Doğal Gaz Kararı

Doğal Gaz Kararı

Son dakika Doğal gaz kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğal gaz kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğal gaz kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 426 doğal gaz kararı haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ücretsiz doğal gaz kararı Resmi Gazete'de! Alınan tutar iade edilecek
Ücretsiz doğal gaz kararı Resmi Gazete'de! Alınan tutar iade edilecek Ücretsiz doğalgaz kullanımının esaslarını belirleyen EPDK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Ücretsiz doğalgaz kullanımının maliyeti 40 milyar TL olarak hesaplandı. Ücretsiz doğalgaz uygulamasından 19,7 milyon abone yararlanacak. Ücretsiz gaz uygulaması döneminde aboneden tahsilat yapılırsa fatura iptal edilerek tahsil edilen tutar 3 iş günü içinde aboneye nakit olarak ödenecek.
4.05.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinde elektrik ve doğal gaz kararı! EPDK duyurdu
Deprem bölgesinde elektrik ve doğal gaz kararı! EPDK duyurdu Depremlerin, elektrik piyasasındaki önlisans veya üretim lisansı sahibi tüzel kişiler ile doğal gaz piyasasındaki lisans ve sertifika sahibi gerçek ve tüzel kişilerin bazı süreli yükümlülükleri açısından "mücbir sebep" olarak kabul edilmesine karar verildi.
18.02.2023 Ekonomi
Rusya'dan son dakika doğal gaz kararı! Avrupa'ya gaz sevkiyatını durdurdu
Rusya'dan son dakika doğal gaz kararı! Avrupa'ya gaz sevkiyatını durdurdu Rusya'dan son dakika doğal gaz kararı. Avrupa'ya karşı gaz sevkiyatını resmen durdurdu. AFP'de yer alan son dakika gelişmesine göre, Rusya, Kuzey Akım Boru Hattı üzerinden Avrupa'ya gaz sevkiyatını durdurdu.
31.08.2022 Dünya
Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Rusya harekete geçti, resmen bitiyor
Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Rusya harekete geçti, resmen bitiyor Rusya'dan son dakika doğal gaz kararı. Resmen harekete geçiliyor. Rusya, ruble ile ödeme yapmayı reddeden Hollanda'ya yarından itibaren gaz akışını keseceğini duyurdu.
30.05.2022 Dünya
Petrol fiyatlarında kritik gelişme! Bugün belli oluyor
Petrol fiyatlarında kritik gelişme! Bugün belli oluyor Petrol fiyatlarında bu hafta itibarıyla görülen yukarı yönlü seyir dikkat çekiyor. Hazar Boru hattında fırtına kaynaklı kesinler ve Putin’in dost olmaya ülkelere yönelik yeni kararları petroldeki artışı desteklerken, bugün Brüksel’de gerçekleştirilecek olan kritik toplantı petrol fiyatlarında yönü belirleyecek. İşte detaylar...
24.03.2022 Ekonomi
Doğal gaz müjdesi! Resmen duyuruldu, 3 ay içerisinde...
Doğal gaz müjdesi! Resmen duyuruldu, 3 ay içerisinde... Doğal gaz kullanımı ile ilgili flaş gelişme! Binlerce kişi bekliyordu ve resmen duyuruldu. BOTAŞ tarafından tek tek açıklandı. Ülke genelinde doğal gaz kullanımı yaygınlaşacak. Nüfusu 15 binin üzerinde olan ilçelere doğal gaz götürülecek.
29.12.2021 Gündem
Doğal gaz müjdesi! Bakan Dönmez resmen duyurdu, artık...
Doğal gaz müjdesi! Bakan Dönmez resmen duyurdu, artık... Doğal gaz müjdesi! Resmen duyuruldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez doğal gaz ile ilgili yaptığı açıklamada, "Her bir vatandaşımızın doğal gaz konforunu yaşaması adına mümkün olan bütün yerleşim yerlerine doğal gaz ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda, yaptığımız planlama ile 2021-2026 döneminde ilave 367 yerleşim yerine daha doğal gaz arzı sağlanacağının müjdesini de buradan vermek isterim." dedi.
1.11.2021 Ekonomi
Doğal gaz açıklaması! Yüzde 24 arttı
Doğal gaz açıklaması! Yüzde 24 arttı Doğal gaz kullanımı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Havaların soğumaya başlaması ile birlikte merak konusu olmuştu. Türkiye'nin doğal gaz ithalatı ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 24,3 artarak 4 milyar 170 milyon metreküp oldu.
25.10.2021 Ekonomi
Doğal gaz açıklaması! 5 yıl olacak, EPDK resmen duyurdu...
Doğal gaz açıklaması! 5 yıl olacak, EPDK resmen duyurdu... Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama. 5 yıl olacak. EPDK bugün resmen duyurdu. Doğal gaz dağıtım şirketlerinin perakende satış tarifelerine ilişkin açıklama geldi. Üçüncü tarife uygulama dönemi 1 Ocak 2022 ve 31 Aralık 2026 dahil olmak üzere 5 yıl olacak. Doğal gaz dağıtım şirketlerinin uygulayacakları sistem kullanım bedellerinin hesaplanmasında üçüncü tarife uygulama dönemi için itfa süresi de 22 yıl olarak dikkate alınacak.
31.07.2021 Ekonomi
Doğal gaz müjdesi! Bakan duyurdu ve belli oldu
Doğal gaz müjdesi! Bakan duyurdu ve belli oldu Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Yüz binlerce kişi için güzel haber. Uzun süredir bekleniyordu. Ve belli oldu. Bakan Dönmez alınan yeni doğal gaz kararını vatandaşlara duyurdu. Türkiye'nin 81 iline doğal gaz ulaştı. Fakat bazı ilçe ve köylerde henüz doğal gaz bulunmuyor. Türkiye'nin her noktasına doğal gazı hizmetinin götürülmesi noktasında çalışmalar sürüyor. Artık O ilçeler de doğal gaza kavuşuyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, dağıtım şirketinin Adana'da gelecek 5 yılda yapacağı 750 milyon liralık yatırımla 6 yeni ilçeye ve eksik mahallelere doğal gaz ulaştırılacağını söyledi.
19.03.2021 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş zam açıklaması! Marttan itibaren...
Doğal gaz ile ilgili flaş zam açıklaması! Marttan itibaren... Doğal gaz faturaları ile ilgili milyonlarca kişiyi ilgilendiren flaş karar. Resmen duyuruldu. Mart ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gaza yüzde 1 oranında zam yapıldı.
1.03.2021 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! EPDK resmen duyurdu...
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! EPDK resmen duyurdu... Doğal gaz ile ile ilgili tüm aboneleri yakından ilgilendiren karar. EPDK resmen duyurdu. Önemli bir adım atıldı ve açıklama geldi. EPDK'dan yapılan açıklamada doğal gazın daha fazla ilçeye ulaşacağı ve yatırım süreçlerinin kolaylaşacağı belirtildi. Alınan karara göre lisans kapsamı içindeki ilçeler nüfus kriterini sağlaması halinde yatırım programına alınabilecek. Aynı zamanda ilçelerin dağıtım lisans bölgesi dışında olma kriteri kaldırıldı. Açıklamada şehir besleme hatlarının yapım prosedürünün de kolaylaştırıldığı bildirildi. Doğal gazdan yararlanan nüfus yaklaşık 54,5 milyona çıktı.
12.02.2021 Ekonomi
Doğal gaz kararı! 8 yıl boyunca fiyatlar aynı kalacak
Doğal gaz kararı! 8 yıl boyunca fiyatlar aynı kalacak Çok sayıda doğal gaz abonesini ilgilendiren karar! Doğal gaz fiyatları 8 yıl boyunca değişmeyecek. Türkiye'nin hemen her yerinde artık doğal gaz kullanıyor. Bazı köy ve ilçelerde ise doğal gaz kullanımı için çalışmalar hızla devam ediyor. Doğal gaz fiyatları illere göre farklılık gösteriyor. Türkiye'de en düşük doğal gaz faturası ödenen iller Artvin ve Tunceli. Artvin ve Tunceli bölgesi için açılan doğal gaz lisans ihalelerini BOTAŞ’tan aldığı fiyata kar payı koymadan satış yapmayı teklif eden istekliler kazanmıştı. Bu bölgedeki fiyatlar 8 yıl boyunca aynı kalacak, daha sonra EPDK tarafından günün koşullarına göre ilgili kriterlere dayalı yeni bir tarife oluşturulacak. En yüksek doğal gaz fiyatını ise Antalyalılar ödüyor. Antalya'da metreküp başına 2.40 kuruş ödeniyor.
4.02.2021 Ekonomi
Doğal gaz kararı! Şubat ayından itibaren...
Doğal gaz kararı! Şubat ayından itibaren... Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Şubat ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gaza yüzde 1 oranında zam yapıldı.
1.02.2021 Ekonomi
Doğal gaz kararı! Vade farkı, ilave ücret, komisyon yok
Doğal gaz kararı! Vade farkı, ilave ücret, komisyon yok Çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren gelişme. Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! Tüm doğal gaz abonelerine duyuruldu. Vade farkı, ilave ücret, komisyon yok. Doğal gaz fatura borcu olanları sevindiren haber İGDAŞ'tan geldi. Borcu olan vatandaşlara taksit imkanı sunuluyor. Birçok kişi doğal gaz borcunu bu şekilde hiçbir ek ödeme yapmadan, eşit taksitler halinde ödeyebilecek. Koronavirüs salgını döneminde yaşanan ekonomik zorluklar nedeni ile birçok vatandaş faturasını ödemekte zorlandı. İGDAŞ doğal gaz faturasını ödemekte zorlananlar için harekete geçti ve yeni bir kampanya başlattı. İsteyenler nakit ödeme yapacak, isteyenler ise kredi kartı ile ödeyecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların 31 Mart'a kadar başvuruda bulunması gerekiyor.
25.01.2021 Ekonomi
Doğal gaz kararı! Değişti, artık...
Doğal gaz kararı! Değişti, artık... Doğal gaz ile ilgili çok önemli karar. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İmzalayan yararlanacak. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından karar verildi. Fiyat hesapları değişti. EPDK doğal gazda piyasa işletmecisinin, organize toptan doğal gaz satış piyasasında katılımcı risklerinin yönetilmesini sağlayarak teminatların hesaplanması, uygulanması ve muhafazası gibi faaliyetlerini sadece Piyasa İşletim Usul ve Esasları'na (PUE) göre değil, Vadeli Doğal Gaz Piyasası İşletim Usul ve Esasları'nda (VGPUE) belirlenen koşullar çerçevesinde de gerçekleştirmesine karar verdi.
12.01.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz kararı! Değişti, artık...
Elektrik ve doğal gaz kararı! Değişti, artık... Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik ve doğal gaz ile ilgili flaş karar! Uygulanacak tarifeler değişti. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Elektrik ve doğal gaz faturalarında yeni dönem başladı. 2021'de geçerli olacak. EPDK tüm elektrik ve doğal gaz abonelerine yeni kararı duyurdu. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 2021'de elektrik ve doğal gazda uygulanacak tarifelerde ve bedel fiyatlarında düzenlemeye gitti.
29.12.2020 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrikte flaş karar!
Doğal gaz ve elektrikte flaş karar! Doğal gaz ve elektrik ile ilgili flaş karar verildi. Gelecek yıl için serbest tüketici limiti 1200 kilovatsaat (kWh) olarak uygulanacak. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) konuya ilişkin Kurul kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, ilgili kanun kapsamında, 2021 yılı için serbest tüketici limiti 1200 kWh olarak belirlendi. Ayrıca EPDK tarafından, doğal gaz piyasasında gelecek yıl boyunca serbest tüketici olma sınırına ilişkin olan ve 2015'te alınan karar aynen uygulanacak.
22.12.2020 Ekonomi
EPDK'dan doğal gaz kararı! Resmen yayımlandı, muaf sayılacak...
EPDK'dan doğal gaz kararı! Resmen yayımlandı, muaf sayılacak... Resmi Gazete'de yayımlandı. Doğal gaz dağıtım şirketlerine veya serbest tüketicilere yerli üretim doğal gaz satışı yapan tedarikçilerin söz konusu satışa konu yerli üretim doğal gaz miktarı, depolama yükümlülüğünden muaf sayılacak.
3.10.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemelerinin başladığını, hak sahibi 584 bin 941 haneye toplam 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacağını açıkladı.
21.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal Spor Salonu önünde partisinin Antalya mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "CHP'nin Genel Başkanı önce İstanbul'da, Mersin'de ve kimi başka yerlerde DEM ile DEM'lendi. İttifak yaptı. Bu iki parti kendi aralarında yaptıkları gizli kapaklı anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini, belediye yönetimlerini paylaştılar. Sonra da utanmadan DEM'le ittifakımız yok diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Şehir Hastanesi'nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu.
2.03.2024 Gündem
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor İhtiyaç sahiplerine ödenen doğal gaz destek tutarı ve ödeme takvimi ile ilgili yeni açıklama geldi. Bakan Göktaş detayları duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hayata geçirilen Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde yeni yılın ilk ödemelerinin başladığını belirterek, Ocak ayı döneminde 383 bin haneye toplamda 304,5 milyon TL ödeme yapılacağını açıkladı. Peki doğal gaz desteklerinden kimler yararlanabilir? Doğal gaz yardımı kaç lira? İşte merak edilen soruların yanıtları...
24.01.2024 Ekonomi
Aylık 438 TL doğal gaz yardımı var! e-devlet'ten başvuru yap, PTT'den yardımı al! Kimler doğal gaz yardımı alabilir?
Aylık 438 TL doğal gaz yardımı var! e-devlet'ten başvuru yap, PTT'den yardımı al! Kimler doğal gaz yardımı alabilir? Aylık 438 TL'ye kadar doğal gaz yardımı alabilecek dar gelirli aileler yıllık 3500 TL'ye çıkabiliyor. e-devlet'ten başvurusu onaylanan vatandaş kışı sıcak geçiriyor. İşte doğal gaz yardımının ayrıntıları...
3.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.