 Bilim ve Teknoloji
5 dakikalık randevularla haftada 100 saat çalışıyor
5 dakikalık randevularla haftada 100 saat çalışıyor Silikon Vadisi’nin dâhi isimlerinden Elon Musk, Atatürk’ün huzuruna çıktı. Bu anlarını Instagram’da paylaşan Musk, yazdığı “Üç kırık kaburga, delik bir akciğer ve o yine de savaştı…” yorumuyla kalbimizi kazandı.
11.11.2017 Arşiv
Yabancı yazılımla  1.2 milyar uçuyor
Yabancı yazılımla 1.2 milyar uçuyor Türkiye’de yerli olmayan yazılımlar haksız rekabet yaratıyor. TÜBİSAD rakamlarına göre yazılım sektörünün hacmi yıllık 11.9 milyar TL iken bu rakamın sadece 3 milyar TL’si yerli yazılım. Yabancı yazılımların yarattığı vergi kaybı ise 1.2 milyar TL’yi buluyor
25.06.2017 Ekonomi
Festival şehri Barselona
Festival şehri Barselona Yurt dışındaki festivalleri line up’ları her türlü müzik tutkununa kucak açıyor.
12.05.2017 Magazin
Adil Kullanım Kotası kalkacak mı? Bakan Arslan açıkladı
Adil Kullanım Kotası kalkacak mı? Bakan Arslan açıkladı Adil kullanım kotası gündem maddeleri arasında yer almayı sürdürüyor. Vatandaşların büyük bir merakla beklediği adil kullanım kotasının kalkması için Ulaştırma, Denizcilik ve haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'dan açıklama geldi. Peki adil kullanım kotası kalkacak mı?
29.09.2021 Gündem
Vine, bugün kepenkleri indiriyor!
Vine, bugün kepenkleri indiriyor! Twitter'ın 6 saniyelik videolar paylaşma platformu olan Vine için yolun sonu göründü. Vine artık bugünden itibaren indirilemeyecek.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram’dan fotoğraf ve video indirme nasıl yapılır?
Instagram’dan fotoğraf ve video indirme nasıl yapılır? Düzenlemek veya başka bir şekilde kullanmak için Instagram'dan fotoğraf veya video indirmek istiyorsanız bunun pratik yolları var. İşte Instagram'dan video ve fotoğraf indirme rehberi..
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp web nasıl kullanılır özellikleri neler?
Whatsapp web nasıl kullanılır özellikleri neler? Akıllı telefonların hayatımıza girişi ile Whatsapp gibi uygulamaları da hayatımıza eklemledi. En popüler uygulamalar arasında gösterilen Whatsapp artık sadece telefonlarda değil. İşte Whatsapp'ın yeni uygulamasının detayları...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp masaüstü uygulaması nasıl kullanılıyor?
Whatsapp masaüstü uygulaması nasıl kullanılıyor? En popüler uygulamalar arasında başı çeken Whatsapp kullanıcılarına kolaylıklar sunmaya devam ediyor. Sms kullanımını neredeyse rafa kaldıran Whatsapp'ın yeni masaüstü uygulaması nasıl kullanılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Whatsapp'ın yeni uygulamasının ayrıntıları...
12.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook Messenger'dan yeni hamle! Konferans Görüşmesi nasıl yapılır?
Facebook Messenger'dan yeni hamle! Konferans Görüşmesi nasıl yapılır? Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan Facebook yapacağı son yenilikle piyasayı sallayacak gibi gözüküyor. En fazla kullanılan sosyal mecralardan olan Facebook Messenger uygulamasına konferans görüşmesini ekliyor. İşte tüm ayrıntılarıyla Facebook Messenger konferans görüşmesi...
25.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Sinir bozan Windows 10 sorun ve çözümleri!
Sinir bozan Windows 10 sorun ve çözümleri! Windows 10 genellikle sorunsuz bir işletim sistemi. Ancak sorun yaşayanlardan iseniz, işte çözümler!
10.04.2016 Bilim ve Teknoloji
4.5G dönemine geçildi, Peki 4.5G'ye nasıl uygulanır?
4.5G dönemine geçildi, Peki 4.5G'ye nasıl uygulanır? 4.5G dönemine bu gece geçildi. Peki 4.5G nedir? Bu gece 00:01'den itibaren tam 10 kat hızlı internet bağlantısını sağlayan 4.5G hangi telefonlara uyumlu? Uzmanlar 4.5G için uyarılarda bulunuyor. Peki 4.5G fatulara nasıl yansıyacak, 4.5G'ye geçmek için neler yapmak gerekiyor, 4.5G hakkında tüm detaylar haberimizde...
31.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Türkiye için tarihi gün! Gece yarısından itibaren...
Türkiye için tarihi gün! Gece yarısından itibaren... Mobil cihazlardaki yeni çağın kapılarını açacak 4.5G için saatler kaldı.
31.03.2016 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Download ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki download haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.