Dişçi

Dişçi

Son dakika dişçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dişçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dişçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dişçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dişçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 181 dişçi haberi bulunmuştur. Tüm dişçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sigara ve çaydan sararan dişleri bembeyaz yapıyor: Karışımın malzemeleri mutfağınızda var!
Sigara ve çaydan sararan dişleri bembeyaz yapıyor: Karışımın malzemeleri mutfağınızda var! Günlük sigara ve çay tüketimi, yiyecekler ve diğer sebepler dişlerin sararması için yeterlidir. Dişleri beyazlatma çabaları ise genellikle bir dişçi koltuğunda son bulur. Ancak evinizdeki malzemelerle hazırlayacağınız bu karışımla pırıl pırıl dişlere kavuşacaksınız.
18.02.2024 Yaşam
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel klinikte 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan Deniz Sönmez'in (5) ölümüyle ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma sürüyor. İl Sağlık Müdürlüğü özel diş kliniği ve operasyonu gerçekleştiren hekimler hakkında inceleme başlatırken, Deniz Sönmez'in annesi ve babası, bugün polis merkezine gidip ifade verdi. Oğlunu özel diş kliniğindeki ihmal ve ilgisizlik nedeniyle kaybettiğini söyleyen Aydın Sönmez, "Bir hayvan bile yerde inlerken insan bakıyor. Oğlumun canı bu kadar ucuz olmamalıydı. Bir kere baksalardı ben buna eminim ki oğlum şu an yanımda olacaktı" diye konuştu.
15.11.2023 Gündem
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum"
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum" Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak, diş tedavisi için gittiği klinikte ölümden döndü. Çenesi kırılan Yüzüak, hastaneye kaldırıldı. Kanal D Haber'e konuşan müzisyen, diş hekiminden şikayetçi oldu. Yüzüak, "Dişlerim elimde geziyorum. Hakkımı arayacağım. İki dişim için gitmiştim. Bana 9 tane implant takmış. 9 implantı ben nasıl taşırım 73 yaşındaki bir adam beyin kanaması geçirir. Meğerse benim çene kemiğim kırıkmış. 6 tanesini alamıyoruz. Atom bombası taşıyorum ağzımda." diye konuştu. Öte yandan İstanbul Diş Hekimleri Odası diş hekimine kınama cezası verdi.
17.10.2023 Yaşam
Diş ağrısı sandı ama delirten hastalık çıktı! Hayatı kabusa döndü: Yüzümü koparıp atmak istiyorum
Diş ağrısı sandı ama delirten hastalık çıktı! Hayatı kabusa döndü: Yüzümü koparıp atmak istiyorum Diş ağrısı sandı ama bambaşka bir hastalık çıktı! Halk arasında delirten hastalık olarak biliniyor, hayatı kabusa çeviriyor. Antalya'da 2 çocuk annesi 45 yaşındaki Feride Kandan'ın, yüz bölgesinde dayanılmaz ağrılara neden olan 'Trigeminal Nevralji' nedeniyle hayatı altüst oldu. Kandan, “Yüzümün sağ tarafından nefret ediyorum, koparıp atmak istiyorum" dedi.
26.07.2023 Yaşam
İsrailli aktör Mossad ajanı çıktı!
İsrailli aktör Mossad ajanı çıktı! Geçen ay vefat eden ünlü İsrailli aktör Haim Topol, Mossad ajanı çıktı. İsrail basınına konuşan ailesi, Topol'un İsrail dış istihbarat servisi Mossad için çok kez gizli görevlere katıldığını açıkladı.
14.04.2023 Dünya
Demet Şener: Hiç o konulara girmeyelim
Demet Şener: Hiç o konulara girmeyelim 2018 yılında boşandığı İbrahim Kutluay ile 13 yaşındaki oğulları Ömer'in diş tedavisi ücretini ödemediği için davalık olan eski manken Demet Şener, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.
16.03.2023 Magazin
Sahte dişçi hastaya kabusu yaşattı! Sahte doktorun soyadı şaşkına çevirdi
Sahte dişçi hastaya kabusu yaşattı! Sahte doktorun soyadı şaşkına çevirdi Sahte dişçi doktoru vakası Bağcılarda ortaya çıktı. İmplant yaptırmak isteyen Hatice D.(41), kendisini diş doktoru olarak tanıtan şahıs ile 40 bin liraya anlaştı. Ancak diş doktoru, Hatice D.’nin dişine imlant yaparken, sağlam olan dişlerine de zarar verdi. Savcılığa giden Hatice D.’nin şikayeti üzerine yapılan araştırmalarda dişçinin ruhsatsız muayenehane işlettiği, diş doktoru değil, diş protezciliği kalfalık belgesinin olduğu anlaşıldı. Uyuşturucu kullanımından suç kaydının da olduğu öğrenilen şahıs gözaltına alınırken, kaçak muayenehane ise mühürlendi. Sahte diş doktorunun soyisim detayı da dikkat çekti...
13.03.2023 Yaşam
Çarklı dolandırıcılık! Doktor da ilaç da sahte çıktı
Çarklı dolandırıcılık! Doktor da ilaç da sahte çıktı Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde yaklaşık 1 yıl sahte doktor olarak görev yapan Ayşe Özkiraz Türkiye'nin gündemine oturdu. Bu gelişmeden sonra sağlık sektöründe art arda birçok sahtekarlık haberi gelmeye başladı. O kadar ki kendisini diş hekimi olarak tanıtan ve evlerde tedavi uygulayan bir kişinin de aslında inşaat işçisi olduğu ortaya çıktı. Son olayda ise sahtekarlıkta sınır tanımayan kişiler kurdukları internet sitesi üzerinden sahte bilgilerle sahte ilaç satışı yaptı. Kendilerini doktor olarak tanıtan kişilerle ilgili gerçek şoke ederken, kurdukları çarklı dolandırıcılık sistemi hayrete düşürdü.
20.01.2023 Yaşam
Sahte diş hekimi kabusu! Eve geldi, gerçeği duyunca şoke oldu
Sahte diş hekimi kabusu! Eve geldi, gerçeği duyunca şoke oldu Sahte doktor Ayşe Özkiraz olayı hala gündemdeki sıcaklığını korurken, yeni bir skandal daha ortaya çıktı. İstanbul'da diş ağrısı çeken bir kişinin akraba önerisiyle eve çağırdığı diş doktoru hakkında öğrendiği gerçek karşısında şoke oldu. Tedavinin düzgün olmadığı gerekçesiyle yaptığı gerekçesi ile hekim hakkında araştırma yapan Rıdvan K, tüm gerçeği böyle öğrendi.
18.01.2023 Yaşam
Danimarkalı ikizler Türkiye'de kabusu yaşadı! Ucuz 'diş' pahalıya patladı
Danimarkalı ikizler Türkiye'de kabusu yaşadı! Ucuz 'diş' pahalıya patladı Danimarka'dan Türkiye' dişlerini yaptırmak için geldiler. İkin kardeşlerin yaşadıkları duyanları şaşkına çeviriyor. İddiaya göre, Nicolajsen'in ağız yapısı bozulurken, Petersen'in de diş etleri çekildi, dişleri eksildi ve neredeyse konuşamaz hale geldi. Olayın merkezindeki klinikle ilgili inceleme başlatılırken, diş hekimi de ilk kez konuştu.
26.12.2022 Gündem
Gönül Dağı Cemile diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Cemile Nazlı Pınar Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli?
Gönül Dağı Cemile diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Cemile Nazlı Pınar Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı'nın yayınlanan fragmanında; Cemile'nin merdivenlerden düştüğü görülürken, Rıfat ise Meryem ile yeniden karşı karşıya geldi. Peki, Gönül Dağı Cemile diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Cemile Nazlı Pınar Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli?
15.09.2022 Televizyon
Rüyada dişçiye gitmek ne anlama gelir? Rüyada diş çektirmek nasıl yorumlanır?
Rüyada dişçiye gitmek ne anlama gelir? Rüyada diş çektirmek nasıl yorumlanır? Rüyalarımızda yer alan tüm semboller, gerçek dünyadaki ile aynı çağrışımlara sahip olmayabilir. Çoğu zaman, gerçekte olumsuz olarak kabul edilebilecek bazı şeyler, rüyalar dünyası için geçerli değildir. Dişçi korkusu olan bir kimsenin rüyasında dişçi görmesi olumsuz mesajlar içermez. Peki, Rüyada dişçiye gitmek ne anlama gelir? Rüyada diş çektirmek nasıl yorumlanır? İşte detaylar…
7.06.2022 Rüya Tabirleri
Doktor ve sağlık çalışanlarının maaşlarına zam! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Doktor ve sağlık çalışanlarının maaşlarına zam! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak Doktor ve sağlık çalışanlarına büyük müjde! Doktor ve sağlık çalışanlarının maaşlarına zam geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. Düzenlemeden, üniversite hastanelerinde çalışanlar da yararlanacak. Diş hekimleri de bu düzenleme kapsamında olacak. Ancak, aile hekimleri bu düzenleme kapsamında yer almayacak. Bu gruptakilerin maaşlarının düzenlemesi kararname ile yapılacak. Yapılacak maaş düzenlemesi, bu grupta çalışanlara farklı oranlarda uygulanacak. Sağlık çalışanlarına yapılacak maaş artışından, göstergeler yükseldiği için emekli doktorlar da yararlanacak. Düzenlemeye göre kamuda çalışan sağlık çalışanlarına 2 bin 500 lira ile 5 bin lira arasında maaş artışı yapılacak. Yeni düzenlemeden, ambulans şoförü, acil sağlık görevlileri, ebe ve hemşireler de yararlanacak. Pratisyen hekimlere 2 bin 500, uzman hekimlere 5 bin TL ücret artışı sağlanacak. Diğer sağlık personeline yapılacak artış oranının aylık 500-600 lira arasında olacağı belirtiliyor.
14.03.2022 Ekonomi
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli?
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli? Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ile 26 Ekim'de izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni sezonuna yeni oyuncu kadrosuyla başlıyor. Diziye dahil olan yeni isimler de gündemde. EDHO'nun yeni oyuncuları arasında ünlü oyuncu Yosi Mizrahi de bulunuyor. Pek çok kişi de, Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında, nereli ve evli mi? sorularını araştırıyor. İşte Yosi Mizrahi’nin hayatı ve kariyeri...
26.10.2021 Gündem
YouTuber Gabby Petito cinayetinde şüpheliydi! Sonu korkunç oldu
YouTuber Gabby Petito cinayetinde şüpheliydi! Sonu korkunç oldu FBI, Çarşamba günü Florida'da bulunan insan kalıntılarının, öldürülen YouTuber ve blog yazarı Gabby Petito'nun nişanlısı Brian Laundrie'ye ait olduğunu açıkladı.
22.10.2021 Dünya
Beşiktaş'ta dişçi olarak kullanılan binanın çatısında yangın!
Beşiktaş'ta dişçi olarak kullanılan binanın çatısında yangın! Beşiktaş'ta Ağız ve Diş Polikliniği olarak kullanılan 2 katlı binanın çatısında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmazken çatıda hasar oluştu.
14.06.2021 Gündem
Ödeme yapılması gerekiyor! Cezalar 39 bin liradan başlıyor
Ödeme yapılması gerekiyor! Cezalar 39 bin liradan başlıyor Birçok kişi ve işletmeyi ilgilendiriyor. Son günlere gelindi. Yapmayanlar ceza öder. Ancak birçok kişi farkında değil ve başvuru yapmadı. Kişilerin özel nitelikli verilerini elinde tutan eczane, klinik, dişçi ve rehabilitasyon merkezi gibi kurumların 31 Mart’a kadar, kısa adı VERBİS olan Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi’ne kaydını yapması gerekiyor. Ancak kurumların yüzde 10’u bile işlemleri henüz tamamlamadı. Yapmayanları 2 milyon liraya kadar ceza bekliyor.
17.02.2021 Ekonomi
Dişçiler 1 ay sonrasına randevu veriyor!
Dişçiler 1 ay sonrasına randevu veriyor! Diş kliniklerinde tedavilerini devam etmek isteyen hastalar koronavirüs sürecinde diş hekimine gitme konusunda tedirginlik yaşayabiliyor. Koronavirüs nedeniyle diş kliniklerinde de pek çok önlem alınıyor. Pek çok dişçi bu süreçte hastalarının tedavilerini uzun zamanlara yayılmadan tek bir seansta gerçekleştiriyor. Tek bir seansta yapılan diş tedavileri için diş hekimlerinden randevu almak bir ayı bulabiliyor. Diş Hekimi Arzu Yalnız Zogun, koronavirüs sürecinde alınan tedbirleri anlattı.
6.12.2020 Sağlık
Kaçak diş muayenesi yapılan adrese baskın
Kaçak diş muayenesi yapılan adrese baskın Güngören'de yabancı uyruklu şüpheliler tarafından kaçak diş muayenesi yapıldığı belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda, dişçi koltuğu ve muayene ünitesi ele geçirilirken 2 kişi de gözaltına alındı.
3.10.2020 Gündem
Üniversitede skandal! Profesöre taciz suçlaması
Üniversitede skandal! Profesöre taciz suçlaması Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 10 öğrenci okuldaki bir klinikte görev yapan Prof. Dr. Z.E.B.’yi sözlü ve fiili taciz suçlamasıyla şikâyet etti. Şikâyetçilerin şahit gösterdiği arkadaşları da anlatılanları doğruladı. 2019’un aralık ayında üniversite bünyesinde başlatılan soruşturma sonuçlanmadı. Öğrenciler “Üzerinin örtülmesinden korkuyoruz” derken iddiaların odağındaki Prof. Z.E.B. ise ‘iftira’ dedi.
27.09.2020 Gündem
Diş hekimlerinden uyarı: Acil değilse erteleyin
Diş hekimlerinden uyarı: Acil değilse erteleyin Koronavirüs salgınında en fazla risk altında bulunan sağlık çalışanlarının içinde diş hekimleri de yer alıyor. Normalleşme dönemiyle birlikte artan diş hekimi randevularına dikkat çeken Prof. Dr. Selçuk Basa, diş hekimine direkt başvurudan önce mutlaka telefon ile veya internet üzerinden bilgi almanın önemine değinerek, pandemi döneminde diş sağlığı için yapılması gerekenleri de anlattı.
1.06.2020 Sağlık
Dişçiler ne zaman açılacak? Diş hastaneleri ve diş polikliniği ne zaman açılacak?
Dişçiler ne zaman açılacak? Diş hastaneleri ve diş polikliniği ne zaman açılacak? Corona virüs nedeniyle alınan önlemlerin esnetilmesiyle birlikte normalleşme süreci gündemde. Hükümet tarafından Normalleşme Takvimi adım adım gerçekleştiriliyor. Bu süreçte diş tedavisi yarım kalan hastalar, diş ağrısı yaşayanlar ve diş ile ilgili işlemleri gerçekleştiren personel, doktor ve sağlık çalışanları internette sıklıkla Diş hastaneleri ve diş polikliniği açılacağı tarihi araştırıyor. Peki, Dişçiler ne zaman açılacak? Diş hastaneleri ve diş polikliniği ne zaman açılacak? İşte normalleşme takvimine göre diş hastaneleri ve diş polikliniklerinin açılacağı tarih...
17.05.2020 Gündem
Sahte dişçilere dikkat edin!
Sahte dişçilere dikkat edin! Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, corona virüsten korunmanın bir yolunun da sahte dişçilerden kaçınmak olduğunu belirtip, "Sağlık Müdürlüğü’nden onaylı ruhsatı olmayan birimlerden diş tedavisi hizmeti almayınız" dedi.
12.05.2020 Sağlık
Minik Zeynep, Afrika'daki babasını getirene 10 kutu şeker alacak
Minik Zeynep, Afrika'daki babasını getirene 10 kutu şeker alacak Antalya'dan çalışmak için ülkesi Burkina Faso'ya giden El Hadji Thiam (32), koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen seyahat yasağı nedeniyle geri dönemedi. Babasıyla cep telefonundan görüntülü görüşebilen 5 yaşındaki Zeynep, "Babamı getirene 10 kutu şeker alacağım" dedi.
26.04.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dişçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dişçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.