Dolap

Dolap

Son dakika dolap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dolap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dolap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolap gelişmeleri de dahil olmak üzere 538 dolap haberi bulunmuştur. Tüm dolap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir?
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir? Beşiktaş ile Emirhan Delibaş’ın yolları ayrıldı. Beşiktaş'ın karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırdığı Emirhan Delibaş için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş'la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." Öte yandan Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Peki, Emirhan Delibaş ne dedi, Beşiktaş’tan neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş ne yaptı? İşte Emirhan Delibaş olayının detayları…
20.02.2024 Şampiy10
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Murat Delibaş'ın Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile ilgili açıklamaları ses getirdi.
20.02.2024 Beşiktaş
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Ses Olayları Nelerdir, Kaç Tane Ses Olayı Vardır? Ses Olayı Örnekleri Nelerdir?
Ses Olayları Nelerdir, Kaç Tane Ses Olayı Vardır? Ses Olayı Örnekleri Nelerdir? Türkçe, birçok kurala sahip olan dillerden biridir. Türkçe dilinde hem konuşmada hem de yazışmalarda dikkat edilmesi gereken kurallar da vardır. Bu kurallardan biri de ses olaylarıdır. Türkçede birçok ses olayı vardır. Bunlar konuşmadan çok yazımda önemlidir. Bu yüzden kuralları doğru öğrenilmelidir.
4.02.2024 Gündem
Meslek lisesinden 30 milyon TL'yi aşan rekor ciro
Meslek lisesinden 30 milyon TL'yi aşan rekor ciro Samsun Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023 yılında yaptığı ciro ile Samsun'da liseler arasında tarihi bir rekor kırdı. Lise metal, mobilya ve iç mekan tasarımı, inşaat, bilişim, elektrik-elektronik, motorlu araçlar teknolojileri ve makine alanlarında yaptığı üretimle 30 milyon 752 bin 531 TL ciro yapmayı başardı.
4.01.2024 Ekonomi
Site otoparkında kaçak kesim 1,5 ton et ele geçirildi
Site otoparkında kaçak kesim 1,5 ton et ele geçirildi Bursa’da bir sitenin atıl vaziyetteki otoparkında, kaçak kesilmiş 1,5 ton et ele geçirildi. Bir bölümü çürüyen ve kokan etler, belediye ekiplerince imha edildi.
3.01.2024 Gündem
'Yolyemezler'e ikinci darbe! Örgüt lideri gizli bölmede yakalandı
'Yolyemezler'e ikinci darbe! Örgüt lideri gizli bölmede yakalandı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca yürütülen soruşturma kapsamında ‘Yolyemezler’ suç örgütüne yapılan operasyonun devamında, örgüt lideri dolap kapakları içerisinde gizli bölmede yakalandı. Örgüt liderinin yakalandığı gizli bölmede 1 kalaşnikof tüfek, 1 Uzi marka otomatik tabanca, 6 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. ‘Yolyemezler’ silahlı suç örgütüne yapılan operasyonlarda örgütün yöneticisinin de içlerinde bulunduğu toplam 27 şüpheli gözaltına alındı.
22.11.2023 Gündem
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından Türkiye’de ilk olduğu belirtilen 'Araç İnceleme Atölyesi' kuruldu. Aracın çalıntı olup olmadığını 10 dakikada tespit ettiklerini belirten Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Şenol Mavi, “Burası oto hırsızlık farelerinin korkulu rüyası olacak” dedi.
4.10.2023 Gündem
Marketteki dolaptan 7 bin 500 lira değerinde, 30 taşınabilir hard disk çaldı
Marketteki dolaptan 7 bin 500 lira değerinde, 30 taşınabilir hard disk çaldı Adana'da müşteri gibi girdiği markette, reyondan aldığı bıçakla kilitli dolabı açan Ahmet Koçak (22), 7 bin 500 lira değerinde 30 taşınabilir hard disk çalıp, kaçtı. Polis tarafından yakalanan Koçak, tutuklandı.
12.08.2023 Yaşam
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar...
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar... Wagner lideri Yevgeny Prigojin'nin isyanının yankıları tüm dünyada devam ederken Rus medyası Prigojin’nin evine yapılan baskının görüntülerini yayınladı. Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Wagner'in kayıp lideri Prigojin’nin nerede olduğunu açıkladı.
6.07.2023 Dünya
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi!
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu'nun kaleme aldığı ve büyük bir merakla beklenen yeni dizisi 'Dönence' ilk bölümü ile ekrana geldi. Başrollerini Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu’nun paylaştığı, usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekleri de kadrosunda buluşturan 'Dönence' izleyicilerden tam not aldı.
5.07.2023 Magazin
Rot Balans Nedir, Ne İşe Yarar? Rot Balans Ayarı Nasıl Yapılır?
Rot Balans Nedir, Ne İşe Yarar? Rot Balans Ayarı Nasıl Yapılır? Otomobillerdeki tekerlerin doğru yöne bakmasını sağlayan ayarlama sistemi rot balans olarak ifade edilir. Aynı zamanda halk arasında rot ayarı olarak da değerlendirildiğinde söylemek mümkündür. Uluslararası çapta ise İngilizce üzerinden rotation, yani dönme kelimesi ile türetilmiş bir ifade olduğunu eklemek gerekir. Özellikle de araç tekerlekleri arasındaki açının eşit hale gelmesini sağlayan bir ayar olması üzerinden öne çıkar. Bu da sağlıklı ve güvenli bir şekilde yol alabilmek ve seyir yapabilmek amaçlı büyük bir öneme sahiptir. O yüzden rot balans ayarı mutlaka bir uzman tarafından yapılmalıdır
2.06.2023 Gündem
Aslıhan Doğan 93 bin TL'lik hırkasını gelinlerine bırakacak!
Aslıhan Doğan 93 bin TL'lik hırkasını gelinlerine bırakacak! Arda Turan ile evli olan Aslıhan Doğan’ın 93 bin TL’lik hırkası gündem olmuştu. Ünlü isim, hırkayı gelecekte iki oğlundan birinin eşine vereceğini söyledi.
10.05.2023 Magazin
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti!
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti! Oyuncu Recep Sarı 60 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi meslektaşı Zafer Algöz, "Başımız sağ olsun arkadaşlar. Mekânı cennet olsun" sözleriyle duyurdu.
4.04.2023 Magazin
Depremin psikolojik etkisinden balık tutarak uzaklaşmaya çalıştılar
Depremin psikolojik etkisinden balık tutarak uzaklaşmaya çalıştılar Kahramanmaraş’ta yaşanan depremzede vatandaşlar, depremin hem psikolojik etkisini azaltmak hem de Ramazan ayında vakit geçirmek için oltasını alıp baraja balık tutmaya gitti.
25.03.2023 Gündem
Depremde ağır hasar alan evin kirasını istedi! 'Nasıl bir vicdan?'
Depremde ağır hasar alan evin kirasını istedi! 'Nasıl bir vicdan?' Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay'ın İskenderun ilçesinde annesinin evinde yakalanan Merve Bayırlı (24), evleri hasar gördüğü için çadırda kalan ailesinin, ev sahibinin kira istemesiyle ikinci şoku yaşadıklarını söyledi. Bayırlı, ev sahibinin, annesini aradığını söyleyerek "'Kiranızı verin' demiş. Nasıl ister? Nasıl bir vicdan sahibi, bunu hiç anlamıyorum" dedi.
11.03.2023 Gündem
Depreme karşı ev içi nasıl düzenlenmeli? İşte hayat kurtaran tavsiyeler
Depreme karşı ev içi nasıl düzenlenmeli? İşte hayat kurtaran tavsiyeler Deprem sırasında eşyalar da ölüme ya da yaralanmalara sebep olabiliyor. Bu konuda en çok dikkat çeken eşya ise dolaplar. Peki olası yaralanmaların önüne nasıl geçilebilir? İşte cevabı...
4.03.2023 Gündem
Çocuk odalarında depreme karşı nelere dikkat edilmeli?
Çocuk odalarında depreme karşı nelere dikkat edilmeli? Hepimizi yürekten sarsan büyük deprem felaketi, evlerde alınması gereken önlemleri de bir kez daha gündeme getirdi. Deprem gibi afetlerde binalar kadar evlerdeki mobilyalar da yaralanmalarda ve can kayıplarında rol oynayabiliyor.
3.03.2023 Ekonomi
Kayıp Sude'yi kurtaran İbrahim: Sağlam çıkardığımız çocuk hiçbir yerde yok
Kayıp Sude'yi kurtaran İbrahim: Sağlam çıkardığımız çocuk hiçbir yerde yok Hatay'da depremden 33 saat sonra yıkılan binanın enkazından kurtarılan 5 kişilik Öcal ailesinden Sude Lal Öcal (19) hastaneye götürüldükten sonra kayboldu. Aileyi kurtaran ekipten belediye işçisi İbrahim Konuk (44), “Sude’yi enkazdan çıkardığımızda vücudunda çizik bile yoktu. 2 kez kalbi durdu çalıştırdılar ve hastaneye götürdüler. Günlerdir kurtardığımız çocuktan haber alamıyoruz. Düşünmekten uyuyamıyorum. Psikolojik olarak çöktüm. Sağlam çıkardığımız çocuk hiçbir yerde yok" dedi.
2.03.2023 Yaşam
Milyoner'de 1 milyon TL'yi kazanan Arda Ayten evinin son halini paylaştı!
Milyoner'de 1 milyon TL'yi kazanan Arda Ayten evinin son halini paylaştı! 2019 yılında katıldığı 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 1 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi olan Arda Ayten, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depreme Hatay'daki evinde yakalandı. Üzerinde dolap düşen ve komşularının yardımıyla kurtulan Arda Ayten, günler sonra girdiği evinin son halini Instagram hesabından paylaştı.
21.02.2023 Magazin
Kahramanmaraş'ta depremde tabakların bile kırılmadığı bina! Sırrını uzmanlar açıkladı
Kahramanmaraş'ta depremde tabakların bile kırılmadığı bina! Sırrını uzmanlar açıkladı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili vuran iki büyük depremde enkaz çalışmaları devam ederken, Kahramanmaraş'ta ayakta kalan, tabakların bile kırılmadığı, tek bir hasarın olmadığı züccaciye dükkanının bulunduğu bina herkesi şaşırttı. Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu işin sırrını açıkladı.
17.02.2023 Gündem
Cengiz Ünder: Taner'im mekanın cennet olsun, çok üzgünüm
Cengiz Ünder: Taner'im mekanın cennet olsun, çok üzgünüm Milli futbolcunun Altınordu'da forma giydiği dönemde takım arkadaşı olan Taner Kahriman depremde hayatını kaybetmişti. Taner'in vefatı, özellikle İzmir'deki eski takım arkadaşlarını, antrenörlerini ve futbolseverleri yasa boğdu.
9.02.2023 Fransa
Selçuk İnan: Ölümü gördüm derler ya, öyle bir andı
Selçuk İnan: Ölümü gördüm derler ya, öyle bir andı Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Deprem anında Hatay'da olan Kasımpaşa'nın Teknik Direktörü Selçuk İnan yaşadıklarını anlattı.
9.02.2023 Kasımpaşa Spor
Hatayspor'da Taner Savut ve Cristian Atsu enkaz altında kaldı
Hatayspor'da Taner Savut ve Cristian Atsu enkaz altında kaldı Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki deprem yıkıma yol açtı. Hatayspor'dan iki futbolcu ve teknik ekipten 2 kişi kurtarıldı. Christian Atsu ve Sportif Direktörü Taner Savut ulaşılmaya çalışılıyor.
6.02.2023 Hatay Spor
Liseli öğrenciler yaptıkları üretimlerle 3 milyon lira ciro elde etti!
Liseli öğrenciler yaptıkları üretimlerle 3 milyon lira ciro elde etti! Şırnak'ta Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okulların ve kütüphanelerin talebi doğrultusunda masa, sıra, dolap ve sandalye üretimi yapıyor. Okul, bu üretimlerle bu yıl yaklaşık 3 milyon lira ciroya ulaştı.
28.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dolap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.