Doktora Şiddet

Doktora Şiddet

Son dakika doktora şiddet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doktora şiddet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doktora şiddet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doktora Şiddet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doktora şiddet gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 doktora şiddet haberi bulunmuştur. Tüm doktora şiddet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca'dan Kurtalan'daki doktora şiddet olayına ilişkin açıklama
Bakan Koca'dan Kurtalan'daki doktora şiddet olayına ilişkin açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kurtalan'da yaşanan şiddet olayının şüphelisi, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti amacıyla 3 hafta süre için Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne yatırılmıştır." dedi.
6.06.2022 Gündem
ABD'de silahlı saldırı! 3 ölü, 14 yaralı
ABD'de silahlı saldırı! 3 ölü, 14 yaralı ABD'nin Tennessee eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.
5.06.2022 Dünya
Bakan Koca'dan Kurtalan'daki doktora şiddet olayına ilişkin açıklama
Bakan Koca'dan Kurtalan'daki doktora şiddet olayına ilişkin açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kurtalan'daki şiddet olayı sebebiyle Cumhuriyet Başsavcılığının verdiği karardan yanlış sonuçlar çıkarılmamalı, kararı saygıyla karşılamalıyız." dedi.
5.06.2022 Gündem
Bakan Koca: Hastanede işlenen hiçbir suç sıradan değildir
Bakan Koca: Hastanede işlenen hiçbir suç sıradan değildir Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Dermatoloji Bölümü'nde 2 doktora şiddet uygulayan şüphelinin tutuklandığını belirterek, "Hastanede işlenen hiçbir suç sıradan değildir" dedi.
26.02.2022 Gündem
Sağlık çalışanlarına şiddete karşı harekete geçildi! Cezalar arttırılacak!
Sağlık çalışanlarına şiddete karşı harekete geçildi! Cezalar arttırılacak! Pandemi sürecinde gecelerini gündüzlerine katarak fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına yönelik giderek artan şiddetin önlenmesi için Sağlık ve Adalet bakanlarının toplantısından sonra çalışmalar hızla başladı. Cezaların arttırılıp paraya çevrilememesi ile doktorlara hakim teminatı getirilmesi üzerinde duruluyor.
13.02.2022 Gündem
Alkollü şahıstan doktora saldırı! Bakan Koca'dan tepki: Toplumu harekete geçireceğiz
Alkollü şahıstan doktora saldırı! Bakan Koca'dan tepki: Toplumu harekete geçireceğiz Pendik'te, alkollü olduğu iddia edilen kadın, acil serviste görevli Pratisyen Doktor Esma Demir'in saçını çekerek saldırıda bulundu. Olay anları güvenlik kameralarına yansırken doktor Demir, saldırgan kadından şikayetçi oldu. Sosyal medya üzerinden olaya tepki gösteren Bakan Koca, “Artık yeter çığlığı. Sorun tüm toplumun. Toplumu harekete geçireceğiz" dedi.
20.11.2021 Gündem
Acil serviste doktora saldırı kamerada
Acil serviste doktora saldırı kamerada Pendik'te, alkollü olduğu iddia edilen kadın, acil serviste görevli Pratisyen Doktor Esma Demir'in saçını çekerek saldırıda bulundu. Olay anları güvenlik kameralarına yansırken, saldırgan kadından şikayetçi olan Doktor Esma Demir, olayın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.
20.11.2021 Haber
Hastanede doktora şiddet! Hasta ve oğlu saldırdı
Hastanede doktora şiddet! Hasta ve oğlu saldırdı Ordu'nun Ünye ilçesinde özel bir hastanenin acil servisinde görev yapan Doktor Kadir Gökmen, çıkan tartışmada Necip Can A. ile hasta olan babası Necip A. tarafından darbedildi. Gözaltına alınan baba ve oğlu savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
19.10.2021 Yaşam
Bu kez doktor doktora şiddet uyguladı
Bu kez doktor doktora şiddet uyguladı İzmir Tepecik Eğitim Hastanesi Bornova Ek Hizmet Binası'nda görev yapan Dr. Oğuzhan Kuru, kendisine Başhekimliğin yazılı talimatını hatırlatan Jinekolojik Onkoloji Klinik Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Muzaffer Sancı'yı yerde sürükledi.
15.04.2019 Yaşam
Doktor Harbiye’de
Doktor Harbiye’de Ferhat Göçer, önceki akşam Harbiye sahnesindeydi. Harbiye’deki 17’nci konserine çıkan Göçer, “Dile kolay 17 yıldır bu sahnedeyim.
16.08.2018 Magazin
Cerrahın fotoğrafı sosyal medyayı salladı
Cerrahın fotoğrafı sosyal medyayı salladı Son günlerde doktora şiddet olaylarının artması üzerine, İzmirli Cerrah Prof. Dr. Osman Nuri Dilek’in ameliyat sonrası ellerinin görüntüsünü paylaşması sosyal medyayı salladı.
22.07.2018 Yaşam
‘Vatandaş gece ilacını alamazsa bizi vurur’
‘Vatandaş gece ilacını alamazsa bizi vurur’ Eczacı İşverenler Sendikası Başkanı Saydan, “Kendinizi hasta yakını olarak düşünün, gece nöbetçi eczane, olmasına rağmen ilaçlarınızı vermiyorsa ne yapardınız?” dedi.
25.12.2015 Yaşam
Yine şiddet!
Yine şiddet! Acil serviste doktora saldırdılar...
5.08.2013 Sağlık
Sağlık Bakanlığı 'konuşma' dedi
Sağlık Bakanlığı 'konuşma' dedi Doktora karşı şiddete genelge yayınlandı
29.09.2021 Gündem
17 Nisan'da greve gidiyorlar!
17 Nisan'da greve gidiyorlar! Türk Tabipler Birliği yazılı açıklama yaptı
11.04.2013 Yaşam
2012 böyle geçti!
2012 böyle geçti! 2012 yılında gündemi en çok meşgul eden konu ve olaylar hangileri oldu? İşte, yılın en çok konuşulan olayları!
28.12.2012 Bilim ve Teknoloji
Doktora şiddet hortladı
Doktora şiddet hortladı Bayburt'ta bir emekli polis, hastaneye getirdiği annesiyle ilgilenilmediğini iddia ederek...
13.08.2012 Yaşam
'Çocuklarınıza sahip çıkın'
'Çocuklarınıza sahip çıkın' Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin Van İl Kongresi'nde konuştu
29.09.2021 Gündem
Yine doktora şiddet
Yine doktora şiddet Trabzon'da bir adam, kızına 1 günlük rapor vermeyen acil servis doktorunu yumrukladı
21.05.2012 Sağlık
Yar'dan Behzat Ç'li azar
Yar'dan Behzat Ç'li azar Mesut Yar, Behzat Ç.'yi örnek göstererek meslektaşlarına nasıl ateş püskürdü?
29.09.2021 Gündem
Öğretmeni öldüresiye dövdüler!
Öğretmeni öldüresiye dövdüler! Doktora şiddet haberleri henüz tazeliğini korurken şimdi de öğretmenlere yönelik şiddet haberleri gelmeye başladı. Servis şoförlerinin bir öğretmeni tartaklamasının üzerinden sadece günler geçmişti ki bugün de Samsun'da bir öğretmen, okulda tartıştığı kız öğrencinin yakınları tarafından sopalarla öldüresiye dövüldü...
4.05.2012 Yaşam
Serumla 50 hastaya baktı!
Serumla 50 hastaya baktı! Gün geçmiyor ki doktora şiddet uygulanmayan bir gün olsun ama onlar canları pahasına...
29.09.2021 Gündem
Trabzon'da kadın doktora şiddet
Trabzon'da kadın doktora şiddet Erkek hasta, kadın doktorun kolunu bastonuyla kırdı
22.09.2011 Yaşam
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi, 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu. Tedavilerini aksatmayan Lastikçi, "Hastalık beynime zarar vermediği için bir sıkıntım kalmadı" dedi.
10.04.2024 Gündem
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış İstanbul’da Fatih Camii imamı Galip Usta ile öğrencisi Bilal Erdem’i bıçakla yaralayan ve ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla tutuklanan Ömer Salgın’ın (40), 2019 yılında boşandığı 2 çocuğunun annesi Berra B.’ye (33) de evlilikleri süresince zaman zaman şiddet uyguladığı ortaya çıktı. DHA’nın ulaştığı Berra B., “Biz de büyük sıkıntılar yaşadık evlilik sürecinde. Şiddet de gördüm. Ayrılma faktörlerimizden biri de şiddetti” dedi.
10.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doktora Şiddet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doktora şiddet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.