Doğan Holding

Doğan Holding

Son dakika DOĞAN HOLDİNG haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DOĞAN HOLDİNG ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DOĞAN HOLDİNG haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğan Holding

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğan holding gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.049 doğan holding haberi bulunmuştur. Tüm doğan holding haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu 12 kategoride ödülün sahiplerini bulduğu Dijitaliz etkinliğinin altıncısı gerçekleştirildi. Bu yıl “Yükseliş” temasıyla düzenlenen etkinlik, dijitalleşme yolculuğunda fark yaratan isimlerin katıldığı oturumlarla renklenirken, Topluluk kuruluşlarının en başarılı dijital projeleri de ödüllendirildi.
6.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sabancı çiftine ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sabancı çiftine ziyaret Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde deniz kazası geçiren Sabancı çiftini hastanede ziyaret etti.
3.09.2023 Gündem
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor Yunanistan’da tatilde olan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza geçirdi. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından önce Muğla’nın Bodrum ilçesine getirildi, ardından da İstanbul’daki özel hastaneye sevk edildi. Akşam saatlerinde hastaneye gelen İstanbul Valisi Davut Gül "Sağlık durumlarıyla ilgili aile mutlaka açıklama yapıyordur. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla iyi" açıklamasını yaptı.
27.08.2023 Ekonomi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi. Sağlık durumlarıyla ilgili yeni açıklama
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi. Sağlık durumlarıyla ilgili yeni açıklama Ali Sabancı'nın kullandığı Zodyak bot Yunan adası Lipsi'de kayalıklara çarptı. Kendisi ve eşi Vuslat Doğan Sabancı yaralandı. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından önce Muğla’nın Bodrum ilçesine getirildi, ardından da İstanbul’daki özel hastaneye sevk edildi.
26.08.2023 Ekonomi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Sn. Ali Sabancı, eşi Sn. Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul'a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul'a sevki planlanmıştır" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak Borsa İstanbul'un 3 ana endeksinde yer alan hisse senetlerinde 1 Nisan'dan itibaren yapılacak değişiklikler belirlendi.
17.03.2023 Ekonomi
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, CHP eski Genel Sekreteri ve Konda Araştırma Şirketi'nin kurucusu Tarhan Erdem, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede, 89 yaşında yaşamını yitirdi.
8.06.2022 Gündem
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı Hürriyet gazetesinin kurucusu Sedat Simavi'nin oğlu Erol Simavi'nin eşi Belma Simavi İstanbul'da toprağa verildi.
16.05.2022 Gündem
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı!
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı! Sabancı Holding'in önde gelen isimlerinden Şevket Sabancı (85) dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bugün Sabancı için ikindi vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
23.07.2021 Gündem
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştu
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştu İş dünyasının önde gelen yöneticileri, Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla düzenlenen CHRO Summit 2021’de bir araya geldi. RESHAPE temasıyla düzenlenen zirvede pandeminin etkisiyle ortaya çıkan yeni düzende çalışma hayatının geçireceği dönüşüm ve şirketlerin bu dönüşüme nasıl ayak uyduracağı gibi konular ele alındı.
3.06.2021 Ekonomi
İnsan Kaynakları Liderlerinin Büyük Buluşması CHRO Summit 1 Haziran’da düzenlenecek
İnsan Kaynakları Liderlerinin Büyük Buluşması CHRO Summit 1 Haziran’da düzenlenecek İş dünyasının önde gelen yöneticileri, Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla 1 Haziran’da düzenlenecek CHRO Summit 2021’de bir araya gelecek. RESHAPE temasıyla düzenlenen zirvede pandeminin etkisiyle ortaya çıkan yeni düzende çalışma hayatının geçireceği dönüşüm ve şirketlerin bu dönüşüme nasıl ayak uyduracağı gibi konular ele alınacak.
28.05.2021 Ekonomi
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu İK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021 Gündem
Galata Wind halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? GWİND Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?
Galata Wind halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? GWİND Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek? Galata Wind Enerji'nin halka arz talepleri 15-16 Nisan tarihleri arasında toplandı. Halka arz taleplerinin toplanmasının ardından merak sonuçları bekleniyor. Galata Wind Enerji AŞ'nin toplam sermayesinin yüzde 25'ine karşılık gelen 133 milyon 697 bin 870 lira nominal değerli payları halka arz edilecek. Peki, Galata Wind ne zaman işlem görecek? Gwind halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?
20.04.2021 Gündem
Galata Wind halka arz başlıyor! İşte Borsa İstanbul’da işlem göreceği tarih...
Galata Wind halka arz başlıyor! İşte Borsa İstanbul’da işlem göreceği tarih... Yüzde yüz yeşil ve yenilenebilir enerji kaynaklı elektrik enerjisi üreten Doğan Holding şirketlerinden Galata Wind Enerji A.Ş.’nin halka açılması için geri sayım başladı. Galata Wind Enerji A.Ş.’ye ait payların yüzde 25’i arz edilecek. Ek satış hakkının kullanılması durumunda ise halka arz oranı yüzde 30’a çıkacak. Galata Wind halka arz ne zaman? Galata Wind borsada ne zaman işlem görecek? Galata Wind hisse fiyatı ne? Galata Wind borsa kodu ne? İşte detaylar...
14.04.2021 Ekonomi
Galata Wind halka arz ne zaman? Galata Wind halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Galata Wind halka arz ne zaman? Galata Wind halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Galata Wind halka arz süreci resmen başlıyor. Galata Wind hisse fiyatı belli oldu. Galata Wind halka arz için geri sayım devam ederken yatırımcı Galata Wind halka arzı için tüm detayları merak ediyor. Peki, Galata Wind halka arz hisse fiyatı ne? Galata Wind halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? alata Wind halka arz ne zaman? Galata Wind halka arz takep toplama ne zaman? Galata Wind hisse fiyatı belli oldu mu? Galata Wind halka arz eşit mi oransal mı dağıtılacak? İşte Galata Wind borsa kodu ve hisse fiyatı...
14.04.2021 Ekonomi
Dolar için flaş tahmin! Dolar yükselir mi, düşer mi? Dolar kuru yorumu!
Dolar için flaş tahmin! Dolar yükselir mi, düşer mi? Dolar kuru yorumu! BIST 50 şirketleri içinde % 10 üzeri kâr marjı ile çalışan ve 1 yılda % 100 kazandıran şirketler yüz güldürdü. Bu formül şirket ve yatırımcı için win-win (kazan-kazan) anlamına geliyor. Peki, Dolar yükselir mi, düşer mi? Dolar ne olur? İşte piyasalar piyasalar, dolar yorumları ve dolar kurundaki 5 önemli gelişme...
4.04.2021 Ekonomi
Şarj istasyonu Wallbox Türkiye’de
Şarj istasyonu Wallbox Türkiye’de İspanyol menşeili Wallbox Türkiye'de elektrikli araçlar, işletmeler ve şehirler için akıllı şarj çözümleri üretmeyi hedefliyor.
2.04.2021 Otomobil
Halka arz edilecek hisseler! Halka arzlar ne zaman? Halka arz tarihleri...
Halka arz edilecek hisseler! Halka arzlar ne zaman? Halka arz tarihleri... Yatırımcılar merak ediyordu. Şirketler tek tek açıkladı. Borsa İstanbul'da şirketler halka arz için sıraya girerken yatırımcı da halka arz tarihlerini merak ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuran şirketlerden açıklamalar gelmeye başladı. Başta gıda şirketleri olmak üzere enerji piyasasında yer alan şiketler de hisselerinin halka arzı için çalışmalarına başladı. Selva Gıda, İzdemir Enerji, Matriks, Galata Wind ve Param halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu. Peki, Halka arzlar ne zaman? En yakın halka arz ne zaman? İşte yeni halka arz olacak hisseler ve halka arz tarihleri...
19.02.2021 Ekonomi
İngiliz MG Türkiye’de elektrikle yollara iniyor!
İngiliz MG Türkiye’de elektrikle yollara iniyor! Avrupa’da 10 ülkede satışına başlanan MG’nin elektrikli modelleri ilkbaharda benzinlileri yıl sonunda gelecek.
4.01.2021 Otomobil
Elektrikli motosiklet markası Silence Türkiye’de!
Elektrikli motosiklet markası Silence Türkiye’de! 2011'deİspanya'da kurulan Silence Avrupa pazarına yayılıyor. Yeni yılda Türkiye’de de satışa sunulacak olan Silence, hem bireysel hem de ticari kullanıma uygun modeller sunmayı hedefliyor.
30.12.2020 Otomobil
Bayileri online araç satacak
Bayileri online araç satacak Görüntülü görüşmeyle Japon marka temsilcileri artık evdeki müşterilere hizmet verebilecek
29.03.2020 Otomobil
Borsadaki şirketlerden 9 ayda 62,6 milyar liralık net kar
Borsadaki şirketlerden 9 ayda 62,6 milyar liralık net kar Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi altında işlem gören şirketlerin net karı, 2019'un ocak-eylül döneminde geçen yılın aynı sürecine göre yüzde 2,2 artarak 62 milyar 649 milyon liraya çıktı.
19.11.2019 Ekonomi
Demirören Medya’ya Uzak Doğu'dan önemli ziyaret
Demirören Medya’ya Uzak Doğu'dan önemli ziyaret Hong Kong ve Çin’in önde gelen iş insanları İstanbul temasları kapsamında Demirören Medya’yı ziyaret etti. Revna Demirören, yatırım fırsatlarını değerlendirmek üzere Türkiye’ye gelen heyet için “Türkiye ile Hong Kong ve Çin iş dünyası arasındaki ilişkiler kapsamlı bir şekilde gelişiyor. Bu ziyaret ticaretin pekişmesinde önemli rol oynayacak” dedi.
28.09.2019 Ekonomi
Emine Erdoğan, hayırsever iş insanlarıyla iftarda buluştu
Emine Erdoğan, hayırsever iş insanlarıyla iftarda buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan,"Geleceğin arzu ettiğimiz şekilde inşası ise, yalnızca kurumların değil, bir toplumu oluşturan tüm fertlerin sorumluluğundadır. İnanıyorum ki, iş adamlarımız, iş kadınlarımız, bu gerçeğin farkındalar. Ben bu nedenle, özel sektörümüzü Tasarım ve Beceri Atölyeleri'ne katkıda bulunmaya davet ediyorum" dedi.
28.05.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Doğan Holding ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğan holding haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.