Diyarbakır Havalimanı

Diyarbakır Havalimanı

Son dakika Diyarbakır Havalimanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diyarbakır Havalimanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diyarbakır Havalimanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diyarbakır Havalimanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diyarbakır havalimanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 542 diyarbakır havalimanı haberi bulunmuştur. Tüm diyarbakır havalimanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyarbakır Havalimanı'nda özel jet pistten çıktı
Diyarbakır Havalimanı'nda özel jet pistten çıktı Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel jet Diyarbakır Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıktı. Uçağın pistten çıktığı alana ekipler sevk edildi.
30.12.2023 Gündem
Diyarbakır Havalimanı yanındaki ormanda yangın
Diyarbakır Havalimanı yanındaki ormanda yangın Diyarbakır Havalimanı’nın yanındaki ormanda çıkan yangın, ekiplerin çalışmasıyla 1 saatte kontrol altına alındı.
26.06.2023 Yaşam
Havalimanı otoparkında 'sıfır araba' muamması! Stokçular mı koydu?
Havalimanı otoparkında 'sıfır araba' muamması! Stokçular mı koydu? Diyarbakır Havalimanı otoparkında, eksi 1’inci katta plakasız ve ambalajları üzerinde onlarca sıfır otomobil park halinde görüntülendi. Ne zaman ve kim tarafından park edildiği bilinmeyen otomobillerin stokçular tarafından konulduğu iddia edilirken, telefonla ulaşılan otopark yetkilisi, ilk önce otoparkta böyle araçların olmadığını, fotoğraf ve görüntülerinin olduğunun belirtilmesi üzerine ise araçların kiralama şirketlerine ait olduğunu ve plakaları takıldıktan sonra kiraya verildiğini söyledi.
21.06.2023 Gündem
Bayramda 2 milyon 970 bin kişi hava yolu ile seyahat etti
Bayramda 2 milyon 970 bin kişi hava yolu ile seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 29 Nisan-4 Mayıs'ı kapsayan Ramazan Bayramı tatilinde 2 milyon 970 bin kişinin, hava yolu ile seyahat ettiğini açıkladı.
6.05.2022 Ekonomi
Diyarbakır'da bombalı araçla eylem hazırlığı böyle önlendi
Diyarbakır'da bombalı araçla eylem hazırlığı böyle önlendi Diyarbakır'da, bombalı araçla eylem hazırlığındaki terörist, polis ekiplerinin istihbari çalışması sonucu engellendi. Eylem hazırlığındaki terörist gözaltına alınırken, bomba imha uzmanlarınca patlayıcının imha anı ise kameraya yansıdı.
27.05.2021 Gündem
30 gün uçuşa kapatılacak! Valilik duyurdu
30 gün uçuşa kapatılacak! Valilik duyurdu Diyarbakır Havalimanı ve 8'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'ndaki ana pist, onarım çalışması nedeniyle 24 Mayıs'tan itibaren 30 gün süreyle uçuşlara kapatılacak. Sivil uçuşlar, Batman ve Mardin havalimanlarına yönlendirilecek.
22.05.2021 Gündem
'Karpuz içinde çocuk' heykeli kenti ikiye böldü! Vali Münir Karaloğlu'ndan açıklama geldi...
'Karpuz içinde çocuk' heykeli kenti ikiye böldü! Vali Münir Karaloğlu'ndan açıklama geldi... Son dakika haberine göre; Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından havalimanı kavşağında yerleştirilen halay çeken folklor ekibi, karpuz içinde çocuk, kadayıf tepsisi taşıyan adam heykelleri ve burmalı bilezik figürü tartışma tartışma konusu oldu. Vali Münir Karaloğlu, ''Tartışmanın Diyarbakır'a bir zararı yok, faydası var arkadaşlar. Eğer gerçek fotoğraflarla beraber karşılaştırırsanız gerçeğe çok uygun olduğunu da görürsünüz. Bebeğin Diyarbakırlısı, Vanlısı, Rizelisi olmaz'' derken Diyarbakır Kültür, Turizm ve Musiki Derneği Başkanı Kenan Aksu da kentin tanıtımının bu şekilde olamayacağını söyledi. Aksu, ''Yapılan bu ucubeyi lütfen yıksınlar. 5 bin sene önce yapılan surlardaki kitabeler dahi o yapılan işten çok daha güzel'' ifadelerini kullandı.
11.05.2021 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Diyarbakır'a müjde...
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Diyarbakır'a müjde... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Diyarbakır'ın merkezindeki Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün de bulunduğu 45 bin metrekarelik alanı Millet Bahçesi'ne ilave etme kararı aldık. Diyarbakır halkına hediye ediyoruz" açıklamasında bulundu.
10.09.2020 Ekonomi
Umman Hava Yolları uçağı, Diyarbakır'a acil iniş yaptı
Umman Hava Yolları uçağı, Diyarbakır'a acil iniş yaptı Umman Hava Yolları'na ait Zürih- Maskat seferini yapan yolcu uçağı, arıza nedeniyle Diyarbakır Havalimanı'na acil iniş yaptı.
9.02.2020 Yaşam
Hostesin anonsu önce şaşırttı, sonra güldürdü!
Hostesin anonsu önce şaşırttı, sonra güldürdü! Antalya-Diyarbakır seferini yapan SunExspres uçağının kabin amirinin anonsu, önce yolcuları şaşırttı sonra güldürdü.
26.05.2019 Gündem
PKK'nın İsviçre yapılanmasında yer alan sanığa 22 yıla kadar hapis istemi
PKK'nın İsviçre yapılanmasında yer alan sanığa 22 yıla kadar hapis istemi Terör örgütü PKK/KCK'nın İsviçre yapılanmasında yer alan ve Diyarbakır Havalimanı'nda gerçekleştirilen operasyonda yakalanarak tutuklanan Hamza M. hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
7.05.2019 Dünya
Terör örgütüne üst düzey darbe sonrası Bakan Soylu'dan flaş açıklama
Terör örgütüne üst düzey darbe sonrası Bakan Soylu'dan flaş açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ortak operasyonunda, PKK elebaşı Cemil Bayık'ın en yakın adamlarından Rıza Altun ve beraberindekilerin Kandil'e yönelik hava harekatıyla vurulmasına ilişkin, "Kandil'de o Apo'nun bir adamını daha, dördüyle beraber götürdük. Onlara güzel bir seçim hediyesi verdik." dedi.
27.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır'da müjdeyi verdi: Temelini bugünlerde atıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır'da müjdeyi verdi: Temelini bugünlerde atıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler kapsamında partisinin Diyarbakır'da düzenlediği mitingde halka hitap etti. Erdoğan konuşmasında, "Maliyeti 1,5 katrilyon olan Silvan Barajı ile 2 milyon 350 bin dekar alan arazi sulanacak. İnşallah önümüzdeki yıl burada su tutmaya başlıyoruz." diyerek Diyarbakırlılara müjdeyi verdi.
9.03.2019 Siyaset
3 bin 619 özel güvenlik görevlisi alınacak
3 bin 619 özel güvenlik görevlisi alınacak Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, bünyesinde bulunan havalimanları ile havalimanlarına bağlı seyrüsefer yardımcı istasyonlarına 01 Nisan 2019 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında toplam 3 bin 619 personelle özel güvenlik hizmeti alınması işi için ihaleye çıktı. İhalede en çok alımın yapılacağı havalimanı 221 personel ile Atatürk Havalimanı oldu.
22.01.2019 Ekonomi
İstanbul-Malatya uçağı, Diyarbakır'a zorunlu iniş yaptı
İstanbul-Malatya uçağı, Diyarbakır'a zorunlu iniş yaptı İstanbul-Malatya seferini gerçekleştiren Onur Air'e ait tarifeli yolcu uçağı, hava muhalefeti nedeniyle Diyarbakır'a zorunlu iniş yaptı.
12.10.2018 Gündem
PKK’nın sözde Hollanda sorumlularından biri Diyarbakır’da yakalandı
PKK’nın sözde Hollanda sorumlularından biri Diyarbakır’da yakalandı Diyarbakır'da düzenlenen terör operasyonunda PKK'nın Hollanda'daki sözde sorumlularından olduğu değerlendirilen kadın gözaltına alındı.
20.09.2018 Gündem
Fenerbahçe kafilesi Diyarbakır'da!
Fenerbahçe kafilesi Diyarbakır'da! Futbolda Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak Fenerbahçe kafilesi Diyarbakır'a geldi.
9.05.2018 Futbol
Diyarbakır Havalimanı'ndaki arıza giderildi
Diyarbakır Havalimanı'ndaki arıza giderildi Diyarbakır Havalimanı'nda pist aydınlatma sisteminde dün meydana gelen arıza nedeniyle iptal edilen uçuşlar, bugün yeniden başladı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Havalimanı uçuşlara kapatıldı!
Diyarbakır Havalimanı uçuşlara kapatıldı! Diyarbakır Havalimanı, pist aydınlatma sisteminde yaşanan arıza nedeniyle tüm uçuşlara kapatıldı. Diyarbakır'a gelen uçaklar, Elazığ Havalimanı'na yönlendirildi. Havalimanı yarın saat 9.00'a kadar kapalı kalacak.
16.08.2017 Yaşam
Başbakan Yıldırım'ın ziyareti öncesi Diyarbakır'da sıkı güvenlik önlemi
Başbakan Yıldırım'ın ziyareti öncesi Diyarbakır'da sıkı güvenlik önlemi Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır'a gelişi öncesi kentte güvenlik önlemleri artırıldı
29.09.2021 Gündem
THY iptal edilen uçuş seferlerinin tam listesi! 338 sefer iptal edildi
THY iptal edilen uçuş seferlerinin tam listesi! 338 sefer iptal edildi THY olumsuz hava koşulları sebebiyle İstanbul'daki uçuşların büyük bir bölümünü iptal etti. Tam 338 seferin iptal edildiğini duyuran THY uçuşlarının listesi haberimizde yer alıyor. İşte İstanbul'da iptal edilen THY uçuşları...
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Mardin'de kaymakamlığa saldırı
Son dakika: Mardin'de kaymakamlığa saldırı Mardin'den son dakika haberi geldi. Derik Kaymakamlık binası yakınında patlama yaşandı. İlk resmi açıklama Mardin Valiliği'nden geldi. Valilik'ten yapılan açıklamaya göre kaymakam ile birlikte 3 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Gültan Kışanak, Fırat Anlı ve Ayla Akat Ata tutuklandı
Gültan Kışanak, Fırat Anlı ve Ayla Akat Ata tutuklandı DBP'li Meclis Üyesi Fırat Anlı ile Eski BDP Milletvekili Ayla Akat Ata ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Mardin-Diyarbakır yolunda faciadan dönüldü
Mardin-Diyarbakır yolunda faciadan dönüldü MARDİN-Diyarbakır karayolunun 25'inci kilometresinde PKK'lılar tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcı, ihbar üzerine bulunarak kontrollü imha edildi...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışanak gözaltına alındı
Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışanak gözaltına alındı Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak’ın, “PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olma”, Eş Başkan Fırat Anlı’nın ise, “Devletin egemenliği altındaki topraklardan bir kısmını devlet idaresinden ayırmaya yönelik” eylemleri nedeniyle yürütülmekte olan soruşturmalar kapsamında gözaltına alındığını duyurdu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diyarbakır Havalimanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diyarbakır havalimanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.