Gazete Vatan Logo

Gönül Dağı Cemile diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Cemile Nazlı Pınar Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gönül Dağı'nın yayınlanan fragmanında; Cemile'nin merdivenlerden düştüğü görülürken, Rıfat ise Meryem ile yeniden karşı karşıya geldi. Peki, Gönül Dağı Cemile diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Cemile Nazlı Pınar Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

TRT ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, üçüncü sezonu ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünün 2. fragmanında; Ramazan'ın ailesinin eve iyice yerleştiği Asuman ve Ramazan'ın baş başa kalamadığı görülürken, Veysel ise Ankara'daki anlaşmayı tamamladı. Dişçi Musa'nın yakasına yapışan ve arsanın parasını isteyen akrabası, eve girdi. Cemile karşısında tanımadığı bir adamı görünce çığlık atmaya başladı. Cemile kaçmak isterken merdivenlerden yuvarlandı ve bebeğini kaybetti. Söz konusu fragmanın yayınlanmasının ardından  Gönül Dağı Cemile diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Cemile Nazlı Pınar Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gönül Dağı Cemile diziden ayrılıyor mu?

Gönül Dağı dizisinin 68. bölümü 17 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde yeni hamile olduğunu öğrenen Cemile'nin bebeğinin düşeceği öğrenildi. Cemile'nin bebeği düştükten sonra yaşanacak olaylar ise henüz net değil. Cemile’nin dizinden ayrılıp ayrılmayacağı yeni bölümle belli olacak.