Dolar Kaç Para

Dolar Kaç Para

Son dakika dolar kaç para haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dolar kaç para ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dolar kaç para haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolar Kaç Para

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolar kaç para gelişmeleri de dahil olmak üzere 763 dolar kaç para haberi bulunmuştur. Tüm dolar kaç para haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın ve dolar fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Uçuyor... Tarih verdi! 600 lira...
Altın ve dolar fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Uçuyor... Tarih verdi! 600 lira... Altın ve dolar fiyatlarıyla ilgili flaş tahmin! Altın fiyatlarının uçması bekleniyor. ABD Merkez Bankası'nın gerek varlık alımlarında, gerekse faiz oranlarında yakın zamanda bir değişikliğe gitmeyeceği yönünde verdiği sinyaller altın fiyatlarına destek olmaya devam ediyor. Uzmanlardan altın ve dolar ile ilgili flaş açıklamalar geliyor. Altında yükseliş rüzgarları esiyor. Dolar ise bir miktar geri çekilme ile birlikte yerini koruyor. Altının gram fiyatı 497-507 aralığında işlemler gerçekleştiriyor. Dolar kuru ise 8.47 seviyelerinden işlem görüyor. Uzmanlar gram altın fiyatlarının yıl sonuna doğru 580 lira ile 600 lira arasında işlem göreceğini vurguluyor. Dolar ile ilgili ise uzmanlar 8.50 altındaki rakamlar kısa vade ve özellikle dövizle ticaret yapanlar için bir alım fırsatı olduğunu belirtiyor. İşte altın ve dolar fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
30.07.2021 Ekonomi
Altın ile ilgili son dakika açıklaması! Uçacak... Tarih belli oldu! 580 lira...
Altın ile ilgili son dakika açıklaması! Uçacak... Tarih belli oldu! 580 lira... Altın ve dolar fiyatlarıyla ilgili flaş tahmin! Altın fiyatlarının uçması bekleniyor. Uzmanlardan altın ve dolar ile ilgili flaş açıklamalar geliyor. Altında sert rüzgarlar esiyor. Dolar ise bir miktar geri çekilme ile birlikte yerini koruyor. Haftanın son işlem gününde altının gram fiyatı 497-507 aralığında işlemler gerçekleştirdi. Dolar kurunda bir miktar geri çekilmeler gördük. 8.48-8.58 aralığında işlemler gerçekleştirdi. Uzmanlar gram altın fiyatlarının yıl sonuna doğru 580 lira ile 600 lira arasında işlem göreceğini vurguladı. Dolar ile ilgili ise uzmanlar 8.50 altındaki rakamlar kısa vade için özellikle dövizle ticaret yapanlar için bir alım fırsatı olduğunu belirtti. İşte altın ve dolar fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
24.07.2021 Ekonomi
Dolardaki düşüş devam ediyor!
Dolardaki düşüş devam ediyor! ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Janet Yellen'ın merakla beklenen konuşmasının metninin açıklanmasının ardından dolar bir kuruş kadar düştü.
12.07.2017 Ekonomi
Flaş dolar tahmini! 3.45...
Flaş dolar tahmini! 3.45... Societe General, yıl sonu dolar/TL tahminini 3.45 olarak korudu.
7.07.2017 Ekonomi
Altın fiyatlarına ABD darbesi! Gram ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar?
Altın fiyatlarına ABD darbesi! Gram ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar? Altın fiyatları 6 Şubat Salı yani haftanın ikinci iş gününe yatay yönlü seyirde başladı. Gram altın 2 bin lira, çeyrek altın ise 3 bin 260 lira sınırında seyrediyor. Yukarı yönlü yükselişlerini sürdüren altın fiyatları, ABD verisi sonrası geriledi. Altın gram fiyatı 2000 TL'nin altına sarkarken ons altın fiyatı 2040 dolar seviyelerinden işlem görüyor. ABD tarım dışı istihdam verisi öncesi 2056 dolar seviyelerinde olan ons altın, veri sonrası 2028 dolar seviyelerine kadar geriledi. Bu geri çekilmeleri alım fırsatı olarak değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Fed sonrası bu yükselişler kaldığı yerden yoluna devam edecek" diyerek altın fiyatları için kritik seviyeleri söyledi. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL?
6.02.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek enflasyonda düşüş için tarih verdi
Bakan Şimşek enflasyonda düşüş için tarih verdi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Enflasyon ile mücadele bir süreç işidir, yıllık enflasyondaki düşüş 2024 yılı ortasından itibaren başlayacak. 2023 yılı bütçe açığının milli gelire oranla yüzde 6'nın altında olmasını bekliyoruz. Sürdürülebilir yüksek büyüme, kalıcı refah artışı ancak ve ancak fiyat istikrarı ile mümkündür” dedi.
9.12.2023 Ekonomi
Uzman isimden dijital telif açıklaması: Yasa hayata geçirilirse Türk medyasının pozitif bir dönüşüme sahne olacağı açıktır
Uzman isimden dijital telif açıklaması: Yasa hayata geçirilirse Türk medyasının pozitif bir dönüşüme sahne olacağı açıktır Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesinin ardından benzer bir sistemin Türkiye'de de uygulanması gerekliliği yeniden gündeme geldi. Peki Kanada’da varılan anlaşmanın bir benzerinin Türkiye'de de hayata geçmesinin etkileri ne olur? Dijital iletişim araştırmacısı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, olası senaryoları hurriyet.com.tr için değerlendirdi.
7.12.2023 Gündem
Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar?
Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar? Bitcoin 2021 yılının Kasım ayında gördüğü yılında gördüğü 69 bin dolarlık tarihi zirvesine yaklaşmaya başladı. Bitcoin bugün 44 bin doların üzerine yükseliş gerçekleştirdi. Kasım 2021'de 68 bin 990 doları gören Bitcoin, o tarihten bu yana yaklaşık olarak yüzde 39 değer kaybetmişti. Peki, Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar?
6.12.2023 Ekonomi
Sahte evlilikle vatandaşlık veren şebekeye operasyon: 11 gözaltı
Sahte evlilikle vatandaşlık veren şebekeye operasyon: 11 gözaltı İstanbul’da yapılan operasyonda, usulsüz yapılan evliliklerle ikamet ve vatandaşlık başvurusunda bulunan, başvuruda bulunmalarını sağlayan ve bundan yüksek meblağ haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen, aralarında nikâh memurları, aracılar, şirket sahipleri, danışmanlık çalışanları, tercümanlar ve organizatörlerin de bulunduğu 11 şüpheli yakalandı.
1.12.2023 Gündem
Google ve META'ya karşı Dijital Telif Yasası çıkışı: Kusura bakmasınlar, ödeyecekler
Google ve META'ya karşı Dijital Telif Yasası çıkışı: Kusura bakmasınlar, ödeyecekler Google, bir ülkede daha Dijital Telif Yasası hükümlerine boyun eğdi. Buna göre; Google, Kanada'da her yıl dijital yayıncılar için yaklaşık 74 milyon dolar ödeme yapacak. Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Ali Murat Kırık sabah.com.tr'ye yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yasa acilen çıkmalı. Bu yasa ile, Google'ın hangi kuruma, hit başına nekadar ödeme yapacağı teminat altına alınmalı." dedi. Dijital Mecralar Komisyon Üyesi Şebnem Bursalı, "Türkiye'deki dijital yayıncıların haklarını koruyacak yasayı çıkaracağız, üzerimize düşeni yapmaya hazırız." diye konuştu. Geçtiğimiz hafta sabah.com.tr'ye konuşan TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Dijital Telif Yasası'nın hayata geçirileceğini, çalışmaların sürdüğünü ifade etmişti.
30.11.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar Katıldıkları bir moda programı sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Nihal ve Bahar Candan kardeşler lüks yaşamları, sansasyonel açıklamalarıyla popülerliklerini her geçen gün arttırdı. Candan kardeşler, suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın yankıları sürerken fenomen kardeşlerle ilgili detay ortaya çıktı. Candan kardeşlerin mağduru tek tek 200 bin doları böyle çaldıklarını anlattı. İşte detaylar...
28.11.2023 Gündem
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı Kağıthane’de İran uyruklu bir iş kadınına ait eve giren 4 hırsız, evdeki kasayı alarak gözden kayboldu. Kasanın içinde bulunan yaklaşık 40 milyonluk ziynet eşya ve parayı alan şüpheliler, soygundan bir kaç gün sonra kasayı boş bir araziye attı. Polis ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden biri, genç kadının özel şoförü çıktı.
26.11.2023 Gündem
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi?
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi? Seçil Erzan, dolandırıcılık iddiaları sebebiyle biyografisi ile ilgili merak edilenler arttı. Özel bir bankada müdürlük görevinde bulunan Seçil Erzan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. Peki, Seçil Erzan kimdir, nereli, şu an nerede, kaç yaşında?
24.11.2023 Gündem
Borsa İstanbul endeksi neden düştü? Borsa İstanbul endeksi kaç dolar, ne kadar (14 Kasım 2023)?
Borsa İstanbul endeksi neden düştü? Borsa İstanbul endeksi kaç dolar, ne kadar (14 Kasım 2023)? Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,17 yükselişle 7.784,33 puandan başlarken, günü yüzde 2,61 düşüşle 7.568,30 puanda tamamladı. 13 Kasım 2023 Pazartesi borsada yaşanan düşüşün nedeni merak konusu oldu. Peki, Borsa İstanbul endeksi neden düştü? Borsa İstanbul endeksi kaç dolar, ne kadar (14 Kasım 2023)?
14.11.2023 Ekonomi
Jamukhan Ulus kimdir? Uyuşturucu çetesi lideri Jamukhan Ulus nereli, kaç yaşında?
Jamukhan Ulus kimdir? Uyuşturucu çetesi lideri Jamukhan Ulus nereli, kaç yaşında? Ankara merkezli 32 ilde düzenlenen Narkogüç Operasyonları'nda örgüt liderliğini yabancı uyruklu Jamukhan Ulus’un yaptığı zehir taciri ile birlikte 210 şüphelinin yakalandı. Peki, Jamukhan Ulus kimdir? Uyuşturucu çetesi lideri Jamukhan Ulus nereli, kaç yaşında?
9.11.2023 Gündem
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi Bartın Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve Anadolu’nun en büyük teknoloji festivali olarak bilinen Arge Proje Pazarı’nın ödül törenine katılan TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Türk mühendislerinin başarısındaki sırrı açıklayarak, milli muharip uçağı Kaan’ın yıl sonuna kadar ilk uçuşunu gerçekleştireceğini duyurdu.
4.11.2023 Gündem
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı "Özel kapalı fon" sistemiyle aralarında ünlü futbolcuların bulunduğu mağdurların dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, 'bankacılık zimmeti' yönünden takipsizlik kararı verdi. Seçil Erzan'ın "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu" kapsamında ve alıkonulduğu iddiasına yönelik soruşturmalar ise devam ediyor.
21.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Soçi'de bir araya geldi. Erdoğan görüşme sonrası 'tahıl koridoru devam etmeli' mesajı verdi ve 'Bu kapsamda yeni teklif paketi hazırladık. Birleşmiş Milletler'in yeni çalışmasıyla netice alınacağını umuyorum' dedi. Putin ise yaptırımlarının kalkması durumunda anlaşmaya hazır olduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
5.09.2023 Gündem
1 dolar kaç TL, 1 dolar ne kadar yapıyor? Dolar TL kuru 23 Ağustos 2023: Bugün dolar kaç TL?
1 dolar kaç TL, 1 dolar ne kadar yapıyor? Dolar TL kuru 23 Ağustos 2023: Bugün dolar kaç TL? Dolar, yüksek seyrini korumaya devam ederken, iç piyasada gözler yarın yapılacak Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısına çevrildi. Peki, bugün dolar kaç TL, 1 dolar kaç TL, 1 dolar ne kadar yapıyor?
23.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti Antalya'ya tatile gelen turistlerin yaptığı dolandırıcılık yöntemi pes dedirtti. Yabancıların satın aldığı evleri haftalık kiralayan bazı turistlerin burada bulunan otellerden bileklik temin ettiği, bu bileklikleri para vermeden aldıkları ve otellerden ücretsiz yararlandıkları ortaya çıktı.
28.07.2023 Gündem
Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlardan ilk yorum: 'Yeni düzenlemeler gelebilir'
Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlardan ilk yorum: 'Yeni düzenlemeler gelebilir' Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yeni faiz kararını açıkladı. Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 8.5’den yüzde 15’e çıkarılmasına karar verdi. Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlar ne dedi? İşte ilk değerlendirmeler...
22.06.2023 Ekonomi
Baronun milyon dolarlık saati! 1 milyar liralık kara para operasyonu
Baronun milyon dolarlık saati! 1 milyar liralık kara para operasyonu Uluslararası uyuşturucu kartelinin izi sürüldü. Kartelin 1 milyar liralık uyuşturucudan elde edilen mal varlığına el konuldu. İstanbul merkezli 5 ilde yapılan operasyonda 100 milyon liralık ziynet eşyasına ele geçirilirken 23 kişi gözaltına alındı. Büyük operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
14.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dolar Kaç Para ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolar kaç para haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.