Diriliş Ertuğrul Oyuncuları

Diriliş Ertuğrul Oyuncuları

Son dakika diriliş ertuğrul oyuncuları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diriliş ertuğrul oyuncuları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diriliş ertuğrul oyuncuları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul Oyuncuları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diriliş ertuğrul oyuncuları gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 diriliş ertuğrul oyuncuları haberi bulunmuştur. Tüm diriliş ertuğrul oyuncuları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diriliş Ertuğrul'a bir bomba transfer daha
Diriliş Ertuğrul'a bir bomba transfer daha Reyting rekorlarını alt üst eden Diriliş Ertuğrul, kadrosuna bir güçlü ismi daha kattı. Dağ 2 filmiyle tanınan Armağan Oğuz "Ataç" karakteriyle dizide yer alacak.
27.09.2018 Televizyon
Güzel isim Diriliş Ertuğrul'a dahil oldu
Güzel isim Diriliş Ertuğrul'a dahil oldu Ünlü oyuncu Hande Soral, Diriliş Ertuğrul dizisinin kadrosuna dahil oldu. Halime'nin vefatından sonra Ertuğrul Bey ile evlenecek olan Zeydan'ı canlandırmaya hazırlanan Hande Soral, yeni sezonda izleyici ile buluşacak.
17.09.2018 Televizyon
Diriliş Ertuğrul’a dört yeni oyuncu
Diriliş Ertuğrul’a dört yeni oyuncu Önümüzdeki haftalarda ileri bir tarihe atlayacak olan TRT 1'in efsane dizisi Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna 4 oyuncu katıldı. İşte Diriliş Ertuğrul'un yeni karakterleri...
8.05.2018 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 103. yeni bölümde Karacahisar Kalesi fethedilecek mi?
Diriliş Ertuğrul 103. yeni bölümde Karacahisar Kalesi fethedilecek mi? Diriliş Ertuğrul 103. yeni bölüm fragmanı oldukça heyecanlandırdı. Bu akşam ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Karacahisar Kalesi'nin fethi için nasıl bir plan yapılacak? Ertuğrul Bey başarılı olabilecek mi? İşte tüm detaylar...
24.01.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul'a bomba transfer!
Diriliş Ertuğrul'a bomba transfer! TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisine güzel bir oyuncu daha katıldı.
26.09.2017 Televizyon
‘Diriliş Ertuğrul’ oyuncuları Esenler’de
‘Diriliş Ertuğrul’ oyuncuları Esenler’de TRT 1’in sevilen dizilerinden Diriliş Ertuğrul’un oyuncuları, Esenler Belediyesi’nin “Ramazan Birlikte İyiliktir” sloganıyla düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında söyleşi programına konuk oldular.
12.06.2017 Magazin
'Diriliş Ertuğrul'a Yunanistan'dan transfer!
'Diriliş Ertuğrul'a Yunanistan'dan transfer! Yunanistan'a yerleşen ünlü oyuncu Burak Hakkı, 'Ebu Mansur' karakteriyle 'Diriliş Ertuğrul' dizisine dahil oldu.
8.05.2017 Televizyon
Diriliş Ertuğrul'da şok! İki isim de ayrıldı...
Diriliş Ertuğrul'da şok! İki isim de ayrıldı... TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un oyuncularında yeni ayrılıklar yaşandı. Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde iki önemli karakter öldürüldü. İşte Diriliş Ertuğrul'dan ayrılan o iki kişi...
4.05.2017 Televizyon
'Diriliş Ertuğrul' oyuncularından Mehmet Akif’e destek
'Diriliş Ertuğrul' oyuncularından Mehmet Akif’e destek Sevilen dizi 'Diriliş Ertuğrul'un oyuncuları, İstiklal Marşı’nın 96'ıncı yıl dönümünde ‘Ben Mehmet Akif Ersoy’ adlı oyunun galasına katıldılar.
14.03.2017 Kültür Sanat
Demokrasi nöbeti devam ediyor
Demokrasi nöbeti devam ediyor 15 Temmuz kalkışmasıyla başlayan ‘demokrasi nöbetleri’ Türkiye’nin dört bir yanında sürüyor
29.09.2021 Gündem
Diriliş Ertuğrul 58.bölüm fragmanında işler karışıyor!
Diriliş Ertuğrul 58.bölüm fragmanında işler karışıyor! Trt 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul reyting rekortmeni olma özelliğini sürdürüyor. 58.bölüm fragmanı yayınlanan Diriliş Ertuğrul yeni bölümde süpriz olaylar yaşanacak.İşte merak edilen tüm soruların yanıtları ve Diriliş Ertuğrul 58.bölüm fragmanı...
6.05.2016 Magazin
Diriliş Ertuğrul 53. yeni bölüm fragmanında gerilim artıyor! İzle
Diriliş Ertuğrul 53. yeni bölüm fragmanında gerilim artıyor! İzle TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul 53. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Ertuğrul ve Saadettin Kopek arasındaki gerilim devam ediyor. İşte dizi ile ilgili son detaylar...
1.04.2016 Magazin
Barbaros dizisi ne zaman başlayacak? Barbaros dizisi 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Barbaros dizisi ne zaman başlayacak? Barbaros dizisi 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Engin Altan Düzyatan'ın merakla beklenen dizisi Barbaros’un prova çekimleri başladı. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Erhan Ünlütürk gibi isimlerin yer aldığı dönem dizisi Barbaros dizinin ne zaman yayınlanacağı ise merak ediliyor.
2.04.2021 Gündem
Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte oyuncu kadrosu!
Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte oyuncu kadrosu! Barbaros dizisi ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun Kaptan-ı Derya’sı Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesinin anlatılacağı Barbaros dizisi dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte oyuncu kadrosu!
6.10.2020 Gündem
Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı | Türkler Geliyor vizyonda mı, oyuncuları ve konusu nedir?
Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı | Türkler Geliyor vizyonda mı, oyuncuları ve konusu nedir? Mehmet Bozdağ'ın senaryosunu kaleme alıp yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kamil Aydın'ın oturduğu Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, büyük bir merakla bekleniyor. Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa seferlerini anlatan film dün vizyona girdi. Türkler geliyor: Adaletin Kılıcı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
18.01.2020 Gündem
Niğde'de 15 Temmuz şehitleri anıldı
Niğde'de 15 Temmuz şehitleri anıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında şehit edilenler, şehit Ömer Halisdemir'in memleketi Niğde'nin Çukurkuyu beldesinde anıldı.
13.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 156 ülkede 500 milyon kişi tarafından izleniyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 156 ülkede 500 milyon kişi tarafından izleniyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçı ve sporcular ile bir araya geldiği iftar programında konuştu.
25.05.2019 Siyaset
Binali Yıldırım: İstanbullu taksiye binecek, korsandan inecek
Binali Yıldırım: İstanbullu taksiye binecek, korsandan inecek AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Lafı uzatıp zurna yapmaya lüzum yok. İstanbullu taksiye binecek, korsandan inecek." dedi.
19.03.2019 Siyaset
Sette korkutan kaza!
Sette korkutan kaza! ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin İlbilge Hatun’u Hande Soral, sette kaza geçirdi. Senaryo gereği kılıçların çekildiği sahnede eli kesilen Soral, ekip arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü.
25.12.2018 Magazin
Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon tarihi belli oldu!
Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon tarihi belli oldu! TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon tarihi belli oldu. 5. sezonuna giren dizinin yeni bölümü ne zaman? İşte haberin tüm detayları...
31.10.2018 Televizyon
Malazgirt kutlaması
Malazgirt kutlaması ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin oyuncuları Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez ve Cavit Çetin Güner önceki gün Atatürk Havaalanı’nda objektiflere takıldı.
26.08.2018 Magazin
2071 vizyonundan kimse alıkoyamaz!
2071 vizyonundan kimse alıkoyamaz! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin Yıl Dönümü ve Zafer Haftası’na ilişkin yayımladığı mesajda, “2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonuna ulaşmaktan hiç kimse alıkoyamayacaktır” dedi
25.08.2018 Gündem
Diriliş'te yeni başrol oyuncusu belli oldu
Diriliş'te yeni başrol oyuncusu belli oldu Gelecek hafta ileri bir tarihe atlayacak olan Diriliş Ertuğrul'un, yeni kadın başrol oyuncusu Oya Unustası oldu.
9.05.2018 Televizyon
İşte Diriliş Ertuğrul'un yeni başrol oyuncusu!
İşte Diriliş Ertuğrul'un yeni başrol oyuncusu! Önümüzdeki haftalarda ileri bir tarihe atlayacak olan TRT 1'in efsane dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu.
9.05.2018 Televizyon
Yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum
Yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum Aslıhan Güner, iki dönem dizisinin ardından artık seyircinin karşısına farklı bir projeyle çıkmayı planlıyor. Güner, 16 yıl önce başladığı oyunculukta hiçbir zaman aceleci davranmadığını anlatıyor.
24.02.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Diriliş Ertuğrul Oyuncuları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diriliş ertuğrul oyuncuları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.