Doğal Gaz Rezervi

Doğal Gaz Rezervi

Son dakika doğal gaz rezervi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğal gaz rezervi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğal gaz rezervi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Rezervi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz rezervi gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 doğal gaz rezervi haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz rezervi haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 Eylül 2023 ne olacak, 20 Eylül Türkiye’nin sırrı ne? 20 Eylül 2023 astroloji yorumu ve Simpsonlar kehanetleri, 20 Eylül 2023 takvim yaprağı
20 Eylül 2023 ne olacak, 20 Eylül Türkiye’nin sırrı ne? 20 Eylül 2023 astroloji yorumu ve Simpsonlar kehanetleri, 20 Eylül 2023 takvim yaprağı Astrologlar burç yorumları dışında ülkeleri neler bekliyor, dünyada ne gibi olaylar yaşanacak gibi yorumlarda da bulunuyor. Astrolog Nuray Sayarı da Türkiye ile ilgili konuşarak "Türkiye'nin istikbali 20 Eylül'de başlıyor... Çok bingo bir gün, astrolojik anlamda sır perdesi aralanacak." Yorumunda bulundu. Söz konusu açıklamanın ardından “20 Eylül 2023 ne olacak, 20 Eylül 2023 astroloji yorumu ne? 20 Eylül Türkiye’nin sırrı nedir?” sorularına yanıt arıyor. İşte 20 Eylül kehanetleri, Simpsonlar’da yer alan görüntüler ve 20 Eylül 2023 takvim yaprağı…
20.09.2023 Gündem
Karadeniz gazı devreye alındı! Tarihi yolculukta Berat Albayrak'ın sözleriyle başlamıştı
Karadeniz gazı devreye alındı! Tarihi yolculukta Berat Albayrak'ın sözleriyle başlamıştı Zonguldak'ta karadan 170 kilometrelik deniz açıklığından getirilecek olan yerli ve milli doğal gazın Filyos Limanı'ndaki hazırlıkları tamamlandı. Türkiye'nin 100. yılını kutlaması sebebiyle 2023 yılına atıfta bulunarak tören saat 20.23'te yapıldı. Türkiye için tarihi öneme sahip projede Berat Albayrak'ın payı var. Türkiye'nin enerjideki tarihi yolculuğu Albayrak'ın "Arama sondaj gemisi ile yılda en az Karadeniz'de 2 tane, Akdeniz'de 2 tane kuyu kazacağız" sözleriyle başlamıştı.
20.04.2023 Ekonomi
İstanbul Finans Merkezi açılıyor: Berat Albayrak'ın sözleri yeniden gündem oldu
İstanbul Finans Merkezi açılıyor: Berat Albayrak'ın sözleri yeniden gündem oldu Türkiye Varlık Fonu sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda tamamlanan, 50 bin kişilik istihdam oluşturacak İstanbul Finans Merkezi projesinin bankalar etabı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılıyor. 20 Nisan'da ise 35 yıl süreyle tüm konutların doğalgazını sağlayacak ve Mayıs ayında kullanılabilecek Karadeniz gazı devreye alınacak. Türkiye için tarihi öneme sahip iki projenin arkasında ise Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın imzası var.
16.04.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: Maliyet artışlarını vatandaşımıza yansıtmamak için var gücümüzle çalışıyoruz
Bakan Nebati: Maliyet artışlarını vatandaşımıza yansıtmamak için var gücümüzle çalışıyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Küresel petrol ve doğal gaz fiyatlarında yıl boyunca yaşanan fiyat dalgalanmalarının yarattığı maliyet artışlarını vatandaşlarımıza mümkün olduğunca yansıtmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl da dar gelirli ve orta gelirli hane halkının yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
27.12.2022 Gündem
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama geldi! 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi keşfedildi
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama geldi! 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi keşfedildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervini keşfetti." diyerek yeni müjdeyi duyurdu. CNN TÜRK canlı yayınında Fulya Öztürk'ün konuğu olan Enerji Uzmanı İshak Turan "710 milyar metre küplük doğal gaz bize toplam tüketimimizi 12 yıl boyunca karşılayabilecek bir rakam. Türkiye önümüzdeki 50 yıl boyunca doğal gaz tüketimini buradaki tesisten sağlayabilecek" dedi.
27.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! '50 yıl yetecek, değeri 1 trilyon dolar'
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! '50 yıl yetecek, değeri 1 trilyon dolar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervini keşfetti." diyerek yeni müjdeyi duyurdu. CNN TÜRK canlı yayınında Fulya Öztürk'ün konuğu olan Enerji Uzmanı İshak Turan "710 milyar metre küplük doğal gaz bize toplam tüketimimizi 12 yıl boyunca karşılayabilecek bir rakam. Türkiye önümüzdeki 50 yıl boyunca doğal gaz tüketimini buradaki tesisten sağlayabilecek" dedi.
27.12.2022 Vatan TV
Türkiye'nin yeni doğal gaz keşfi Yunanistan'da böyle yankılandı!
Türkiye'nin yeni doğal gaz keşfi Yunanistan'da böyle yankılandı! Müjdesini bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği, Karadeniz'de keşfedilen 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi Yunanistan'da yankı uyandırdı. Yunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine geniş yer verdi.
27.12.2022 Dünya
Bakan Dönmez tarih verdi! Türkiye kendi gazını ne zaman kullanacak?
Bakan Dönmez tarih verdi! Türkiye kendi gazını ne zaman kullanacak? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni doğal gaz keşfinin detaylarına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Bakan Dönmez "Ekiplerimiz son sürat iş planına uygun olarak çalışmalarını yapıyor. 2023 Mart ayında bu gazı insanımızla buluşturmak istiyoruz" dedi.
27.12.2022 Ekonomi
Karadeniz gazının işleneceği yer belli oldu
Karadeniz gazının işleneceği yer belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, "Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervini keşfetti." dedi. CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin, "2030'larda enerji ihraç edebilen bir ülke konumunda olmamız için atılan en büyük adım bu adım." açıklamasında bulundu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk de bulunan gazın çok temiz ve kaliteli olduğunu belirtti.
26.12.2022 Ekonomi
Aslan payı filonun kurulmasında! Her şey Berat Albayrak'ın bu sözleri ile başladı
Aslan payı filonun kurulmasında! Her şey Berat Albayrak'ın bu sözleri ile başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'deki yeni doğal gaz keşfini duyurdu. Enerji Uzmanı Doç. Dr. Yunus Furuncu, bu keşiflerdeki aslan payının filonun kurulmasında olduğunu ifade etti. Furuncu, "Berat Albayrak'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde alınan gemiler ile kurulan filo enerji yolculuğundaki en stratejik hamleydi." diye konuştu.
26.12.2022 Ekonomi
Yeni doğal gaz müjdesi! Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti
Yeni doğal gaz müjdesi! Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan yılın son Kabine toplantısı sona erdi. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği müjdeyi açıklayan Erdoğan, "Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti" ifadelerini kullandı.
26.12.2022 Gündem
Karadeniz gazı ile ilgili merak edilenler: Karadeniz’de kaç kuyu var? Karadeniz gazı ne zaman gelecek? Karadeniz gazı Türkiye’ye kaç yıl yeter?
Karadeniz gazı ile ilgili merak edilenler: Karadeniz’de kaç kuyu var? Karadeniz gazı ne zaman gelecek? Karadeniz gazı Türkiye’ye kaç yıl yeter? Milyonlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Pazartesi günü açıklayacağı yeni müjdeleri bekliyor. Karadeniz'de keşfedilen gaz ile ilgili yeni müjdeleri 26 Aralık Pazartesi günü açıklayacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söyleyecekleri merak edilirken Karadeniz gazı ile ilgili bilgiler de araştırılmaya başlandı. Daha önce Karadeniz’deki sahalardan çıkan gazın Türkiye’ye 2023 yılında gelmeye başlayacağı duyurulmuştu. Peki, Karadeniz’de kaç kuyu var? Karadeniz gazı ne zaman gelecek? Karadeniz gazı Türkiye’ye kaç yıl yeter? Karadeniz’de ne kadar gaz var? Doğalgaz rezervi ne kadar? İşte Karadeniz gazı ile ilgili merak edilenler…
25.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Putin'le görüştük' dedi ve açıkladı: Enerjide merkez olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Putin'le görüştük' dedi ve açıkladı: Enerjide merkez olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi Kapasite Artış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Amacımız ülkemizi en kısa sürede doğal gaz referans fiyatının oluştuğu küresel merkez haline dönüştürmektir. Putin'le önemli görüşmelerimiz oldu, adımlarımızı attık atıyoruz. Böylece özellik Trakya doğal gazda enerjide bir hub haline gelecektir" dedi.
16.12.2022 Gündem
Akdeniz'de büyük bir doğal gaz rezervi bulundu
Akdeniz'de büyük bir doğal gaz rezervi bulundu Mısır Petrol ve Maden Kaynakları Bakanı Tarek el-Molla, Mısır'ın Akdeniz'de büyük bir doğal gaz rezervi bulduğunu açıkladı.
16.12.2022 Dünya
Mısır, Akdeniz'de yeni bir doğal gaz rezervi keşfetti
Mısır, Akdeniz'de yeni bir doğal gaz rezervi keşfetti Mısır Petrol ve Maden Kaynakları Bakanı Tarek el-Molla, Mısır'ın Akdeniz'de büyük bir doğal gaz rezervi bulduğunu açıkladı.
15.12.2022 Ekonomi
Petrol ve doğal gaz rezervinde yeni adım! 'Yeni müjdeleri her an bekliyorum' deyip açıkladı
Petrol ve doğal gaz rezervinde yeni adım! 'Yeni müjdeleri her an bekliyorum' deyip açıkladı Petrol ve doğal gaz rezervi ile ilgili son dakika gelişmesi! 2013 yılında faaliyetlerine başlayan sismik araştırma gemisi 'Barbaros Hayrettin Paşa' Trabzon Limanı'na demir attı. Dev geminin Sürmene açıklarında petrol arama faaliyetinde bulunacağı öğrenildi. Yaşanan gelişmenin ardından yeni bir müjde sinyali de geldi.
3.11.2022 Ekonomi
Abdülhamid Han Gemisi'ni dünya konuşuyor! ABD basınından çarpıcı 'Osmanlı' vurgusu...
Abdülhamid Han Gemisi'ni dünya konuşuyor! ABD basınından çarpıcı 'Osmanlı' vurgusu... Dünyanın 5. en büyük ve Türkiye'nin 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedefe doğru yola çıktı. Dünya basını bu gelişmeye geniş yer ayırdı.
10.08.2022 Dünya
Abdülhamid Han Mavi Vatan'da göreve başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan rotasını açıkladı
Abdülhamid Han Mavi Vatan'da göreve başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan rotasını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek törenle Türkiye'nin 4'üncü sondaj gemisi Abdülhamid Han sefere çıkacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Abdülhamid Han'ı Mavi Vatan'a yeni sondaj noktamız Akdeniz'e gönderiyoruz. Abdülhamid Han gemimizi Gazipaşa'nın 55 kilometre açığındaki Yörükler 1 kuyusuna uğurlayacağız" dedi.
9.08.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! 'Dışa bağımlılığın kilidini kıracak'
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! 'Dışa bağımlılığın kilidini kıracak' Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme. Bakan Dönmez resmen açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, önümüzdeki yıl tamamlanacak Sakarya Gaz Sahası Projesi’nin Cumhuriyetin 100. yılına atıfla 100 saniyede anlatıldığı bir video paylaştı.
26.06.2022 Ekonomi
Doğal gaz müjdesi! 400 milyar dolarlık doğal gaz rezervi! Doğal gaz evlere geliyor
Doğal gaz müjdesi! 400 milyar dolarlık doğal gaz rezervi! Doğal gaz evlere geliyor Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Türkiye ihya edecek doğal gaz rezervi. Yerli doğal gaz evlere giriyor. Keşfedilen doğal gazın değere 400 milyar dolar. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Önümüzdeki 4 yıl içerisinde de 10 kuyuyu 40 kuyuya tamamlayacağız. Böylece 40 milyon metreküpe ulaşmış olacağız. Maksimum üretime ulaştığında Türkiye'deki hanelerin doğalgaz ihtiyacının hemen hemen tamamını kendi gazımızla karşılar hale geleceğiz” dedi. Karadeniz’deki mevcut rezervin ekonomik değerine ilişkin de Bakan Dönmez, “Karadeniz’deki mevcut rezervin ekonomik değerine gelince, bugün çıkarsak hepsini satsak, bu rakam 400 milyar dolar eder. Bu 25 yıllık bir üretim. Dolayısıyla 25 yıllık bir projeksiyon elimizde yok. Fiyatların ne olacağına gelirsek çok değişkenlik var. Sorulduğunda bugünkü fiyatlarla potansiyel olarak böyle bir rezerv miktarı var. Geçen yıl sorulsaydı belki 300 milyar dolar diyecektik. Seneye belki daha fazla olabilir. Ama her halükarda büyük bir rezerv ve bedel” diye konuştu.
23.06.2022 Ekonomi
Ekmek 1 TL'ye düştü! Sokağındaki zincir marketleri dize getirdi
Ekmek 1 TL'ye düştü! Sokağındaki zincir marketleri dize getirdi Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde ekmek fiyatını 1,25 liraya kadar indiren fırın, zincir marketleri dize getirdi. Rekabete geçen zincir marketler odun ekmeği 1 TL’ye kadar indirirken, aynı marketlerin ilçedeki diğer mahallelerdeki şubeleri ise odun ekmeği 2,5 liradan satmaya devam ediyor.
3.03.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili yeni gelişme! Resmen duyuruldu, yeni doğal gaz rezervi bulundu
Doğal gaz ile ilgili yeni gelişme! Resmen duyuruldu, yeni doğal gaz rezervi bulundu Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Yeni doğal gaz rezervi bulunduğu duyuruldu. Türkiye’nin en büyük maden rezervi bulunmuştu, şimdi de doğal gaz bulundu. Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde Maden Tektik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü tarafından 600 metrelik sondajın ardından doğal gaz rezervi bulundu. Çalışmalar devam ediyor. Elazığ’da yapılan inceleme ve saha çalışmalarında cumhuriyet tarihinin en büyük maden rezervi bulunmuştu. Değerlendirmelere göre bulunan maden rezervlerin toplam piyasa değerinin miyarlarca dolar olduğu belirtilmişti.
3.03.2022 Ekonomi
Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Tarih belli oldu, destek...
Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Tarih belli oldu, destek... Doğal gazla ve elektrik faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakan resmen duyurdu, artık daha az fatura ödenecek. Destek verilecek. 367 yerleşim yerine daha doğal gaz ulaştırılacağı müjdesini veren Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Elektrik faturalarındaki TRT ve Enerji Fonunu da kaldırarak vatandaşlarımıza yıllık yaklaşık 3 milyar liralık bir destek vermiş olacağız” dedi.
7.12.2021 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 75...
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 75... Doğal gaz ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Kış aylarının yaklaşması ile birlikte doğal gaz ile ilgili yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Son olarak doğal gaz rezervi ile ilgili detaylar belli oldu. Tuz Gölü’nde 1 milyar, Silivri’de 3.1 milyar metreküp kapasiteye sahip olan doğal gaz depolarının kış dönemi öncesinde yüzde 75 dolu olduğu belirtildi.
9.11.2021 Ekonomi
Rize'de Salarha Tüneli açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor
Rize'de Salarha Tüneli açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de Salarha Tüneli açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Salarha Tüneli ile 14 kilometreyi bulan ve yarım saat süren ulaşım artık 4.5 kilometre civarına ve 5 dakikaya inecek." dedi.
4.09.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Rezervi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz rezervi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.