Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? 18 Ekim Çarşamba

18 Ekim Çarşamba gününe ait TRT 1 yayın akışı 07:00’da “İyilik Kulübü” adlı program ile ekranlarınız karşısına çıkıyor. Program her hafta olduğu gibi bu haftada da birbirinden farklı yüreklere dokunacak ve o minik yüreklerin hayallerini gerçekleştirmek için çabalayacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da başlayan “Diriliş Ertuğrul” dizi ekranlara yansıyor. Osmanlı Devleti’nin kökeni ve Moğallar arasında devam eden kıyasıya mücadele… Farklı hikayelerin kurgulandığı tarihi dizi ile güzel bir Çarşamba akşamı geçirebilirsiniz. TRT 1 yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edin.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? 18 Ekim Çarşamba

Sabahın erken saatlerinde yayına geçen “İyilik Kulübü” adlı program; gazi, hasta, savaş mağduru gibi farklı olaylar geçirmiş çocukların minik dünyasındaki hayalleri gerçekleştirmeye çalışıyor. Farkındalık yaratmak adına başlatılan güzel program ile güne güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. 07:40’da “Yeşil Deniz” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranların karşında olacak. Doksanlı yılların sıcak ve samimi dizisi, küçük bir Ege kasabasında işleniyor. Köy yaşantısının hakim olduğu dizide birbirinden renkli maceralar yaşanıyor. Sabaha güzel bir başlangıç yapmak için ekranların sevilen yüzü olan bu popüler diziyi seyredebilirsiniz.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “TRT 1’de Bugün” haber bülteni ekranların karşısına geçecek. Dünyada gelişen olayların en güncel ve en ayrıntılı şekilde ele alındığı yayın sayesinde gündeme düşen konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 10:10’da “Beni Böyle Sev” isimli yerli dizi tekrar bölümüyle yine sevenlerinin karşısına çıkacak. Aşk konulu dizi ile güzel bir sabaha merhaba diyebilirsiniz.

Haberin Devamı

12:45’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı program, birbirinden değerli konukları ve hekimleri ile farklı sağlık dallarında bilgiler vermeye çalışacak. 14:30’da ise “Bir Yastıkta Kocayalım” adlı evlilik programı renkli kesitleri ile yayına başlıyor. Gerçek hayat hikayelerini gözler önüne seren program sayesinde farklı anlara şahit olabilirsiniz. 16:45’de “Hakkını Helal Et” programı ve hemen ardından da saat 19:10’da “Hava Durumu” yayına başlıyor.

19:30’da “Zafer Kiraz ile Ana Haber” bülteni ekranlarınıza yansıyacak. 20:00’da ise “Diriliş Ertuğrul” adlı dizi yepyeni bölümü ile sevenlerini ekranların karşısında kilitliyor. 23:30’da başlayan “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı programda ise yine yaradılışa ve kainata dair pek çok gizemli soru tartışılacak. 01:00’da “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” programının tekrarı başlıyor.

02:20’de “Yeşil Deniz”, 04:24’de “Bir Yastıkta Kocayalım” adlı evlilik programı tekrar bölümleri ile ekranlarınızın karşısında olacak. 05:40’da ise “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” tekrarıyla yayın akışına başlayacak.

Haberin Devamı