Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan

Son dakika Engin Altan Düzyatan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Engin Altan Düzyatan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Engin Altan Düzyatan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin Altan Düzyatan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin altan düzyatan gelişmeleri de dahil olmak üzere 645 engin altan düzyatan haberi bulunmuştur. Tüm engin altan düzyatan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren ünlü isim, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
3.04.2024 Magazin
Star Tv son bir şans verdi, O dizi final için gün sayıyor! Elçin Sangu ve Engin Altan'a kötü haber geldi
Star Tv son bir şans verdi, O dizi final için gün sayıyor! Elçin Sangu ve Engin Altan'a kötü haber geldi Çarşamba akşamları yayınlanan Çöp Adam dizisi için final yolu gözüktü. Başrollerinde Elçin Sangu, Engin Altan Düzyatan ve Sedef Avcı'nın yer aldığı dizinin kötü gidişi sonrası beklenen haber geldi.
28.09.2023 Televizyon
Çöp Adam dizisinde senarist değişti! Elçin Sangu'nun oynadığı Peri'ye anne geliyor
Çöp Adam dizisinde senarist değişti! Elçin Sangu'nun oynadığı Peri'ye anne geliyor Star Tv ekranlarında yayınlanan Çöp Adam dizisi 12. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu ve Sedef Avcı'nın paylaştığı Çöp Adam'da kısa süre önce senarist değişti. Bu değişiklik sonrası Peri'ye anne geliyor. Elçin Sangu'yla anne kızı oynayacak ünlü oyuncu Çöp Adam dizisine 14. bölümde dahil olacak.
2.03.2023 Televizyon
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Sezon bitti, ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı! Ama bir farkla...
Sezon bitti, ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı! Ama bir farkla... Yoğun sezonun ardından ünlü simalar bir bir tatile çıktı. Çeşme, Bodrum, Antalya'yı koy koy gezen ünlüler, bu defa tatillerine farklılık getirdi. Elvin Levinler, Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Altan Düzyatan, Yasemin Özilhan, Müge Boz, Kaan Urgancıoğlu, Şevval Sam, Kadir Doğulu-Neslihan Atagül gibi isimler bu seneki tatillerinde karavan tercih etti. İşte ünlülerin karavan tatillerinden görüntüler...
10.06.2022 Magazin
Engin Altan Düzyatan: Yeni bir sergi düşenebilirim
Engin Altan Düzyatan: Yeni bir sergi düşenebilirim Engin Altan Düzyatan, önceki gün İstinyePark'daydı. Tek başına AVM'ye gelen ve Markalar Sokağı'nda bulunan bir restoranda toplantı gerçekleştiren ünlü oyuncu, toplantı çıkışı vale noktasında aracını beklerken objektiflere yansıdı.
31.05.2022 Magazin
Engin Altan Düzyatan oyunculuğu bıraktı mı? Açıkladı...
Engin Altan Düzyatan oyunculuğu bıraktı mı? Açıkladı... 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı' dizisinden ayrılan Engin Altan Düzyatan, önceki gün İstanbul Havalimanı’nda elinde koltuk değnekleriyle görüntülendi. Yürümekte güçlük çeken ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verirken, "Oyunculuğu bıraktı" şeklindeki iddialara da açıklık getirdi.
22.05.2022 Magazin
Hafta sonu kaçamağı yaptılar! 'Karavan günlükleri'
Hafta sonu kaçamağı yaptılar! 'Karavan günlükleri' Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar çifti, oğullarının yarışını izlemek için karavan ile Edirne'ye gitti.
21.05.2022 Magazin
Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü?
Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar dizisinden ayrıldı mı, Oruç Reis Engin Altan Düzyatan neden ayrıldı? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Oruç Reis ile ilgili aramalar arttı. Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan'ın akıbeti merak ediliyor. Isabel'i canlandıran Pelin Akil ve Meryem'i canlandıran Cemre Gümeli'nin diziye geçen hafta veda etmişti. Peki, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü?
20.05.2022 Televizyon
Bakan Kurum: İklim krizine 'dur' diyecek belki de son nesiliz
Bakan Kurum: İklim krizine 'dur' diyecek belki de son nesiliz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hepimizi iklim krizi diye tabir ettiğimiz bir süreç bekliyor. Kaynaklarımızın sınırlı olduğu, nüfusumuzun bir taraftan arttığı, köyden kente göçün giderek yoğunlaştığı, insanların ihtiyaçlarının her geçen gün arttığı bir süreci her geçen gün hep birlikte yaşıyoruz. Buna dur diyecek belki de son nesiliz. Eğer tedbir almazsak hem ülkemiz, hem dünyamız bu süreçten ciddi zararlar görecek. dedi.
22.02.2022 Gündem
Barbaros Oruç Reis öldü mü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılıyor mu, Barbaroslar dizisi bitiyor mu?
Barbaros Oruç Reis öldü mü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılıyor mu, Barbaroslar dizisi bitiyor mu? Engin Altın Düzyatan diziden ayrıldı mı, Oruç Reis öldü mü? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde Oruç Reis’in şehit olduğu dile getiriliyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 27 Ocak 2022 Perşembe akşamı TRT 1'de yayınlanacak. Peki, Engin Altan Düzyatan diziden ayrılıyor mu?
27.01.2022 Televizyon
Oruç Reis nasıl, neden ve kaç yaşında öldü? Oruç Reis'in ölümü hakkında merak edilenler…
Oruç Reis nasıl, neden ve kaç yaşında öldü? Oruç Reis'in ölümü hakkında merak edilenler… Sakallarının kızıl renkte olması nedeniyle kızıl sakal lakabıyla anılan Oruç Reis deniz ticareti ve gemiciliğe yaptığı katkıyla kısa sürede üne kavuştu. Ünlü denizcinin hayatı TRT ekranlarında yer alan Barboroslar Akdeniz’in Kılıcı diziyle yeniden güdeme geldi. Hayatı ve ölümü hakkındaki aramalar yoğunluk kazandı. Peki, Oruç Reis nasıl öldü? Oruç Reis neden ve kaç yaşında öldü?
27.01.2022 Gündem
Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş koronavirüse yakalandı!
Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş koronavirüse yakalandı! Haluk Bilginer'le birlikte başrolünde oynadığı 'Baba' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Tolga Sarıtaş, koronavirüse yakalandı. 30 yaşındaki ünlü oyuncunun evinde karantinaya girdiği öğrenildi.
30.12.2021 Magazin
Tapuda büyük şok! Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Sinem Kobal, Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan gibi 136 ünlü isim var...
Tapuda büyük şok! Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Sinem Kobal, Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan gibi 136 ünlü isim var... İstanbul'da Fatih İlçe Tapu Müdürlüğünde görevli iki personelin içerisinde Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Sinem Kobal, Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan, Berrak Tüzünataç gibi 136 ünlü ismin taşınmaz mülklerini sorgulayıp yetkisiz kişilerle paylaştıkları iddia edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından hazırlanan raporla ortaya çıkan skandalda, ünlülerin nüfus kayıtlarının da alındığı belirlenince iki personel hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
23.11.2021 Gündem
Emine Erdoğan, Sıfır Atık Zirvesi 2021'e video mesajla katıldı
Emine Erdoğan, Sıfır Atık Zirvesi 2021'e video mesajla katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, küresel ısınmanın sadece insan yaşamını değil, bütün ekosistemi etkilediğini ve tabiatın dengesini bozduğunu belirterek, "Birçok canlı türü yok olmakta, emanet aldığımız dünya, çocuklarımıza eksilerek kalmaktadır. Dünya bir bütün. Biz, insanoğlu da onun emanetçisiyiz. Yüksek bir çevre ahlakıyla onu korumalı, emaneti eksiksiz teslim etmek için etkin çevre politikaları geliştirmeli ve uygulamalıyız." dedi.
15.10.2021 Gündem
Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu!
Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu! Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini anlatan dizi Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı TRT 1'de bu akşam başlıyor. Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas kardeşlerin Akdeniz'e açılmasını konu alan dizinin nerde çekildiği merak konusu oldu. Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu!
16.09.2021 Gündem
Barbaros ne demek? Barbaros ismi nereden geliyor, Barbaros kelimesinin ve isminin anlamı-kökeni nedir?
Barbaros ne demek? Barbaros ismi nereden geliyor, Barbaros kelimesinin ve isminin anlamı-kökeni nedir? Barbaros nedir, Barbaros ismi nereden geliyor? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi bu akşam TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler gibi isimlerin başrolü paylaştığı dizi hakkında ve dizideki karakterler hakkında yapılan araştırmalar arttı. Diziden sonra merak edilen konulardan biri de Barbaros kelimesinin anlamı oldu. Peki, Barbaros ne demek? Barbaros ismi nereden geliyor, Barbaros kelimesinin ve isminin anlamı nedir? İşte Barbaros ismi anlamı ve kökeni…
16.09.2021 Gündem
Bakan Ersoy, Bollywood sinemasının yıldızlarını Çırağan Sarayı'nda konuk etti
Bakan Ersoy, Bollywood sinemasının yıldızlarını Çırağan Sarayı'nda konuk etti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bollywood sinemasının önemli isimlerinden olan Salman Khan ve Katrina Kaif'i dün akşam Çırağan Sarayı'nda konuk etti.
3.09.2021 Kültür Sanat
'Hayatımın en güzel anlarını dolduruyorsun'
'Hayatımın en güzel anlarını dolduruyorsun' Neslişah Alkoçlar'dan eşi Engin Altan Düzyatan'a romantik yıl dönümü mesajı...
28.08.2021 Magazin
EDHO'dan Barbaros dizisine bomba transfer!
EDHO'dan Barbaros dizisine bomba transfer! Barbaros'un kadrosuna, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan flaş bir isim katıldı.
22.06.2021 Televizyon
Barbaros dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! İşte Engin Altan Düzyatan'ın ilk görüntüleri!
Barbaros dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! İşte Engin Altan Düzyatan'ın ilk görüntüleri! Uzun süredir beklenen Barbaros dizisinden ilk fragman geldi. TRT1 ekranlarında yayınlanacak Barbaros dizisinde Barbaros Hayrettin Paşa karakterini Engin Altan Düzyatan canlandırıyor. İlk fragmanı ile sezonun iddialı yapımları arasında olacağı şimdiden belli olan yapım ile ilgili pek çok kişi ayrıntıları merak ediyor. Peki, Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte Barbaros dizisi fragmanı...
21.06.2021 Gündem
Bestemsu Özdemir ile Öncü Sönmez arasında sürpriz yakınlaşma!
Bestemsu Özdemir ile Öncü Sönmez arasında sürpriz yakınlaşma! Oyuncu Bestemsu Özdemir, önceki gün Bağdat Caddesi’ndeki Bistro 33’te iş insanı Öncü Sönmez ile görüldü. İkili, yaklaşık iki saat baş başa yemek yerken romantik dakikalar geçirdi.
12.10.2021 Magazin
Barbaroslar dizisinden ilk kareler geldi
Barbaroslar dizisinden ilk kareler geldi TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Barbaroslar dizisi, yıldız oyuncu kadrosu ve dikkat çekici hikayesi ile adından söz ettirmeye devam ediyor.
24.05.2021 Televizyon
Barbaros dizisi ne zaman başlayacak? Barbaros dizisi 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Barbaros dizisi ne zaman başlayacak? Barbaros dizisi 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Engin Altan Düzyatan'ın merakla beklenen dizisi Barbaros’un prova çekimleri başladı. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Erhan Ünlütürk gibi isimlerin yer aldığı dönem dizisi Barbaros dizinin ne zaman yayınlanacağı ise merak ediliyor.
2.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Engin Altan Düzyatan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin altan düzyatan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.