Doktor Öz

Doktor Öz

Son dakika doktor öz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doktor öz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doktor öz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doktor Öz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doktor öz gelişmeleri de dahil olmak üzere 642 doktor öz haberi bulunmuştur. Tüm doktor öz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sigara zatürre riskini 4 kat artırıyor
Sigara zatürre riskini 4 kat artırıyor Sivas Numune Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Aslı Bingöl Öz, sigara içmenin zatürre riskini 4 kat arttırdığını söyledi.
12.11.2022 Sağlık
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı?
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? ABD ara seçimlerinde sandıklar kapandı. Eyaletlerden sonuçlar geliyor. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve 100 üyeli Senato'nun da 35 üyesi yeniden seçiliyor. Gelen ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Gözler kritik eyaletlerden olan Pennsylvania'daydı. Senato için yarışan Dr. Mehmet Öz’ün seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? Mehmet Öz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
9.11.2022 Dünya
Mehmet Öz Pensilvanya'da Cumhuriyetçi Partinin senato adaylığını kazandı
Mehmet Öz Pensilvanya'da Cumhuriyetçi Partinin senato adaylığını kazandı ABD'nin Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçi Partinin Senato adayını belirlemek üzere yapılan seçimi, ünlü Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz kazandı.
4.06.2022 Gündem
Erken teşhis kalp krizi riskini yüzde 80 önleyebilir
Erken teşhis kalp krizi riskini yüzde 80 önleyebilir Kardiyoloji Uzmanı Dr. Özgür Öz, kalp damar hastalıklarında gerekli tedbirlerin alınması sayesinde, erken teşhis ve tedaviler ile kalp krizi riskinin yüzde 80 oranında önlenebileceğini söyledi.
17.02.2022 Sağlık
ABD bu açıklamayı konuşuyor! Mehmet Öz'den sert sözler...
ABD bu açıklamayı konuşuyor! Mehmet Öz'den sert sözler... ABD'de siyasete girmeye hazırlanan ünlü Türk doktor Mehmet Öz'den ABD Başkanı Joe Biden'ın baş tıbbi danışmanı Fauci ile ilgili flaş bir açıklama geldi.
13.12.2021 Dünya
ABD'de ünlü Türk doktor Mehmet Öz siyasete atılıyor
ABD'de ünlü Türk doktor Mehmet Öz siyasete atılıyor ABD'de yaşayan ünlü kalp cerrahı ve televizyon programı sunucusu Mehmet Öz'ün eski ABD Başkanı Donald Trump'ın partisi Cumhuriyetçi Parti'den aday olarak Senato'ya girmek için yarışacağı ifade edildi.
30.11.2021 Dünya
Dr. Mehmet Öz ve Haluk Bilginer'den aşı çağrısı
Dr. Mehmet Öz ve Haluk Bilginer'den aşı çağrısı Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için Dr. Mehmet Öz ile sanatçı Haluk Bilginer'in yer aldığı kamu spotu hazırlandı.
23.06.2021 Sağlık
'Kronik hastalığı olanlar sıcak havalarda dışarı çıkmamalı'
'Kronik hastalığı olanlar sıcak havalarda dışarı çıkmamalı' Kardiyoloji Uzmanı Dr. Özgür Öz, yaz döneminin kronik rahatsızlıkları olanlar ve kalp yetmezliği olanlar için birtakım riskler barındırdığını ifade ederek, sıcak havalarda dışarıya çıkılmaması gerektiğini söyledi.
26.06.2020 Sağlık
'Zehirli yılanlar gece çıkıyor, sahillerde ayakkabıyla dolaşın'
'Zehirli yılanlar gece çıkıyor, sahillerde ayakkabıyla dolaşın' Antalya'da son günlerde evlerin ve araçların içine giren yılanlar, korkuya neden oluyor. Akdeniz Üniversitesi'nden (AÜ) Prof. Dr. Mehmet Öz, ''Corona virüs sürecinde insanlar yılanların yaşam alanlarından ayrıldı. Yılanlar bu süreçle birlikte daha serbest hareket etmeye başladı" dedi. Gece saatlerinde plajlarda, dağlık alanlarda olanların mutlaka ayakkabı giymesi gerektiğini aktaran Prof. Dr. Öz, "Çünkü zehirli yılanlar yüzde 99 gece çıkıyor" dedi.
15.06.2020 Gündem
Mehmet Öz'ün o önerisi tepki çekti! Özür diledi
Mehmet Öz'ün o önerisi tepki çekti! Özür diledi ABD'de bir televizyon kanalına katılan dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz'ün önerisi tepki çekti. Öz, okulların yeniden açılması gerektiğini savundu. Tepkiler üzerine aynı gün özür yayımlayan Dr. Öz, kendisini yanlış ifade ettiğini belirtti.
17.04.2020 Dünya
Mehmet Öz iddiası ABD'yi karıştırdı!
Mehmet Öz iddiası ABD'yi karıştırdı! ABD Başkanı Donald Trump’ın corona virüs kriziyle ilgili görüş alınması için Dr. Mehmet Öz’ü arattığı iddiaları ülkede tartışma yarattı.
8.04.2020 Dünya
Doktor Mehmet Öz'den Türkiye'ye corona virüs mesajları
Doktor Mehmet Öz'den Türkiye'ye corona virüs mesajları Amerika'da corona virüsle ilgili en çok sözü dinlenen isimlerin başında Dr. Mehmet Öz geliyor. Milliyet'ten Ali Çınar'a konuşan Mehmet Öz, birçok soruya cevap verdi...
6.04.2020 Dünya
Corona virüsten hayatını kaybeden Prof. Dr. Öz için Cerrahpaşa'da 1 dakikalık saygı duruşu
Corona virüsten hayatını kaybeden Prof. Dr. Öz için Cerrahpaşa'da 1 dakikalık saygı duruşu Corona virüs nedeniyle 87 yaşında hayatını kaybeden Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı Eski Başkanı Patoloji Uzmanı Prof. Dr. Feriha Öz için meslektaşları saygı duruşunda bulundu.
3.04.2020 Gündem
Dr. Öz: Corona virüsü boğacağız, 6 ay sonra geri döndüğünde ise etkisi çok azalacak
Dr. Öz: Corona virüsü boğacağız, 6 ay sonra geri döndüğünde ise etkisi çok azalacak ABD'de televizyon kanallarında sağlık programları yapan Dr. Mehmet Öz, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınına karşı dünya genelinde hekimlerin çalışmalar yürüttüğünü belirterek "Biz bu virüsü boğacağız. Altı ay sonra geri döndüğünde ise etkisi çok azalacak çünkü hem ilacımız hem aşımız olacak. Virüsü daha iyi tanımış olacağız" dedi
28.03.2020 Gündem
Dr. Mehmet Öz, koronavirüsünden en etkili korunma planını anlattı!
Dr. Mehmet Öz, koronavirüsünden en etkili korunma planını anlattı! Dünyaca ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz Dünya genelinde görülen koronavirüs yeni adıyla Covid-19'a karşı alınabilecek önlemlerin bir listesini yaptı ve hazırladığı video içeriği ile anlattı. İşte 5 farklı kategoride alınabilecek en etkili önlemler...
11.03.2020 Gündem
Kahvaltı yapmak sahiden 'gereksiz' mi?
Kahvaltı yapmak sahiden 'gereksiz' mi? Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü hekim Mehmet Öz, kahvaltının 'gereksiz bir öğün' ve 'tamamen reklam aldatmacası' olduğunu söylemişti. Peki, bu konuda diğer uzmanlar ne düşünüyor? Mehmet Öz haklı mı? Kahvaltı sahiden gereksiz mi?
21.01.2020 Sağlık
"Kahvaltı Dr. Mehmet Öz'ün alanı değil, konuşmasın"
"Kahvaltı Dr. Mehmet Öz'ün alanı değil, konuşmasın" Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu, " Beslenme konusunda uzman olan diyetisyenlere kulak vermek gerekiyor. Kahvaltı Dr. Mehmet Öz'ün alanı değil, konuşmamalı. Dr. Öz, uzmanlığını kullanarak sağlığa ve tedaviye katkı sağlayabilir" dedi.
19.01.2020 Sağlık
'Zengin kahvaltıyla güne başlanmalı'
'Zengin kahvaltıyla güne başlanmalı' Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Elvan Ocak, dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz'ün kahvaltının gereksiz olduğu ve yasaklanması gerektiği sözlerini eleştirdi. Ocak, "Günlük aktivitesini sağlayabilmek için yoğun açlık hissiyle uyanan metabolizmayı aktif hale getirmek adına, zengin kahvaltı ile güne başlamamız gerektiğini düşünüyorum. Bu anlamda Van kahvaltısı da vazgeçilmezlerden" dedi.
16.01.2020 Sağlık
Her 3 çocuktan biri obez adayı
Her 3 çocuktan biri obez adayı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Yeliz Öz, “Çocuklarda obezite ürkütücü bir şekilde artıyor. Alınan kalori ve harcanan enerji arasındaki fark çocuğun kilosunu etkiliyor. Bugün 3 çocuktan biri obeziteye meyilli. Aileler sorun büyümeden önlemini almalı” dedi.
5.11.2019 Sağlık
Doktor Öz'den kalp sağlığı için tavsiye!
Doktor Öz'den kalp sağlığı için tavsiye! Dünyaca ünlü Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, güçlü ve yakın aile bağlarının stresi azalttığını ve kalp sağlına iyi geldiğini belirtti.
8.04.2019 Sağlık
THY'nin yeni reklam filmi Super Bowl'da izleyiciyle buluştu
THY'nin yeni reklam filmi Super Bowl'da izleyiciyle buluştu Türk Hava Yolları'nın dünyaca ünlü İngiliz yönetmen ve yapımcı Ridley Scott ile çektiği "Yolculuk" isimli kısa filminin 30 saniyelik versiyonu, dünyanın en çok izlenen spor etkinliği Super Bowl'da gösterildi. Reklam filmi, coğrafi konumu ve medeniyet birikimi ile dünyada eşi benzeri olmayan İstanbul'un, Çırağan Sarayı, Şerefiye Sarnıcı, Ortaköy Meydanı ve İstanbul Havalimanı gibi ikonik simgeleri arasında geçen sürükleyici bir kovalamacayı anlatıyor
4.02.2019 Ekonomi
Göbeklitepe’yi dünyaya tanıtacak
Göbeklitepe’yi dünyaya tanıtacak ABD’de yaşayan ünlü Türk cerrah ve TV programcısı Dr. Mehmet Öz, UNESCO Dünya Miras Listesi’ne alınan Şanlıurfa’daki Göbeklitepe’yi ziyaret etti.
11.07.2018 Gündem
'Dr. Oz Show'da Nusret rüzgarı!
'Dr. Oz Show'da Nusret rüzgarı! 'Tuz serpme' (salt bea) videoları ile adını dünyaya duyuran Nusret Gökçe, Mehmet Öz'ün sunduğu 'Dr. Oz Show'a konuk oldu.
21.02.2018 Magazin
Doktor gıdalar
Doktor gıdalar ABD’de sağlıklı yaşamın sırlarını öğrenmek isteyenlerin takip ettiği Dr. Mehmet Öz’ün yeni kitabı Food Can Fix It (Gıdalar Tamir Eder) çok satan kitaplar listesinde. Dr. Öz gıdaların iyileştirme gücüne dikkat çekiyor.
13.01.2018 Arşiv
Trump Katar’ın işgalini önledi
Trump Katar’ın işgalini önledi ABD lideri Trump’ın, Katar’ı işgal etmeye hazırlandığı söylenen Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’a engel olduğu öne sürüldü
20.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Doktor Öz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doktor öz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.