Doğal Gaz Zammı

Doğal Gaz Zammı

Son dakika doğal gaz zammı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğal gaz zammı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğal gaz zammı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Zammı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz zammı gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 doğal gaz zammı haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz zammı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrik ve doğal gaz zammıyla ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu
Elektrik ve doğal gaz zammıyla ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu Kış aylarına girmemizle beraber elektrik ve doğal gaz zammı tekrar gündeme geldi. Birçok vatandaş Ocak ayında elektrik veya doğal gaz zammının olup olmayacağını merak ederken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'dan önemli açıklama geldi.
25.01.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, üretim ile eş zamanlı olarak arama çalışmalarının da devam ettiğini açıklayarak " Yeni gaz keşifleri olacak" müjdesini verdi. Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.
11.01.2024 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Muş duyurdu
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Muş duyurdu Doğal gaz zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Doğal gaza neden zam yapıldığı ile ilgili Ticaret Bakanı Mehmet Muş açıklama yaptı. Bakan Muş, doğalgaz zammının bütçe imkanlarının daha fazla sübvansiyona elvermediği için yapıldığını söyledi. İşte doğal gaz zammı ile ilgili merak edilen detaylar...
3.09.2022 Ekonomi
Doğalgaz zammı 2022! Doğalgazın metreküpü ne kadar oldu, doğalgaza yüzde kaç zam geldi?
Doğalgaz zammı 2022! Doğalgazın metreküpü ne kadar oldu, doğalgaza yüzde kaç zam geldi? 2022 doğalgaz zammı aramaları arttı. Elektriğe gelen zammın ardından BOTAŞ da zam duyurusunu paylaştı. Peki, doğalgaza yüzde kaç zam geldi? Doğal gaz zammı 2022…
1.01.2022 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Faturanın yarısını devlet...
Elektrik ve doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Faturanın yarısını devlet... Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili önemli açıklamalar art arda geldi. Tüm dünyada etkisini sürdüren enerji krizi faturalara yansıyor. Havaların soğumaya başlaması ile vatandaşlar doğal gaz ödemelerini düşünmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada enerji fiyatlarındaki maliyet artışının büyük kısmının vatandaşa yansıtılmadığını duyurdu. Erdoğan'ın açıklamasını ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez faturalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
4.11.2021 Ekonomi
Doğal gaz alarmı! Fiyatlar artıyor, faturalar...
Doğal gaz alarmı! Fiyatlar artıyor, faturalar... Son dakika haberi... Soğuk havaların kendini hissettirmesine bir ay kala doğalgaz fiyatları rekor seviyeleri gördü. Vadeli işlemlerde gazın fiyatı 5 doların üzerine gelirken bu seviyeler en son 2014 senesinde test edilmişti. İngiltere özelinde yıl başından beri doğalgazın toptan fiyatındaki artış yüzde 250 olurken, ABD’de yüzde 100’lük tırmanış yaşandı. Gaz fiyatındaki artışa paralel İngiltere’de elektrik fiyatları bu ay içinde ikiye katlandı ve 2020’nin aynı dönemine göre 7 kat pahalı hale geldi.
23.09.2021 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş zam açıklaması! Marttan itibaren...
Doğal gaz ile ilgili flaş zam açıklaması! Marttan itibaren... Doğal gaz faturaları ile ilgili milyonlarca kişiyi ilgilendiren flaş karar. Resmen duyuruldu. Mart ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gaza yüzde 1 oranında zam yapıldı.
1.03.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz zammı ile ilgili flaş açıklama!
Elektrik ve doğal gaz zammı ile ilgili flaş açıklama! Elektrik ve doğal gaz fiyatları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Elektrik ve doğal gaza zam geliyor. Enflasyon nedeni ile değişen fiyatlar ocak ayı faturalarına yansıyacak. Milyonlarca aboneyi ilgilendiren açıklama Merkez Bankası'ndan geldi. Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından tüketiciler elektrik, doğal gaz ve suya zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyordu. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Aralık ayına ilişkin Fiyat Gelişmeleri Raporunu yayımladı. Merkez Bankası’nın yayımladığı enflasyon değerlendirme metninde, tüketici fiyatları üzerinde üretici fiyatları kaynaklı baskılar devam ettiği, öte yandan elektrik ve doğalgaz zamlarının enflasyona etkilerinin Ocak ayında görüleceği bildirildi.
5.01.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaza zam mı geldi? Doğal gaz ve elektrik zammı 2020 Eylül…
Elektrik ve doğal gaza zam mı geldi? Doğal gaz ve elektrik zammı 2020 Eylül… Türkiye İstatistik Kurumu elektrik ve doğal gazdaki fiyat değişim oranlarını açıkladı. Elektrik ve doğal gazdaki 6 aylık ve 1 yıllık fiyat değişim oranları duyuruldu. Sanayide 2020 yılı birinci dönem elektrik fiyatlarına bakıldığında, tüketicilerin 1 kilovat elektrik için ödediği tutar bir önceki döneme göre yüzde 7,1, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise yüzde 21,8 artarak ortalama 58,6 kuruş oldu. Peki, elektrik ve doğalgaza zam geldi mi? İşte Elektrik zammı 2020 ve Doğalgaz zammı 2020 Eylül…
24.09.2020 Gündem
Elektrik ve doğal gaza zam geliyor
Elektrik ve doğal gaza zam geliyor Elektrik ve doğal gaz zammı kapıda. 1 Ekim'den itibaren hem elektriğe hem de doğal gaza yüzde 9'luk zam geliyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, döviz kurundaki yükselişe bağlı olarak maliyet artışları nedeniyle hem elektrik hem de doğalgaza 1 Ekim'den geçerli olmak üzere yüzde 9 zam yapılmasının kararlaştırıldığını belirtti.
30.09.2014 Arşiv
'Seçim bitti, zam fırtınası başladı'
'Seçim bitti, zam fırtınası başladı' CHP'li Umut Oran, zamların seçim nedeniyle bekletildiğini, önümüzdeki dönemde 'zam fırtınası' yaşanacağını iddia etti!
5.04.2014 Siyaset
ÖDP'den zam protestosu
ÖDP'den zam protestosu 'Tencerelerimiz boş öfkemiz dolu'
12.10.2012 Yaşam
Erdoğan'dan fırçayı yedi
Erdoğan'dan fırçayı yedi Erdoğan'dan Fehmi Koru'ya: Yazıklar olsun! Sevsinler seni!
9.11.2008 Siyaset
Unakıtan zammı savundu
Unakıtan zammı savundu Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, doğal gaza yapılan yüksek düzeyli zammın hükümetin suçu olmadığını savunurken, memurun zamlı fiyat ile nasıl geçineceğinin sorulması üzerine, "Memur 'bütün maaşını doğal gaza veriyor' diye bir şey yok" dedi...
29.09.2021 Gündem
Otomatik fiyat Allah’ın emri mi biz nasıl üreteceğiz?
Otomatik fiyat Allah’ın emri mi biz nasıl üreteceğiz? Türkİye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Eskişehir Sanayi Odası’nda düzenlenen Eskişehir ABİGEM’in açılış töreninde yaptığı konuşmada, Eskişehir’e gelirken üzücü bir haber aldığını belirterek, doğal gaza yüzde 20 oranında zam yapıldığını kaydetti...
1.11.2008 Ekonomi
Nükleeri en hızlı ve en ucuz teklifi veren yapar
Nükleeri en hızlı ve en ucuz teklifi veren yapar Nükleer santralde ihale olmayacağını belirten Enerji Bakanı Hilmi Güler, ”Yarışma olacak. En ucuz ve en kısa zamanda yapan kazanacak” dedi
5.10.2006 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Doğal gaz ve elektrik fatura borçları silindi! Karar resmen duyuruldu
Doğal gaz ve elektrik fatura borçları silindi! Karar resmen duyuruldu 11 ilde elektrik ve doğal gaz fatura borçları silindi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremler nedeniyle, afet bölgesi olarak kabul edilen yerlerde, konutu ve/veya işyeri yıkılan, acil yıkılacak olan, ağır veya orta hasarlı hale gelen elektrik ve/veya doğal gaz abonelerinin ödenmemiş fatura borçlarının silinmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi.
25.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. TOGG ön siparişinin 177 bini geçtiğini duyuran Erdoğan, "Bu tablo milletimizin lisansı, tasarımı ve üretimiyle gerçek anlamda ilk yerli otomobile samimiyetle sahip çıktığını gösteriyor." ifadelerini kullandı. Erdoğan, elektrikte tüm abonelere yüzde 15, sanayide ise doğal gazda yüzde 20 indirime gidileceğini duyurdu. Öte yandan Erdoğan asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulundu .Erdoğan, "Temmuz'da asgari ücrete ara zam var." dedi.
29.03.2023 Gündem
Depremzedelerin elektrik ve doğal gaz borçları silindi
Depremzedelerin elektrik ve doğal gaz borçları silindi 6 Şubat günü meydana gelen depremler nedeniyle zarar gören bazı illerdeki tüketicilerin elektrik ve doğal gaz tüketimlerine yönelik tahakkuk ve tahsilat işlemlerinin ertelenmesi hakkındaki Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
21.03.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den EYT ve dolar açıklaması
Bakan Nebati'den EYT ve dolar açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, döviz kurları ve enflasyon ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati ayrıca EYT'nin bütçeye maliyeti ile ilgili de önemli bilgiler verdi.
22.01.2023 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik zammı sonrası son dakika gelişmesi! Devletten doğal gaz, elektrik ve su faturasına destek, tek tek açıklandı, tarih belli oldu
Doğal gaz ve elektrik zammı sonrası son dakika gelişmesi! Devletten doğal gaz, elektrik ve su faturasına destek, tek tek açıklandı, tarih belli oldu Doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam geldi. Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına gelen zam sonrası vatandaşlar hükümet tarafından sağlanan destek paketlerinin ayrıntılarını araştırmaya başladı. Hükümet dar gelirli vatandaşa doğal gaz faturası ve elektrik faturası desteği sağlıyor. Kış desteği kapsamında ödenecek yardımlarda mevsim koşulları ölçüt olarak belirlendi. Doğal gaz faturası için 2022 yılında en düşük 450 TL ve en yüksek 1.150 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Ödemeler ise mart ve ekim aylarında yapılıyor. Bunun yanında hükümet elektrik faturası için de destek sağlıyor. Vatandaşlara 200 liraya kadar destek ödeniyor. Öte yandan hükümet doğal gaz faturası, elektrik faturası ve su fatura borçlarıyla ilgili bir adım atmıştı. Yapılacak olan düzenlemeye göre 2 bin lira altında olan doğal gaz faturası, elektrik faturası ve su faturası borçları silinecek. Peki doğal gaz fatura desteğinden nasıl yararlanılıyor? Elektrik faturası desteğinin başvuru şartları nelerdir? Fatura borçları nasıl silinecek? İşte doğal gaz, elektrik, su faturasıyla ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren tüm detaylar...
1.09.2022 Ekonomi
Son dakika... Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı!
Son dakika... Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı! Enflasyon rakamları son dakika... TÜİK, haziran ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tüketici Fiyat Endeksi haziranda yüzde 4,95 artarken, yıllık bazda 78,62 yüzde oldu.
4.07.2022 Ekonomi
Çin'den sonraki ikinci büyük rezerv alanı! Eskişehir'de kuruluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu!
Çin'den sonraki ikinci büyük rezerv alanı! Eskişehir'de kuruluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası enerjide atılacak yeni adımlarla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Zafer Şahin, Eskişehir'deki kurulacak üretim tesisini CNN TÜRK'te değerlendirdi.
27.06.2022 Gündem
5 aylık enflasyon farkı kaç oldu, son 5 aylık enflasyon ne kadar oldu? Aylara göre enflasyon oranları 2022
5 aylık enflasyon farkı kaç oldu, son 5 aylık enflasyon ne kadar oldu? Aylara göre enflasyon oranları 2022 Son 5 aylık enflasyon ne kadar oldu? 2022 Aylara göre enflasyon oranları, Mayıs ayı enflasyon oranlarının açıklanmasıyla araştırılmaya başlandı. TÜİK Mayıs ayı enflasyon verilerini açıkladı. TÜİK'e göre yıllık enflasyon yüzde 73,5 oldu. TÜİK Mayıs ayında tüketici fiyatlarının yüzde 2,98 arttığını açıkladı. Peki, 5 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu, kaç? 2022 Aylara göre enflasyon oranları ve 5 aylık enflasyon rakamları…
4.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Zammı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz zammı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.