Mehmet Öz

Mehmet Öz

Son dakika Mehmet Öz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Öz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Öz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Öz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet öz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.215 mehmet öz haberi bulunmuştur. Tüm mehmet öz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu yiyeceklerden uzak durun, 10 kat daha hızlı yaşlandırıyor! İşte yaşlandıran 6 gıda
Bu yiyeceklerden uzak durun, 10 kat daha hızlı yaşlandırıyor! İşte yaşlandıran 6 gıda Bol su içmek, uyku düzenine özen göstermek ve düzenli spor yapmak, sağlıklı bir cildi desteklemenin yanı sıra genel sağlığımızı da güçlendirir. Ancak sağlıklı bir cilt için sadece bu adımlar yeterli değil. Cilt sağlığını korumak için dikkat etmemiz gereken bir diğer önemli nokta da beslenmedir. Yağlı ve işlenmiş gıdalardan, şekerli atıştırmalıklardan ve aşırı kafein içeren içeceklerden kaçınmak, cildinize olumlu etkiler sağlar. Cildinizi destekleyen antioksidanlar, vitaminler ve mineraller bakımından zengin besinleri tercih etmek önemli. Dr. Mehmet Öz yaşlandıran 7 besini açıkladı.
19.04.2024 Yaşam
10 yıllık ömrünüzü çalıyor: Herkesin evinde var, meğer zehir doluymuş! Çünkü nonilfenol etoksilat içerip, regl düzenini bozuyor, sperm sayısını azaltıyor
10 yıllık ömrünüzü çalıyor: Herkesin evinde var, meğer zehir doluymuş! Çünkü nonilfenol etoksilat içerip, regl düzenini bozuyor, sperm sayısını azaltıyor Evinizdeki bazı ürünler ömrünüzden en 10 yılı çalabilir. Dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz'ün özellikle belirttiği bu ürünler sağlığınızı tehdit ediyor.
31.01.2024 Yaşam
SPK'dan onlarca kişiye işlem yasağı geldi
SPK'dan onlarca kişiye işlem yasağı geldi Sermaye Piyasası Kurulu, Ensari Deri ve Katılımevim hissesinde işlem yapan bazı kişiler hakkında Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği gereğince 6 ay süreyle geçici işlem yasağına karar verdi.
2.12.2023 Ekonomi
ABD'deki ara seçimlerine ilişkin Rusya'dan açıklama geldi
ABD'deki ara seçimlerine ilişkin Rusya'dan açıklama geldi Moskova'dan yapılan son dakika açıklamasında ABD'de yapılan ara seçimlerin sonuçlarının ABD-Rusya arasındaki kötü ilişkileri iyileştirmeyeceği belirtildi.
9.11.2022 Dünya
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı?
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? ABD ara seçimlerinde sandıklar kapandı. Eyaletlerden sonuçlar geliyor. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve 100 üyeli Senato'nun da 35 üyesi yeniden seçiliyor. Gelen ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Gözler kritik eyaletlerden olan Pennsylvania'daydı. Senato için yarışan Dr. Mehmet Öz’ün seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? Mehmet Öz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
9.11.2022 Dünya
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti...
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti... ABD’de oy sayımının devam ettiği Kongre ara seçimlerinde, Temsilciler Meclisinde Cumhuriyetçiler 195, Demokratlar 174 sandalye kazandı. Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçilerin senatör adayı Mehmet Öz yüzde 47.6 oy alarak yarışı kaybetti. Cumhuriyetçi Parti’nin kazanımlar elde ettiğini gösteriyor.
9.11.2022 Dünya
Mehmet Öz Pensilvanya'da Cumhuriyetçi Partinin senato adaylığını kazandı
Mehmet Öz Pensilvanya'da Cumhuriyetçi Partinin senato adaylığını kazandı ABD'nin Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçi Partinin Senato adayını belirlemek üzere yapılan seçimi, ünlü Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz kazandı.
4.06.2022 Gündem
Kamyonet, işçi servis minibüsüyle çarpıştı: 7 yaralı
Kamyonet, işçi servis minibüsüyle çarpıştı: 7 yaralı Konya'da ehliyetsiz sürücünün kullandığı kamyonetle işçi servis minibüsünün çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.
14.04.2022 Yaşam
Koronavirüs tamamen ne zaman yok olacak? Uzman isim tarih verdi...
Koronavirüs tamamen ne zaman yok olacak? Uzman isim tarih verdi... Koronavirüs tamamen ne zaman yok olacak? Flaş açıklama geldi ve tarih verildi... Ordu Üniversitesi (ODÜ) Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgür Enginyurt, havaların ısınmasıyla dünyada koronavirüsün tamamen yok olacağını belirterek, “Benim beklentim, mayıs ayında; inşallah ‘Pandemi bitti’ deriz” dedi.
17.03.2022 Gündem
Yoğun kar yağışı geliyor! Yeni dalga radarda göründü, Meteoroloji son dakika duyurdu, alarm seviyesine geçiliyor, günlerce....
Yoğun kar yağışı geliyor! Yeni dalga radarda göründü, Meteoroloji son dakika duyurdu, alarm seviyesine geçiliyor, günlerce.... Kuvvetli kar yağışı başlıyor. Son dakika kar uyarısı Meteoroloji tarafından yapıldı. MGM tarih ve saat vererek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yeni kar dalgası geliyor. İller tek tek açıklandı. Alarm seviyesine geçildi. Meteoroloji, ülkemizde beklenen yeni soğuk ve yağışlı hava sistemine karşı uyarı yayınladı. Son hava durumu raporuna göre İstanbul'da beklenen kar yağışı yarın başlayacak. Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu raporunda İstanbul'da yağışın kaç gün süreceği ve en kuvvetli gün olacağı gün açıklandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, “Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün verilerine göre; 18 Mart Cuma günü İstanbul’da aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Kar yağışlarının Cumartesi günü etkisini artırarak devam etmesi öngörülüyor. Dikkatli olalım, tedbiri elden bırakmayalım” dedi. AKOM tarafından yapılan açıklamada “Soğuk ve kar yağışlı havanın yeni hafta başına kadar etkili olması beklenirken, kuvvetli rüzgâr ve kar yağışı nedeni ile yaşanacak olumsuzluklara karşı hazırlıklı ve tedbirli olunması, mesai saatleri dışında nöbetçi personel görevlendirilmesi, AKOM tarafından yapılacak uyarılar doğrultusunda yollarda gerekli müdahalenin yapılması önem arz etmektedir.” denildi.
17.03.2022 Gündem
Mehmet Öz Türk vatandaşlığından çıkacağını duyurdu
Mehmet Öz Türk vatandaşlığından çıkacağını duyurdu Amerika'da Cumhuriyetçi Parti'den siyasete girmeye hazırlanan Türk asıllı Amerikalı doktor Mehmet Öz seçilir seçilmez “Türk vatandaşlığını” bırakacağını taahhüt etti.
17.03.2022 Gündem
Google’da en fazla aranan 5 hastalık! Doktor Mehmet Öz tek tek cevapladı
Google’da en fazla aranan 5 hastalık! Doktor Mehmet Öz tek tek cevapladı Google’da en fazla aranan sağlık problemleri belli oldu. Pek çok alanda sorun yaşayan insanlar, hemen doktora gitmek yerine çözüm için arama motoruna başvurdu. ‘Hıçkırık nasıl geçer? Ketojonik diyet nasıl çalışır? Tansiyonumu nasıl düşürürüm? Grip aşısını ne zaman olmalıyım? Alkol vücutta ne kadar süre kalıyor?’ gibi sorular ise sık sık arandı. Ekibinin en fazla aranan sağlık konularını araştırdığını yazan ünlü Doktor Mehmet Öz ise bu sorulara tek tek cevap verdi...
26.12.2021 Sağlık
ABD bu açıklamayı konuşuyor! Mehmet Öz'den sert sözler...
ABD bu açıklamayı konuşuyor! Mehmet Öz'den sert sözler... ABD'de siyasete girmeye hazırlanan ünlü Türk doktor Mehmet Öz'den ABD Başkanı Joe Biden'ın baş tıbbi danışmanı Fauci ile ilgili flaş bir açıklama geldi.
13.12.2021 Dünya
ABD'de ünlü Türk doktor Mehmet Öz siyasete atılıyor
ABD'de ünlü Türk doktor Mehmet Öz siyasete atılıyor ABD'de yaşayan ünlü kalp cerrahı ve televizyon programı sunucusu Mehmet Öz'ün eski ABD Başkanı Donald Trump'ın partisi Cumhuriyetçi Parti'den aday olarak Senato'ya girmek için yarışacağı ifade edildi.
30.11.2021 Dünya
Dr. Mehmet Öz'den sağlıklı yaşam için basit adımlar!
Dr. Mehmet Öz'den sağlıklı yaşam için basit adımlar! Ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz, sağlık yolculuğunuzu küçük, yapılabilir adımlara bölerek, zorlanmadan hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacak sağlık önerilerini paylaştı. Sağlıklı bir yaşama sahip olmak istiyor ama bu zamana kadar yapmanız gerekenleri gözünüz büyütüyorsanız işte Dr. Mehmet Öz'den kolay ve küçük adımlar...
12.09.2021 Sağlık
Emine Erdoğan, "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabının tanıtım  programında konuştu
Emine Erdoğan, "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabının tanıtım programında konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türk mutfağının sağlıklı, geleneksel ve atıksız yönleriyle dünya mutfaklarında öncü bir yer edineceğini belirterek, "Bu güce inanır, el birliği yaparsak, gastrodiplomasi alanında yeni rekorlar kırabiliriz." dedi.
4.09.2021 Siyaset
Kanser ile savaşmaya yardımcı 4 güçlü besin
Kanser ile savaşmaya yardımcı 4 güçlü besin Pek çok doktor ve beslenme uzmanının söylediği şey aynı: Kanserin yüzde 75’i yaptığımız tercihlerle ilgili. Ancak iyi haber şu ki belirli yiyeceklerin kanseri önlemek ve iyileştirmek için yararlı olduğuna dair kanıtlar da var! Yani alışkanlıklarımızı değiştirip alternatiflerimizi sağlıklı olandan yana kullandığımızda kansere karşı en büyük savaşı aslında açmış oluyoruz. Peki, kanseri önlemek ya da kanseri ile savaşta güçlü olabilmek için hangi besinleri beslenme listemize eklememiz gerekiyor? İşte etkisi bilimsel olarak kanıtlanan, dünyadaki pek çok uzmanın 'muhteşem' dediği 4 besin...
14.08.2021 Sağlık
Kıvanç Tatlıtuğ'dan aşı çağrısı
Kıvanç Tatlıtuğ'dan aşı çağrısı Kovid-19'la mücadelede yürütülen aşılama kampanyası kapsamında oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı kamu spotu hazırlandı.
27.06.2021 Magazin
Bakan Koca paylaştı! Okan Bayülgen'den aşı çağrısı
Bakan Koca paylaştı! Okan Bayülgen'den aşı çağrısı Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası kapsamında sanatçı Okan Bayülgen'in yer aldığı kamu spotu hazırlandı.
25.06.2021 Gündem
Cem Yılmaz'dan dikkat çeken çağrı: Şakası yok ama...
Cem Yılmaz'dan dikkat çeken çağrı: Şakası yok ama... Sağlık Bakanlığınca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası kapsamına sanatçı Cem Yılmaz'ın yer aldığı kamu spotu hazırlandı.
23.06.2021 Gündem
Dr. Mehmet Öz ve Haluk Bilginer'den aşı çağrısı
Dr. Mehmet Öz ve Haluk Bilginer'den aşı çağrısı Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için Dr. Mehmet Öz ile sanatçı Haluk Bilginer'in yer aldığı kamu spotu hazırlandı.
23.06.2021 Sağlık
Mısra Öz'ün sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama
Mısra Öz'ün sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazasında eşi Hakan Sel ve 9 yaşındaki oğlu Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz, Covid-19 nedeniyle kaldırıldığı yoğun bakım ünitesinden normal servise alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
25.04.2021 Yaşam
Mısra Öz, yoğun bakıma kaldırıldı
Mısra Öz, yoğun bakıma kaldırıldı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazasında eşi Hakan Sel, oğlu Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz, Covid-19 nedeniyle yoğum bakıma kaldırıldı. Mısra Öz’ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
18.04.2021 Yaşam
İstanbul'da sevgili dehşeti!
İstanbul'da sevgili dehşeti! İstanbul Beyoğlu'nda tartıştığı sevgilisini bıçakla yaralayan kadın, polis ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından ambulansa bindirilmek üzere götürülen yaralı adama "Seni öldüreceğim" diyerek tekme savurdu. O anlar kameralara yansıdı.
4.03.2021 Gündem
Ünlü doktor Mehmet Öz yolcunun hayatını kurtardı
Ünlü doktor Mehmet Öz yolcunun hayatını kurtardı Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir havalimanında yolculardan birinin kalbi durdu. Onun yardımına koşansa dünyaca ünlü kalp cerrahı doktor Mehmet Öz oldu.
3.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Öz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet öz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.