Diyanet Sen

Diyanet Sen

Son dakika diyanet sen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diyanet sen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diyanet sen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diyanet Sen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diyanet sen gelişmeleri de dahil olmak üzere 461 diyanet sen haberi bulunmuştur. Tüm diyanet sen haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Muş Belediye Başkan adayı Feyat Asya kimdir? Feyat Asya kaç yaşında?
AK Parti Muş Belediye Başkan adayı Feyat Asya kimdir? Feyat Asya kaç yaşında? AK Parti Muş Belediye Başkan adayı Feyat Asya oldu. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri önces AK Parti adaylarını açıkladı. Peki Feyat Asya kimdir? Feyat Asya kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor? 500 bin personeli kapsayan sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona gelindi. Çalışmaları tamamlanan sözleşmeli personele kadro Meclis'e geliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu katıldığı canlı yayında 500 bin sözleşmeliyi ilgilendiren düzenleme için 12 Ocak’a işaret etmişti. Peki, Fahrilere kadro verilecek mi 2023? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, fahri kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
12.01.2023 Çalışan Hakları
Etek giyen kadın avukat, ‘Kürsünün arkasında anlatın’ denilince konuşmayı bıraktı
Etek giyen kadın avukat, ‘Kürsünün arkasında anlatın’ denilince konuşmayı bıraktı Şanlıurfa Müftülüğü tarafından ‘Çocuk yaşta ve zorla evliliklerle mücadele’ kapsamında organize edilen etkinliğe davet edilen Avukat Cemile Didem Karaboğa, bir din görevlisi tarafından eteğinin boyu nedeniyle ‘Masanın arkasında anlatın, biz din görevlisiyiz’ diye uyarıldığını, bu nedenle de sahnedeki konuşmasını yarıda bırakıp salonu terk ettiğini belirten paylaşımda bulundu. Şanlıurfa Barosu olayı kınarken, Diyanet-Sen Şanlıurfa Şubesi’nden yapılan açıklamada, din görevlilerinin Avukat Karaboğa’ya nazik ve kibarca sunumunu kürsüden yapmasının daha uygun olacağının ifade ettiği ancak Karaboğa’nın bunu saldırı gibi algıladığını ve din görevlilerine suçlamalarda bulunduğu kaydedildi.
10.06.2022 Gündem
Sezen Aksu'nun şarkı sözleri tartışma konusu oldu! Cübbeli Ahmet Hoca, Ali Babacan'a saydırdı ' Rey için ana babasını satanlar...'
Sezen Aksu'nun şarkı sözleri tartışma konusu oldu! Cübbeli Ahmet Hoca, Ali Babacan'a saydırdı ' Rey için ana babasını satanlar...' Sezen Aksu'nun "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısındaki "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri sosyal medyada gündem oldu. Ünlü sanatçıya bir kesim tepki gösterirken bir kesim ise destek verdi. Sezen Aksu'yla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada dini değerlere hassasiyet çağrısı yapıldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli sert tepki gösterdi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise Aksu'ya destek verdi. Babacan'ın Sezen Aksu'ya yaptığı desteğe tepki gösteren Cübbeli Ahmet Hoca Hz. Adem ve Hz. Havva'nın insanlığın ilk atası olmasına atıfla "Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelseler düşünün neleri satarlar?" eleştirisinde bulundu. Mustafa Sandal ve Seda Sayan, ünlü şarkıcıya destek çıkarken, Diyanet-Sen tepki gösterdi. Ankara'da bir grup avukat ise suç duyurusunda bulundu.
21.01.2022 Gündem
Diyanet-Sen’den, sanatçı Sezen Aksu’ya tepki
Diyanet-Sen’den, sanatçı Sezen Aksu’ya tepki Diyanet-Sen Van Şube Başkanı Nurullah Arvas, sanatçı ve söz yazarı Sezen Aksu’nun son şarkısı “Şahane Bir Şey Yaşamak” isimli şarkısında geçen “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” sözlerine tepki gösterdi.
17.01.2022 Yaşam
Nasrullah Camii'ndeki iddialara yanıt: Özgün haliyle bırakılmıştır
Nasrullah Camii'ndeki iddialara yanıt: Özgün haliyle bırakılmıştır Kastamonu'da 514 yıllık tarihi Nasrullah Camii'ndeki süslemeler ve hat çalışmalarının, restorasyon çalışması sırasında kaybolduğu, caminin eski ve yeni görüntüleri arasındaki fark olduğu yönündeki iddialar üzerine Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy açıklama yaptı. Ersoy, "Restorasyon kapsamında eserin içindeki tüm hatlar, konumları ne olursa olsun sadece temizlenmiş ve özgün haliyle bırakılmış olup, mevcut hiçbir hat yazısı kaldırılmamıştır" dedi.
25.06.2020 Gündem
Doktorun WhatsApp grubundaki paylaşımına suç duyurusu
Doktorun WhatsApp grubundaki paylaşımına suç duyurusu Samsun'un Bafra ilçesinde görevli bir doktor hakkında, iş arkadaşlarıyla kullandığı WhatsApp grubunda İslami değerlere haraket içeren paylaşımlar yaptığı iddiasıyla aralarında Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile siyasi partilerin ilçe temsilcilerinin de yer aldığı grup, suç duyurusunda bulundu. WhatsApp grubunda İslami değerlere hakaret içeren paylaşımlar yaptığı iddia edilen doktor açığa alındı.
4.11.2019 Yaşam
AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya kimdir?
AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya kimdir? AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı belli oldu. Feyat Asya'nın seçildiği açıklandı. Vatandaşlar Ak Parti Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya'nın hayatını merak etmeye başladı. İşte ayrıntılar...
27.11.2018 Gündem
Adnan Oktar bombası: Üst düzey mason!
Adnan Oktar bombası: Üst düzey mason! Diyanet-Sen Genel Başkan Vekili Osman Aydın, Adnan Oktar'ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya kitaplarını göndererek destek istediğini ve Netanyahu için dua ettiğini söyledi. Aydın, "Biz bunları millet olarak tasvip etmedik ama Adnan Oktar kitaplarını gönderdiği Netanyahu'ya dua ediyor" ifadesini kullandı.
6.02.2018 Gündem
Diyanet-Sen’den  suç duyurusu
Diyanet-Sen’den suç duyurusu Memur Sendikaları Konfederasyonu’na (Memur-Sen) bağlı Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) üyeleri, Diyanet İşleri Başkanlığı’na yönelik açıklamaları nedeniyle Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulundu.
5.02.2018 Gündem
Adnan Oktar hakkında suç duyurusu
Adnan Oktar hakkında suç duyurusu Memur Sendikaları Konfederasyonuna (Memur-Sen) bağlı Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) üyeleri, Diyanet İşleri Başkanlığına yönelik açıklamaları nedeniyle Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulundu.
5.02.2018 Gündem
Yazar Osman Ünlü hakkında suç duyurusu
Yazar Osman Ünlü hakkında suç duyurusu Van'da bazı sendikaların üyeleri, bir televizyon programında camilerle ilgili yaptığı benzetme nedeniyle yazar Osman Ünlü hakkında suç duyurusunda bulundu
29.09.2021 Gündem
Diyanet-Sen Şube Başkanı FETÖ’den tutuklandı
Diyanet-Sen Şube Başkanı FETÖ’den tutuklandı Diyanet-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Ruhani Aras, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Bir araya gelip referandum kararlarını açıkladılar
Bir araya gelip referandum kararlarını açıkladılar Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde, İlçe Belediye Başkanı, AK Parti ve MHP İlçe Başkanı ve STK temsilcileri, ortak bir bildiri yayınlayarak, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandumda 'Evet' oyu kullanacaklarını duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Camilerdeki tabureler kaldırıldı
Camilerdeki tabureler kaldırıldı Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, camilerde sandalye ve taburelerde namaz kılınmaması gerektiğini tebliğ etmesi üzerine camilerdeki tabure ve sandalyeler kaldırıldı...
2.10.2016 Yaşam
FETÖ'cü çalışanlar bağlantılarını gizlemeye çalışıyor!
FETÖ'cü çalışanlar bağlantılarını gizlemeye çalışıyor! FETÖ'nün 15 Temmuz'daki başarısız darbe girişimi sonrası bu yapıya yakın sendikalardan art arda üye istifaları yaşandığı, istifa edenlerin de örgütle bağlantılarını gizlemek için diğer sendikalara üyelik için girişimde bulunduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
' En az bir puanla dönmek istiyoruz '
' En az bir puanla dönmek istiyoruz ' Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Spor Toto Süper Lig'de 14 Ağustos Cuma günü deplasmanda yapacakları Fenerbahçe maçından puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.
12.08.2015 Futbol
Milyonların beklediği tarih belli oldu
Milyonların beklediği tarih belli oldu Maliye memura vereceği zam oranı ile ilgili çalışmalarını tamamladı.
24.07.2015 Ekonomi
4 imama 'beddua seansı' soruşturması
4 imama 'beddua seansı' soruşturması KAHRAMANMARAŞ’ta, beddua seanslarına aracı olduğu iddiasıyla, aralarında Diyanet-Sen Şube başkanının da bulunduğu 4 imam hakkında soruşturma başlatıldı...
26.01.2015 Yaşam
İmamlardan şaşırtan talep!
İmamlardan şaşırtan talep! Diyanet-Sen Genel Başkanvekili Hacıbey Özkan, üyeleriyle Manisa’da gerçekleştirdiği istişare toplantısında, resmi nikah işlemlerinin muhtarlar gibi müftülere ve imamlara da verilmesi gerektiğini dile getirdi.
20.11.2014 Yaşam
'O diziyi yayından kaldırın!'
'O diziyi yayından kaldırın!' Kızgın kalabalıktan o diziye büyük tepki 'Bizler mertiz yan gözle bakmayız'
30.11.2013 Yaşam
Başbakan'a ilginç davet!
Başbakan'a ilginç davet! 'Başlangıç vuruşunu o yapsın'
29.09.2021 Gündem
Öğrenciye izin verilecek mi?
Öğrenciye izin verilecek mi? ‘Öğrenci dersi aksatamaz namazı teneffüste kılar’
29.09.2021 Gündem
'Müftüler de kıysın...'
'Müftüler de kıysın...' Diyanet-Sen Başkanı'ndan ilginç teklif
8.08.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Diyanet Sen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diyanet sen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.