Doğal Gaz Borç

Doğal Gaz Borç

Son dakika Doğal gaz borç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğal gaz borç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğal gaz borç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Borç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz borç gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 doğal gaz borç haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz borç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! 31 Mart…
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! 31 Mart… Milyonlarca kişiyi kapsıyor. Çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren gelişme. Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! Tüm abonelere duyuruldu. Borcu olan herkesi ilgilendiriyor. Koronavirüs salgını döneminde yaşanan ekonomik zorluklar nedeni ile birçok vatandaş faturasını ödemekte zorlandı. İGDAŞ doğal gaz faturasını ödemekte zorlananlar için harekete geçti. Komisyon ya da vade farkı olmadan taksit imkanı sunuluyor. Hiçbir ek ödeme yapmadan borcunu yapılandırmak isteyenler için vadeli ödeme seçeneği 31 Mart tarihine kadar geçerli. Kredi kartı ile ödeme yapmak da mümkün.
19.03.2021 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş zam açıklaması! Marttan itibaren...
Doğal gaz ile ilgili flaş zam açıklaması! Marttan itibaren... Doğal gaz faturaları ile ilgili milyonlarca kişiyi ilgilendiren flaş karar. Resmen duyuruldu. Mart ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gaza yüzde 1 oranında zam yapıldı.
1.03.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları için flaş karar!
Doğal gaz faturaları için flaş karar! Doğal gaz abonelerine duyuruldu. Çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiriyor. Vade farkı, ilave ücret, komisyon alınmayacak. Doğal gaz fatura borcu olanları sevindiren haber İGDAŞ'tan geldi. Borcu olan vatandaşlara taksit imkanı sunuluyor. Birçok kişi doğal gaz borcunu bu şekilde hiçbir ek ödeme yapmadan, taksitler halinde ödeyebilecek. Pandemi döneminde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeni ile birçok vatandaş faturasını ödemekte zorlandı. İGDAŞ doğal gaz faturasını ödemekte zorlananlar için önemli bir karar aldı ve yeni bir kampanya başlattı. Nakit ya da kredi kartı ile ödeme yapılabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların 31 Mart'a kadar başvuruda bulunması gerekiyor.
11.02.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Resmen duyuruldu...
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Resmen duyuruldu... Doğal gaz faturaları ile ilgili milyonlarca kişiyi ilgilendiren karar. Harekete geçildi ve resmen duyuruldu. Doğal gaz fatura borcunu ödeyemeyen aboneler için karar alındı. Vade farkı yok, komisyon yok, ilave ücret yok. İGDAŞ tarafından yapılan kampanya kapsamında gecikmiş fatura borçları için 10 taksitte ödeme imkanı sunuldu. Kampanya ile abonelere destek olmak amaçlanıyor. Kredi kartıyla 10 taksit, nakitte vade farksız 4 taksitte ödeme yapılabilecek. Kampanyadan faydalanmak için son gün 31 Mart. İşte detaylar...
6.02.2021 Ekonomi
Doğal gaz kararı! Vade farkı, ilave ücret, komisyon yok
Doğal gaz kararı! Vade farkı, ilave ücret, komisyon yok Çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren gelişme. Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! Tüm doğal gaz abonelerine duyuruldu. Vade farkı, ilave ücret, komisyon yok. Doğal gaz fatura borcu olanları sevindiren haber İGDAŞ'tan geldi. Borcu olan vatandaşlara taksit imkanı sunuluyor. Birçok kişi doğal gaz borcunu bu şekilde hiçbir ek ödeme yapmadan, eşit taksitler halinde ödeyebilecek. Koronavirüs salgını döneminde yaşanan ekonomik zorluklar nedeni ile birçok vatandaş faturasını ödemekte zorlandı. İGDAŞ doğal gaz faturasını ödemekte zorlananlar için harekete geçti ve yeni bir kampanya başlattı. İsteyenler nakit ödeme yapacak, isteyenler ise kredi kartı ile ödeyecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların 31 Mart'a kadar başvuruda bulunması gerekiyor.
25.01.2021 Ekonomi
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) Toplantı Özeti'nde, "Yumuşak bir geçiş süreci için sadeleşme politikasının kademeli olmasına karar verilmiştir" denildi.
3.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Millet İttifakı'na seslenerek, "7’li masa Karadeniz gazı için ‘hani nerede’ diyordu. Bunların gözü var ama görmez" ifadelerini kullandı. İstanbul için müjdeleri peş peşe açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüme girecek konutlar için maliyetin yarısını devletin ödeyeceği "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasını duyurdu. Erdoğan, İstanbul'daki kira yardım miktarının 3500 liradan 5250 liraya yükseldiğini de açıkladı.
21.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Erdoğan 'Seçimler ilk turda biter mi?' sorusuna "Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar. Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor. Meydanlarda bunu görüyorum. Milletimin bu noktada işi zora sokmadan bitireceği inancındayım. Bu kararlılığı Pendik, Bağcılar, deprem bölgesinde gördüm. Milletim işi zora sokmadan bitirecektir diye düşünüyorum." şeklinde cevap verdi. Öte yandan TCG Anadolu ile ilgili eleştirilere sert tepki gösteren Erdoğan, "Şu eseri görüp eleştiri getirmek, yenilir yutulur değil. Herkesin gurur duyması lazım" dedi.
12.04.2023 Gündem
Ailesinden 5 kişiyi öldürüp intihar etmişti! Öğretmenle ilgili kripto para gerçeği ortaya çıktı
Ailesinden 5 kişiyi öldürüp intihar etmişti! Öğretmenle ilgili kripto para gerçeği ortaya çıktı Elazığ’da doğal gaz kaçağı için bir eve giren polis ekipleri, 6 kişiyi kafasından silahla vurulmuş halde buldu. Aktif olarak görev yapan bir öğretmenin, ailesini katlettikten sonra intihar ettiği öğrenildi. Polis, olayla ilgili yeni detaylara ulaştı.
2.04.2023 Gündem
Binalarda yeni dönem başlıyor! 3 ile öncelik verildi
Binalarda yeni dönem başlıyor! 3 ile öncelik verildi İstanbul, Bursa ve Eskişehir’de 1.5 milyon bina için harekete geçildi. Doğal gaz şebekesi 2002 öncesi illerde binalara ‘gaz stop’ sistemi kurulacak. Depremde gaz, genel değil bina bazlı kesilecek.
1.04.2023 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Kocaeli İş Dünyası Buluşması toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
20.01.2023 Ekonomi
Borçlara yapılandırma geliyor! Vergi, sigorta primi ve cezaları kapsıyor
Borçlara yapılandırma geliyor! Vergi, sigorta primi ve cezaları kapsıyor Milyonları yakından ilgilendiriyor. Borçlar için kapsamlı yapılandırma paketi geliyor. Pakete göre 31 Aralık 2022'ye kadar oluşan borçlar yapılandırılacak. Vergi, sigorta primi borçlarıyla cezalar için yapılandırma imkanı sunulacak. İşte son dakika haberinin detayları...
20.01.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, otomobillerden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ile ilgili bir çalışma yapılmadığını duyurdu.
10.11.2022 Ekonomi
KYK borçları silindi mi? KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek?
KYK borçları silindi mi? KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizlerinin de yer aldığı 52 maddelik torba yasa teklifi TBMM'de kabul edildi. 2 bin liranın altında icra takibindeki borçlar tasfiye edilecek. Peki, KYK borçları silindi mi? Peki, KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek?
4.11.2022 Gündem
52 maddelik torba yasada neler var, kabul edilen torba yasa maddeleri neler? Ekonomi torba yasa teklifi 2022
52 maddelik torba yasada neler var, kabul edilen torba yasa maddeleri neler? Ekonomi torba yasa teklifi 2022 Torba yasada neler var, torba yasa maddeleri neler? 52 maddelik torba yasa teklifi TBMM'de kabul edildi. Torba yasanın Meclis'te kabul edilmesinin ardından torba yasanın içeriği araştırılmaya başlandı. Maske cezasından, kredi borç faizine, yersiz yapılan muhtaç ve evde bakım yardımı ödemelerinden Kur Korumalı Mevduat uygulamasına kadar birçok düzenleme yeni torba yasa düzenlemesinde yer alıyor. Peki, 52 maddelik torba yasada neler var, ekonomiye torba yasa maddeleri neler?
18.10.2022 Ekonomi
Fuat Oktay: Merkezi yönetim bütçesinden en büyük payı eğitime ayırıyoruz
Fuat Oktay: Merkezi yönetim bütçesinden en büyük payı eğitime ayırıyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2023 yılı merkezi yönetim bütçesine ilişkin, "Yükseköğretimi de dahil ettiğimizde eğitim bütçemizi, 2023 yılında 649 milyar 800 milyon liraya yükseltiyoruz. Böylece merkezi yönetim bütçesinden yüzde 14,5 ile en büyük payı eğitime ayırıyoruz" dedi.
17.10.2022 Ekonomi
Faizler, borçlar, cezalar hepsi siliniyor! Borcu olan milyonlar için düğmeye basıldı
Faizler, borçlar, cezalar hepsi siliniyor! Borcu olan milyonlar için düğmeye basıldı KYK borç faizleri, cezalar, borçlar için son dakika gelişmesi. Borcu olan milyonlarca vatandaşı rahatlatacak açıklama geldi. Elektrik faturası, doğal gaz faturası, KYK borçları ve icra borçlarıyla ilgili düğmeye basıldı. Meclis'e sunulacak olan torba yasada, yoksul, engelli ve muhtaç vatandaşlara yönelik birçok yeni düzenleme var. İşte borcu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
9.10.2022 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Kritik tarih 1 Ekim
Borçlar siliniyor! Kritik tarih 1 Ekim Borçlar siliniyor. Doğal gaz faturası, elektrik faturası, su faturası hepsini kapsıyor. AK Parti, icra takibi başlatılan 2 bin liranın altındaki borçların tasfiye edilmesini de öngören ekonomik düzenlemeleri içeren yasa teklifini 1 Ekim'den sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na sunacak. Borçların silinmesiyle ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar...
22.09.2022 Ekonomi
TOKİ 2022 başvuru ücreti yatırma nasıl yatırılır, nereye 2022? Halk Bankası, Ziraat internetten TOKİ para yatırma ve ödeme!
TOKİ 2022 başvuru ücreti yatırma nasıl yatırılır, nereye 2022? Halk Bankası, Ziraat internetten TOKİ para yatırma ve ödeme! TOKİ Sosyal Konut başvuruları 14 Eylül’de başladı, 28 Ekim’e kadar devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrası başvuru şartları, tarihleri gibi detaylar sorgulanırken ödeme planı ve başvuru ücreti yatırmaya yönelik ayrıntılar da araştırılıyor. TOKİ Sosyal Konut başvuruları e-Devlet üzerinde yapılıyor. TC kimlik numaralarının son rakamına göre alınacak olan başvurular için tarihler belli olurken, TOKİ ödeme planı detayları da netleşti. Peki, Halk Bankası, Ziraat TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ 500 TL nereye yatacak? İşte TOKİ başvuru ücreti yatırma ve TOKİ 500 TL ödeme detayları…
21.09.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: Dar gelirliler için iki yeni destek geliyor
Bakan Nebati: Dar gelirliler için iki yeni destek geliyor Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den dar gelirliler için son dakika açıklaması geldi. Bakan Nebati çalışmanın tamamlandığını söyleyerek, “İki yeni destek paketi yakında açıklanacak” ifadelerini kullandı.
23.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya dönüşü dikkat çeken KPSS açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya dönüşü dikkat çeken KPSS açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın Soçi kentindeki ziyareti dönüşü KPSS'nin iptali ve yaşanan süreçle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Rusya Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin’in davetine icabetle Soçi’ye yaptığımız çalışma ziyaretini olumlu, başarılı bir şekilde tamamladık. Sayın Putin’le 19 Temmuz’da Tahran’da bir araya gelmemizin ardından Soçi’de ikili ilişkilerimizi ve uluslararası meseleleri etraflıca değerlendirdik" dedi. KPSS'nin iptali hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "FETÖ’cü grup mu desek; 6’lı masa mı desek; bir de masanın altı var, yedi… Şimdi dikkat ederseniz, aynı anda hepsi adeta aynı cümlelerle, aynı kelimelerle bunu tanımlamaya çalıştılar. Yani biz orada boşta bulunsak veya boşluğa düşsek bunu seçime kadar satacaklardı. Çünkü gençleri nasıl aldatırız gayreti içerisindeler. Tabii bu tutmadı. Çünkü biz durumu gördük. Durumu gördükten sonra, ben ÖSYM başkanı olan arkadaşımızı da bir zan altında bırakmak istemem ama soruşturmaların hayırlı bir netice vermesi noktasından hareketle kendisini görevden almak suretiyle oraya hemen, 24 saati bulmadan bir arkadaşımızın atamasını yaptık. Bu atamayla beraber de hemen ekibini en güzel şekilde kurması için talimat verdik" açıklamasında bulundu.
6.08.2022 Siyaset
Rusya en büyük silahını devreye sokuyor! Avrupa'da büyük panik: AB bloğu çatladı...
Rusya en büyük silahını devreye sokuyor! Avrupa'da büyük panik: AB bloğu çatladı... Rusya Avrupa'ya karşı en büyük silahını devreye sokuyor. Rus enerji devi Gazprom, Avrupa Birliği’ne gaz akışını ‘önemli ölçüde’ kısacağını açıkladı. Yapılan açıklamalarda oldukça ‘sert’ bir kesintiden bahsediliyor. Rus Gazprom, kesinti ile ilgili açıklama yaptı ancak gerekçeler inandırıcı olmadı. Peki dünyayı önümüzdeki günlerde neler bekliyor?
26.07.2022 Dünya
Doğal gaz faturasıyla ilgili flaş karar!  EPDK duyurdu! Fatura borçları...
Doğal gaz faturasıyla ilgili flaş karar! EPDK duyurdu! Fatura borçları... Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika açıklaması. Fatura borcu olan şehit aileleri, 65 yaş üstü ve cihaza bağlı tüketicilerin doğal gazı 3 ay boyunca kesilemeyecek. Bu abonelerin faturası 4 aya kadar taksitlendirilebilecek. Doğal gaz güvence bedeli en az 6 taksite bölünebilecek
24.03.2022 Ekonomi
Doğalgaz fatura bedeli iade edildi!
Doğalgaz fatura bedeli iade edildi! Kış ayları ile birlikte doğalgaz faturaları da yüksek geliyor. Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), fazla alınan doğalgaz fatura bedeli için İstanbul’dan başvuruda bulunan bir vatandaşın yaşadığı durumu değerlendirerek, fazla fatura miktarının geri ödenmesi için ilgili kuruma tavsiye kararı verdi.
19.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Borç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz borç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.