Doğalgaza Zam

Doğalgaza Zam

Son dakika doğalgaza zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğalgaza zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğalgaza zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğalgaza Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğalgaza zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 340 doğalgaza zam haberi bulunmuştur. Tüm doğalgaza zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez açıkladı
Doğal gaz fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez açıkladı Doğal gaz fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Aralıkta doğal gazda fiyat değişikliği olmayacak" dedi.
18.11.2022 Ekonomi
Doğalgaz ve elektriğe zam geldi mi? Elektriğe ne kadar zam geldi? Doğalgaz zammı ne kadar oldu?
Doğalgaz ve elektriğe zam geldi mi? Elektriğe ne kadar zam geldi? Doğalgaz zammı ne kadar oldu? BOTAŞ ve EPDK açıladı! Elektrik ve doğalgaza zam geldi! 1 Eylül’den geçerli olmak üzere elektrik ve doğalgaza zam yapıldı. Peki, Elektriğe ne kadar zam geldi? Doğalgaz zammı ne kadar oldu? İşte elektik ve doğalgaza zam oranı!
2.09.2022 Ekonomi
Doğalgaz satış fiyatı ne kadar oldu? Doğalgaz ağustos tarifesi açıklandı!
Doğalgaz satış fiyatı ne kadar oldu? Doğalgaz ağustos tarifesi açıklandı! Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) duyurdu! Ağustos ayına ilişkin doğalgaz tarifesi yayınlandı. Peki, Doğalgaz satış fiyatı ne kadar oldu? 1000 metreküp doğalgaz ne kadar? Doğalgaza zam geldi mi? İşte detaylar…
1.08.2022 Ekonomi
Doğal gaz ve petrol kararı! Türkiye harekete geçti...
Doğal gaz ve petrol kararı! Türkiye harekete geçti... Türkiye harekete geçti. Doğal gaz ve petrol hamlesi. TPAO Yönetim Kurulu Başkanı Melih Han Bilgin, "'Azerbaycan'da daha fazla var olacağız, var olmak istiyoruz. Enerji güvenliğinin tesisi için iki ülkenin yapabileceği bir çok çalışma var. Bu çalışmalar planlı olarak devam ediyor" dedi.Bilgin, "Azerbaycan’da daha fazla var olacağız, var olmak istiyoruz, daha çok projelerde müştereken çalışmak, faaliyet göstermek istiyoruz ve karşılıklı menfaatler ortaya çıkarmak istiyoruz. Hazar havzası yeni yatırımlarla büyüyecek ve bu yeni yatırımlar gerek Türkiye için, gerek dünya enerji sektörü için faydalar üretmeye devam edecek" diye konuştu.
1.06.2022 Ekonomi
Elektrik ve doğalgaza zam geldi mi? Elektrik zammı ne kadar? İşte elektrik ve doğalgaz fiyat tarifeleri!
Elektrik ve doğalgaza zam geldi mi? Elektrik zammı ne kadar? İşte elektrik ve doğalgaz fiyat tarifeleri! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam! 1 Haziran 2022 itibarıyla geçerli olacak! Doğalgazda fiyatlar konutta yüzde 30, sanayide yüzde 10 arttı. Sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektiğe yüzde 25, konut ve tarımsal faaliyetlerde kullanılan elektriğe ise yüzde 15 zam geldi. Peki, Elektrik zammı ne kadar? Elektrik ve doğalgaz fiyatları ne kadar oldu. İşte elektrik ve doğalgaz fiyat tarifeleri!
1.06.2022 Ekonomi
Doğalgaz zammı ne zaman geçerli olacak? Doğalgaz m3 fiyatı ne kadar oldu? İşte dünya doğalgaz fiyatları!
Doğalgaz zammı ne zaman geçerli olacak? Doğalgaz m3 fiyatı ne kadar oldu? İşte dünya doğalgaz fiyatları! Doğalgaz zammı! 1 Nisan 2022 itibariyle doğalgaza zam geldi. Konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatında zam yapıldı. Bunun yanında elektrik üretimi ve elektrik üretimi dışında kullanılan doğalgazın fiyatına da zam geldi. Pek çok kişi doğalgaz zammının ardından doğalgaz m3 fiyatını ve zammın ne zaman geçerli olacağını merak ediyor. Peki, Doğalgaz zammı ne zaman geçerli olacak? Doğalgaz m3 fiyatı ne kadar oldu? Dünya doğalgaz fiyatları ne kadar? Dünyada kim ne kadar doğalgaz ödüyor? İşte doğalgazın birim fiyatı…
1.04.2022 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaza zam mı geldi? Doğal gaz ve elektrik zammı 2020 Eylül…
Elektrik ve doğal gaza zam mı geldi? Doğal gaz ve elektrik zammı 2020 Eylül… Türkiye İstatistik Kurumu elektrik ve doğal gazdaki fiyat değişim oranlarını açıkladı. Elektrik ve doğal gazdaki 6 aylık ve 1 yıllık fiyat değişim oranları duyuruldu. Sanayide 2020 yılı birinci dönem elektrik fiyatlarına bakıldığında, tüketicilerin 1 kilovat elektrik için ödediği tutar bir önceki döneme göre yüzde 7,1, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise yüzde 21,8 artarak ortalama 58,6 kuruş oldu. Peki, elektrik ve doğalgaza zam geldi mi? İşte Elektrik zammı 2020 ve Doğalgaz zammı 2020 Eylül…
24.09.2020 Gündem
Enflasyona karşı  omuz omuza
Enflasyona karşı omuz omuza Enflasyonu düşürmek için seferberlik başlatıldı. Şirketler ürünlerde asgari yüzde 10 indirim yapacak. Bakan Berat Albayrak “81 milyon omuz omuza verecek. Sonunda Türkiye kazanacak” dedi.
9.10.2018 Ekonomi
Doğalgaza zam yok
Doğalgaza zam yok Doğalgazda kısa vadede düşünmediklerini belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Dönmez, elektrikte maliyetleri etkileyebilecek unsurlar olduğunu söyleyerek, "Şu anda ne zaman zam olacak sorusunun cevabı yok. Zam olmaması için çalışıyoruz" dedi.
27.05.2017 Ekonomi
Bakan Albayrak müjdeyi verdi
Bakan Albayrak müjdeyi verdi Enerji Bakanı Berat Albayrak, "Bu yıl elektrik ve doğalgaza zam yok." dedi.
6.01.2017 Ekonomi
Bakandan sevindiren haber!
Bakandan sevindiren haber! Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak NTV canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Bakan "enerji fiyatlarında indirim için çalışmaya başladık" diye açıklama yaptı.
27.01.2016 Ekonomi
Elektriğe zam mı geliyor?
Elektriğe zam mı geliyor? Elektriğin birim fiyatına 1 Ocak’tan itibaren yüzde 5-10 aralığında zam gelmesi bekleniyor.
29.12.2015 Arşiv
Bakan'dan büyük müjde!
Bakan'dan büyük müjde! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun önümüzdeki süreçte doğalgaza zam yapılmayacağını ayrıca indirimin de gündemde olduğunu açıkladı.
20.11.2015 Ekonomi
Enerji Bakanı: Saatleri karıştıranlardan özür diliyorum
Enerji Bakanı: Saatleri karıştıranlardan özür diliyorum ENERJİ ve Tabi Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, önümüzdeki Pazar günü yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde enerji arz güvenliği ile ilgili sorun bulunmadığını söyledi...
29.09.2021 Gündem
Doğalgaza yakında zam görünmüyor
Doğalgaza yakında zam görünmüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, yakın gelecekte elektrik ve doğalgaza zam yapılmasının öngörülmediğini belirtti...
30.09.2015 Ekonomi
Cizre'de sıcak gelişme! İlk bağlantı kuruldu
Cizre'de sıcak gelişme! İlk bağlantı kuruldu Cizre'de 9. gününe giren sokağa çıkma yasağıyla birlikte başlayan telefon kesintisi bu öğlen saatlerinde sona erdi. Bu öğle saatlerinden itibaren ilçe ile telefon bağlantısı kurulmaya başlandı.
29.09.2021 Gündem
Bakan: Elektrik ve doğalgaza zam...
Bakan: Elektrik ve doğalgaza zam... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: "Biz 1 Temmuz'dan geçerli olmak kaydıyla gerek elektriğin gerekse doğalgazın fiyatlarında herhangi bir değişikliğe gitmiyoruz...
30.06.2015 Ekonomi
EPDK'dan flaş zam açıklaması
EPDK'dan flaş zam açıklaması Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan (EPDK), temmuzda elektrik ve doğalgaza zam yapılacağına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi...
18.06.2015 Ekonomi
Zam gelecek mi? Bakan açıkladı
Zam gelecek mi? Bakan açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını söyledi.
27.05.2015 Ekonomi
Doğalgaza zam yapılacak mı?
Doğalgaza zam yapılacak mı? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, son dönemde dolar kurundaki artışa rağmen doğalgaz fiyatlarında artış yapmayı düşünmediklerini söyledi.
28.04.2015 Ekonomi
Doğalgaza zam yapılacak mı?
Doğalgaza zam yapılacak mı? Enerji Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz fiyatlarının dolar bazında düştüğünü fakat TL maliyeti açısından düşmediğini belirtti. Yıldız, ''Dolarla alıp TL’yle sattığımız için aradaki fark vatandaşımızın aleyhine gelişecek bir fark. Biz bu artışları vatandaşımıza yansıtmayacağız'' dedi.
26.03.2015 Ekonomi
Ege Yapı projelerinde kampanya!
Ege Yapı projelerinde kampanya! Enerjiye uygulanan zamla nasıl baş edebiliriz? Ege Yapı projelerinde kampanya ne kadar sürecek? İşte detaylar...
2.10.2014 Arşiv
Yeni zamlara karşı böyle önlem alın!
Yeni zamlara karşı böyle önlem alın! Enerjiye gelen yeni zamlarla mücadele etmek için yalıtım şart.
2.10.2014 Arşiv
İzmir'de doğalgaza zam
İzmir'de doğalgaza zam İZMİRGAZ'ın doğalgaz dağıtım bölgesi için yeni sistem kullanım bedelleri belirlendi.
29.09.2014 Ekonomi
Zam yağmuruna hazır olun!
Zam yağmuruna hazır olun! 2015 yılı bütçesinin sunulacağı 17 Ekim öncesinde yapılacak zamlara karar verilecek.
27.09.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğalgaza Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğalgaza zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.