Direnişçi

Direnişçi

Son dakika direnişçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan direnişçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını direnişçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Direnişçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan direnişçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 181 direnişçi haberi bulunmuştur. Tüm direnişçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamas'ın saldırısının detayları ortaya çıktı: Her şey 2 yıl önce başlamış
Hamas'ın saldırısının detayları ortaya çıktı: Her şey 2 yıl önce başlamış Hamas'ın üst düzey birkaç isminin 2 yıl önce hazırlamaya başladığı saldırı planı, 7 Ekim sabahına kadar bunu uygulayacak kişiler tarafından bile bilinmiyordu. Sabah 04:00'dan önce ilk talimat geldi ve her şey değişti...
7.11.2023 Dünya
Mariupol’de ilerleyen Rus tankı el tipi tanksavar ile vuruldu
Mariupol’de ilerleyen Rus tankı el tipi tanksavar ile vuruldu Rus ordusunun kontrolü sağlamaya çalıştığı Ukrayna'nın Mariupol kentinde alan kontrolü yapan bir Rus tankı, pusuya yatan bir Ukraynalı direnişçi tarafından el tipi tanksavar ile vurulmasına rağmen patlamadı.
29.03.2022 Dünya
İyi maaş, ücretsiz konaklama imkanı ve...  Başvuranlar işkenceciye dönüştü
İyi maaş, ücretsiz konaklama imkanı ve... Başvuranlar işkenceciye dönüştü 1944'te, Almanya'da yayınlanan bir gazetede, iyi maaş, ücretsiz yeme içme, konaklama ve kıyafet imkanları karşılığında 20 ila 40 yaş arasında, sağlıklı kadın işçiler arandığına dair bir iş ilanı yayınlanır. Bu ilana başvuran kadınları, hiç tahmin etmeedikleri bir şey beklemektedir.
20.01.2021 Dünya
Önce infaz sonra timsah gözyaşı
Önce infaz sonra timsah gözyaşı Annelerin eyleminden etkilenerek örgütten kaçan 3 PKK’lı, peşlerine düşen örgüt infazcısı tarafından yakalanarak mağaraya kapatıldı. İşkenceyle katledilen 3 PKK’lının ardından örgüt yayın organında yayımlanan videoda, “Yoldaşlar direniş ruhuyla çatışmada öldü” diye sahte ağıtlar yakıldı
9.07.2020 Gündem
Polis Akademisi "Antifa" konusunda bir yıl önce uyarmış
Polis Akademisi "Antifa" konusunda bir yıl önce uyarmış ABD Başkanı Donald Trump'ın, siyahi George Floyd'un ölümüyle başlayan protestoların ardından "terör örgütü" olarak tanıyacağını açıkladığı antifaşist hareketiyle ilgili Polis Akademisinin geçen yıl katıldığı uluslararası çalıştayda tespit ve uyarılarda bulunduğu ortaya çıktı.
4.06.2020 Gündem
Cammu Keşmir'de corona virüs vakalarında rekor artış
Cammu Keşmir'de corona virüs vakalarında rekor artış Hindistan kontrolündeki Cammu Keşmir'de bir günde en fazla yeni tip corona virüs (Kovid-19) vakasına rastlandı.
16.05.2020 Corona Virüsü
Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı
Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı Peaky Blinders dizisinde Thomas Selby karakterini canlandıran Cillian Murphy internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı...
10.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Sabrımız tükeniyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Sabrımız tükeniyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Filistin-İsrail meselesine yönelik sözde barış planına ilişkin "Bizim bu konudaki tavrımız belli. Kudüs Müslümanların kutsalıdır. Kudüs’ün İsrail’e verilme planı asla kabul edilemez. Açıklanan plan, barışa ve çözüme hizmet etmeyecektir. Bu plan Filistin ve Kudüs için yeni oldubittiler oluşturma gayretidir. Bu, Filistinlilerin haklarını yok sayma ve İsrail’in işgalini meşrulaştırma planıdır. Hangi girişim olursa olsun, bazı Arap ülkeleri sırtını dönse de biz Filistin’in ve Kudüs-ü Şerif’in hukukunu korumak için uluslararası kurumları harekete geçirmeye ve dünyaya bu meseleyi anlatmaya devam edeceğiz." dedi. Erdoğan, "Şu an itibarıyla maalesef Rusya, Astana'ya da, Soçi'ye de sadık değil. Arkadaşlarımız muhataplarıyla görüşmeler yapıyorlar. Bu görüşmelerde de kendilerine 'İdlib'de bu bombalamaları vesaire durdurdunuz durdurdunuz, durdurmadığınız takdirde bizim artık sabrımız tükeniyor" açıklamasını yaptı.
29.01.2020 Siyaset
Cammu Keşmir'de yine çatışma
Cammu Keşmir'de yine çatışma Güvenlik güçleriyle direnişçiler arasında çıkan çatışmada 2 direnişçi öldü, 4 asker yaralandı.
29.03.2019 Dünya
Cammu Keşmir'deki çatışmalar
Cammu Keşmir'deki çatışmalar Hindistan'ın Cammu Keşmir bölgesinde Hint askerlerinin direnişçilere yönelik başlattığı operasyonda 10 kişi öldü.
22.03.2018 Dünya
"DEAŞ'ı kuran ilk kadrodanım"
"DEAŞ'ı kuran ilk kadrodanım" Şanlıurfa'da DEAŞ terör örgütüne yönelik bir operasyonda örgütün sözde 'Sağlık Emiri' Kefah Beşşar Hüseyin korumasıyla birlikte yakalandı.
25.01.2018 Gündem
"Yeni bir haçlı seferinin taşıyıcısı”
"Yeni bir haçlı seferinin taşıyıcısı” Orta Doğu turu çerçevesinde önce Mısır’ı, sonra Ürdün'ü ardından da İsrail’i ziyaret eden ve Filistin tarafından istenmeyen adam ilan edilen ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, İsrailli bir gazeteci tarafından "kutsal mekanları ziyaret eden Evangelist bir vaize" benzetilirken, Filistinli bir uzman ise "yeni bir haçlı seferinin taşıyıcısı" olarak nitelendirildi.
24.01.2018 Dünya
Ceyşi Muhammed lideri öldürüldü
Ceyşi Muhammed lideri öldürüldü Hindistan'ın Keşmir bölgesinde Ceyşi Muhammed örgütünün liderlerinden Nur Muhammed Tantray öldürüldü.
27.12.2017 Dünya
Muhammed: Türk vatandaşı olmak istiyorum
Muhammed: Türk vatandaşı olmak istiyorum İsrail askerleri tarafından darp edilip gözaltına alındıktan sonra dünyadan gelen tepkiler üzerine serbest bırakılan down sendromlu Muhammed et-Tavil, “Türkiye’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Türk vatandaşı olmak istiyorum” dedi.
21.12.2017 Dünya
İdlib’de Tahrir el Şam’ın 7 komutanına suikast!
İdlib’de Tahrir el Şam’ın 7 komutanına suikast! Suriye’de İdlib’e hakim olan El Kaide bağlantılı Tahrir el Şam, Türk askerinin bölgeye konuşlanmasıyla adeta ‘inine’ çekildi. Türk askeriyle işbirliği yapmayı reddeden 7 örgüt komutanı suikastla öldürüldü
7.11.2017 Dünya
Son dakika... 'Bu bir savaş ilanı! Bedelini ödeyecekler!'
Son dakika... 'Bu bir savaş ilanı! Bedelini ödeyecekler!' Peşmerge Güçleri Genel Komutanlığından son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada, Kerkük’e yönelik saldırının, bölge halkına bir 'açık savaş ilanı' olduğu söylendi.
16.10.2017 Dünya
Dehşet görüntüleri! Tamamen yok edildi!
Dehşet görüntüleri! Tamamen yok edildi! Yemenli direnişçiler, Suudi Arabistan tarafından finanse edilen Sudanlı birliği tamamen yok etti.
23.05.2017 Dünya
PKK 'hain' dediği kişiyi şimdi kahraman ilan  etti
PKK 'hain' dediği kişiyi şimdi kahraman ilan etti Terör örgütü PKK, 2002 yılında 'hain' olduğu gerekçeyle infaz ettiği örgüt üyesi Faruk Bozkurt'u şimdi 'kahraman' ilan etti
29.09.2021 Gündem
Halep tamamen Esad’ın oldu
Halep tamamen Esad’ın oldu Halep’ten muhaliflerin ve sivillerin tahliye operasyonu tamamlandı. Rusya lideri Putin, ülke genelinde ateşkes ve normalleşme için girişimlerin hızlanacağını duyurdu.
17.06.2021 Dünya
İki tank üzerinden geçti
İki tank üzerinden geçti 15 Temmuz Cuma gecesinin en çarpıcı görüntülerinden birini bir güvenlik kamerası kaydetti. Üsküdar'da bir cadde. Darbe karşıtı tek başına caddenin ortasında. Üzerine gelen tankın karşısına çıkıyor.. Ellerini kaldırarak ilerlemesine engel olmaya çalışıyor..Bunu başarmak için kendini tankın önüne bırakıveriyor. Tank aniden durduğunda direnişçi tankın altında. Çok kısa bir duraksamadan sonra yeniden ilerleyen tankın altından sapa sağlam çıkıyor; ayağa kalkıyor ; tereddüt etmeden ikinci tankın karşısına dikiliyor..
19.07.2016 Haber
Irak Savaşı IŞİD'le beraber 7 büyük sonuç doğurdu
Irak Savaşı IŞİD'le beraber 7 büyük sonuç doğurdu 2003'teki Irak Savaşı'na ışık tutan Chilcot Raporu'na göre İngiltere'nin işgale katılmasının 'son seçenek olmadığı' ortaya çıkarken, savaş ağır sonuçları beraberinde getirdi
17.06.2021 Dünya
Halep düşerse dengeler değişir
Halep düşerse dengeler değişir Esad, İran, Rus koalisyonu tarafından önceki gün başlatılan büyük operasyonla Tamura, Hayyan, Leyramon, Handarat, Mellah, Halidiyye, Seyf ed Devle, Selahaddin Cemiyeti Zehra başta olmak üzere tüm muhalif cephelere havadan ve karadan bombardıman altına alındı...
17.06.2021 Dünya
TRT ekibi keskin nişancıların hedefi oldu
TRT ekibi keskin nişancıların hedefi oldu Belgesel çekmek için Suriye'ye giden TRT programcısı Adem Özköse çekimler esnasında çatışmanın ortasında kalarak yaralandı.
6.07.2015 Dünya
IŞİD Gazze'ye giremiyor
IŞİD Gazze'ye giremiyor Terör örgütü IŞİD’i örnek alan Gazze Şeridi’ndeki radikal İslamcı gruplar bütün çabalarına rağmen varlık gösteremiyor. Hamas IŞİD terörünün Gazze topraklarına taşınmasına izin vermiyor.
9.04.2015 Dünya
Çeçen direnişçinin şüpheli ölümü!
Çeçen direnişçinin şüpheli ölümü! Çeçenistan bağımsızlık mücadelesinin önemli komutanı Şamil Basayev’e yakın direnişçi Kaim Saduev’in İstanbul’daki evinde zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Direnişçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki direnişçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.