Diriliş Ertuğrul Dizi

Diriliş Ertuğrul Dizi

Son dakika Diriliş Ertuğrul dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diriliş Ertuğrul dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diriliş Ertuğrul dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diriliş ertuğrul dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 380 diriliş ertuğrul dizi haberi bulunmuştur. Tüm diriliş ertuğrul dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diriliş Ertuğrul 148. bölüm fragmanı
Diriliş Ertuğrul 148. bölüm fragmanı TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 148. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
9.05.2019 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün iki nikaha katıldı.
14.04.2019 Siyaset
Diriliş Ertuğrul yeni fragman
Diriliş Ertuğrul yeni fragman Diriliş Ertuğrul dizisinin merakla beklenen 144. bölüm fragmanı yayınlandı.
12.04.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul'da Engin Öztürk bombası!
Diriliş Ertuğrul'da Engin Öztürk bombası! TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, oyuncu kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Diriliş Ertuğrul’a Sinem Uslu ve Hasan Küçükçetin’in ardından, Engin Öztürk ve Burak Dakak’ta dahil oldu.
27.02.2018 Magazin
Diriliş Ertuğrul'da olay var! Geri istiyorlar...
Diriliş Ertuğrul'da olay var! Geri istiyorlar... Her bölümü farklı bir olaya sahne olan dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 104. bölüm fragmanında, Nikea'nın elçileri Ertuğrul'dan kaleyi teslim etmesini istiyor.
26.01.2018 Magazin
'Diriliş Ertuğrul'da flaş gelişme! İki oyuncu veda ediyor...
'Diriliş Ertuğrul'da flaş gelişme! İki oyuncu veda ediyor... TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da Bahadır Bey karakterine hayat veren Ertuğrul Postoğlu ve oğlu rolündeki Gürbey İleri, bu hafta yayınlanacak yeni bölümde diziye veda edecek.
16.01.2018 Televizyon
'Diriliş Ertuğrul' resmen ekrana kitledi!
'Diriliş Ertuğrul' resmen ekrana kitledi! 6 Aralık tarihinin izlenme oranları belli oldu...
7.12.2017 Televizyon
Engin Altan Düzyatan, Diriliş'ten ayrılıyor mu?
Engin Altan Düzyatan, Diriliş'ten ayrılıyor mu? Reklam filminden 6 milyon TL aldığı konuşulan Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul'dan ayrılacağı iddialarına "Bu yıl bitmezse bırakmaktan yana değilim" dedi.
30.11.2017 Magazin
Diriliş'te şok! Turgut ve Aslıhan ölüyor mu?
Diriliş'te şok! Turgut ve Aslıhan ölüyor mu? Dün akşam ekrana gelen 97. bölümüyle izleyicisinden tam not alan TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 98. bölüm fragmanı da yayınlandı.
30.11.2017 Televizyon
Diriliş Ertuğrul yine şans tanımadı!
Diriliş Ertuğrul yine şans tanımadı! 22 Kasım tarihinin izlenme oranları belli oldu...
23.11.2017 Televizyon
'Diriliş'e Fatih Portakal tehdidi!
'Diriliş'e Fatih Portakal tehdidi! Çarşamba günlerine damga vuran 'Diriliş Ertuğrul'a çok zor rakip. Fatih Portakal'la FOX Ana Haber, Diriliş'in tahtını fena salladı.
16.11.2017 Televizyon
'Diriliş' fırtınası devam ediyor!
'Diriliş' fırtınası devam ediyor! 1 Kasım tarihinin izlenme oranları belli oldu.
2.11.2017 Televizyon
Diriliş Ertuğrul yeni sezon 92. bölümü bu akşam yayınlanacak!
Diriliş Ertuğrul yeni sezon 92. bölümü bu akşam yayınlanacak! Diriliş Ertuğrul yeni sezon 92. bölüm fragmanları izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümlerine bu akşam itibariyle başlayacak. Peki Engin Altan Düzyatan artık Diriliş Ertuğrul dizisinde olmayacak mı?
29.09.2021 Gündem
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? 18 Ekim Çarşamba
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? 18 Ekim Çarşamba 18 Ekim Çarşamba gününe ait TRT 1 yayın akışı 07:00’da “İyilik Kulübü” adlı program ile ekranlarınız karşısına çıkıyor. Program her hafta olduğu gibi bu haftada da birbirinden farklı yüreklere dokunacak ve o minik yüreklerin hayallerini gerçekleştirmek için çabalayacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da başlayan “Diriliş Ertuğrul” dizi ekranlara yansıyor. Osmanlı Devleti’nin kökeni ve Moğallar arasında devam eden kıyasıya mücadele… Farklı hikayelerin kurgulandığı tarihi dizi ile güzel bir Çarşamba akşamı geçirebilirsiniz. TRT 1 yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edin.
29.09.2021 Gündem
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Engin Altan Düzyatan oyunculuğu bıraktı mı? Açıkladı...
Engin Altan Düzyatan oyunculuğu bıraktı mı? Açıkladı... 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı' dizisinden ayrılan Engin Altan Düzyatan, önceki gün İstanbul Havalimanı’nda elinde koltuk değnekleriyle görüntülendi. Yürümekte güçlük çeken ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verirken, "Oyunculuğu bıraktı" şeklindeki iddialara da açıklık getirdi.
22.05.2022 Magazin
Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al aslen nereli, kaç yaşında, eşi kim, hangi dizilerde oynadı?
Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al aslen nereli, kaç yaşında, eşi kim, hangi dizilerde oynadı? Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Abdurrahman Gazi karakteriyle hafızalara kazınan Celal Al, Amerika’da Ermenilerin karşısına dikildi. New York’ta Türkiye konsolosluğu önünde toplanan Ermenilerin eylemlerine bozkurt işaretiyle karşılık veren oyuncu Al, 'Ne mutlu Türküm diyene!' sözleriyle haykırdı. Peki, Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al aslen nereli, kaç yaşında, eşi kim, hangi dizilerde rol aldı?
25.04.2022 Magazin
Bakan Ersoy, Bollywood sinemasının yıldızlarını Çırağan Sarayı'nda konuk etti
Bakan Ersoy, Bollywood sinemasının yıldızlarını Çırağan Sarayı'nda konuk etti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bollywood sinemasının önemli isimlerinden olan Salman Khan ve Katrina Kaif'i dün akşam Çırağan Sarayı'nda konuk etti.
3.09.2021 Kültür Sanat
Hüseyin Özay hayatını kaybetti!
Hüseyin Özay hayatını kaybetti! Sanat camiasının 'felaket tellalı' olarak anılan Onur Akay, 62 yaşındaki oyuncu Hüseyin Özay'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.
3.08.2021 Magazin
TRT Genel Müdürü Eren, sosyal medyadan izleyiciye müjdeyi verdi
TRT Genel Müdürü Eren, sosyal medyadan izleyiciye müjdeyi verdi TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT 1’in yeni yayın döneminde ekrana getireceği yapımlarla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımla izleyiciye müjdeyi verdi. Eren yaptığı paylaşımda, “Yeni sezonda birbirinden kaliteli yapımlar yine TRT ekranlarında olacak. Barbaros’tan Sultan Alparslan’a, Mevlânâ’dan Hacı Bayram-ı Veli’ye, Trablusgarp Savaşı’ndan Mehmet Akif Ersoy’un hayatına özenle hazırlanmış güçlü yapımlar TRT 1’de yayınlanacak” ifadelerini kullandı.
8.07.2021 Kültür Sanat
Barbaros dizisi ne zaman başlayacak? Barbaros dizisi 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Barbaros dizisi ne zaman başlayacak? Barbaros dizisi 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Engin Altan Düzyatan'ın merakla beklenen dizisi Barbaros’un prova çekimleri başladı. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Erhan Ünlütürk gibi isimlerin yer aldığı dönem dizisi Barbaros dizinin ne zaman yayınlanacağı ise merak ediliyor.
2.04.2021 Gündem
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler…
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler… Öykü Çelik Survivor’da dün akşam elenen isim oldu. Ünlüler takımı yarışmacısı Öykü Çelik adaya veda ederken, izleyiciler de hakkındaki yaptığı araştırmaları arttıdı. Diriliş Ertuğrul, Yeşil Deniz, Savaşcı gibi dizilerde rol alan Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Öykü’nün biyografisi…
2.04.2021 Gündem
Hülya Darcan kimdir?  Bir Zamanlar Çukurova'ya Lütfiye kimdir? Hülya Darcan kaç yaşında ve nereli?
Hülya Darcan kimdir? Bir Zamanlar Çukurova'ya Lütfiye kimdir? Hülya Darcan kaç yaşında ve nereli? Diriliş Ertuğrul'da Hayme ana karakteri ile hafızalarda yer eden Hülya Darcan, Bir Zamanlar Çukurova'ya Lütfiye karakteri ile dahil oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin takipçileri Lütfiye karakteriyle birlikle Hülya Darcan'ın yaşamını, dizlerini ve filmlerini araştırıyor. Hülya Darcan ünlü dizi oyuncusu Bergüzar Korel'in annesidir. Peki, Hülya Darcan kimdir? Hülya Darcan kaç yaşında ve nereli? Hülya Darcan hayatı ve oynadığı film ve diziler...
19.03.2021 Gündem
Batuhan Karacakaya kimdir? 'Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya 'Survivor 2021'de mi?
Batuhan Karacakaya kimdir? 'Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya 'Survivor 2021'de mi? Batuhan Karacakaya Survivor’a mı katılacak? 'Issız Adam' Cemal Hünal’ın 'Survivor 2021'de mücadele edeceğinin açıklanmasının ardından, oyuncu Öykü Çelik dışında 'Survivor 2021'de mücadele edecek bir diğer ismin ise Aşk-ı Memnu’da Bülent’i canlandıran Batuhan Karacakaya olduğu iddia ediliyor. Peki, Batuhan Karacakaya kimdir? Kaç yaşında?
8.12.2020 Gündem
Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte oyuncu kadrosu!
Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte oyuncu kadrosu! Barbaros dizisi ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun Kaptan-ı Derya’sı Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesinin anlatılacağı Barbaros dizisi dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte oyuncu kadrosu!
6.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diriliş Ertuğrul Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diriliş ertuğrul dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.