Diyarbakır Son Dakika

Diyarbakır Son Dakika

Son dakika diyarbakır son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diyarbakır son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diyarbakır son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diyarbakır Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diyarbakır son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 646 diyarbakır son dakika haberi bulunmuştur. Tüm diyarbakır son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika: Diyarbakır IŞİD davasının tüm sanıkları tahliye edildi!
Son dakika: Diyarbakır IŞİD davasının tüm sanıkları tahliye edildi! Alınan son dakika habere göre; Diyarbakır IŞİD'in hücre evlerine yapılan ve 7 teröristin ölü ele geçildiği, 2 polisin şehit olduğu operasyonla ilgili görülen davada, tutuklu 3 sanık da tahliye edildi. Önceki celselerde 13 sanığın daha tahliye edildiği davada tutuklu sanık kalmadı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da operasyon tamamlandı
Diyarbakır'da operasyon tamamlandı Diyarbakır, Dicle kırsalında PKK'ya yönelik düzenlenen "Bayrak-39 Şehit Jandarma Çavuş Seçkin Çil Operasyonu" başarıyla tamamlandı. Operasyonda, teröristlere ait 6 doğal mağara ve 3 ayrı sığınakta, 16 büyük tüp, 18 küçük tüp, 400 kilogram un, yaklaşık 550 kilogram muhtelif yiyecek maddesi ve çok sayıda mutfak malzemesi ele geçirildi
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Valiliği'nden son dakika açıklama! İşte 2016 yılı bilançosu
Diyarbakır Valiliği'nden son dakika açıklama! İşte 2016 yılı bilançosu Diyarbakır Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin 2016 yılı içerisinde yaptığı operasyonlar ve bu operasyonlarda ele geçirilen silah ile mühimmat bilançosunu açıkladı. Diyarbakır Valiliği operasyonlarda, yüzlerce silah, el bombası, patlayıcı madde ve yapımında kullanılan amonyum nitrat ile mühimmat ele geçirildi. işte son dakika gelen haberin ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da patlama! Son dakika haberi: 4 şehit, 7 yaralı
Diyarbakır'da patlama! Son dakika haberi: 4 şehit, 7 yaralı Gelen son dakika haberine göre, Diyarbakır' ın Sur ilçesi'nde Dicle üniversitesinin kampüs alanında hafriyat ve molozların döküldüğü bölgede patlama meydana geldi. O bölgede polisler vardı. İlk bilgilere göre 7 kişi yaralanmıştı. Maalesef acı haber geldi. 4 polisimiz şehit oldu. Valilik'ten açıklama geldi. Detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır’dan son dakika habari! El yapımı patlayıcıyla saldırdılar... Yaralılar var
Diyarbakır’dan son dakika habari! El yapımı patlayıcıyla saldırdılar... Yaralılar var Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yüzü maskeli bir şahıs tarafından cadde ortasına el yapımı patlayıcı (EYP) atıldı. Olayda iki kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı
Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı Diyarbakır'ın Lice ile Hani İlçesi'ne bağlı 13 köyde PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenecek operasyonlar nedeniyle bugün saat 05.00'ten itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildi. İşte Diyarbakır'dan gelen son dakika haberinden son gelişmeler...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Son Dakika Haberi:Bismil ilçesinde 1 uzman çavuş şehit oldu!
Diyarbakır Son Dakika Haberi:Bismil ilçesinde 1 uzman çavuş şehit oldu! Son dakika alınan habere göre Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda bir uzman çavuş şehit düştü. Diyarbarkır'dan son dakika gelişmeler gelmeye devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır ikiye bölündü
Diyarbakır ikiye bölündü Diyarbakır'da operasyonların devam ettiği merkez Bağlar ilçesi ile Yenişehir ilçesini birbirine bağlayan Ofis alt geçidine polis tarafından bariyerler konuldu.
29.09.2021 Gündem
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti YSK, DEM Parti’nin itirazını kabul etti, Van’da mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan’a verilecek.
3.04.2024 Gündem
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin’in öldürülmesine ilişkin soruşturma katil Erkan B. hakkında istenen ceza belli oldu.
29.03.2024 Gündem
Mauro Icardi'den Diyarbakır paylaşımı
Mauro Icardi'den Diyarbakır paylaşımı Arjantinli yıldız Diyarbakır’da bir sokağın duvarına çizilen resmini sosyal medya hesabında paylaştı.
13.03.2024 Galatasaray
Bebek arabalı aileyi otobüse almayan sürücüye ceza!
Bebek arabalı aileyi otobüse almayan sürücüye ceza! Diyarbakır'da bir ailenin engelli çocuğunun bebek arabasıyla halk otobüsüne alınmadığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Belediye ekiplerinin tespit ettiği sürücüye 2 bin 52 TL ceza kesildi.
17.02.2024 Gündem
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu: 12 gözaltı
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu: 12 gözaltı Diyarbakır ve İzmir'de, sosyal medyada oluşturdukları kariyer platformlarından iş arayanları dolandıran ve paralarını alıp kamuda iş vaadinde bulunan 12 şüpheli, 'Paydos' adlı operasyonla yakalandı. Şüphelilerin aldıkları paraları, farklı hesaplara yatırıp 'türbülans' ismi verdikleri yöntemle izini kaybettirmeye çalıştığı ortaya çıktı.
20.01.2024 Gündem
Diyarbakır Havalimanı'nda özel jet pistten çıktı
Diyarbakır Havalimanı'nda özel jet pistten çıktı Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel jet Diyarbakır Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıktı. Uçağın pistten çıktığı alana ekipler sevk edildi.
30.12.2023 Gündem
Diyarbakır merkezli 3 ilde 'Hipnoz' operasyonu: 9 gözaltı
Diyarbakır merkezli 3 ilde 'Hipnoz' operasyonu: 9 gözaltı Diyarbakır merkezli 3 ilde, internette alışveriş sitelerinin kopyalarını yaparak vatandaşları dolandıran 9 kişi ‘Hipnoz' adı verilen operasyonla gözaltına alındı.
21.10.2023 Gündem
Meteoroloji son dakika uyardı! 17 ile kuvvetli yağış geliyor
Meteoroloji son dakika uyardı! 17 ile kuvvetli yağış geliyor Hava durumu ile ilgili son dakika gelişmesi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 17 il için sarı ve turuncu kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı; Sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. İşte detaylar...
2.10.2023 Gündem
Diyarbakır'da 'Aport' operasyonu: 10 gözaltı
Diyarbakır'da 'Aport' operasyonu: 10 gözaltı Diyarbakır'da hırsızlık ve kapkaç yaptıkları tespit edilen 10 şüpheli eş zamanlı düzenlenen ‘Aport’ operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı.
10.09.2023 Gündem
Diyarbakır kırsalında 3 terörist etkisiz hale getirildi
Diyarbakır kırsalında 3 terörist etkisiz hale getirildi Diyarbakır kırsalında insansız hava araçlarıyla tespit edilen 3 terörist hava destekli operasyonla etkisiz hale getirildi, terör örgütünün sözde sivil yapılanması mensubu 1 kişi ise sağ yakalandı.
26.08.2023 Gündem
Malatya'da peş peşe depremler meydana geldi!
Malatya'da peş peşe depremler meydana geldi! Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4.8 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Korku ve paniğe neden olan depremler çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Depremin ardından açıklamada yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, " Başta AFAD olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarımızla saha tarama çalışmalarına başlanmıştır" ifadelerini kullandı. AFAD,saat 18.18'de merkezüssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
12.08.2023 Gündem
Kritik sıcak hava uyarısı: Koma ve ölümle sonuçlanabiliyor
Kritik sıcak hava uyarısı: Koma ve ölümle sonuçlanabiliyor Dahiliye Uzman Dr. Pelin Köprücü Arslan, "Sıcak çarpmasında genellikle şu belirtileri görüyoruz. Yüksek ateş, kuru ve kızarık cilt, kalp atım hızında artış, baş dönmesi, baş ağrısı ve hatta komaya kadar giden hastalarımız olabiliyor. Ciddi bir organ hasarına da neden olabiliyor ve ölüme kadar giden hasta sonuçlarını görebiliyoruz" dedi.
24.07.2023 Sağlık
Kuduz sebebiyle ölen mimar ile ilgili flaş detay! Kardeşi anlattı
Kuduz sebebiyle ölen mimar ile ilgili flaş detay! Kardeşi anlattı Aşılı köpeği tarafından ısırılan Lütfü Seray, kuduzdan hayatını kaybetti. Seray’ın da kuduz aşısı yaptırmasına rağmen ölmesi, bazı soru işaretlerine neden oldu.
20.07.2023 Gündem
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
Emniyet'ten 'sinerji' operasyonu: 15 tutuklama
Emniyet'ten 'sinerji' operasyonu: 15 tutuklama Diyarbakır'da ev ve iş yerlerinden farklı tarihlerde hırsızlık yapan şüphelilere yönelik polisin düzenlediği 'Sinerji' operasyonunda yakalanan 15 şüpheli tutuklandı. Polisin operasyonu sırasında bir şüphelinin yatakların arasında saklanırken yakalanması kameraya yansıdı.
14.07.2023 Gündem
Soyu tehlike altındaki yamyam tombul çekirge, Mardin'de görüntülendi
Soyu tehlike altındaki yamyam tombul çekirge, Mardin'de görüntülendi Doğada nadir olarak 1000 rakımın üzerindeki yerlerde görülen yamyam tombul çekirge (Bradyporus), Mardin'in Midyat ilçesinde görüntülendi. Dicle Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ali Satar, yamyam tombul çekirgenin soyunun tehlike altında olduğunu, bu türe zarar verilmemesi gerektiğini söyledi.
2.07.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Diyarbakır Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diyarbakır son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.